Találatok a következő kifejezésre: Hány éves ajánlott az (16 db)

Hany eves korban az ajanlott elvesziteni a szuzesseget? Es mijen erzes fiuknak mikor elvesztik pl 16 evesen?

Legjobb válasz: Sokkal jobb mint az a pillanat mikor azt látja, hohy mijennek írod a milyent.

Sokkal jobb mint az a pillanat mikor azt látja, hohy mijennek írod a milyent.
fiúknál tényleg nincs extra érzés gumival... de gumi nélkül elõször megérezni egy forró nedves puncit, az nagyon is extra érzés :D
hát 16 évesen olyan mintha egy majomkenyérfa tekeredne köré és húzná elõre 17 évesen már inkább egy fenyõfához hasonlít inkább a fájdalom 18 évesen már csak lelki terror
Fiúknál nincs semmilyen extra érzés. Lányoknak (biológiailag és nem jogilag) 17 körül.
mint ha 50 évesen veszítenéd el! csípõproblémák nélkül persze...
Ha úgy érzed, kellõen felkészültél rá, és testileg is elég érett vagy már hozzá, megfelelõ méretû pénisszel rendelkezel, akkor 16 évesen szerintem simán belefér. Hogy milyen érzés, azt nyilván nem lehet így leírni, azt tapasztalni kell. Amúgy kiszemelt lány is van már, akivel jársz, vagy csak úgy kérdezed? :)
Olyan nincs h mirko ajánlott... Amikor készen állsz rá!
# 5/7 05-06 00:32: ezaz...... biztasd csak, hátha felcsinál valakit....

Hány évesen ajánlott elmenni az első nőgyógyászati vizsgálatra? Pontosan mit csinálnak és milyen érzés? Fájdalmas? 12/L

Legjobb válasz: Szexuális élet kezdete után, vagy ha valami baj van. Nem fájdalmas.

Szexuális élet kezdete után, vagy ha valami baj van. Nem fájdalmas.
- Bármikor, ha vmi problémád van. - 16 éves korban, ha addig nem jön meg az elsõ menzesz. - Szexuális élet megkezdése után rendszeresen (évente) rákszûrésre. Hogy mit csinálnak, az a problémától függ. Általában nem fájdalmas. De ha van vmi gyulladásod, vagy cisztád, akkor lehet kellemetlen a vizsgálat.
Ilyen fiatalon csak akkor kell elmenni, ha baj van, akkor viszont mindenképpen!!! Ha nincs semmi baj, akkor ha már élsz szexuális életet, de nagyon remélem, ez még jó pár évig nem lesz aktuális Nálad!!!
A nemi élet megkezdése után kb. 1 évvel, vagy ha nem élsz nemi életet, akkor kb 23-24 éves korban.

Hány éves kortól ajánlott sminkelni az arcot? És mivel?

Legjobb válasz: Szia! Elég csak egy kis púdert vagy alapozót használni. :) én az alapozót szeretem, mert jól elfedi a pici bõrhibákat. Ha pl. pattanásos az illetõ arca, akkor elõször kozmetikussal kell rendbe tetetni, mert ilyen arcon csak csúnyít az alapozó szerintem S: Amúgy 15-16 éves kor alatt nem ajánlott szerintem használni, mert amennyi elõnye van, annyi a hátránya is. Szebbé teszi ugyan a bõrt, viszont eltömíti a pórusokat és hamarabb ráncosodik az ember idõvel tõle... 16 éves kor felett se ajánlott, dehát nehéz ellenállni annak, hogy szebb legyen a bõr :D

Szia! Elég csak egy kis púdert vagy alapozót használni. :) én az alapozót szeretem, mert jól elfedi a pici bõrhibákat. Ha pl. pattanásos az illetõ arca, akkor elõször kozmetikussal kell rendbe tetetni, mert ilyen arcon csak csúnyít az alapozó szerintem S: Amúgy 15-16 éves kor alatt nem ajánlott szerintem használni, mert amennyi elõnye van, annyi a hátránya is. Szebbé teszi ugyan a bõrt, viszont eltömíti a pórusokat és hamarabb ráncosodik az ember idõvel tõle... 16 éves kor felett se ajánlott, dehát nehéz ellenállni annak, hogy szebb legyen a bõr :D
ha szép az arcod és hibátlan nem kell smink. A sminket én semilyen koromsztálynak NEM AJÁNLOM. Mivel???? amivel akorod.. -.-"
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Értem. 15 / L
szerintem ennyi idõsen, ha szép a bõröd akkor nem kell komolyabban sminkelni, legfeljebb szempillaspirál, szájfény...ha mégis problémás a bõröd, akkor vékonyan alapozó. Én inkább azt tanácsolom, hogy 18 éves korodig ne nagyon sminkeld magad ennél erõsebben, mert azzal csak kinevettetik magukat a fiatal lányok.
Én is azt javasolnám, hogy ne sminkeld magad...Miért tennéd? Milyen hibája(?) van az arcodnak? Smink nélkül igenis lehetsz nagyon szép :) második, 16-17/F
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát állítólag az arcformám szép, de sok pattanásom van és az nagyon idegesít. Nem tudom. Majd meglátom mi lesz. :)

Hány évesen kell elveszteni a szüzességet? Vagyis hány éves korban ajánlott? 15/L Ne gondoljátok azt, hogy már elakarom, csak akarom tudni.

Legjobb válasz: Így van egyeske, a lányodnak remélhetõleg már 10 évesen elveszik. Kérdezõ: nincs erre szabály, nincs olyan, hogy "kell". Akkor _érdemes_ szexelned, ha késznek érzed magad rá és van megfelelõ partner hozzá.

Így van egyeske, a lányodnak remélhetõleg már 10 évesen elveszik. Kérdezõ: nincs erre szabály, nincs olyan, hogy "kell". Akkor _érdemes_ szexelned, ha késznek érzed magad rá és van megfelelõ partner hozzá.
a kettesre hallgass, az egyes csak egy túlfûtött nõ, akinek majd mindjárt jól berakom a brokeszt, hogy észre vegye magát. :)
kedves 2eske, nem fog, mivel nem lesz gyerekem. :D Muhahahahah
sztem minél elõbb, annál jobb.. :) én 18 voltam, de már igy is lekéstem.. 23L
#5: ennek õszintén örülök. Nem lesz nagy veszteség, ha kihal a fajtád.
:-)) Máris elkéstél! Sürgösen jelentkezz nálam! Titokban lerendezzük a dolgot. Majd azt mondom mindenkinek, hogy már két évvel ezelött is voltunk együtt. (Nagyon csacsi a kérdésed!)
Mert nem kell és kész. A párom se akar. Legalábbis ez a mostani.
nem jó, ha nem akarsz gyereket majd. vagy ha a párod akar majd? hagyjuk már ezt a korai nekem nem kell gyerek dumát...
Nincs ajánlott korhatár. Azaz van. Amikor késznek érzed magad arra, hogy szexelj. És ne azért, hogy túl legyél rajta, hanem mert akarod. Mert a pasid jelenlététõl is elcsurran a bugyid, és mert a csók a simogatás, esetleg, hogy kinyal, meg a maszti már nem elég, és több kell. Akkor valószínûleg már kész vagy rá, hogy belemenj. Van akinél ez 14 éves korban megvan, van aki 21-22 évesen jut oda. Ne a barátnõk, ismerõsök osztálytársak és a nagy átlag legyen a mérvadó, hogy ki mikor veszítette el. Érezd magad késznek. Akard, és ne azért mert a pasid már akarja, vagy mert tartasz tõle, hogy ha nem mész bele akkor majd elhagy.
Nem tudom h ismeretlenül miért irkálsz ilyeneket. Inkább a te fajtád haljon ki, aki ok nélkül pocskondiáz másokat.

Hány éves kortól "ajánlott" az önkielégítés?

Legjobb válasz: Attól függ, mikor "érik" be az illetõ. De ezt úgyis tudni lehet, mert akkortól fogva lehet, amikor a fiú/lány kívánja a másikat. Ajánlott? Hát, én nem ezt a szót használnám, hiszen nem káros az egészségre.

Mindenkinek akkortól ajánlott, amikor elkezdi, vagy szükségét érzi. Ez lehet 3 éves korban is, vagy 13 éves korban is, bár valószínû, hogy aki 13 évesen kezdi, annál korábban már elfojtás alá került. Akármilyen kicsi gyerek csinálja, hagyni kell, mert sok jó hatása van: megnyugtat, ellazít, jó érzés. Az orgazmus meg már 6-7 éves korban is nagy élvezet.
Serdülés megkezdésekor KB.12-11-13 éves kortol
Attól függ, mikor "érik" be az illetõ. De ezt úgyis tudni lehet, mert akkortól fogva lehet, amikor a fiú/lány kívánja a másikat. Ajánlott? Hát, én nem ezt a szót használnám, hiszen nem káros az egészségre.
Nem korhoz kötött és nem is ajánlja senki, de szerintem 17-18 év alatt nem kéne!
Helló, szerintem nem nagyon van ez korhoz kötve-de mindenki máshogy itéli meg!!!Csak az 'GOND', hogy én kipróbáltam mán kb 5-6.-kos általános iskolában-úgyértem semmi baj sem volt vele :=D, csak hogy elkezdett ezmiatt nõni a bajszom és a szakálam is, igy a többiektõl jóval korosabnakl látott mindenki, mitnemondjak 8.-ig a szakáll nagyon jóvolt!!!!
Én óvodás koromba mentem el elõször, de nem tudtam mi az. Ha a játékmotorra ráhasaltam és nagyokat löktem a lábammal egy idõ után éreztem hogy valami bizsereg. Rendszeresen 10 éves korom óta elégítem ki magam. 13/F
11-12. Én 11/F vagyok és nemrég kezdtem
Jaja, persze! És hány centi a kukid? Kb1-2! És ennyi idõsen a tanuláson járna az eszed nem az önkielégittésen!
Sztem tök mind1. Amikor elég kíváncsi vki hozzá, akkor. De sztem még az 5 évesen elkezdett sem korai. Mindenki ahogy érzi...
Ezt akkor szokták csinálni, mikor késztetést éreznek iránta, vagyis ha dolgozni kezdenek a hormonok:-) Mindenkinél más-más korban jelentkezik! Van aki már egész korán csinálja!12-14! Olyan nincs hogy ajánlott xx korban:-) Egyszercsak eljön a késztetés, és csinálja...!
én 4 éves koromban kezdtem azóta is folyamatosan. 20/L
Én még sose csináltam a maszturbálást, pedig 13 éves lány vagyok, de eldöntöttem én is csinálni fogom, eddig azért nem csináltam mert nem tudtam, hogy mi az, de most már tudom!
Én is Kb. 4-5 évesen!Akkor is kezdtem emlékezni!Szal amióta emlékszem azóta! :) Szal nincs korhoz kötve!
Szerintem egyáltalán nem korhoz kötött.Én most 13 vagyok, és 10 éves korom óta csinálom...Mert jól esik, és én érettebb vagyok a kortársaimnál :) .Szóval szerintem ha akarod, akkor kezd :) .Adok tippeket XD.Szóval elõször csak kezd el simogatni...gyengédeen!!!Aztán amilyen tempóban érzed, úgy haladj, és ezután már a fantáziád találja ki, hogy mit csinálj :) .Én szoktam zúhanyzáskor, a távirányítóval meg néha amit találok XDDDD.
mer?én 13 vagyok és nemrég kezdtem el...érettnek érzem magamat rá...és semmi probléma nincsen ezzel...értem ezt az egészet azt kész
Elözõ vagyok 13/F
Mit képzelsz te hogy fölszollitod a 13 éves fiadat, hogy menj el és verd ki(mást nem kérsz töle??)! Vazzeg nem vagy egy kicsit hûde...! Jol néznénk ki anyám mondja hogy menj fiam verd ki és jobban alszol! Telessen magánügye a gyereknek hogy mikor csinálja!!!!! 6 évesen nem a f.aszkiverést kéne a fiadnak tanittani!!!
nálunk a 6 éves fiamnak meg van engedve úgy van megbeszélve ha kell neki félre vonul kirak egy sapkát a kilincsre és csinálja Sokszor elõfordult már hogy hogy mikor kijött le volt izzadva ki volt pirosodva De az is hogy a sapkára már nem volt idõ benyitottam és letolt nadrággal vadul csinálta hason fekve Ha pl nem tud elaludni szoktam neki mondani hogy csinálhatja csak addig én kimegyek (átunna megnyugszik és 10 perc alatt elalszik) Egyébként a nagynál is így volt õ most 13 de õ már cikinek tartja ha ilyesmire felszólítjuk...
Már 4-5 éves gyerekek is felfedezik, hogy mi van a lábuk között! És játszanak is vele, csak a prûd, és konzervatív szülõk a kezükre csapnak, hogy nem szabad! Ezekbõl lesznek aztán a gátlásos és kielégítetlen felnõttek. Szerintem az önkilegégítés a szexuális fejlõdés fontos része, hiszen inkább tapasztald ki magadon, hogy mi okoz örömet, és így késõbb kevesebb csalódás fog érni! Ez nem korhoz kötött. Akit csak 17-18 éves kora körül kezd érdekelni a másik nem, azzal valami baj van!
A lányoknak miután megjön a menstruáció, mivel biológiailag érettek lesznek, a fiúknál pedig az elsõ éjszakai magömlés után.Ez mindkét nemnél 12-15 éves kor között történhet meg.
Aká hiszitek, akár nem:minden csecsemõ maszturbál. Tanultuk, és minket is letablózott. és NEM szabad tiltani, mert az ugy egészséges. szóval az önkielégítés NEM KORHOZ KÖTÖTT!!! nincs megszabva, aki akarja csinálja aki nem akarja, az nem csinálja, ijen egyszerû...:D
Nem korhoz kötött. Az a gond, ha valaki nem maszturbál a nem i élet megkezdése elõtt, mert a maszturbálással sok mindent megtanulsz, és ezekeet tudod hasznosítani a nemi életben. Én azt mondom, hogy aki önmagát ki tudja elégíteni, annak kielégítõ lesz a nemi élete is. Ez egyfajta gyakorlás a szexre. Az elsõ válaszadóval nagyon nem értek egyet. 17, 18 évesen kezdjen valaki masztizni????? És akkor mikor éljen nemi életet, majd 25 évesen? Szerintem az átlagember 12 évesen kezdi a maszturbálást. Hajrá!
Idézet az egyik válaszból: "És játszanak is vele, csak a prûd, és konzervatív szülõk a kezükre csapnak, hogy nem szabad! Ezekbõl lesznek aztán a gátlásos és kielégítetlen felnõttek." Mi lesz azokból akiknek nem prûdek és konzervatívak a szülei és nem csapnak a kezükre? Gátlástalan és kielégült felnõttek lesznek? De jó! Isten áldjon mindannyiunkat!
én kb 4 évesen kezdtem, persze men tudtam, hogy mi az :]
Én is kb. 4. éves koromban kezdtem. Már kisgyerekként is jó érzés az önkielégítés, csak akkor még nem spriccelsz spermát.
Hat igazabol mindenhol az olvashato, h amiokr erzed, es sztem is ez normalis. Nem karos, sot! Én 10 voltam, amikor eloszor tortent.
Az elsõ vállaszadó mirõl beszél??? 17-18????? arra már nem is szüzek a fiatalok, nemhogy akkor kezdik az önkit:-)
Ez iggaz, én is 12-13 évessen kezdtem kirá*zni! És 19 évessenmár nem voltam szûz! Most 29 vagyok!
kb 25-30éves kortol
akkor nem baj hogy 8 évesen kezdtem? 11/F
A kérdező hozzászólása: és miért az a könyvet válasszátok?
Az ASZ-t még nem olvastam, viszont a Bábelt igen és nagyon tetszett. Pár barátnõm olvasta már mindkettõt és imádták õket. Szerintem (a Bábelbõl kifolyólag) egy 10 éves is olvashtja, bár nem biztos, hogy mindent úgy ért ahogy kéne, de egy 15 vagy akár annál idõsebb személy is jól szórakozhat rajta. Mondjuk úgy gondolom 12 éves kortól e legjobb talán. Miért, te hány éves vagy?
Az Akkor szakítsunk naygon jó könyv, az elõzõ válaszadóhoz csatlakozva inkább 12 éves kortól:D
*nagyon
Én a Bábelt már olvastam az Akkor Szakítsunkat meg nemsokára befejezem.Szerintem a Bábel sokkal jobb és érdemes elolvasni.De romantikusabb regényre vágysz akkor az ASz-at ajánlom 14/l
A kérdező hozzászólása: 12 éves vagyok és egyik oldal sem mutatja hogy hány éves kortól ajánlott
A kérdező hozzászólása: és köszi hogy leírtátok :)

6 kilós 10 éves kutyának hány mg glükozamin az ajánlott napi bevitel?

feltöltési és szinten tartási adag is érdekelne.

Legjobb válasz: [link] A végén van az adagolás.

[link] A végén van az adagolás.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Hány éves kortól "ajánlott" kozmetikusnál az intim szõrtelenítés?

Tizenéves gimnazista lány vagyok. Eddig borotváltam, de most már szeretnék hosszabban tartó megoldást választani, mint például a gyantázást. Csak nem merek elmenni, mert félek, hogy ilyen korban még nem járnak oda lányok! :D Ti mikor voltatok elõször kozmetikusnál ez ügyben? :)Tapasztalatokról mesélnétek?

Legjobb válasz: Mehetsz nyugodtan,elvállal.Már nem életkorfüggõ.

Mehetsz nyugodtan, elvállal.Már nem életkorfüggõ.
Szia, nem titok én 17 vagyok és a kozmetikus már 2 évvel ezelõtt is felajánlotta az intim szõrtelenites lehetõségét;) nem fura..sõt;) és azert valjuk be hasznos is..:D és annyira nem is fáj mint várnád..annyira..:D menj nyugodtan!;) sokan járnak már ilyenkor sõt korábban is..:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Tudnátok ajánlani jó helyet Pesten, ahova mehetnék? :)

Egy 10 lassan 11 éves jó futó lánynak hány méteres sprint futást ajánlotok? Az 120 sok?

Most másik tesitanárhoz kerültem, aki sprint versenyre szeretne küldeni, csak nem tudom, melyiket hooszúságot válasszam.

Gyakorló szülõk, szerintetek hány éves kortól ajánlott fiúknak az erotikus képek nézegetése?

Gondolok itt erotikus magazinokra, és az interneten megtalálható képekre. Én a 70-es években voltam gyerek és akkoriban a szülõk nem tiltották az ilyesmit már az egészen kicsi fiúgyerekeknek sem, legalábbis az országnak azon a táján, és abban a miliõben, ahol mi akkor éltünk. Így jártak kézrõl kézre az erotikus képes magazinok, és frivol történeteket elmesélõ képregények, könyvek. Gyakran még az iskolai szünetben is elõkerült egy-egy ilyen magazin és a tízórai alma és zsíroskenyér elmajszolása közben mindenki betekintést nyerhetett. Az ált iskolás fiúk körében pedig népszerû volt a közös pornófilmnézés a bécsi kiránduláson frissen beszerzett videómagnón és VHS kazettákkal. Ezeket 18 év felett ajánlják, de általában jóval korábban sor kerül ezekre, és a korabeli "fogyasztókból" többnyire normális családapák és családanyák lettek, nem pedig perverz kukkolók. Nem hiszem hogy pontosan 18 éves korban valaki hirtelen, mintegy varázsütésszerûen éretté válik arra, hogy szabadon nézegethessen amit akar, szerintetek?

Legjobb válasz: Manapság mire én eljutnék oda, hogy ilyen egyáltalán felmerüljön bennem, szerintem már többet tudna a gyerek a szexualitásról mint gondolnám

Manapság mire én eljutnék oda, hogy ilyen egyáltalán felmerüljön bennem, szerintem már többet tudna a gyerek a szexualitásról mint gondolnám
A fiam 9 eves es azt mondja hogy informatikan 1-2gyerek csinalja a musort, na meg persze vannak akik visszik a telefont ugy hogy?
Nem kell a fiúknak ajánlani, mai technika mellett úgyis megtalálják. Nekem 2 éves fiam van, és tudatosan úgy akarjuk nevelni, hogy lányok társaságát egészen kiskorától természetesnek érezze. Több barátunk 10 év körüli lánya, fia jár tánciskolába, és tetszik nekünk az, hogy egymással milyen jól érzik magukat, milyen felszabadultak, miénk is korán fogja kezdeni. 8-10 évesen már biztos lesz tabletja (vagy ami akkor éppen lesz helyette, és nem fogjuk neki netet szûrni). Egyébként meg képmutatónak tartom azt, amikor pl. egy 99%-ban bûnözésrõl, gyilkolásról szóló játék szimulátor 1%-nyi szexe veri ki a biztosítékot a politikusoknál, önjelölt családvédõknél. Inkább érezzen majd bûntudatod a gyerekünk, ha gyilkolósdiban leli örömét a képernyõn, mint ha érzelmes, vagy sportos (de még nem durva) szexben.
Nyilván 12 evesen maximum elkel h vesztje
Ez érdekes én is már 12-3 éves korom körül "ráleltem" az erotikus magazinokra, de az interneten szerintem sokkal durvább dolgok vannak, mint amiket annak idején én nézegettem. Playboy, FHM stb. ezek pucér nõket ábrázoltak, nem konkrétan az aktust. Elõször pornó filmet 15 éves korom körül láttam, addigra meg már túl voltam a serdülõ koron. Szóval én inkább azt tartom veszélyesnek, hogy durva pornófilmet talál egy gyerek és még nem áll készen arra, hogy a valóságtól elkülönítse. 18+ az meg ugye egy jelzõ, hogy erotikus tartalma van az adott filmnek/magazinnak, az meg a törvények miatt van, mert egy ember 18 éves korától számít felnõttnek.
az okostelefonokkal már azt néznek meg, amit akarnak és akkor, amikor csak akarják és senki se fog tudni róla... valószínûleg már korábban felmerül bennük ez a késztetés, mint a Szülõk azt gondolnák, hiszen a mai médiában is szinte cenzúra nélkül sugallják az emberek felé az erotikát...
Ne foglalkozz vele.....Megtalálják a módját.13-14 éves korukban már tutira veszem, hogy túl van azon, hogy lásson pornót.Sõt.Már lehet, hogy gyakorlatban is próbálta.Az az igazi baj, ha még 16-17 korában sem csinál ilyesmit....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!