Találatok a következő kifejezésre: Hány évadot le az (13 db)

Magyarországon hány évadot adtak le az Odaátból? És mikorra várható a 4. évad szinkronosan?

Legjobb válasz: a 3. évad létezik szinkronosan, de azt nem tudom, hogy ki és mikor adta le. a negyedik most megy Amerikában is, úgyhogy arra fél évet, de inkább egy évet biztosan várni kell.

a 3. évad létezik szinkronosan, de azt nem tudom, hogy ki és mikor adta le. a negyedik most megy Amerikában is, úgyhogy arra fél évet, de inkább egy évet biztosan várni kell.

Hány évadot adott le az RTL Klub a Grace klinikából, amíg esténként ment?

Legjobb válasz: az elsõ 3 évadot. van még egy negyedik csonka is, ami csak 16 (az utolsó kétszeres hosszúságú) rész az írósztrájk miatt.

az elsõ 3 évadot. van még egy negyedik csonka is, ami csak 16 (az utolsó kétszeres hosszúságú) rész az írósztrájk miatt.
A kérdező hozzászólása: köszi

Az amőbiázis elnevezésű betegséget mikor írták le? Hány éve?

Legjobb válasz: Magát a betegséget 1875-ben. "Amebic infection was first described by Fedor Losch in 1875 in St. Petersburg, Russia." (De a betegséget okozó Entamoeba histolytica-t csak késõbb, 1903-ban.) ennek megfelelõen 137 éve. :)

Magát a betegséget 1875-ben. "Amebic infection was first described by Fedor Losch in 1875 in St. Petersburg, Russia." (De a betegséget okozó Entamoeba histolytica-t csak késõbb, 1903-ban.) ennek megfelelõen 137 éve. :)

A dohányzás és a piálás hány évvel csökkentheti le az életkort?

pl. valaki 18 éves korától már 2 dobozzal szív naponta, piálni is szokott, az is el?fordul hogy berúg

Legjobb válasz: génektõl függ minden, ezt milliárdokból is nehezen lehetne kiszámolni. De szerintem úgy 60 évig lehet kihúzni így.

génektõl függ minden, ezt milliárdokból is nehezen lehetne kiszámolni. De szerintem úgy 60 évig lehet kihúzni így.
Tessék? A nagyfaterom 9 éves korától szívja a cigit, és piál is, és 73 éves. Bár eléggé harákol is.
állítólag 1 száll cigi 5percet vesz el az életedbõl
15 éves koromtól dohányom és iszom. 19 éves koromban eléggé elkapott az alkohol, egy éven keresztül szinte mindig ittam, két-három naponta berúgtam úgy hogy nem álltam a lábamon. Most már sokkal kevesebbet iszok. A barátaim is hasonló cipõben járnak. Azzal szoktunk viccelõdni, hogy nem érjük meg az 50-et. Amit nem is csodálnék. Az egyik barátom apja 52 éves korában hunyt el, erõsen dohányzott és ivott. Szóval unokát biztos nem fog látni az aki ilyen élet vitelt folytat.
mr.brown válasza: állítólag 1 száll cigi 5percet vesz el az életedbõl Akkor most egy hulla ír :) De te biztos túléled a sivatagban korlátlan sörrel, fõleg akkor, ha mérsékletes vagy :)
Minden csak rajtad múlik az életben. Minden csak hit kérdése Nézz utána - vonzás törvénye.
Minõségét megõrzi 1 évig.
ez is egyfajta gyógyszer. multkorában bevettem egy 8 éve lejárt köhögéscsillapítót és el is múlt. csak parasztvakítás a lejárt gyógyszer. de ha fosol akkor ne vedd be. am elõttemlévõnél a pont
Általában a lejárat a gyógyszereknél azt jelenti, hogy addig õrzi meg a hatóanyag tartalmát.
2évre!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
rosszul rémlik! valóban 2 év.
A kérdező hozzászólása: Kár!!! Köszönöm a válaszokat!

17 év körüli lányok, hány hónap után feküdtetek le az első pasitokkal? Megbántátok? Meddig érdemes a pasit váratni?

Legjobb válasz: "Meddig érdemes a pasit váratni?" Na ezért rühellik a pasik a nõket. Ez az egy kérdés mindent elárul. Semeddig. Csak rajtad múlik, hogy mikor érzed a vágyat, hogy beléd hatoljon.

"Meddig érdemes a pasit váratni?" Na ezért rühellik a pasik a nõket. Ez az egy kérdés mindent elárul. Semeddig. Csak rajtad múlik, hogy mikor érzed a vágyat, hogy beléd hatoljon.
minél tovább vár rád annál nagyobb az esélye hogy komolyak a szándékai.
hát így teljesen pontosan nem tudom mikor jöttünk össze mert nem beszéltük meg hogy "na akkor mától kezdve járunk" de onnantól kezdve hogy tényleg komolyodtak a dolgok onnantól 1-2 hónap telt el.
szûz voltam ugyebár, 8 hónapig hazudtam neki msnen, majd találkoztunk ás rá másnap nálam aludt, reggel felkeltünk sé egymásnak estünk..magyarán kb 1 nap. :( Megbántam..Novemberben leszek 18, akkor augusztus közepe volt. L
3 hónap és megbántam
Akkor tedd meg amikor úgy érzed, hogy nagyon akarod és egyszerûen nem bírod ki nélküle!!!!
Az a csaj aki "varatja" a pasit mikor mar reg tudja hogy mi lesz, kb annyira qrva, mint az az iszakos aki meg van rola gyozodve hogy ha delelott meg nem iszik, akkor attol o nem alkoholista, viszont reszketve nezi a mutatot, hogy legyen mar del... Kepmutatas, es undorito!
ha készen állsz rá, akkor miért váratod? Miért kínzod?
17évesen..hát max 1 hónap :D
6 hónap után, nem bántam meg, 7 éve együtt vagyunk. JÓVOLT! :) )))))
5999.98832.112355.99922334 évezredig várattam az elsõ porszemet.
17 múltam...16 nem voltam még, mikor elsõ barátommal lefeküdtem...2 hét....akkor úgy éreztem jónak, már megbántam ráadásul miatta hazudtam egy fiúnak, akibe nagyon szerelmes voltam, úgy tudta még szûz vagyok..ezt is megbántam...bárcsak elmondtam volna...sok hülyeséget csináltam már De ne várasd! Azt nem szretik a férfiak....de csak akkor feküdj le vele, ha úgy érzed, hogy megéri...mérlegelj
Én is 17 voltam, mikor az elsõ megtörtént, 2 hónap után éreztem ugy, hogy készen állok. 2 és fél évig együtt voltunk utána, soha egy percre sem bántam meg. Akivel utána voltam együtt, azzal 5 hónapig tartott és nem kapott meg "úgy", mert nem éreztem azt hogy vele akarnám. Neked kell tudnod, te érzed. Az meg szerintem hülyeség, hogy ha nem hajlandó várni rád egy pasi, akkor biztos hogy lyukra megy, ez elõítélet... legalábbis szerintem. De ezt mindenki maga döntse el, meg azt is hogy kinek és mennyi idõ elteltével adja oda magát...
Tényleg képmutatók a nõk(bár én is Nõ vagyok)!Ha váratják a férfiakat csak azért teszik, mert bizonytalanok magukban vagy a partnerükben vagy mindkettõ...Nincs aranyszabály!De biztosíték sincs, hogy csak a túlfûtött hormonok aktiválódnak.Érezni kell kivel és mikor és nem a következményekért tenni vagy nem tenni.17 éves voltam.2hét múlva történt az elsõ és 3 évig együtt voltunk..szép emlék!!
Jah és ez nálam 2-3 hónap.
Nekem minden barátommal, olyan volt mintha az elsõ lenne, csak talán egy kicsivel rövidebb volt az idõtartam másodjára, harmadjára.Ugyanúgy volt bennem egy olyan érzés, hogy még nem állok készen.Szerintem is baromság váratni a másikat.Ha úgy érzed, hogy testileg, lelkileg készen állsz rá és teljes mértékben megbízol benne, akkor mi értelme váratni a másikat?!Azalatt az idõ alatt észre kell vedd, hogyha csak lyukra játszik.
2 válaszadó igaz amit mondasz.Ha már nem vagy szûz kb 2 hónap
6 hónapot vártam, õ volt nekem az elsõ. nem bántam meg. még most is együtt vagyunk.

A jogosítvány hátoldalán mit jelent a T és az M, K betűk? És honnan látom rajta h mikor jár le az egészségügyi papírom? Hány évre adják?

Vezethetek B jogosítvánnyal közúton traktort? Esetleg tárcsát vagy hengert húzhatok utánna?

Legjobb válasz: T: traktor M: moped K: kerti traktor Hogy ezeket milyen korlátozásokkal vezetheted, annak ott van a kódja a sorban. Rá van írva a jogosítványra, hogy meddig érvényes az orvosi alkalmasság.

T: traktor M: moped K: kerti traktor Hogy ezeket milyen korlátozásokkal vezetheted, annak ott van a kódja a sorban. Rá van írva a jogosítványra, hogy meddig érvényes az orvosi alkalmasság.
Rá van írva a kódok jelentése is.....
Az pont nincs rajta, hogy mi a T, M és K, de bírom, hogy minden jött-ment gyökér ilyen kioktató paraszt, holott fingja sincs a dologról.

Fiúk! Ebben az évben körülbelül hány lánnyal feküdtetek le?

Legjobb válasz: Oh hát én hoztam az éves átlagot:0

Oh hát én hoztam az éves átlagot:0
35-40 körül, annál több biztos nem, mert a vizsgaidõszak elég húzós volt, meg a nyári meló is megterhelõ.
Kizárólag a barátnõmmel. :) (azaz 1)
Még mindig senkivel. :(
Mi a probléma veletek, hogy egy csaj sem jött össze egész évben?
ÉS ÕK, a válaszolók. 0 csaj... Hát tényleg semmit nem ér a szavatok.
Olyan 10-20 körül valahol. Fogalmam nincs, nem számoltam, nem is emlékszem mindre.
16:58. Nem vagyok gazdag, nincs sportkocsim, és Justin Bieber se vagyok. Csak ennyi.
# 19 Én se, és az elsõ válaszoló voltam. A probléma még mindig bennetek van.
3
Eggyel, a barátnõmmel.
Le lettem pontozva, mert sok nõt kaptam meg? Legalább senki sem féltékeny és rosszindulatú:)
3 :)
Sajnos eddig 0 :S nem az én évem :S
Ezt most így nem tudom.
2-vel.
0.. de szeretnék
Nulla
6
Egyel sem
Tavalyhoz képest eggyel kevesebbel, nullával:D De orál legalább volt.
0 de remélem összejön az 1
5 el :) 17/F

Mikor tölt le valaki a büntető törvénykönyv szerint tiltott pornográf tartalmat? Ha jól tudom 18 év alatti képek azok, de honnan tudhatja valaki, hogy aki a képen van hány éves?

Mindez akkor is tiltott, ha valahonnan szabadon letölthető? nem torrentre gondolok, hanem nyiltan fent van a neten.

Legjobb válasz: Találtam neked egy kimerítõ cuccot: http://doktori-iskola.ajk.pte.hu/files/tiny_mce/File/Archiv/..

Találtam neked egy kimerítõ cuccot: http://doktori-iskola.ajk.pte.hu/files/tiny_mce/File/Archiv/..
A kérdező hozzászólása: Ez nekem kicsit sok. Most volt egy hír a TV-ben és azért kérdezem, mert nem világos, hogy a rendõrség mikor kopogtathat.
Erre én is wzeretnék választ kapni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!