Találatok a következő kifejezésre: Hányás ellen valami házi (2 db)

Van valami házi praktikátok hányás szag ellen?

2 éves kislányom ma összehányt mindent, többek között az ágyunkat is. Már sikáltam mindennel, de még mindig bűzlik az egész szoba a hányás szagtól.

Legjobb válasz: Ecet fertõtlenít és szagtalanít. Önts egy szórófejes flakonba és fújd be vele amit kell, vagy ecetes ronggyal dörzsöld át. A szórófejessel egyenletesebb. Igaz, ecetszag lesz, de az hamar elpárolog!

Ecet fertõtlenít és szagtalanít. Önts egy szórófejes flakonba és fújd be vele amit kell, vagy ecetes ronggyal dörzsöld át. A szórófejessel egyenletesebb. Igaz, ecetszag lesz, de az hamar elpárolog!
A szarszag remekül elnyomja a hányásszagot...

Hányás ellen van valami házi praktika?

Sajnos a gyógyszertárban kapható B6, homeopátiás bogyók kil?ve-nem használnak.

Legjobb válasz: Sajnos én is a homeopátiát javasoltam volna...így legfeljebb annyi az ötletem, hogy keress fel egy homeopátiás szakorvost, mert lehet, hogy neked az alkati szeredet kellene megtalálni, és ezt õ tudja, a patikus erre kevés.

Sajnos én is a homeopátiát javasoltam volna...így legfeljebb annyi az ötletem, hogy keress fel egy homeopátiás szakorvost, mert lehet, hogy neked az alkati szeredet kellene megtalálni, és ezt õ tudja, a patikus erre kevés.
Szia! Azt tudnám javasolni, hogy egyél kétszersültet az nagyon jó savlekötö is.
sok gabonaféle reggel mielott még kisem kelnél az ágybol mindjárt rágcsálj egy kétszersultet, és persze sokban szerepet játszik a pszihika is, negondolj a hányásra...
6, 5 hetes vagyok és nagyon rosszul. Nekem azt tanácsolták, hogy egy pici édeset szopogassak, ha jön a hányinger. pl: maoam (olvados cukor), ma én is kiprobálom, remélem be fog válni, mert én is tej érzékeny vagyok és más nem segit.
nekem pont azt tanácsoltál, hogy nyalogassak egy pici sót és vegyek jó mély levegõket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!