Találatok a következő kifejezésre: Hàny kilomèter mèrfold mennyi 1 làb (1 db)

Hàny kilomèter 1 mèrfold? mennyi 1 làb? mennyi 1 yard, ès menni 1 huvely?

Legjobb válasz: 1 km = 0.62 merfold 1 merfold = 1.61 km 1 lab = 0.3 meter 1 meter = 3.28 lab 1 yard = 0.91 meter (91.4 cm) 1 meter = 1.1 yard 1 meter = 39.37 inch 1 inch = 2.54 cm

1 km = 0.62 merfold 1 merfold = 1.61 km 1 lab = 0.3 meter 1 meter = 3.28 lab 1 yard = 0.91 meter (91.4 cm) 1 meter = 1.1 yard 1 meter = 39.37 inch 1 inch = 2.54 cm
anyivel egészíteném ki az elöttem szólót, hogy kétfajta mérföld van. Az egyik a normál (international mile) a másik meg a tengeri (international nautical mile) 1 mile = 1.609, 344 méter 1 nautical mile = 1.852 méter forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Miles
Ajánlom a következõ ragyogó könyvet; " Scott-féle sokmindentudó " Minden benne van, ami kellhet az élet zajló tengerén, de tényleg....
Matek katedra mi? Ám nagyon künnyû volt


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy kell tolómérőt leolvasni?

Fontos lenne megtanulnom minél előbb!

5

Descartes filozófiájának mi a 3 mondatos lényege?

e kell mutatnom irtó röviden, de nem tudok ilyen rövid lényeget találni. :/

2

Matematikát érti valaki?

Normálalakban add meg az eredményeket.
Egy kocka éle 15 cm.
Felszíne: A=.....mm2=....cm2=.....dm2.....m2

4

Hogyan kell megoldani ezt a matekpéldát?

ABC derékszögű háromszögben a körbe írható kör középpontján keresztül párhuzamost húzunk BC befogóval. AC=5cm, BC=12cm. Hányada a keletkezett háromszög az eredetinek?

6

Százalékszámítás na ezt számolja ki aki tudja? :D

van 37 szám abból gondolsz egyre és 12őt találhatok mekkora az esélye,hogy eltalálom?

5

A jég alacsonyabb nyomáson magasabb hőfokon fagy meg? Ha igen tudtok erre valami táblázatot?

5

Ezt hogyan kell megoldani?

http://kepfeltoltes.hu/view/130922/314575532N_vtelen_www.kep..

2

Mi történik, ha sorba kapcsolunk egy tekercset egy párhuzamosan kapcsolt kondenzátor-ellenállással és az egészre állandó feszültséget adunk?

a tekercsben növekedni fog az áramerősség? Miért?

4

Ha versenyeztetnénk egy átlagos embert, meg 1 autót, ami szintén átlagosnak mondható, akkor a rajt után hány méterig vezetne az ember?

0

Mi az ábrázoló geometria elsajátításának titka?

A rengeteg definíció meg mindenféle hülye jelölés feltétlen szükséges hozzá , hogy boldoguljak vele ? A térlátásom az meg van , de sokszor bezavar a sok szakkifejezés meg mindenféle összevissza jelölés. Ja meg az , hogy nincsenek megadva adatok. Tehát nincs meg , hogy milyen hosszú legyen pl. egy egyenes , milyen szöget zárjon be a képsíkokkal , hol metsszék egymást stb.

Ha van pl. egy olyan feladat , hogy ábrázoljuk egy trapéz és egy 3szög sík metszését , akkor csak annyi a kötött , hogy legyen egy trapéz meg egy 3szög és metsszék egymást ? Ezek szerint akkor egy ilyen feladatot végtelen féleképpen le lehet rajzolni kb. ? Akkor így mégis mi értelme van ??

Géprajzot tanultam korábban , azt szerettem ment is , de ezt még valahogy nem sikerült átvennem. Szerintem nem sok köze van a géprajzhoz (pedig elvileg ez alapozza meg , de sztem nem sok köze van hozzá , de javítsatok ki ha nem így van)
Szóval mi a titka ennek , milyen szemlélettel célszerű csinálni , hogy értelmét is lássam ?

Köszi a válaszokat!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!