Találatok a következő kifejezésre: Hàny kilomèter mèrfold mennyi (1 db)

Hàny kilomèter 1 mèrfold? mennyi 1 làb? mennyi 1 yard, ès menni 1 huvely?

Legjobb válasz: 1 km = 0.62 merfold 1 merfold = 1.61 km 1 lab = 0.3 meter 1 meter = 3.28 lab 1 yard = 0.91 meter (91.4 cm) 1 meter = 1.1 yard 1 meter = 39.37 inch 1 inch = 2.54 cm

1 km = 0.62 merfold 1 merfold = 1.61 km 1 lab = 0.3 meter 1 meter = 3.28 lab 1 yard = 0.91 meter (91.4 cm) 1 meter = 1.1 yard 1 meter = 39.37 inch 1 inch = 2.54 cm
anyivel egészíteném ki az elöttem szólót, hogy kétfajta mérföld van. Az egyik a normál (international mile) a másik meg a tengeri (international nautical mile) 1 mile = 1.609, 344 méter 1 nautical mile = 1.852 méter forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Miles
Ajánlom a következõ ragyogó könyvet; " Scott-féle sokmindentudó " Minden benne van, ami kellhet az élet zajló tengerén, de tényleg....
Matek katedra mi? Ám nagyon künnyû volt


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Párhuzamos koncentrált erőkkel terhelt kéttámaszú tartó esetén lehet-e alátámasztásnál a veszélyes keresztmetszet helye?

4

A CD-re hogy égetik rá az információt?

Azt olvastam lézerrel, de nem értem ez hogy lehetséges. A CD egy műanyagkorong, polikarbonát, hogy lehet erre információt tenni?

5

Mit szerettek a geometriában?

Persze akik nem szeretik,azok ne írjanak!
Előre is köszönöm! :)

3

Valaki segítene?

Egy arany nyaklánc tömegének 66,6%-a réz, a többi színarany. Hány karátos ez a nyaklánc? Úgy dolgozz, hogy számításaid nyomon követhetők legyenek!

2

Hogy kell megoldani ezt a matek feladatot? (11. osztály, szélsőérték számítás)

Egy trapéz kisebbik alapja és szárai 1 dm hosszúak. Válasszuk meg a hiányzó oldal hosszát úgy, hogy a trapéz területe a lehető legnagyobb legyen. Mekkorák ennek a trapéznak a szögei?

1

Mi a különbség a számolás és a számítás között?

Szemantikai jellegű kérdés.

3

20% sósav és 35%-os hidrogén peroxid keveréke reagál -e és ha igen hogyan a kővetkező fémekkel: ezüst, higany, ólom-?

ha igen akkor kloridok kellenének hogy keletkezzenek.

2

MATEKOSOK! Adott egy kör és annak középpontja (innentől NEM lehet körzőt használni! ) CSAK vonalzót! A megadott feltételekkel hogyan lehet a körbe szerkeszten egy négyzetet?

A VONALZÓ csak olyan lehet amin NINCSENEK számok és CSAK az egyik oldal egyenes(PL:a másik oldala hullámos)SEgítsetek légyszi! Úgy magyarázzátok h bárki megértse lehetőleg szakszavak nélkül. Aki tud rajzolhat szerkesztést az írás MELLÉ. Köszönöm :)

15

Hogy értsem meg a fizikát?

16 éves vagyok,9-be járok.Az a gondom,hogy nem tudom megérteni a fizikát.Első félévben átmentem,most elég rosszúl állok.Tudom,hogy gyakorolni kell,de nemtudom hogyan kezdjek neki a feladatnak.Pl a mateket is komolyan veszik,abból nagyón jól állok.Valami tipp,hogyan értsem meg a fizikát? :S

8

Hogyan kell kiszámolni egy csonka henger oldalának magasságát? Ismerem az átmérőt ami 100 mm, magasság a henget közepén 100 mm és a vágás szöge 45° Linkelek egy képet is. Mert az többet mond ezer szónál.

https://www.dropbox.com/s/spjraxz8xxgv4g0/henger. Png Érthető, hogy mire gondolok?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!