Találatok a következő kifejezésre: Hàny kilomèter mèrfold (1 db)

Hàny kilomèter 1 mèrfold? mennyi 1 làb? mennyi 1 yard, ès menni 1 huvely?

Legjobb válasz: 1 km = 0.62 merfold 1 merfold = 1.61 km 1 lab = 0.3 meter 1 meter = 3.28 lab 1 yard = 0.91 meter (91.4 cm) 1 meter = 1.1 yard 1 meter = 39.37 inch 1 inch = 2.54 cm

1 km = 0.62 merfold 1 merfold = 1.61 km 1 lab = 0.3 meter 1 meter = 3.28 lab 1 yard = 0.91 meter (91.4 cm) 1 meter = 1.1 yard 1 meter = 39.37 inch 1 inch = 2.54 cm
anyivel egészíteném ki az elöttem szólót, hogy kétfajta mérföld van. Az egyik a normál (international mile) a másik meg a tengeri (international nautical mile) 1 mile = 1.609, 344 méter 1 nautical mile = 1.852 méter forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Miles
Ajánlom a következõ ragyogó könyvet; " Scott-féle sokmindentudó " Minden benne van, ami kellhet az élet zajló tengerén, de tényleg....
Matek katedra mi? Ám nagyon künnyû volt


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyek a szorongás érzelmi komponensei?

0

Az Amarilis hagymákat a napokban szedtem fel. Fagymentes, enyhén nyirkos pincébe tavaszig tárolhatom? Vagy 1 - 2 hónap pihentetés után ültessem cserépbe?

1

Mi a különbség a kommunizmus, fasizmus és nácizmus között?

7

Hogyan lehet bebizonyítani, hogy bármely tetszőleges pozitív természetes szám ötödik hatványából önmagát kivonva, egy hárommal osztható számot kapunk?

4

Létre lehet hozni ilyen mesterséges gravitációt? Pl h egy ürállomáson ugyanolyan gravitáció legyen, mint a földön

7

Két pozitív egész szám köbének különbség 169. melyek ezek a számok?

Suliban adták fel jegyre .még néhány Feladattal együtt hétfőre be kell adnom kérlek segítsetek köszi

2

Szerintetek a pszichológia és pszichiátria, valós tudomány?

Azért kérdezem,mert sok embernek van problémája...De viszont sok helyen megfordultam és mindig más diagnózist kaptam:)!Egyszerűen nincs kézzel fogható bizonyítékuk,mint pl:a lábtörésnél!így az elhangzott szavak alapján játszák az "istent"?Tény,hogy vannak valós klinikai esetek is!De láttam,hogy sok embernek mossák az agyát,így már ő is zöldség lesz és be is bizonyítják,hogy csak rá kell nézni!Mert "gyógyszerre"-melléhatásokkal ismét gyógyszert írnak fel és így tovább!Így ez az áltudományt nem lehet megfékezni,hisz legális drogokkal tömik az embert!Persze így lejmolják a Tb.-t is.A gyógyszer gyárosok meg milliárdosokká vállnak!Csak én látom ezt?A reklámokból is ez a szenny jön,"ha nincs semmi bajod,akkor is szedd,mert különben bajod lesz">Igen,hogy rászokik az ember és mehet dilidokihoz,vagy a melléhatás miatt,vagy a megvonás miatt!Bárkit belehet "gyűjteni",hisz kinek nics gondja-baja!Lásd Gyakori kérdések.hu:)!

8

Kémény huzatja függ a kémény magasságától kémiaprofik? (lentebb leírtam a lényegét, h hogy működik)

Mert ott az a lényeg, h alákapjon a hideg levegő a meleg füstnek, s ezáltal kinyomja a szabadba, de ezt nem tudom, h a magasságnak ehhez mi köze, talán semmi?
Mert ott inkább melegen tartani a "füstöt" az a lényeg sztem, nem?
Előre is köszi a segítséget.

5

Mit jelent a "Tm" (egyértelmű, hogy hőmérséklet, de mi történik ezen a hőmérsékleten a DNS-szállal)?

3

Egy körbe egyenlő háromszöget írunk. A háromszög szára 3xgyök2. Mennyi a kör kerülete? Szerintetek ennyi adat elég hozzá? Én kifogytam az ötletekből.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!