Találatok a következő kifejezésre: Gyogyszert szedek, gyogyszer mellet (48 db)

Lehetek terhes ha szedek gyógyszert? De a mellem nem feszül inkább csak fáj ha megnyomom, hányinger, de az csak néha és azok régebben is voltak..

és fáj a hasam és a derekam,de a hasam is vacakol,lehet szorulásom is van..és jópár napja nem voltam igazán wcn.ez a 2.hónapom a gyógyszerrel és rendesen megjött,nem volt kevesebb minden rendben volt.de most ezek nem hiszem hogy a menstruáció tünetei hiszen még van 2 hetem addig..és mindig beveszem rendszeresen,az orvoshoz is visszamentem,az els? menstruációm el?tt, és azt mondta minden rendbe szedjem tovább..

Legjobb válasz: szerintem ezeket a tüneteket vagy bebeszéled magadnak, vagy nem jó a gyógyszer és váltanod kellene. Ha voltál orvosnál, és azt mondta minden rendbe, akkor nem hiszem, hogy aggódnod kell. De ha ez a helyzet azóta van, mióta szeded a gyógyszer, szerintem állj le vele és válts.

szerintem ezeket a tüneteket vagy bebeszéled magadnak, vagy nem jó a gyógyszer és váltanod kellene. Ha voltál orvosnál, és azt mondta minden rendbe, akkor nem hiszem, hogy aggódnod kell. De ha ez a helyzet azóta van, mióta szeded a gyógyszer, szerintem állj le vele és válts.
végül is te magad válaszoltál az össze kérdésre... a tünetek régebben is voltak, orvosnál is voltál, sztem maga a gyógyszer okozza a tüneteket, megváltozhatnak tõle a hormonjaid.
A kérdező hozzászólása: de az elsõ hónapba egyik se volt..
Nos, orvosnak nem hiszel, de idegeneknek igen? Ilyen mértékû döntésképtelenséggel ne kezdj el dugni...
en 1 eve szedek gyogyszert, minden 1es honapban par nap van hanyingerem, hasfajas, fejfajas, mellfajas, de aztan elmulik. Eleinte aggodtam, hogy terhes vagyok, visszamentem a dokihoz, nem voltam terhes. Most minden honapban nem mehetek vissza azzal, hogy faj ez is meg az is. Ezek mell;khatasok, olvasd el a tajekoztatot, ezek elofordulhatnak, ha nagyon sulyos, vagyis nagyon faj a hasad, labad, stb, akkor azonnal menj vissza a dokihoz, mert akkor nem hiszem, hogy szedheted tovabb.

Ha valaki allergiás a parlagfűre és gyógyszert szed igazán akkor hatásos ha mellé használ orrsprayt és szemcseppet is vagy elég csak a gyógyszer magában?

El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: én valami tablettát is szedek, mellé otrivin orrcseppet és egy szemcseppet.semmi bajom nincs tõle.Nekem a legjobban az otrivin segített

én valami tablettát is szedek, mellé otrivin orrcseppet és egy szemcseppet.semmi bajom nincs tõle.Nekem a legjobban az otrivin segített

Aknenormin gyógyszert szedek, a gyógyszer szedés mellet ihatok-e alkoholt? (Nem úgy gondolom, hogy este beveszem a gyógyszert és elmegyek berúgni. , hanem mondjuk 1-2-t sört vagy almabor iszok. ) Vagy az alkohol minden mennyiségben kivan zárva?

Legjobb válasz: Elvileg az A vitamin tartalmú készítményeket, ételeket kell szigorúan kerülni, illetve a napozást, uv fényt. Úgy gondolom 1-2 sör teljesen nyugodtan belefér.

Elvileg az A vitamin tartalmú készítményeket, ételeket kell szigorúan kerülni, illetve a napozást, uv fényt. Úgy gondolom 1-2 sör teljesen nyugodtan belefér.
reggel vedd be a gyógyszert és este nyugodtan ihatsz lájtos alkoholos italokat, de csak módjával azzal is.
Engem jobban zavart amikor azt szedtem, hogy nem lehet normálisan szõrteleníteni mellette, mert mindennek a nyoma meglátszik a bõrön. :( Amúgy szerintem néhány sört megihatsz.
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek !!
Hát azért tényleg nagyon ritkán még ilyen 2%-os citromos söröket is, különben kivetetheted az egyik tüdõlebenyed, hogy elférjen a májad. :D Amíg rendben van a májfunkció, addig oké. De az alkoholtól ronda lesz a bõr! :P
A kérdező hozzászólása: Ha szedem ezt a gyógyszert, és iszok mellé alkoholt, akkor gyorsabban nõ a májam ?! :O :dd Ha így van akkor szerintem a gyógyszer szedés alatt nem iszok egy korty alkoholt sem !: )
Hát elég lórúgás ez a gyógyszer a májnak, azért kell legalább 2havonta vérvétel mellette, van, hogy fel kell függeszteni a szedését. De ha rendszeresen nézik a májfunkciót, akkor azért a májnagyobbodásig nem jutsz el. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi!!

Gyogyszert szedek, védekezzünk gyogyszer mellet a peteéréskor?

Legjobb válasz: gyógyszer szedése mellett nincs peteérésed, ez az egyik legfontosabb hatásmechanizmusa, hogy gátolja a peteérést. Nem kellette más módon védekezni.

gyógyszer szedése mellett nincs peteérésed, ez az egyik legfontosabb hatásmechanizmusa, hogy gátolja a peteérést. Nem kellette más módon védekezni.
A fogamzásgátló annyira biztonságos hogy abszolút nem kell mellette más fajta védekezést alkalmazni.
A használati utasítást elég, ha betartod: pl. ha hasmenésed van, vagy kihányod, pótolni kell.

Ha fogamzásgátlót szedek és mellé valamilyen más gyógyszert ami akár befolyással lehet rá, akkor az milyen dolgokat produkálhat? Pl. : szurkáló érzés, mintha duzzadt lenne a mehem, kisebb mellfeszulés (de nem durván).

Cypromixet használok, a második levelet kezdtem el és mostanában sajnos tobbszor kellett gyógyszert szednem.

Legjobb válasz: Nem feltétlen van érezhetõ mellékhatása annak, ha olyan gyógyszert szedsz, ami gátolja a fogamzásgátló hatékonyságát. hacsak nem tünet az, hogy egyszercsak terhes leszel...

Nem feltétlen van érezhetõ mellékhatása annak, ha olyan gyógyszert szedsz, ami gátolja a fogamzásgátló hatékonyságát. hacsak nem tünet az, hogy egyszercsak terhes leszel...
A kérdező hozzászólása: Nemhinném hogy az vagyok hiszen a menstruációmmal minden rendben volt... Bár már hallottam olyat hogy valakinek úgy jott meg hogy babás volt, de se a kozérzetem nem változott, semmi olyan plusz érzés nincs ami arra utalna hogy teherbe estem volna.

Ha magasabb hormontartalmú gyógyszert szedek megnő a mellem? Sokat is hízok tőle? Tudnátok ajánlani olyat amitől nőnek a melleim, de viszont nem hízok el? ! :/

Legjobb válasz: A legvalószínûbb az, hogy se meghízni nem fogsz, se a melled nem fog megnõni. Persze mindenki máshogy reagál minden szerre, de ne akarj ilyen hülyeségek miatt nagyobb hormonndózisú készítményt szedni.

A legvalószínûbb az, hogy se meghízni nem fogsz, se a melled nem fog megnõni. Persze mindenki máshogy reagál minden szerre, de ne akarj ilyen hülyeségek miatt nagyobb hormonndózisú készítményt szedni.
Orvos! Most azonnal lehetõleg! és igyál sokat!
Igen, körübelül. Én sem bízok bennük.
Vírusra annyit ér az antibiotikum, mint halottnak a csók.
A kérdező hozzászólása: Gennyes mandula gyulladással vagyok itthon, már egy hete, erre kaptam augmentint, amit 5 napja szedek.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok ügyeletre menni, vidéken vagyok.
Ügyelet. Ott majd megmondják mit vegyél be.
De most komolyan! Irány az ügyelet!Am mire szedsz antibiotikumot? Szerintem ha meg lehet oldani valahogy akkor hanagold az a.b.-ot
Akk. elnézve. :)
a [email protected] életbe, most tényleg hülye voltam.:) ez de gáz. Bocs. Úgy olvastam, hogy a fejfájásra vett be antibiotikumot.. De attól függetlenül reggel óta fáj neki.
Mármint a másodiknak.
Igen, én legalább tudom, hogy az antibiotikum jó a fejfájásra, mert lehet hogy vírus. De szólj ha neked orvosra lenne szükséged, ne félj itt vagyok! Hadd tudjam jobban, nõvér voltam 2 évig, és az orvosim is megvan. Neked?
ma 21:15 Neked is sok eszed lehet...honnan tudod hogy nem valami betegségre szedi az antibiotikumot?Gondolom abból kifolyólag fáj a feje..és nem a fejfájásra szedi..
Ez az..nekem eddig ez minden féle fájdalmat elmúlasztott kb 10-15 perc alatt és még gyulladás csökkentõ hatása is van.. http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/flector_rap..
algopyrin, bár már nem kapható vény nélkül
De most komolyan! Menj le az ügyeletre! Lehet hogy valami komoly! És a fájdalomcsillapító is szokott használni. A második pedig kussoljon, ha nem ért hozzá, mert látszik!
* csak vénnyel lehet kapni
Flector a gyógyszer neve!Pór formájban lehet kapni ez valami új..nekem 2 hete fájt a fogam és még a cataflan sem hatott.Ez a por amit vízbe kell rakni, kb 10 perc múlva úgy el zsibbasztott mint annak a rendje..csak vény nélkül lehet kapni, de ha egy rendes yógyszertárossal találkozól és elmondod hogy iszonyat féájdalmad van akkor lehet ad..mert ezt csak vénnyel lehet kiváltani.
Én panadol extrát szoktam a fejfájásomra szedni duplán, az hat. De ha te nem szoktál fejfájós lenni, akkor ez valami más lehet. Nem magas a vérnyomásod? Egy orvos csak könnyebben meg tudná állapítani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, most egy kicsit megijedtem.
SZia! Barátnõmnek cisztától nõttek a mellei, és a gyógyszer is okozhat cisztát, menj dokihoz.
Azt nem tudom mitõl nõhetnek de pl:én gyógyszer mellett maradtam terhes és 3hónapig volt menszeszem is, a negyedik hónapban maradt el akkor közölték, hogy 4hónapos terhes vagyok 1 hét múlva megmozdult a baba.Az esély megvan rá de lehet teljesen más oka van.
Elsõ vagyok, nem akartalak megijeszteni csak leírtam hogy én hogy jártam de közel sem biztos hogy nállad ez a probléma én is azt tanácsolom inkább fordulj orvoshoz az a biztos.
