Találatok a következő kifejezésre: Gyogyszert szedek, gyogyszer (1214 db)

Párom asztmás, allergiás. Gyógyszert szed, pumpás spray-vel fúj, mint ált-ban az ilyen betegek. Lertazin-t szed az allergiájára. Lehetséges, h. van a gyógyszernek olyan mellékhatása, hogy nem kívánja a sex-et?

Szinte soha nem kezdeményez, ezt úgy értem, h. az elmúlt egy évben egyszer sem!!!!

Legjobb válasz: Nem okozza.Én is asztmás,és allergiás vagyok.Én is spray-t használok ha fulladok,és ugyanazt a Letarzin gyógyszert szedem..De ez nem okoz olyan mellékhatást,hogy ne akarjon az ember szeretkezni.. Inkább arról van szó,hogy sokszor (van amikor hetekig minden nap) a fulladás miatt,az allergia miatt annyira elkeseredek,elfáradok,hogy már arra sincs kedvem..De van amikor nem lehet levakarni a párom testérõl.. Ha ennyire nem kívánja a szexet akkor ott más gond van..Kérdezz meg tõle,hogy mi a baja,mert a gyógyszereknek nincs ilyen mellékhatása..

Nem okozza.Én is asztmás, és allergiás vagyok.Én is spray-t használok ha fulladok, és ugyanazt a Letarzin gyógyszert szedem..De ez nem okoz olyan mellékhatást, hogy ne akarjon az ember szeretkezni.. Inkább arról van szó, hogy sokszor (van amikor hetekig minden nap) a fulladás miatt, az allergia miatt annyira elkeseredek, elfáradok, hogy már arra sincs kedvem..De van amikor nem lehet levakarni a párom testérõl.. Ha ennyire nem kívánja a szexet akkor ott más gond van..Kérdezz meg tõle, hogy mi a baja, mert a gyógyszereknek nincs ilyen mellékhatása..
Fontos lenne tudni, hány éves, mióta beteg? Sajnos a legtöbb kérdezõ ezt nem írja meg. Egyébként lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Persze, azt én is tudom h. a kapcsolatunkban vannak más problémák is, de azt gondoltam, h. a sex terén talán ez lehet az okozója a problémáknak. Kérdeztem, de semmit nem mond, h. miért nem kívánja az együttléteket. Korábban nem volt kifogása ellenem . Egyébként akkor kezdõdtek a problémák, mikor a kisfiunk két és fél éve megszületett. Na mindegy, hosszú történet. Férjem egyébként 32 éves, és kb. 6-8 éve asztmás. Azt hittem talán vmi hormontartalmú gyógyszer ez a Lertazin.
Na a más gondokról kellene többet beszélni -
teljesen mindegy, hogy hány éves, ilyen mellékhatás nincs ennél a betegségnél.. Én 17 éves korom óta asztmás és allergiás vagyok..Több fée gyógyszert és spay-t használtam az elmúlt években és soha nem volt ilyen gondom..Inkább máshol keresd a problémát mert a betegség nem zárja ki a szexet.. 35/N

3éve szedek gyógyszert, most a 7napos szünetben nem jött meg. Tesztet csináltam késés után 5. nap:Nega. A hónapban kimaradt! Tegnap kezdtem az uj levelet, és barátom bennem ment el! Ugye véd a gyógyszer, ha szedem rendesen, attól, h nem volt vérzés?

Legjobb válasz: Nem vagy terhes, ha normálisan szedted a gyógyszert, és a teszt is negatív. Ha mégis, a babának semmi baja nem lesz a gyógyszertõl, az elsõ idõben nem árt neki. (Persze ettõl még jobb lenne, ha terhesen nem szednéd, de majdnem biztos, hogy nem vagy terhes.) Fölösleges pánikolni, meg olyanokat írni, kedves válaszadók, hogy "lehet, hogy nagy a baj", mert ha végigolvasnátok a gyógyszer tájékoztatóját, benne lenne, hogy egy vérzés kimaradhat, akkor kell másik tabi meg orvos, ha a második is kimarad. Ettõl függetlenül mindenki a saját testéért felelõs, akit megnyugtat, menjen dokihoz már az elsõ után. Csak könyörgöm, ne írjatok baromságokat!

Nem vagy terhes, ha normálisan szedted a gyógyszert, és a teszt is negatív. Ha mégis, a babának semmi baja nem lesz a gyógyszertõl, az elsõ idõben nem árt neki. (Persze ettõl még jobb lenne, ha terhesen nem szednéd, de majdnem biztos, hogy nem vagy terhes.) Fölösleges pánikolni, meg olyanokat írni, kedves válaszadók, hogy "lehet, hogy nagy a baj", mert ha végigolvasnátok a gyógyszer tájékoztatóját, benne lenne, hogy egy vérzés kimaradhat, akkor kell másik tabi meg orvos, ha a második is kimarad. Ettõl függetlenül mindenki a saját testéért felelõs, akit megnyugtat, menjen dokihoz már az elsõ után. Csak könyörgöm, ne írjatok baromságokat!
Menj el az orvosodhoz. Lehet h komolyabb baj van. Nem szabad az ilyenekkel viccelni. Ha meg nincs probléma akkor sem vagy kétségek között!
A kérdező hozzászólása: igen, elmegyek mképp!de szted véd a gyógyszer amit elkezdtem?
Szia! Tuti véd a gyógyszer. De mielõbb doki, mert ha valami gond van vagy terhes vagy csak még nem tudta a teszt kimutatni, akkor el sem kezdhetted volna az új levelet!

Epilepsziás vagyok és arra szedek gyógyszert. Lehetséges, hogy attól nem kívánom a szexet?

Tegnap feltettem egy kérdést,de csak most jutott eszembe,meg egy kicsit olvastam is,hogy nem lehetséges az,hogy a gyógyszer miatt nem kívánom a szexet vagy legalább is közrejátszik benne?

Legjobb válasz: Szia! A férjem is epilepsziás,szed gyógyszereket,de nincs ilyen gondja. Az orvosoddal kell megbeszélned ezt.Hidd el,neki jobb ha elmondod,fog tudni segíteni,ha nem szólsz,az késõbb problémákat okozhat.Tudod nagyon jól,hogy az epilepsziára való gyógyszereknek sokfajta mellékhatása van,és nagyon nehéz is megtalálni mindenkinek a legjobbat,mivel nagyon sok fajtája van ennek a betegségnek.Nem tudom,te mennyire erõs gyógyszereket szedsz,milyen súlyos az epilepsziád. Mindenképp kérdezd meg a dokidat,ha kell menned hozzá. Jobbulást!

Szia! A férjem is epilepsziás, szed gyógyszereket, de nincs ilyen gondja. Az orvosoddal kell megbeszélned ezt.Hidd el, neki jobb ha elmondod, fog tudni segíteni, ha nem szólsz, az késõbb problémákat okozhat.Tudod nagyon jól, hogy az epilepsziára való gyógyszereknek sokfajta mellékhatása van, és nagyon nehéz is megtalálni mindenkinek a legjobbat, mivel nagyon sok fajtája van ennek a betegségnek.Nem tudom, te mennyire erõs gyógyszereket szedsz, milyen súlyos az epilepsziád. Mindenképp kérdezd meg a dokidat, ha kell menned hozzá. Jobbulást!
http://aliasczardjmv.5mp.eu/web.php?a=aliasczardjmv&o=siurSk.. az is lehet de olvasd ezt el remélem hasznosnak találod
Mivel ezek a gyógyszerek mindenkire egy kicsit másképp hatnak, lehet, hogy befolyásolja.Olvasd el a tájékoztatót, és beszélj az orvosoddal.
én is epilepsziás vagyok.napi 300g-ot szedek egy lamictal nevû gyógyszerbõl.nekem semmi ilyen bajom nincs.teljesen kívánom.

Körülbelül fél éve baj van a férfiasságommal, nem merevedik rendesen, és nehezen tudok elélvezni. Urulógus szervi problémát nem talált. Több féle gyógyszert szedek. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Ha urológus szervi problémát nem talált, és többféle gyógyszert szedsz, a legvalószínûbb, hogy valamelyik gyógyszer mellékhatása lehet, ezt a háziorvossal érdemes megbeszélni, hogy errõl van-e szó, illetve le lehet cserélni. 2. Ha többféle gyógyszert szedsz, ezeket nyilván valamilyen betegségre szeded. Sok olyan betegség van, ami az érre gyakorolt káros hatásán, az idegvezetés rontására, vagy egyszerûen a pszichére gyakorolt hatása miatt rontja a potenciát. Ilyenkor a merevedést a nem tökéletes egészségi állapot okozza, akkor is, ha az urológus konkrétan nemi szervben problémát nem talált. Bár nem írt lelki problémáról, itt valószínûbb az, hogy a meglévõ betegségekkel függ össze a probléma. Ha azok megfelelõen kezeltek, ilyenkor valóban indokolt potenciafokozó szedése, ennek felírását a háziorvostól is kérheti.

Ha urológus szervi problémát nem talált, és többféle gyógyszert szedsz, a legvalószínûbb, hogy valamelyik gyógyszer mellékhatása lehet, ezt a háziorvossal érdemes megbeszélni, hogy errõl van-e szó, illetve le lehet cserélni. 2. Ha többféle gyógyszert szedsz, ezeket nyilván valamilyen betegségre szeded. Sok olyan betegség van, ami az érre gyakorolt káros hatásán, az idegvezetés rontására, vagy egyszerûen a pszichére gyakorolt hatása miatt rontja a potenciát. Ilyenkor a merevedést a nem tökéletes egészségi állapot okozza, akkor is, ha az urológus konkrétan nemi szervben problémát nem talált. Bár nem írt lelki problémáról, itt valószínûbb az, hogy a meglévõ betegségekkel függ össze a probléma. Ha azok megfelelõen kezeltek, ilyenkor valóban indokolt potenciafokozó szedése, ennek felírását a háziorvostól is kérheti.

Már egy ideje savlekötõ gyógyszert szedek. A betegtájékoztató szerint terhesség alatt nem lehet szedni, de nagyon szeretnék babát. Valaki szedett ilyen gyógyszereket terhesség alatt? Ha nem szedem õket folyamatosan mar a savam.

Esomeprazolt és domperidon szedek,próbáltam a salvus vizet is,de nem sokat segített.

Legjobb válasz: Nekem is mindig nagyon sok a savam.mikor terhes voltam már a torkomat is marta,és tudod mi vált be?a patogatott kukorica.utánna nem kellett semmilyen gyógyszer.mai napig nem szedek rá semmit,csak a kukorica.és ez már öt éve.egy próbát megér.

Nekem is mindig nagyon sok a savam.mikor terhes voltam már a torkomat is marta, és tudod mi vált be?a patogatott kukorica.utánna nem kellett semmilyen gyógyszer.mai napig nem szedek rá semmit, csak a kukorica.és ez már öt éve.egy próbát megér.
Szia!Lehetõleg kerüld a savlekötõ gyógyszereket, mert hosszabb távon problémákat okoznak. Ráadásul kiölik a hasznos bélflórát és ezzel az immunrendszert is gyengítik.Figyelj oda a táplálkozásodra, használj természetes savlekötõt.Erre akár a stabilizált natur aloe vera ital is jó lehet, vagy a tarackbúza, zöld árpa és lucerna kivonata, de a szódabikarbónáról is jókat írnak.Jobbulást!
Szia! Nekem 2 hónapja írt a doki Apofamitidin-t, miután nagyon sokat fájt a gyomrom (sajnos még mindig..:() és mivel tudtam, hogy októberben neki akarunk állni a babaprojektnek, így rákérdeztem, hogy lehet-e szedni és azt mondta, hogy semmi akadálya.. bár a betegtájékoztatón az áll, hogy nem ajánlott, így tartok tõle, de amint kiderül, hogy terhes v.ok azonnal rá fogok kérdezni, h. abbahagyjam-e!
A kérdező hozzászólása: Nekem is már több gyógyszert próbáltak, de igazán egyik sem használt.Megállapították a refluxot, de hiába szedem most folyamatosan ha a terhesség alatt úgysem szedhetném, így is elég sokat fáj a gyomrom és van hányingerem félek, hogy terhesség alatt és a gyógyszer nélkül még durvább lenne...
a Renny-t kimondottan terheseknek ajánlják (legalábbis Németország összes prospektusa tele van vele, de asszem az itthoni is)rágótabletta 1 mp-en belül hat én azt ettem rengeteget, de aztán rájöttem a háztartási keksz is simán jó, csak azt kellemetlen enni éjszaka álomból ébredve

Ha szedek be gyógyszert és iszok rá alkoholt, az akkor mindegy, hogy milyen gyógyszert szedek be?

Detralex, augmentin, mydeton

Legjobb válasz: "mindegy, hogy milyen gyógyszert szedek be?" Ebbõl volt gyanús a kérdés..

"mindegy, hogy milyen gyógyszert szedek be?" Ebbõl volt gyanús a kérdés..
Meg akarsz halni?? Nem, nem mindegy, mit veszel be.
Próbáld ki a marslakós vitaminokkal, nagyon brutális:D
Elsõ Arra nem gondoltál, hogy esetleg csak buliba megy a kérdezõ, ahol alkohol is lesz, a gyógyszert pedig muszáj szednie ezért kérdezi?

1 hónapja reggel 1 szem convertal gyógyszert szedek. Egész délutánig 120-130 körül van a vérnyoásom. Estére viszont felmegy 140-145/ 90-94 ig Normális ez? Más gyógyszert nem szedek.

Legjobb válasz: Mindegy, hogy mi a normális, mert neked másfajta adagolásra van szükséged. Én reggel és este is szedek gyógyszert, igaz, más fajtát. fordulj az orvosodhoz, mond el a panaszod, és más adagolást fog beállítani.

Mindegy, hogy mi a normális, mert neked másfajta adagolásra van szükséged. Én reggel és este is szedek gyógyszert, igaz, más fajtát. fordulj az orvosodhoz, mond el a panaszod, és más adagolást fog beállítani.
egyértelmûen növelni kell az adagot például azzal hogy este is egyet vagy más gyógyszerre váltani te még szerencsés vagy én még csak például 18 éves vagyok de akárhányszor megyek dokihoz vagy új gyógyszert ír fel vagy változtat a dózison én speciel már ott tartok hogy 3 féle gyógyszert szedek a vérnyomásomra úgy hogy az egyiket naponta 2-szer 1, 5-öt a másik kettõbõl meg úgy hogy elsõbõl 2-szer felet a másikból meg egyszer felet plusz még az reggeli pajzsmirigy potlót

Allergiás beteg vagyok, évek óta gyógyszert szedek! Hatással lehet a gyógyszer szedése a teherbeesésre? (Xyzalt szedek)

Legjobb válasz: Szerintem legbiztosabbat a nõgyógyász tudna mondani, de ha a teherbeesés esélyeit nem is csökkenti, akkor ha már babás leszel szerintem rizikósabb ha valaki gyógyszert szed a terhesség alatt. Errõl mindenképp beszélj a dokiddal, mielõtt belefogtok.

Szerintem legbiztosabbat a nõgyógyász tudna mondani, de ha a teherbeesés esélyeit nem is csökkenti, akkor ha már babás leszel szerintem rizikósabb ha valaki gyógyszert szed a terhesség alatt. Errõl mindenképp beszélj a dokiddal, mielõtt belefogtok.
Szerintem nem, a Xyzal új generációs antihisztamin, az antihisztaminok tipikus mellékhatásai nélkul. DE mindenképp beszéld meg az allergológussal, hogyan tovább a terhesség alatt. Kismamáknak általában nem ajánlott szedni, pontosabban nincs bevizsgálva a biztonsága.

Férjemmel próbálkozunk a babóval, viszont gyomorfekélye miatt rendszeresen gyógyszereket szed. Ha összejönne, lehetne baja a babának?

Legjobb válasz: Szia.Biztos,hogy nem lesz baj,mert énnekem is gyomorproblémám,van és gyógyszert szedek rá folyamatosan.Ma voltam genetikusnál és azt mondta,hogy ezek B besorolású gyógyszerek,úgyhogy szedhetõk terhesség alatt is.Neked meg csak a férjed szedi,úgyhogy megnyugodhatsz!

Szia.Biztos, hogy nem lesz baj, mert énnekem is gyomorproblémám, van és gyógyszert szedek rá folyamatosan.Ma voltam genetikusnál és azt mondta, hogy ezek B besorolású gyógyszerek, úgyhogy szedhetõk terhesség alatt is.Neked meg csak a férjed szedi, úgyhogy megnyugodhatsz!

Gyomorfekélyem volt 8 évvel ezelõtt és azóta a Lansone, majd Lansacid nevû gyógyszereket szedem folyamatosan. A kérdése, az, hogy okozhat-e problémát, ha valaki évtizedekig gyomorsavtermelést gátló gyógyszert szed?

Legjobb válasz: nem tudom pontosan miket, ott van a hasznûlati utasítás, olvasd el, de a sok gyógyszer gyomorfekélyt szokott okozni. próbáld ki a probiotikumos kezelést, általában az orvosok vakon írogatják fel a gyomorsavlekötõt, holott sokszor nincs is rá szükség. van refluxod vagy laza büdös székleted?

nem tudom pontosan miket, ott van a hasznûlati utasítás, olvasd el, de a sok gyógyszer gyomorfekélyt szokott okozni. próbáld ki a probiotikumos kezelést, általában az orvosok vakon írogatják fel a gyomorsavlekötõt, holott sokszor nincs is rá szükség. van refluxod vagy laza büdös székleted?
étrendváltás se lenne rossz, fõleg ha kávézol kólázol dohányzol meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Nincs a felsoroltak közül semmi, csak, mindig amikor megpróbálom elhagyni a gyógyszert, komoly gyomorsavproblémáim lesznek, ezért újra szednem kell. Nem kávézom, nem dohányzom, egészségesen táplálkozom. :S
probáld a savad csökkenteni, úgy hogy nem iszol kávét, teát, nem eszel zsíros ételt. egyél piritóst, mert az felszívja a savat. sok csoki sem jó. szénsavas üditõket kerüld. egyél fõtt krumplit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, már azóta utánajártam, ezek az ún. protonpumpa gátlók, amit én is szedek, ezekrõl nagyon nehéz leszokni, de próbálkozom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!