Találatok a következő kifejezésre: Gyermeket szeretnénk lassan (2 db)

Gyermeket szeretnénk már lassan két éve és semmi sajnos. Lehet, hogy azért mert dohányzom?

Nagyon szeretném már lerakni de annyira nehezen megy! ! ! Hogy csináljam? ( 20 éve lány)

Legjobb válasz: A dohányzás sajnos a fogamzóképességet mind a nõknél, mind a férfiaknál jelentõsen csökkenti! Én is cigiztem, de babavállalás elõtt kb 1évvel abba hagytam, mert enni ídõ minimum kell neki, mire a szervezetedbõl kikerül. Én csak leraktam és kész. Persze még sokáig "kívántam", de valamit valamiért. Hugom és a férje egy kezelésre mentek el és többet már nem is kellett nekik a cigi (természetgyógyász kezelés). A tapaszokról is sok jót hallani. Ha gondolod megkérdezem, hogy merre és menniért van a kezelés, ami segít a leszokásban. Sok sikert hozzá!

A dohányzás sajnos a fogamzóképességet mind a nõknél, mind a férfiaknál jelentõsen csökkenti! Én is cigiztem, de babavállalás elõtt kb 1évvel abba hagytam, mert enni ídõ minimum kell neki, mire a szervezetedbõl kikerül. Én csak leraktam és kész. Persze még sokáig "kívántam", de valamit valamiért. Hugom és a férje egy kezelésre mentek el és többet már nem is kellett nekik a cigi (természetgyógyász kezelés). A tapaszokról is sok jót hallani. Ha gondolod megkérdezem, hogy merre és menniért van a kezelés, ami segít a leszokásban. Sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: Azt nagyon megköszönném bár már megyünk kivizsgálásra és ha sikerül a baba akkor biztos hogy le fogok szokni!
Szia! Én úgy lettem terhes, hogy dohányoztam (nem terveztem a babát), tehát nálam nem befolyásolta a dohányzás. Persze rögtön letettem a cigit, és teljesen egészséges a kislányom. Szerintem nem azért nem leszel terhes, mert dohányzol. De két év próbálkozás után azért az orvosnak már utána kéne néznie, hogy miért nem esel teherbe.
A dohányzás csökkenti a teherbeesés esélyét. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó problémát okozhat a babánál, így még a fogamzás elõtt le kellene szokni a bagózásról.
Szia!Én pont egy hónapja tettem le a cigit, pedig erõs dohányos voltam!Nekem a biorezonanciás kezelés segített.Egyszeri alkalom, az egészségre nem ártalmas, és tényleg hatásos!Olyannyira, hogy egy év sikertelen próbálkozás után, most lehet babát várok!(3 napja késik:-)).Szóval szerintem érdemes letenni a cigit!Próbáld meg Te is!
Szia!Lehet hozá köze, de az esetek 90%-ban nem ez a meddõség oka.Az én anyukám cigizett, de megszülettem, én nem cigizem, nem is cigiztem soha, férjem se, mégis 24 hónapja próbálkozunk, és 3 vetélést tudok csak felmutatni.Ha le akarod tenni, az nagyon jó dolog, de sztem keress fel egy szaknõgyógyászt.Sok sikert!Egy öreg róka
Szia! Szerintem az hülyeség, hogy valaki azért nem esik teherbe, mert dohányzik, meg azért vetél el! Rengeteg ismerõsöm van, aki dohányzott, és mégis terhes lett, és egészséges gyermeket hozott a világra!Gondolj csak vissza a szüleinkre, színte mindegyik dohányzott amikor terhesek voltak velünk!Persze, ha terhes leszel próbáld meg letenni, biztos ami biztos!

Lassan megszületik gyermekünk, és nagyon szeretnénk ha kettős állampolgár lenne. Hol lehet érdeklődni az állampolgárság miatt? Apa magyar, anya külföldi.

Legjobb válasz: Hol születik meg ez fontos jogi szempontból! És az is hogy milyen állampolgárságú a feleséged.

Hol születik meg ez fontos jogi szempontból! És az is hogy milyen állampolgárságú a feleséged.
Állampolgársági ügyekben a nagykövetség nyújt felvilágosítást. Hátha segít, ha pont ez az eset: Ha Ausztriában születik és osztrák az egyik szülõ, automatikusan az osztrák állampolgárságot kapja meg, de a bécsi magyar nagykövetségen (vagy kirendeltségén) csináltathatsz magyar útlevelet is neki, és ezzel úgymond "aktiválható" a magyar állampolgárság is. Így kettõs lesz 8 éves korig. 18 évesen eldöntheti, melyik állampolg akar lenni.
Bocs az elírásért: kettõs lesz 18 éves korig. Az utolsó voltam.
Az én gyermekem is kettõs állampolgár (amerikai/magyar). Az, hogy a kettõs állampolgárság engedélyezett lesz-e számára azon is múlik, hogy az anya milyen állampolgár, mert bizonyos országok nem engedélyezik a kettõs állampolgárságot (a többség viszont igen). Ha Magyarországon születik a gyermek, automatikusan magyar állampolgár lesz a leszármazás elve alapján (hisz az apa magyar) és a megfelelõ konzulátuson kell a születése után a másik állampolgárságot bejegyeztetni.
Annak az orszagnak a konzulatusan Budapesten, ahonnan az anya szarmazik. Ha pl. nemet, akkor a nemet konzulatuson, ha olasz, akkor az olasz konzulatuson. A konzulatusok cimet megtalalod a neten. De ha bemesz a helyi anyakonyvvezetohoz is, o is megmondja talan, de segit elindulni mindenkeppen.
az en lanyom canadaba szuletett igy canadai allampolgar de en is meg az apja is magyarallampolgarok vagyunk ha majd kerjuk neki a magyarallampolgarsagot akkor megkapja termeszetesen utanunk de nem igazan akarom neki a magyart :S ott kell intezni ahol eppen szuletik!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!