Találatok a következő kifejezésre: Gyermeket szeretnénk, (122 db)

A kérdező hozzászólása: Válaszotokat elõre is köszönjük! :)
Szerintem a korotok miatt már nem igényelhetitek. http://informaciok.eu/index.php/hitel/869-mi-kell-a-szocpol-..
A kérdező hozzászólása: Most nemtudom, mert olvastam ha már megvan a 2 gyermek akkor meglehet igényelni, mert akkor már nincs korhatár. Viszont ha még nincsennek meg akkor a 40.életévét nemtöltheti be egyik fél sem.
Mire szeretnétek a szocpolt igénybe venni?
A kérdező hozzászólása: Házat szeretnénk venni. (vagy családit, vagy nyaralót) És egyébként újnak kell mindenképp lennie? Használtra nem adják meg?
Csak új építésû lakóingatlanra jár jelenleg szocpol (nyaralóra akkor sem, ha új.)
Használtra nem jár, csak újra még tömbház esetén is csak építésûre lehet.
A kérdező hozzászólása: igen, azt sejtettem. És megkapnánk akkor?

A másod unokatestvéremmel élünk együtt és gyermeket szeretnénk, minden esetben sérült gyermek születhet?

Legjobb válasz: Azt még elmondanám hogy mi úgy jöttünk össze az unokatestvéremmmel hogy nem is tudtuk hogy rokonok vagyunk!

A kérdező hozzászólása: Azt még elmondanám hogy mi úgy jöttünk össze az unokatestvéremmmel hogy nem is tudtuk hogy rokonok vagyunk!
Hat ha serult nem is lesz , meg van ra az esely hogy gyengebb lesz az immun rendszere vagy hasonlo...en ismerek ilyen part...es a babajuk allandoan mindent elkap, ahogy megcsapja 1 kis szello mar beteg is... Irhatunk itt mi minden felet, h mit hallottunk vagy tudunk errol a temarol, de szerintem 1 dokinak a tanacsta is kikerhetitek....vagy rengeteg doki van a neten aki valaszol az e-mailjeitekre is...
Nem feltétlen, esett meg már, mindenképpen menjetek el genetikushoz, jól kikérdez és kivizsgál, és õ fog tudni mondani szakvéleményt. Sajnos itt a fórumon nem fogtok olyan pontos infókat kapni, mint ott. Szerintem mindenképpen megérné elmenni.
Nekem van olyan barátnõm Spanyolországban, akinek elsõ unokatestvérek a szülei, mégis makkegészséges a testvérével együtt. Pusztán a családon belüli szaporodástól nem lesz beteg egy gyerek, csak ha bármi öröklõdõ rendellenesség akad a családban, ami esetleg azért nem jött ki senkin, mert elnyomta a máshonnan származó egészséges gén, az nagyobb eséllyel jöhet ki, mert mindkét fél génkészlete tartalmazza.
én is inkább azt javasolnám, hogy keressetek meg szakembert ebben a helyzetben mindenképp.
Hát én nem merném bevállalni!!! Az én ismerõseim is másodunokatestvérek, és 2 gyerekük lett! 2 lány, amugy tök egészségessek, csak egy baj hogy halláskárosultak, de nem siketek! Az 1. azóta férjhez ment, és lett egy gyereke, az tök egészségesen született!Ez csak egy példa, de jobb ha elmész valakihez, aki tud szaktanácsot adni!
Utolsó: Itt te vagy a nagyon buta, és tanulatnak. Csak marha nagy mázlitok volt, de azért ne örüljél! Lehet, hogy csak pár év múlva jönnek ki a dolgok, vagy majd az unokádon.
Ha nem is tudtátok, hogy unokatestvérek vagytok, amikor kiderült, szakítanotok kellett volna. Most tényleg, hogy bírsz vele lefeküdni? Ha gyereketek születik, az jó eséllyel lesz beteg. Én nem kockáztatnék.
Izé: tanulatlan.
Köszönöm a felvilágosítást, minden jót Neked is! :) Azért remélem, nem zaklattam fel a lelki világát egy tanult embernek. :) ( megjegyzem: biológus vagyok) Na de ez tényleg nem az az oldal, ha beszélgetni szeretnél, írj a nem látható címemre, mert itt nem vagyok hajlandó vitázni. Csók! :)
( kedves 75%-ban hasznos válaszokat adó, elõttem válaszoló. Akinek meg nem inge ne vegye magára)
Magzatvizet kell majd venni! Nekem is vettek, ott volt egy olyan akinek ugyan ez volt. Gondolom nem véletlen küldték oda a genetikára! Lehet beteg!
Persze, biológus... Ha mégis az vagy, inkább add vissza a diplomádat.
75%-os! Te normális vagy?? A "biológus" vagy mittudomén kicsoda legalább rendelkezik aggyal, nem itt akar vitázni!!!! Úgy látom inkább te születtél defektussal, nem a másodunokatestvérek gyermeke! Takarodj innen, ne szórakozz! Bocsánat, szóval a kérdésre válaszolva. Az én családomban szintén nemrég született másodunokatestvérek házasságából gyermek. Egészséges! A szülõk ragaszkodtak volna a genetikai vizsgálathoz, mert aggódtak, ezért beutalót kértek Budapestre, de ott csak a beszélgetésig jutottak, az orvosok ugyanis nem látták szükségét a további vizsgálatoknak. Tulajdonképp tényleg az a lényeg, hogy a családban ne legyen olyan betegség, ami gondot okozhat. Magzatvízvételrõl szó sem esett. Aki azt írta, lehet, hogy a családban volt valamilyen betegség, vagy a mindenkinél elvégzett szûrõvizsgálatok eredménye nem volt kielégítõ. Még konkrétabban a kérdésre a válasz: Nem minden esetben születik beteg gyermek, de ahogy már azt olvashattuk korábban, két idegennek is születhet beteg gyermeke.

Milyen praktikák vannak, vagy hogyan kell és mikor csinálni hogy ha fiú gyermeket szeretnénk?

Legjobb válasz: Semmilyen. Attól függ,hogy milyen nemû lesz,hogy apa célba érõ kiskatonája milyen kromoszómát hordoz. Ezt nem tudod azzal befolyásolni,hogy teliholdkor,vagy minden hónap elsõ szombatján,vagy mittomén mikor vagytok együtt. Elnézést attól,aki hisz az ilyen jósló módszerekben.

Semmilyen. Attól függ, hogy milyen nemû lesz, hogy apa célba érõ kiskatonája milyen kromoszómát hordoz. Ezt nem tudod azzal befolyásolni, hogy teliholdkor, vagy minden hónap elsõ szombatján, vagy mittomén mikor vagytok együtt. Elnézést attól, aki hisz az ilyen jósló módszerekben.
Az Y kromoszómát hordozó spermiumok valamivel kisebbek az X-eseknél. Ezért kicsit gyorsabbak, viszont rövidebb ideig aktívak, mert hamarébb elfogy az energiájuk. Ebböl követketöen ha a spermiumoknak "várni" kell a peteérésre, statisztikailag nagyobb %-ban lesz belöle lány, ha a petesejt vár a spermiuokra, akkor valamivel több a valószínüsége a fiúnak. Tehát ha a peteéréskor vagytok együtt, akkor valamivel több az esélyeetek, de biztosra nem lehet menni.
Figyeld, hogy mikor van peteérésed. aznap, ill. az utána következõ 1-2 napon kell próbálkozni, akkor nagyobb valószínûséggel fiú gyermek lesz.
Szia! Három fiam van... Kimondottan extra dolgot nem tettünk, csak peteérés elõtt már pár nappal együtt voltunk két naponta. A tizennegyedik napot számoltam ki(pontos 27-28 napos mensinél) és ahhoz képest számoltam a peteérést. Két naponta együtt voltunk, mert úgy voltunk vele, hogy valamelyik kiskatona majdcsak célba ér. Mindhárom azonnal sikerült... fiúk lettek...... Nem ez volt a cél, de fiúk lettek... Nem szándékosan gyúrtunk fiúkra, lesz ami lesz alapon ment a dolog...... Hát fiúk lettek:-))))))
Peteéréskor voltunk együtt, és lányunk van. Amúgy meg nem mindegy?
A kérdező hozzászólása: de persze az egészség a legfontosabb és ha már megfogant igazábol mindegy is....de 2 lány után vágyunk rá és ez érthetõ is. csak kiváncsi voltam van e praktika erre de akkor nincs.... a sors ami önt.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nekem két fiú után kislányom lett, és a véleményem az, hogy egyáltalán NEM mindegy. Talán elsõre, de nem harmadjára. Nekem minden porcikám vágyott egy kislányra, nagyon sok mindent olvastam, praktikákat kerestem, Jó semmi sem 100%, de azért csak megpróbáltunk mindent. Amit olvastam és tapasztaltam is: Peteérés kellõs közepén (én ezt mindig észre vettem magamon), ha te vagy fölül és el is élvezel ekkor nagy valószínûséggel fiad lesz. Egy ismerõsöm biztos ami biztos elment a dokijához hüvely uh-t csináltatott, és mondta neki a doki, hogy akkor hajrá, mind a kétszer fia lett (így is szerette volna). Én annyira fanatikus voltam, hogy Czeizel Endréhez is elmentem volna, de nem került rá sor, mert a kisasszony hamarabb megfogant. Nagyon sokan mondták, hogy kb. 40-50000 ft-ért megmondja, hogy mikor legyél a pároddal együtt, és állítólag "garanciát" vállal a baba nemére. Erre én azt kérdeztem, hogy mit takar a garancia, talán visszavihetjük a bébit, hogy bocsi, de nem jött be a praktika? Erre azt mondták, hogy nem volt még rá példa. Hát nem tudom, hogy tényleg így van e, esetleg nézz utána. Sok sikert a fiúcskához!
Ez a Czeizel Endrés dolog nálunk is mûködött. Nagyon lányt akartunk. Peteérést néztem ovu teszttel, tudtam mikor lesz, elõtte voltunk együtt 2 nappal (fiúhoz akkor, vagy még 2 napig), lányhoz ecetes-vizes hüvelyöblítés, fiúhoz szódabikarbónás-vizes aktus elõtt pár perccel. És jó, ha van orgazmus fiúhoz (megváltozik a hüvely ph), lányhoz nem lehetett:) Betartottuk ezeket, és bejött.

INOFOLIC táplálék kiegészitõt szedem a 4-dik napja Emelet Pco-s vagyok. Gyermeket szeretnénk. Ti szeditek/szedtétek? Valakinek volt siker sztorija az Inofolic tól?

Legjobb válasz: Egy hónapja szedem. Talán annyit vettem észre, hogy már nem hullik csomókban a hajam, és jobban alszom valamivel. Pattanások keletkeztek rajtam a szedése elején, de ha "helyreáll" a szervezet, akkor ez megszûnik, nekem is egyre kevesebb jön már elõ. Persze még kevés az egy hónap, de reménykedek. Amit még ajánlani tudok az a méhpempõ, még csak egy hónapban szedtem, (28 nap szedés, 28 nap szünet)de abban a hónapban nagyon szép érett tüszõm lett tõle. (sajna akkor pont nem tudtunk együtt lenni)

Egy hónapja szedem. Talán annyit vettem észre, hogy már nem hullik csomókban a hajam, és jobban alszom valamivel. Pattanások keletkeztek rajtam a szedése elején, de ha "helyreáll" a szervezet, akkor ez megszûnik, nekem is egyre kevesebb jön már elõ. Persze még kevés az egy hónap, de reménykedek. Amit még ajánlani tudok az a méhpempõ, még csak egy hónapban szedtem, (28 nap szedés, 28 nap szünet)de abban a hónapban nagyon szép érett tüszõm lett tõle. (sajna akkor pont nem tudtunk együtt lenni)
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod!méhpempöt azt hol tudom meg vásárolni?ovrvosáltal kell kiíratni? Mert az én dokim olyan h le szarja h mit szeretnék, nem áll mellém. Mennyibe kerûl?
Elsõ vagyok. Barátnõm pcos, fogamzásgátlóval megszüntették neki a ciszták további keletkezését, majd mikor babát szerettek volna abbahagyta a fogigátlót, és elkezdett méhpempõt szedni, a második rendes vérzése már nem jött meg, babás lett az elsõ méhpempõs hónapban, pedig az orvosok azt mondták neki, hogy nem lehet gyereke természetes úton. Õ ajánlotta nekem is a méhpempõt, elég szkeptikus voltam, és elõször csak kis mennyiséget rendeltem innen a netrõl (biot), kiszállítással kb 5800 ft volt, elég húzos, na de az inofolic is elég drága, de úgy vagyok vele megpróbálom, ha nem jön be akkor is legalább kipróbáltam.:) Már a második adag méhpempõ is itt van a hûtõben, holnap kezdem az új ciklust (mármint a 28 napot). És nagyon reménykedem benne, hogy most baba lesz.:) Amúgy iszonyat rossz ízû, nyelv alatt bírom csak elviselni, úgyhogy extrém bevállalósnak kell lenni hozzá szerintem.
sziasztok en 2 hete szedem az inofolicot, most megjott, de majd latjuk a kovetkezo haonapban, h segit-e
Mi egy évig próbálkoztunk a párommal, sikertslenül, aztán elkezdtem az Inofolicot szedni. Két hónap után pozitiv lett a teszt. Jelenleg 9 hetes vagyok.
Gratula!!!! Végre egy jó hír :)
Március óta próbálkoztunk a párommal (pco-s vagyok). A 3. Inofolicos hónapban pozitívat teszteltem. Jelenleg 8 hetes vagyok.
Sziasztok tudom nem mostaniak a válaszok sem a kérdés csak érdekelne hogy ittatok e terhesség alatt tovább az Inofolicot vagy abbahagytátok?

Tisztelt Doktor Úr! Harmadik hónapja szedem a Premens tablettát. A klasszikus tüneteim valóban csökkentek, viszont a menstruációt megelőző 8 napig elhúzódó pecsételés nem javul. Mivel gyermeket szeretnénk, jobban odafigyelek – úgy tűnik a 11. nap környéké

Tisztelt Doktor Úr! Harmadik hónapja szedem a Premens tablettát. A klasszikus tüneteim valóban csökkentek, viszont a menstruációt megelőző 8 napig elhúzódó pecsételés nem javul. Mivel gyermeket szeretnénk, jobban odafigyelek – úgy tűnik a 11. nap környékén van peteérésem. A ciklusom 29 napos. A néhány hónappal ezelőtti ultrahangos vizsgálat szervi problémát nem jelzett. Egyéb panaszom nincs. 36 éves vagyok. Három orvosnál jártam a problémámmal az elmúlt egy évben. De nem sokkal lettem okosabb. Mi lehet e pecsételés hátterében? Ez összefügghet azzal, hogy nem sikerül a baba? Lehet-e ez egy viszonylag egyszerű sárgatest elégtelenség következménye? Nagyon félek egy komolyabb betegség kialakulásától is. (Tudom, hogy ehhez vizsgálat kell, május közepére kaptam Önnél időpontot, nagyon bízom abban, hogy meglesz a megoldás, ugyanakkor nagyon ijedt is vagyok.) Köszönöm, ha néhány sorban válaszol. Üdvözlettel, Andrea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Semmi esetre se gondoljon komoly elváltozásra! Az esetek jelentős részében hormonális egyensúlyzavar áll a háttérben, amely rendezhető. Kérem, hogy a konzultációra minden eddigi leletét hozza magával. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Semmi esetre se gondoljon komoly elváltozásra! Az esetek jelentős részében hormonális egyensúlyzavar áll a háttérben, amely rendezhető. Kérem, hogy a konzultációra minden eddigi leletét hozza magával. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Én 47 éves 4 gyermekes nő vagyok. Tavaly októberben levettettem a spirált, mert gyermeket szeretnénk. Voltam többször orvosnál, hogy nem késő-e, de azt mondták várjunk egy évet, ha nem jön össze akkor kivizsgálás. Tavasszal volt hormon

Tisztelt Doktor Úr! Én 47 éves 4 gyermekes nő vagyok. Tavaly októberben levettettem a spirált, mert gyermeket szeretnénk. Voltam többször orvosnál, hogy nem késő-e, de azt mondták várjunk egy évet, ha nem jön össze akkor kivizsgálás. Tavasszal volt hormonvizsgálatom, ott minden rendben volt, most sajnos október 4-én meg kellett volna jönnie, de 3-án együtt voltam a párommal és véreztem, viszont ezután semmi vérzés nem jelentkezett. A melleim feszülnek, csináltam tesztet is, de negatív volt. Ön szerint a változókor jelentkezik, vagy nagyon rá vagyunk görcsölve a babára és ez okozhat ilyet. Nagyon kétségbe vagyunk esve, hogy nem sikerülhet már baba. Jelenlegi párommal ez lenne az első.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Feltétlenül indokoltnak tartanék egy részletesebb, mindenre kiterjedő kivizsgálást, egészen biztosan megoldást lehet találni a problémákra. A lelet ismerete nélkül azonban magam sem szeretnék találgatni. Készséggel konzultálok Önnel, kérem, hogy minden eddigi leletét hozza majd magával! Tel. 20 662 88 11. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Feltétlenül indokoltnak tartanék egy részletesebb, mindenre kiterjedő kivizsgálást, egészen biztosan megoldást lehet találni a problémákra. A lelet ismerete nélkül azonban magam sem szeretnék találgatni. Készséggel konzultálok Önnel, kérem, hogy minden eddigi leletét hozza majd magával! Tel. 20 662 88 11. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Év eleje, február óta észlelem a változókór több tünetét is. Elképzelhető, hogy 36 évesen már elkezdődött? Szedhetek én is Remifeint? 10 éve SLE betegségre szedek szteroidot, 34 évesen, 2 éve született meg első gyermekem. Szeretnénk mé

Tisztelt Doktor úr! Év eleje, február óta észlelem a változókór több tünetét is. Elképzelhető, hogy 36 évesen már elkezdődött? Szedhetek én is Remifeint? 10 éve SLE betegségre szedek szteroidot, 34 évesen, 2 éve született meg első gyermekem. Szeretnénk még neki kistesót. Lehetséges még akkor is ha már a változókórba léptem? Kétségbe vagyok esve, nem vagyok még túl fiatal ehhez? Köszönöm: Mariann

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A korai változókornak kicsi az esélye, de erről csak a hormonszintek vizsgálatát követően lehet pontosabban nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A korai változókornak kicsi az esélye, de erről csak a hormonszintek vizsgálatát követően lehet pontosabban nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 5. hónapja mérem a hömérsékletemet, gyermeket szeretnénk. 25-26 napos ciklusaim vannak és a luteális fázisom 11 nap, barnázás nincs. Ez akadályozza a teherbeesést? A premens tabletta ezen segíthet? Válaszát köszönöm

Tisztelt Doktor Úr! 5. hónapja mérem a hömérsékletemet, gyermeket szeretnénk. 25-26 napos ciklusaim vannak és a luteális fázisom 11 nap, barnázás nincs. Ez akadályozza a teherbeesést? A premens tabletta ezen segíthet? Válaszát köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hormonális egyensúlyzavarok bizonyos eseteiben a Premens tabletta is segíthet. Felhívom azonban a figyelmét, hogy amennyiben teherbe esne, akkor a készítmény szedését inkább javasolt felfüggeszteni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hormonális egyensúlyzavarok bizonyos eseteiben a Premens tabletta is segíthet. Felhívom azonban a figyelmét, hogy amennyiben teherbe esne, akkor a készítmény szedését inkább javasolt felfüggeszteni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Múlt héten arcüreggyulladásom volt. Antibiotikumot kaptam. A kúra vége felé erős viszketést és égető érzést tapasztaltam az altestemen. Éppen gyermeket szeretnénk, és várunk az első tesztelés lehetőségére. Mit javasol, mivel próbáljam

Tisztelt Főorvos Úr! Múlt héten arcüreggyulladásom volt. Antibiotikumot kaptam. A kúra vége felé erős viszketést és égető érzést tapasztaltam az altestemen. Éppen gyermeket szeretnénk, és várunk az első tesztelés lehetőségére. Mit javasol, mivel próbáljam kezelni a kellemetlen tüneteket?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Antibiotikumkezelés után igen gyakran lépnek fel hasonló panaszok, amelyek elsősorban gombás fertőzésre utalnak. Amennyiben a vény nélkül kapható gombaellenes készítmények nem vezetnek eredményre, akkor mindenképpen nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Amennyiben a tünetek a kezelés hatására megszűnnek, akkor a hüvelyflóra egyensúlyának visszaállítására is törekedni kell! Erre elsősorban a Vitagyn C krém alkalmazását javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Antibiotikumkezelés után igen gyakran lépnek fel hasonló panaszok, amelyek elsősorban gombás fertőzésre utalnak. Amennyiben a vény nélkül kapható gombaellenes készítmények nem vezetnek eredményre, akkor mindenképpen nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Amennyiben a tünetek a kezelés hatására megszűnnek, akkor a hüvelyflóra egyensúlyának visszaállítására is törekedni kell! Erre elsősorban a Vitagyn C krém alkalmazását javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor Úr! 47 éves vagyok, 5 éve elmaradt a menstruációm. 30 évesen sterilizációt végeztek, melyet tavaly nyáron reconstruáltak. Második házasságomban gyermeket szeretnénk, van-e még lehetőségem a peteérésre? A tubareconstructiót laparoscoposan v

Tisztelt Doktor Úr! 47 éves vagyok, 5 éve elmaradt a menstruációm. 30 évesen sterilizációt végeztek, melyet tavaly nyáron reconstruáltak. Második házasságomban gyermeket szeretnénk, van-e még lehetőségem a peteérésre? A tubareconstructiót laparoscoposan végezték, az Orvos azt mondta, hogy a méhem és a petefészkeim eltérés nélküliek, nem atrophisalodtak. Milyen tanácsot tud adni, hormonkészítmény használata nélkül, a menstruáció visszahozatalára? Azt olvastam, hogy a méhpempő csodálatos szer. Életkorom ellenére fiatalos vagyok, és teljesen egészséges. A házasságomban nagyon fontos a baba vállalása, érzek elég erőt a kihordására. Válaszát előre is megköszönöm. Üdvözlettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre vonatkozólag csak meddőségi központban tudnak Önnek értékelhető véleményt adni, a vizsgálatok leleteinek ismeretében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre vonatkozólag csak meddőségi központban tudnak Önnek értékelhető véleményt adni, a vizsgálatok leleteinek ismeretében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!