Találatok a következő kifejezésre: Gyereket szeretnenk lassuk (2 db)

Gyereket szeretnenk de lassuk a spermak mi a megoldas?

Orvosi vizsgalat utan a beultetest javasoltak,tenyleg nincs mas megoldas?

Legjobb válasz: Ha nem túl mozgékonyak a spermák és a beültetést javasolták, akkor szerintem nagy nagy szerencse kell a természetes teherbeeséshez.

Ha nem túl mozgékonyak a spermák és a beültetést javasolták, akkor szerintem nagy nagy szerencse kell a természetes teherbeeséshez.
Beültetés alatt inszeminációt, vagy lombikot értesz? Mert az inszeminációra is lehet gondolni, ez nem jár akkora tortúrával. Bár az endokrinológus biztosan jobban tudja. Én a Kaáli intézetet, és azon belül Krizsa Ferencet tudom teljes szívbõl ajánlani!!! (Persze, ha pesti vagy) Sok sikert! :o)
A kérdező hozzászólása: Kosszi! Inszeminaciora gondoltam, most lesz az elso megbeszelles de fellek tole.Mi van ha ez sem jar sikerrel??
Normalis, hogy aggodsz! Minden rendben lesz! A spermak gyorsitasara erdemes lezuhanyozni hideg vizzel szeretkezes elott es ajanlatos laza gatyoban (szellos) jarkalni apjuknak. Egy nagyon kedves ismerosomnek ez bevalt. Mi is probalkozunk hamarosan... Sok sikert!
Arra gondolj, hogy ez most egy lehetõség, amit végigjártok, ne stresszeld magad azzal, hogy mi van, ha nem sikerül, a jelen feladatára koncentrálj! Sok sikert!
Kerülje a párod a túlságosan meleg zuhanyt, azért nem kell hideg, de a hõ hatására lelassulnak a spermák.
Kádban ülve fürödni pedig egyenesen TILOS! Egyébként urológus-andrológus szakorvos erre a problémára tud megoldást!!

Hogyan léphetnék túl a szoptatással kapcsolatos félelmeimen? Lassan már szeretnénk gyereket, de a félelmeim miatt még hezitálok.

Az egyik dolog, hogy félek, hogy fájni fog a szoptatás, ugyanis nekem amióta elkezdett n?ni, annyira fáj állandóan, hogy a melltartót alig bírom elviselni magamon. A páromnak sem engedem hogy hozzá érjen. Ha valaki hírtelen közeledik felém, ösztönösen védem a melleimet, hogy még csak véletlenül se üssön meg senki, hiszen ha fürdök és mosakszom, akkor is nagyon fáj. Voltam dokinál is miatta, de nem talált rá magyarázatot, és félek hogy így nem fogok tudni szoptatni, pedig szeretnék és tudom hogy ez mennyire jó a babának.

Legjobb válasz: A szoptatás sikere nem a mell méretén múlik.A kis mellben is vannak tejmirigyek,a nagy mell pedig legtöbbször a zsírszövettöl nagyobb.Ami a félemeidet illeti sztem keress fel 1 phszihológust vagy kineziológust.Az elfolytott félelmek a teherbeesést és szoptatás sikerét is hátrányosan befolyásolják.

A szoptatás sikere nem a mell méretén múlik.A kis mellben is vannak tejmirigyek, a nagy mell pedig legtöbbször a zsírszövettöl nagyobb.Ami a félemeidet illeti sztem keress fel 1 phszihológust vagy kineziológust.Az elfolytott félelmek a teherbeesést és szoptatás sikerét is hátrányosan befolyásolják.
Hát ilyet, hogy valakinek ennyire fáj valamilye teljesen minden szervi ok nélkül, még nem hallottam. Csináltak ultrahangot, mammográfiát? Lehet, hogy csak meg kellene találni az okát a fájdalmadnak, ami ahogy írod, igencsak erõs, és problémát okoz neked. A kérdésedre válaszolva: Az anyósomnak nem lehet méretekben kifejezni a melleinek a nagyságát, olyan kicsik, viszont három gyerekét szoptatta sikerrel, sokáig. Egyikük sem kapott egy ml tápszert sem. Másik dolog: a terhesség és a szülés nagyon sok mindent megváltoztat az ember szervezetében. -anyukámnak minden mosásnál szinte mállott a kezérõl a bõr (ugyebár akkoriban még nem automatával mostak, és bele sokáig ázott a keze a vízben) - ez teljesen elmúlt miután megszülettem. -az egyik barátnõmnek nagyon fájt a hasa minden mensinél, azóta, hogy megszült, szinte meg sem érzi -én eléggé szõrösödtem mindenhol, a kisfiam születése után szinte megszûntek a szõreim, és még nem is jöttek vissza (remélem nem is fognak) Ergo: lehet, hogy a problémádra éppen a baba hozna megoldást. Ha pedig mégsem menne a szoptatás bármi miatt, akkor is tudsz mit adni enni a gyerekednek, ez ne tartson vissza a babavállalástól. Én sajnos nem tudtam sokáig szoptatni a kisfiamat, de volt olyan anyuka, aki felajánlotta, hogy ad neki anyatejet, és gyûjtõbõl is hozzá lehet jutni, ha a gyermekorvos javasolja, és felírja a picinek recepre. Ne aggódj, orvoshoz pedig menj azért el még egyszer, szerintem.
Mammgoráfiát nem csináltak a fájdalom miatt. Ultrahang volt, még egy biopsziát is csináltak, vettek szövetmintát, de minden eredmény negatív.
Akkor viszont lehet, hogy pszichés ez a dolog nálad. Ki tudja, mi lehet a baj... Lehet, hogy tényleg el kellene menned pszichológushoz, hátha segítene. Bár továbbra is fenntartom, hogy a szülés sokmindent megváltoztat. Lehet, hogy éppen a sikeres szoptatás gyógyítaná meg a lelked, és más dolgok is kellemesebbek lennének, amihez az embernek a mellére van szüksége...
Ne félj, a szoptatás ha jól csinálod nem fáj, hanem a világ egyik legcsodálatosabb tevékenysége.
A félelmet nálam inkább a szülés indikálja, mint a szoptatás... 1: a 9 hónap alatt fel tudsz rá készülni. 2: 75B-rõl 90c-re nõtt a cicim..most 32 hetes vagyok..szóval ezen nem kell problémázni. Állj neki a babának, mert kifutsz az idõdbõl amit most szeretnél..és felesleges streszt okozol magadnak.. Ha a szüléstõl való félelem miatt nem vállalnék babát, akkor sose lenne.
A kérdező hozzászólása: én írtam az elõzõ választ, csak véletlenül nem az én azonosítómmal (más is használja a családban a gépet) és ezt az oldalt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!