Találatok a következő kifejezésre: Gyereket szeretnénk párommal, de nem sikerül, (2 db)

Gyereket szeretnénk a párommal, de nem sikerül, most késett 2 hetet és kaptam rá gyogyszert! Mit tegyek a gyogyszer után?

ezután mi lesz? mindent csaináljunk ugy ahogy kell? félid?ben hajrá bele.? vagy lehet h nme lesz peteérésem?? aki tud segitsen..

Legjobb válasz: Egy ovulációs mikroszkóp vagy teszt sokat segítene.:)

Egy ovulációs mikroszkóp vagy teszt sokat segítene.:)
Szia! Nem értem a kérdést. Milyen gyógyszert kaptál?
Az én javaslatom ha van idõd és energiád, hõmérõzd magad, nézd a peteérésedet, amit a tested jobb esetben jelez a középidõben fehérfolyással, vagy ovu tesztez. Én 10 hónap probálkozás után mondhatom azt, hogy beláttam hibába csinálok bármit a baba jönni fog, ha õ is úgy gondolja, és a 9. hónaptól eldöntöttem, hogy nem érdekel. És láss csodát ma reggel teszteltem pozítivat a 10. hónap végén. Ja se az idõpontott, sem az peteérést, semmit nem figyeltem, csak szerelmeskedtünk a férjemmel szeretetben:) :) :)
Szia, én márc-ban hagytam abba a gyógyszert, a doki javaslatára két hónapig e vitamint szedtem, majd az elevitet kezdtem el, most tartunk a 3. hónapnál és az elsõ védekezés nélküli együttlét után terhes lettem. Lehet, h ez szerencse kérdése is, de szerintem a vitaminok is besegítettek.Próbáld meg ezt is... ja és persze, mindent bele!!!

A párommal szeretnénk gyereket de nem sikerül! Mostanába szúr a mellem feszül a hasam és sokat eszek vegyek egy tesztet?

Legjobb válasz: Ha késik a menszid, mindenképpen. Ha még nem késik, ráérsz a teszttel.

Ha késik a menszid, mindenképpen. Ha még nem késik, ráérsz a teszttel.
A kérdező hozzászólása: És hogy csináljuk a barátommal hogy sikerüljön? Milyen pózba?
ha kétségeid vannak, vegyél már egy tesztet, légyszi légysziiiii
A kérdező hozzászólása: De akkor miért érzem ezeket a tüneteket? kemény a hasam alol+szúr is de van olyan h megjön 4-5 és az vagy de nekem 7napig szokott tartani a menszeszem.
Korábban volt ovud, ezért korábban jött meg a mensid. Sajnálom.
akkor nem vagy terhes. hiszen megjött. pár nap ide vagy oda nem igazán számít.
A kérdező hozzászólása: Most jött meg 4-én de 8-án kelett volna és 8-ára meg elmult :S
késik a menzeszed? hány napja? tesztelj egyet :)
Mikorra nem várod?
Azért érzed a tüneteket, mert bemeséled magadnak, mert annyira akarod. És az emberi elmének óriási a hatalma. Egyébként attól, h megjött, lehetsz terhes....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!