Találatok a következő kifejezésre: Gyereket szeretnénk elég (5 db)

Gyereket szeretnénk de elég ritkán vagyunk együtt a munka végett mit tegyek?

Nálam sajna nehezen jön össze a baba már lassan 2 éve leszünk együtt és semmi kezdjek aggodni.Vagy vegyem rá valahogy,hogy szedje össze magát és álljunk neki már tényleg.Ja meg azt mondja ha fáradt akkor neki nem áll fel bármit is csinálok vele!

Legjobb válasz: hát ezt annyira ti tudhatjátok csak, hogy hogy oldjátok meg. Ha gyereket akartok akkor tény hogy nem a jóisten fogja belég plantálni. Ha akarjátok akkor tegyetek is érte. Vagy lombikot tudok javasolni, de nektek még felesleges. Egyszerûbb ha eldöntitek hogy mit akartok közösen és tesztek érte.

hát ezt annyira ti tudhatjátok csak, hogy hogy oldjátok meg. Ha gyereket akartok akkor tény hogy nem a jóisten fogja belég plantálni. Ha akarjátok akkor tegyetek is érte. Vagy lombikot tudok javasolni, de nektek még felesleges. Egyszerûbb ha eldöntitek hogy mit akartok közösen és tesztek érte.
Biztos, hogy a párod is akarja a babát? Mert ha mindeketten akarjátok, akkor teremtetek megfelelõ alkalmat a megvalósítására. Beszélj vele, hogy te már szeretnéd a babát, és legyen együtt amikor csak lehet.
Mielõtt bevállaljátok a babát, szerintem gondoljátok át alaposan, hogy tényleg mindketten akarjátok-e...? Elõbb lehet, hogy egymással kellene összhangba hozni a dolgokat, aztán bevállalni egy picurt, mert egy baba születés amúgy is éppen elég "próbatétel" a szerelmet tekintve.
Hát amikor még az elején voltunk nálunk is voltak hasonló kifogások. aztán egy beszélgetés alkalmával kiderült, hogy nem kéne õt spermabanknak néznem, hanem olyankor együttlenni amikor kedvünk van hozzá. :-) A fáradtság az valóban sok embernél probléma, de vesd be magad, masszír, szempillarebegtetés és hajrá! :-)
na azt nemhiszem el hogy nemáll fel neki bármit is csinálnál vele. probáltál már rámászni? ves be mindent mikor péd van. hidd el öaszefog jönni.
Igen, elég a személyi igazolvány!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ =)

Babakocsit szeretnénk vásárolni használtan! Volt hogy ti is alig használtátok a babakocsit? Nagyon sok hirdetést néztem már és elég sokban írják hogy szinte alig volt használva mert nem szerette a gyerek stb. Többi lent.

Nyilván engem sem ejtettek a fejemre mert van ebben kamu rész is hogy hamarabb eladják. De néhány tényleg újnak néz ki és teljesen hibátlan. Nektek volt ilyen hogy valamit valamilyen ok miatt nem használtatok ki rendesen? És miért nem? Most lesz az elsõ babánk és kíváncsi lennék rá mennyire igazak ezek.

Legjobb válasz: Elakarják adni és azt mondják rá. Aki meg nem használta az meg alapból azért nem használta mert pocsék volt a babakocsi.

Elakarják adni és azt mondják rá. Aki meg nem használta az meg alapból azért nem használta mert pocsék volt a babakocsi.
Ár-érték arányban látod a kocsi állapotán, hogy kb.milyen a huzat moshatósága, rugók, fékek állapota - ilyesmi. Szerintem amin nagyon le tudod mérni a használatot az a gumik bordázottsága. Amikor mi megvettük a babakocsinat és a harmadik tulajok lettünk - elhittük hogy alig használták elõttünk, mert a gumikon ott voltak még 2 cm-ként a pöckök - hát már nincs, mi napi kb. 6-7 km-t sétálunk, fél év alatt lekoptattuk a gumit. Barátnõm kislánya nem akar beülni a b.kocsiba, õk már elég korán csak sétáltak, télen alig használták a kocsit, így tényleg csak pár hónapig volt használatban. Ez a különbség.
én a második babakocsit vettem használtan. Így fele annyi, mint újonnan. Képeket láttam róla, mindent kikérdeztem, ami nekem szempont. Elmentem egy boltba megnézni, tologatni, megtetszett, így meg is vettem használtan :) Nincs vele semmi gond, szuper. Az elsõ kocsinkkal az volt a gond, hogy nehezebb volt, meg a sport része már szûkös volt a fiamnak overálban és a rugózása sem volt valami jó, ezért cseréltem le arra amit írtam.
Mi masfel honapot hasznaltuk.a sportresz meg a dobozaban.hordozoval hasznaltuk inkabb.meg parszor a mozest.full uj allapotban van.en a stokkeert volnam megorulve.meg is kaptam ezert elado a "regi".bar meg nem hirdetem sehol.neonato sport tris ha erdekel.bezs szinben.en megvennem ha ilyet szeretnek mert tenyleg tok uj csak szimplan vettunk masikat.es 50ezerrel olcsobban adjuk mint ahogy vettuk.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nekünk volt, hogy 4 babakocsink volt egyszerre. Abból az egyik kölcsön volt, egy nagy batár, azt használtuk a legtöbbet, fõleg az elsõ fél évben, mert nálunk nagyon rosszak az utak. Viszont tömegközlekedni nem lehetett vele, meg irányítani sem nagyon. Kb. a gyerek 3 hónapos korában vettünk egy könnyebbet, amivel esetenként fel is lehet szállni a buszra (és befér a kocsiba is), de még ugye kellett a vízszintes fekvõfelület, vagyis a mózes rész. Ezt nagyon ritkán használtuk, mert ritkán kellett tömegközlekednünk, a rossz úton meg nem használtuk, mert arra ott volt a batár. Viszont az új is elég nehéz volt (legalábbis volt könnyebb fajta is), így nemsokára vettünk egy olyat, ami már csak sima sportkocsi volt, de még kellett a vízszintesig dönthetõség, ezt is használtuk néhány hónapig, majd a gyerek 1 éves kora után vettünk egy még könnyebb sportkocsit, mikor már nem volt szempont a fektethetõség. Ebbõl az egyiket adtam el, ami valóban alig volt pár hónapig használva, ráadásul mivel az itthoni terepre volt másik kocsink, így teljesen szép állapotban volt. Most várjuk a kistesót, és szintén 3 kocsink van, ebbõl egyet lehet majd eladok, de még nem biztos. Szóval simán létezik, hogy alig használták. Egyébként én is megfogadtam, ha veszek még babakocsit, akkor csak használtat fogok venni, mert olyan rövid ideig tudtam õket használni, mindig más szempontot kellett figyelembe venni (elõször lehessen vele újszülöttet is tolni, aztán lehessen vele tömegközlekedni, beférjen az autóba, stb.). Szóval nem egyszerû, gondolom más is van így, hogy mindig lecseréli, és eladja az elõzõt.
mi is alig használtuk (sportrészt egyáltalán nem, hordozót is csak párszor) a miénket. nekünk a hordozás jobban bejött :)
*könnyebb tisztán tartani. Szóval nem a színe miatt adtam el, és könnyebb tisztán tartani a világos kocsit, mint a sötétet. Mondom ezt 3 gyerek és kb 20 babakocsi után.
Enyém volt az a fehér vagyis inkább bézs babakocsi. januárban vettem és csak a mózest használtuk. Nekem a kocsi szerelem volt elsõ látásra. Majd nagy csalódás. Tiszta gagyi mûanyag és semmi rugózása nem volt, pattogott a járdán. Utáltam, pedig márkás kocsi volt. Most, hogy nem kell mózes, el is adtam és vettem egy kisebbet, ami ugyanúgy bézs színû. Szóval nem a színe miatt adtam el, és könnyen. tisztán tartani a világos kocsit, mint a sötétet. Mondom ezt 3 gyerek és kb 20 babakocsi után.
hát mi megvettünk egy drága és jó babakocsit, de alig használjuk, bent van a kocsiban, de sose veszem elõ, mert a karomba kapom, és beviszem ahova megyünk.Vagy hordozóban viszem, sokkal kényelmesebb, szabad a kezem. Úgyhogy a miénkkel jól fog járni aki megveszi.
Vannak olyanok is hogy megveszik a nagy kocsit 3:1 ben aztán rájönnek hogy sok helyet foglal a gyerek ha járni kezd már nem sokat marad meg benne és gyorasan egybe eladja és vesz helyette egy tulogatos könnyû kocsit. Na meg igaza van a másodiknak pl ilyen kocsikat ami fehér bézs pont azért adják el.Mi újat vettünk de csak azért mert kistesót is szeretnénk .
Mi eladtuk az elsõ babakocsinkat, mikor a fiam 3hónapos volt. Alig használtuk, a sportrész össze sem lett rakva, dobozában várta az új tulajt. Én azért adtam el, mert nem voltam megelégedve vele. Elsõ gyermek, és kb az elsõ boltban megvettük ami tetszett. Nem néztem utána semminek. A kategóriájában amúgy egy nagyon jó babakocsi volt. Vettük egy jóval drágábbat, csak boltba használtam meg 1x, 1x védõnõhöz. Aztán kb 6-7hósan a fiam már nem maradt meg benne. Így most a gardróbban áll. Ma (3hete nem mentünk vele) kisétáltam a boltba, ami olyan 200m. Változatlanul nem szeret babakocsizni a fiam :) ezt még megtartjuk a tesónak. De amúgy alig használt. Szerintem nyugodtan kérdezz rá, én sem titkoltam, hogy egy másikat vettünk.
Valaki múlt hónapban linkelt egy fehér babakocsit ott is írták hogy csak 4-5 hónapig használták. Na ott pl azért mert amikor elkezd rágcsálni a gyerek babakocsiba milyen lenne a fehér babakocsi.
én tényleg nem használom pedig nem pocsék babakocsi. egyszerûen a babám és én is sokkal jobban szeretjük a hordozókendõt. nem kell cipelni a lépcsõn, mind a két kezem szabad, a baba mindig megnyugszik/elalszik benne. csak azért nem adom el mert kistesó lesz és meg akarom várni hogy õ is jobban fogja e szeretni a kendõt. ha 6szor volt eddig használva kb a kocsi..


2 éves gyereknek ha repulővel szeretnénk Németbe menni akkor elég ha a személyit csináltatom meg vagy feltétlenül kell az útlevél?

És mennyi id? alatt van kész?

Legjobb válasz: Útlevél kell. Kb 1 hét de kérdezd meg az okmányirodában.

Útlevél kell. Kb 1 hét de kérdezd meg az okmányirodában.
szia mi Angliaban elunk es itt is szuletett.Mikor hazamentunk otthon csinaltatunk neki szemelyit es ezzel utaztunk vissza.3 evre ervenyes es ingyen volt ha jol emlekszem.Szerintem ha nem akartok messzeire utazni mint pl.Amerika ahova vizum kell akkor eleg a szemlyi.Nekunk a helyszinen megcsinaltak.Kitoltotuk a papirt talan a lakossagi kertyaja kellett meg csinaltak egy kepet es ki is nyomtatak!Es igy elfer az en szemelyim mellett.Es mi az en nevemet iratuk ra mint szulot mivel en utazok tobbet vele es nem vagyunk osszehazasodva.Remelem tudtam segiteni!Jo utazast!

Elég nagy túlsúllyal rendelkezem (105kg vagyok). Párommal 1éve szeretnénk gyereket, de sajnos eddig még sikertelenül. Fogyókúrában kérhetem a háziorvosom segítségét?

Legjobb válasz: Szia! Egyszer én is kértem ebben a háziorvos segítségét, rendelt nekem egy gyógyszert, ami 8 e Ft-ba került, azt mondta, receptre még drágább. Reductil volt a neve. Állítólag étvágycsökkentõ, de nekem nem használt semmit. Nekem mondjuk nem volt ennyi túlsúlyom, mint neked, de én is nagyon szenvedtem, rajtam kb. 15 kg volt pluszban. Azt nem írtad, hogy mitõl híztál így meg, de lehet hormon probléma is, azon viszont csak doki segíthet. Elõször a hízás okát kellene kideríteni, ne fogyózz rögtön szerintem. Biztos elküldenek majd vérvételre, egyéb vizsgálatokra (pl. pajzsmirigy). Ha nem találnak betegséget, akkor pedig próbálj meg mozogni egy kicsit, amennyit bírsz, úgyis mindig egyre jobban fogod bírni, illetve a kenyeret, tésztát, csokit stb. el kell felejteni. Jó fogyást, és mielõbbi gyermekáldást kívánok!

Szia! Egyszer én is kértem ebben a háziorvos segítségét, rendelt nekem egy gyógyszert, ami 8 e Ft-ba került, azt mondta, receptre még drágább. Reductil volt a neve. Állítólag étvágycsökkentõ, de nekem nem használt semmit. Nekem mondjuk nem volt ennyi túlsúlyom, mint neked, de én is nagyon szenvedtem, rajtam kb. 15 kg volt pluszban. Azt nem írtad, hogy mitõl híztál így meg, de lehet hormon probléma is, azon viszont csak doki segíthet. Elõször a hízás okát kellene kideríteni, ne fogyózz rögtön szerintem. Biztos elküldenek majd vérvételre, egyéb vizsgálatokra (pl. pajzsmirigy). Ha nem találnak betegséget, akkor pedig próbálj meg mozogni egy kicsit, amennyit bírsz, úgyis mindig egyre jobban fogod bírni, illetve a kenyeret, tésztát, csokit stb. el kell felejteni. Jó fogyást, és mielõbbi gyermekáldást kívánok!
Szia! Én 102kg-mal kezdtem a terhességem, (ráadásul gyógyszer mellett lettem terhes)és 14 kg-mot szedtem fel. Nem biztos, hogy a súlyfelesleg miatt nem estél eddig teherbe.A helyedben felkeresném a nõgyógyást és konzultálnék vele.Lehet, hogy elküld benneteket vizsgálatokra, hogy megtudják a valós okát a baba késlekedésének! Sok sikert és majd nagyon boldog babavárást kívánok neked! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!