Találatok a következő kifejezésre: Gyenesdiási Ady milyen messze van (1 db)

A kérdező hozzászólása: Köszi!
több, mint 2 km.
utvonalterv.hu Pontosan kiszámolja neked, gyalog, bicóval és kocsival is a pontos km-t, meg h mennyi idõ alatt teljesíthetõ.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Salgótarjántól Gyenesdiásig, utazás megtervezése, átszállások? (többi lent)

15.én utazunk Salgótarjánból Gyenesdiásra.
Útvonal tervezővel megterveztem az utat, a probléma csak az, hogy fogalmam sincs, hogy azokon a településeken, ahol át kell szállnunk, pontosan hol is kellene leszállnunk.
Persze segít a kalauz, meg minden, de ha előre megtervezi az ember a dolgot azért akkor sokkal könnyebb.
Szóval Hatvanban, meg Pesten persze tudom hol kell átszálljunk, de ha valaki a többi helyről tudna mondani valamit, azt megköszönném.
Salgótarján->Hatvan->Budapest-Keleti->Kelenföld->
;Balatonszentgyörgy->Keszthely->Alsógyenes.

1

Kiskunmajsa vasútállomásról hogy lehet eljutni a termálfürdőig?

1

Ha diákjegyet kérek vonaton, akkor kell mellé a személyi is vagy csak a diákigazolvány?

Van mindkettő, csak az a helyzet, hogy névváltoztatásom volt, és a diákom még az előző nevemen van. Az új diákigazolványom még nem érkezett meg, és nem tudok bemenni az iskolába kérni egy ideigleneset.

1

Siófok szállás?

Valaki nem tudna ajánlani Siófoki félpanziós szállást, 2 felnőtt 1 gyerek részére? Saját tapasztalatok alapján! előre is köszönöm:)

2

Kempingezők! Magyarországon szeretnék eltölteni egy hosszú hétvégét családostól, szép, bevált helyeket keresek, tudnátok ajánlani valamit?

Szóval, 3 gyerekkel mennénk, sátorozni. Olyan hely érdekelne, ahol a kemping is korrekt, és látnivaló is akad, vagy lehet túrázni, esetleg pecázni :) Néhány éve voltunk Sárospatakon, nem a "menő" kempingben, hanem a Bodrog-partiban, felejthetetlen élmény volt, bár egész éjszaka koncert volt, a gyerekeink mind 4 év alattiak voltak, de állítom, ennél jobb nyaralásunk még nem volt.. na ilyesmit keresek, valahol az alföldön, vagy É-M-on. Eger és környéke kilőve, mert 30km-re lakunk tőle...

3

Mi a teendő akkor, ha interneten vettünk a Keleti-Sopron közti IC vonatra menetjegyet, de nem vettünk a neten helyjegyet/pótjegyet?

Lehet ott a kasszában venni rá, vagy hogy van ilyen esetben?

1

Hová mentek pasitokkal nyaralni?

6

Nem tudtok egy szép helyet a városban?

Most, hogy egy hónapra bezárt a Szabó Ervin nem nagyon tudok hova menni, nem tudtok valami szép és nyugis helyet a városban (lehetőleg a belvárosban) ahol tudnék tanulni/olvasni? Akár szabadtéri, de zárt hely is lehet. Köszi!

2

Hogyan juthatok el a legegyszerűbben és leggyorsabban a nyugatibol az álltalános vállalkozási főiskola épületéhez?

Hogyan juthatok el a legegyszerűbben és leggyorsabban a nyugatibol az álltalános vállalkozási főiskola épületéhez? villányi ut.13 részletes metro/villamos/busz felszállo leszállo helyet kérnék. nem vagyok pesti és semmit nem is ismerek arra.

0

Szeretnék utazgatni, de nincs kivel!?

Utolsó éves egyetemista vagyok, és szeretném felfedezni Magyarországot.. Mindegy hogy merre mennék, csak mennék valamerre... Nem szállnék meg nagyon puccos helyeken hisz annyi pénzem nincs.. Terv sincs teljes mértékben.. Csak egy baj van, hogy nincs kivel menni! :( Hol tudnék keresni útitársakat akik eljönnének velem?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!