Találatok a következő kifejezésre: Gyenesdiási Ady milyen messze (1 db)

A kérdező hozzászólása: Köszi!
több, mint 2 km.
utvonalterv.hu Pontosan kiszámolja neked, gyalog, bicóval és kocsival is a pontos km-t, meg h mennyi idõ alatt teljesíthetõ.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol vannak kevésbé beépített hőforrások magyarroszágon?

0

Szlovákiába át lehet menni útlevél nélkül?

Barátnőmmel tervezünk egy ilyen 6 -7 napos kirándulást és azon golndolkodok, hogy a mária valéria hídon át lehet-e menni szlovákiába, vagy útlevél szükséges oda?

2

Az M7-es autópályán található kőröshegyi völgyhídat honnan lehet a legoptimálisabban megtekinteni?

Van valamilyen kilátó, vagy parkoló kialakítva? Értem úgy a kérdést, hogy az m7-nek melyik oldalán és hol kell lehajtsak vagy megálljak, hogy megcsodáljam a völgyhídat?

1

Budapesten mi a legolcsóbb megoldás 3 éjszaka alvásra?

annyi lenne a szempont, hogy ne fagyjak meg egy telefonfülképben vagy padon, SEMMI más nem számít. tudtok valami jó ötletet, kibérelhető ágyat, kollégiumot? átkutattam a netet, de mindenhol túl drága..

6

Szép kártyán belül a szabadidőt fel lehet használni vonat utazásnál?

1

Hegyeshalomból hogyan lehet eljutni Pilisvörösvárra?

3

A Tropicariumból/Campona bevásárlóközpont/ hogyan és/vagy mivel/autóbusz, metró, autó/ tudnánk eljutni az Országház és környékére?

Kevésbé vagyunk ismerősek Bp-n ezért nagy segítség lenne az információ, csütörtökön szeretnénk menni.Hányas busz, hányas metró vagy a parkolás mennyibe kerül...

1

Ezekben az esős augusztusi napokban mit lehet csinálni Budapesten?

Fedett pályás randira gondolok. Nappali programokra.

2

Ha én "A" városban lakom és "B" városba van bérletem, de otthonról "C" városba akarok utazni, akkor mutatom a bérletem, és mondom, hogy "B" várostól kérek egyet?

A-B-C

1

Hogyan tudnék augusztus 30. -án, pénteken, Vácról vonattal, vagy busszal eljutni a Keleti pu-ra? (Lehetőleg részletesen írjátok le az útvonalat, nem pesti vagyok.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!