Találatok a következő kifejezésre: Gyenesdiási Ady milyen messze (1 db)

A kérdező hozzászólása: Köszi!
több, mint 2 km.
utvonalterv.hu Pontosan kiszámolja neked, gyalog, bicóval és kocsival is a pontos km-t, meg h mennyi idõ alatt teljesíthetõ.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Margit sziget lezárva?

Tud-e valaki bármi biztosat arról, hogy be lehet-e még menni gyalog a Margit szigetre?
Hülyeséget pls ne, csak biztos infókat kérnék.

4

Szombaton a budapesti reptérre kell hogy menjek. Szentende irányából budakalászi körforgalomból az M0 - ás a reptérig díjköteles?

3

Horvátország tengerparton nyaralni 1 hétig az olcsóbb vagy a Balatonon nyaralni 1 hétig az olcsóbb?

Csak olyan írjon, aki tényleg tudja, mert volt Horvátországba is és a Balatonon is!

5

Budapesten a buszállomásról népliget hogy jutok el a nagytétényi út 29-re?

3

Győrről hol találni régi, 1960 és 1990 közötti képeket?

Olyanokat keresek, amin autók és a fontosabb épületek, terek vannak. Mint pl. a "Séta Győr belvárosában -1990" youtube videó, csak fényképekkel. Sajnos nem találtam. :(

2

Melyik balatoni strandon van éjszakai élet? Gondolok itt pl. hangulatos koncertekre.

Tavaly előtt azt hiszem a Csopaki strand nagyon jó volt de szeretnénk máshova menni. Kivétel Balatonfüred mert azt a helyet drágának találom.

6

Hova menjünk nyaralni? Dunántúlra szeretnénk elmenni nyaralni a párommal. Olyan helyet keresünk, ahol lehet kirándulni, vannak látnivalók, természetes vizek (de nem Balatonra mennénk! ), esetleg strand. Mit ajánlotok? Esetleg tapasztalatok? Köszönöm.

3

A hévízi tóba csak a gyógyfürdőn keresztül lehet bemenni, vagy strandon, vagy nincs elkerítve, és ingyen is bemehetek? Ha belépős, akkor hogy a legolcsóbb?

2

Infó a Fazola-kapuról?

Az osztállyal Egerbe megyünk. A Fazola-kapuról kell beszámolót készítenünk. Nem találok normális oldalt erről. Tudnátok segíteni?

2

Zánkaiak! Júniusban mennénk Zánkára, érdekelne hogy mennyibe kerül a strandon a belépő? Többi lent!

Keresgéltem a neten, nem találtam semmilyen használható információt. Tavalyi évben 450 Ft volt a felnőtt belépő. (net írta) Ide árak érdekelnének! Köszönöm a segítséget!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!