Találatok a következő kifejezésre: Gyed alatt valamilyen kedvezményt (1 db)

Gyed alatt lehet valamilyen kedvezményt igénybevenni ha tanfolyamot szeretnék végezni?

Jelenleg a másoddiplomámat csinálom, és féléves a fiam. Mire szültem,pont eltörölték a tandíjmentességet, így a f?iskolán fizetek. Jöv?re végzek és azután tanfolyamot szeretnék menni a jobb megélhetés miatt. Akkor lesz kb kétéves a gyermekem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha már van egy okj-s képzésem, amit nem ingyen végeztem, akkor elvégezhetek egy másodikat ingyen?

Nem értem ezt az egész okj-s dolgot. Nézegettem a szakács és a cukrász tanfolyamokat ezen az oldalon:

2

Hamis érettségivel mennyire esélyes a lebukás, ha OKJ-s tanfolyamra jelentkezek?

3 éve jöttem Magyarországra (Dán vagyok) mert egyetlen rokonom itt él, és úgy döntöttem hogy költözök. Probálkoztam az érettségivel de magyar nyelv miatt nem megy. Tudom nem helyes de kell a bizonyitvany, hogy kozmetikusnak tanulhassak! Köszönöm elöre a válaszokat!

2

Mixerként/bartenderként mennyire lehet jól elhelyezkedni?

2

Sok OKJ-s képzés megköveteli az érettségit. Van valami kibúvó ez alól, például, hogy elkezdem a tanfolyamot érettségi nélkül, de mire befejezem, meglesz az érettségi is?

2

55 évet betöltő személy, aki novembertől fizetést helyettesítő támogatásban részesül, most képzésre jelentkezett. Itt képzési támogatásban fog részesülni. A fizetést helyettesítő támogatást kaphatja e ez mellett, és ha igen mennyi ideig?

0

Egy lány elvégezhet kárpitozási tanfolyamot? Nehéz fizikai munkának számít?

1

TUD-e valaki magasemelésü Targoncával történö tanfolyamot v. bármi olyat ahol lehetne gyakorolni ilyenen?

leépitettek, és nem találok munkát a szakmámba (51 év), de gondoltam se baj leszek targoncás (vagy vadakat terel? juhász) ey gyors tanfolyam elvégezve minden jó? Lenne is helyem, ismer?s vinne, nem kéne tapasztalat csak az a kérés magasemelésü (tolooszlopos) targoncából ne legyek tök sötét, mert a jelentkezésnél fel kell ülni megnézik, tudok -menni vele? Vizsga sima homlokvillással történt, a másikat csak képen láttam! Ggyorsan szét telefonáltam magam, hocy akár pénzért is de nem tudnék tanulni vhol evvel a magasemelésüvel picit? Bármi érdekelne dolgoznék vele ingyért, gondoltam bérelnék, de semmi minden befagyott! A kérdés nem akadt-e vkinek ilyen problémája, (és tált rá megoldást) v. nem tud-e vki segiteni BÁRMIT helyt?l várostol független!BÁRHOGYAN javaslat valami?

0

BGF szakképzési központban mért ennyivel drágább a mérlegképes könyvelő képzés?

Csak a nevet kell megfizetni, vagy jobb az oktatás színvonala? Valakinek tapasztalata? A másik amin gondolkodom, az a SZÁMALK.

4

Milyen tanfolyamot érdemes elvégezni? Van már 2 szakmám, de egyikkel sem sikerül elhelyezkedni.30 éves nő vagyok, van 1 gyerekem

3

Jó menni manapság mérnöknek?

Jól keresnek? Meg nagyon nehéz elvégezni? Hol lehet a BME-n kívül? Van könnyebb ága? A kertész, park mérnök nehéz? Könny? vele elhelyezkedni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!