Találatok a következő kifejezésre: Gyakran magától a gépem, (3 db)

Gyakran magától kikapcsol a gépem, majd visszakapcsol. 2 hónapos és jó minőségű gép. Nagy a baj?

Az interneten a keresést sokszor elhárítja,valami hibát ír ki(német-magyar az internetem),aztán kés?bb megtalálja.

Gyakran csak úgy magától nem érzékeli a gép sem a nyomtatót, sem az mp4-esemet. Mit tegyek?

mostanában a montirorom is egyre ritkábban kapcsol be (van i s egy ilyen kérdésem)...és most már gyakran csak ugy magától nem érzékeli a gép sem a nyomtatót sem az mp4-esemet. általában az mp4 kihúzása után történik (eddig 4x). bedugom-ráteszem a zenét, megvárom mig átér, és simán kihuzom. el?tte a hardver biztonságos eltávolitásánál kéne kiléptetni, de ott még normális esetben sem jelenik meg. szóval kihuzom, és a köv. inditásnál sem a nyomtatót sem az usb-ket nem érzékeli a gép (ismeretlen eszköz)...most már a monitotommal is bajok vannak. mi lehet a gond? magánban a gépben van a baj, vagy ujra kellene telepiteni? (az ujratelepitést szeretném utoljára próbálni....)

Legjobb válasz: Mindenképpen próbáld meg az újratelepítést. ha Vista-s a géped, tegyél XP-t, egyenlõre jobban kezeli a perifériákat. Szerintem ez inkább hardver gond, vagy a táp nem ad elég áramot, hogy minden perifériának jusson, vagy az alaplapnak van baja.

Mindenképpen próbáld meg az újratelepítést. ha Vista-s a géped, tegyél XP-t, egyenlõre jobban kezeli a perifériákat. Szerintem ez inkább hardver gond, vagy a táp nem ad elég áramot, hogy minden perifériának jusson, vagy az alaplapnak van baja.

A gépem elég gyakran, naponta minimum 3x újraindul magától. Mitől lehet ez? Lehet hogy túlmelegedés?

Gyanakodtam rá, hogy ez lehet az oka, ezért leszedtem a SpeedFan-t. Lefotóztam:

Legjobb válasz: A GPU a videókártyát jelenti, potosabban a grafikus processzort. A Core a processzor lesz. Mindkettõ magas, nem ártana a gépnek egy takarítás. Szoftveres mérés nem mérés, de nekem nagyon furcsa a -12V és a -5V-nál mért feszültség. Nagyon kívül esik a szabványon. Talán még a 3,3 volt is eltér a szabványtól. Persze nem kizárt a szoftveres probléma, viszont ha a mért feszültségek helyesek, egy takarítással illetve a tápegység cseréjével megoldódhat a probléma.

A GPU a videókártyát jelenti, potosabban a grafikus processzort. A Core a processzor lesz. Mindkettõ magas, nem ártana a gépnek egy takarítás. Szoftveres mérés nem mérés, de nekem nagyon furcsa a -12V és a -5V-nál mért feszültség. Nagyon kívül esik a szabványon. Talán még a 3, 3 volt is eltér a szabványtól. Persze nem kizárt a szoftveres probléma, viszont ha a mért feszültségek helyesek, egy takarítással illetve a tápegység cseréjével megoldódhat a probléma.
Igen, amiket az elõzõ írt azok jó megoldásnak tûnnek.. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy terhelés alatt ennyi vagy csak simán? mert terhelés alatt ezek a hõfokok elképzelhetõek és akkor nem azzal lesz a baj.
na ja a takarítás nem árt, de lehet a vége tápcsere lesz.. nekem még anno egy codegány táp csinált ilyesmit terhelés alatt
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! A takarítást nem sokára elvégzem. Remélem azzal megoldódik majd, nem akarok most egy új tápot venni.. A -12V, -5V és +3, 3V mit jelentenek? Minek a feszültségei ezek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!