Találatok a következő kifejezésre: Gyakran magától a (12 db)

SOS a képernyőm tegnap óta magától kikapcsolgat és gyakran bejön a menü magától majd kilépked mitől van ez?

Legjobb válasz: valószínûleg érintkezési probléma van a "menü/kikapcsoló" gombok fele szervizt ajánlanám!

valószínûleg érintkezési probléma van a "menü/kikapcsoló" gombok fele szervizt ajánlanám!

Gépelés közben gyakran fut magától a C betû, ki lehet kapcsolni?

Anyám a laptopján gépelni akar egy levelet, de a C betû aktiválja magát, hogy lehetne letiltani vagy valami? Már a gombot is kibányászta, de ugyanúgy megy...
A kérdező hozzászólása: elírtam: csatornalista


Gyakran magától kikapcsol a gépem, majd visszakapcsol. 2 hónapos és jó minőségű gép. Nagy a baj?

Az interneten a keresést sokszor elhárítja,valami hibát ír ki(német-magyar az internetem),aztán kés?bb megtalálja.

Akinek gyakran felkelt éjjel a babája és cicizett, annak mikor szokott le róla és hogyan? Van olyan, akinek magától elhagyta az éjszakai keléseket?

13 hónapos baba anyukája,aki már nagyon aludna egy jót

Legjobb válasz: Hát az enyém 3 éves elmúlt, de még mindig fel-felébred (és odabújik, de nem cicizik már). Lassan kezdem megszokni. Amúgy szerintem én rontottam el valamit :-S

Hát az enyém 3 éves elmúlt, de még mindig fel-felébred (és odabújik, de nem cicizik már). Lassan kezdem megszokni. Amúgy szerintem én rontottam el valamit :-S
Több, mint egy hónapja választottam el (15 hós), és azonnal elhagyta az éjszakai ébredéseket is (egy-két napig még kelt, de mivel nem kapott cicit, vége lett ennek is). Egy hónapja alszunk este 9-tõl reggel 8-fél 9-ig. Ha nem velünk történik, el sem hiszem!
A kérdező hozzászólása: Utolsó:de jó nektek!Nem hisztizett a babád, amikor nem kapott cicit?Visszaaludt magától?
9 hónaposan magától hagyta el az éjszakai szopikat.27 hónapos koráig szopizott.
Jaaaj!Én is ebben a cipõben járok kedves kérdezõ anyuka:) Az én kisfiam is szopik éjjel 3x-4x is akár, plussz még a foga miatt is fel-fel ébred.Így összesen megszámolni sem tudom hányszor kelek fel hozzá éjjel, szóval max. 2 órát alszok egyben, a többi rövidebb alvás, össz kb 5-6óra:( Elismerem valószínûleg én rontottam ezt el, mert amint sírdogált kivettem, bár ezt is azért tettem, hogy apa és a tesó nyugodtan tudjanak aludni.Kicsi a lakásunk és a nõvérével egy szobában vannak.Apa meg reggeltõl estig dolgozik, neki is kell pihenni, nem várom el tõle, hogy ugorjon éjszaka, amit tud persze segít, fürdetés, etetés, öltöztetni, oviba vinni a nagyobbikat stb. Sajna csak reménykedni tudok, hogy valamikor ezt elhagyja magától a 8 hónapos babám. Egyszer, ha hagynának simán durmolnék 24órán keresztül:) ))Azt hiszem ez még kb 10 évig felejtõs:(
tegnap 23:01-es válaszoló vagyok. Kb. 2 napig volt kis pityergés (nem nagy hiszti!) utána megértette, hogy mi van. Mondjuk én azokban a napokban mikor felébredt, még odafeküdtem a kiságya melletti kanapéra, és úgy aludt vissza, hogy tudta, hogy ott vagyok. Azóta erre sincs szükség, miután nem kel éjjel.

Van egy laptopom, ami mostanában elég gyakran kikapcsol (magától), az hűtéso probléma lehet, és ki léne tisztítani, vagy az aksija a rossz?

Legjobb válasz: A hûtés problémáját az aksi csere nem oldja meg. Hõfokok milyenek? Akkut kivéve is kikapcsol?

A hûtés problémáját az aksi csere nem oldja meg. Hõfokok milyenek? Akkut kivéve is kikapcsol?
A kérdező hozzászólása: Azt még nem néztem, a hõfokot hol tudok megnézni?
A babád nyomja alulról a gyomrodat :(
Nekem az elején égett a gyomrom, aztán elmúlt, és mostanában újra ég. Viszont én érzem is, hogy a baba nagyon fent van, néha levegõt sem kapok. Szóval biztos, hogy nyomja a gyomromat is. 29 hetes kismama

Gyakran csak úgy magától nem érzékeli a gép sem a nyomtatót, sem az mp4-esemet. Mit tegyek?

mostanában a montirorom is egyre ritkábban kapcsol be (van i s egy ilyen kérdésem)...és most már gyakran csak ugy magától nem érzékeli a gép sem a nyomtatót sem az mp4-esemet. általában az mp4 kihúzása után történik (eddig 4x). bedugom-ráteszem a zenét, megvárom mig átér, és simán kihuzom. el?tte a hardver biztonságos eltávolitásánál kéne kiléptetni, de ott még normális esetben sem jelenik meg. szóval kihuzom, és a köv. inditásnál sem a nyomtatót sem az usb-ket nem érzékeli a gép (ismeretlen eszköz)...most már a monitotommal is bajok vannak. mi lehet a gond? magánban a gépben van a baj, vagy ujra kellene telepiteni? (az ujratelepitést szeretném utoljára próbálni....)

Legjobb válasz: Mindenképpen próbáld meg az újratelepítést. ha Vista-s a géped, tegyél XP-t, egyenlõre jobban kezeli a perifériákat. Szerintem ez inkább hardver gond, vagy a táp nem ad elég áramot, hogy minden perifériának jusson, vagy az alaplapnak van baja.

Mindenképpen próbáld meg az újratelepítést. ha Vista-s a géped, tegyél XP-t, egyenlõre jobban kezeli a perifériákat. Szerintem ez inkább hardver gond, vagy a táp nem ad elég áramot, hogy minden perifériának jusson, vagy az alaplapnak van baja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!