Találatok a következő kifejezésre: Gyakran járok és egyszer (2 db)

Gyakran járok pisilni és egyszer fázom egyszer melegem van, lehetek terhes?

a ciklusom felénél járok

Legjobb válasz: Hogyne, de ez inkább más nyavaja lesz :)

Hogyne, de ez inkább más nyavaja lesz :)
Elõfordulhat, bár én ezt a hideg-meleg dolgot anno nem tapasztaltam. Lehet, hogy felfáztál, attól kell sokat pisilned, és a hõingadozás is lehet attól. Viszont persze az is lehet, hogy baba lesz, a gyakori pisilés utalhat erre, amikor terhes voltam, szinte az elsõ perctõl állandóan pisilni jártam.

Amióta megszületett a baba 2 alkalommal volt kint. Egyszer behívott, hogy megmérjük a babát és ennyi.Milyen gyakran jár ki a védőnő, a babához?

Ha valami problémám van kénytelen vagyok telefonálni neki. Ekkor telefonon keresztül ad tanácsot és azt mondja, hogy eljön, de semmi. Most már elkezdtem a hozzátáplálást is és ha nem lenne ez a honlap ahol segítünk egymásnak, nem is tudom mi lenne velem. Igazából az is érdekel, hogy ha nem jár ki a "naplójába" mit ír be?Azt, hogy volt kint, mert valaki t?le is számon kéri a dolgokat? Mit lehet ilyenkor tenni? Második baba, de 6 évvel ezel?tt szültem az els?t, és sok mindent elfelejtettem.

Legjobb válasz: Ez szerintem sok helyen van így, és persze nem lehet kifogás, de biztos nagyon sok babához kell menniük. Nem tudom mennyi idõs a babád, de nálunk a 2 alkalom 3-4 hó alatt normális. Szeritem menj be te a bébivel és keresd meg a tanácsadáson. Ott válaszol az összes kérdésedre, ti meg levegõztök egy jót.

Ez szerintem sok helyen van így, és persze nem lehet kifogás, de biztos nagyon sok babához kell menniük. Nem tudom mennyi idõs a babád, de nálunk a 2 alkalom 3-4 hó alatt normális. Szeritem menj be te a bébivel és keresd meg a tanácsadáson. Ott válaszol az összes kérdésedre, ti meg levegõztök egy jót.
Nálunk az elsõ 1-2 hónapban viszonylag sûrûnm jött, de utána szinte semmi.Most 2 éves a fiam, és tartósan betegnek van nyilvántartva( szerencsére nincs komolyabb baja) de a védõnõt majdnem egy fél éve nem láttam, csak ha én bemegyek.A 2 éves státuszvizsgálatra is én kérdeztem rá, mert már 1 hónappal elmúlt 2, mikor elmentünk.Nekem is sok kérdésem lenne, és nem tudom mi lenne , ha én pl. egy felelõtlen szülõ lennék, aki pl. nem adja a gyerekének a gyógyszereket.Nem is tudja miket szed, mikor voltunk kontrollvizsgálaton, csak ha én beviszem a papírokat és bemásolja a számítógépbe. ...és ezt nevezik a világhírú magyar védõnõi hálózatnak.:-( Én nagyot csalódtam.
Nálunk az elsõ védõnõ a babám 4 hónapos koráig összesen 2x volt kint majd jött egy új védõnõ aki 1x kijött hogy bemutatkozzon és azóta (4 hónapja) nem is láttam.
A kérdező hozzászólása: Hát látom nem vagyok egyedül. Ami azt illeti a babát 2 hónapos korában is terhestanácsadáson mérte a váróban, 5 perce volt ránk. Ez idõ alatt kellett a problémáimat elmondanom neki a többi nõ, férfi jelenlétében, mert a váró tele volt. Tanácsadásra pedig másik doktornõhöz járok. Külön hozzá nem tudok bemenni mert ilyenkor "sok a dolga". más idõpont pedig nincs, hogy elmenjek. Tehát marad ez a honlap, mert mondtam, elvbõl többet nem hívom föl( eddig nem is keveset költöttem a telefonos beszélgetéseinkre).
Nálunk 4 hónapja nem volt, most 7 hósak vagyunk.
Az elõzõ vagyok kiirom a várost is : GYÕR!
Debrecenben 6 hetes koráig hetente aztán 2x2 hetente azóta havonta jön mindig pénteken. Ir elõtte sms-t hogy jönni fog. De havonta mi is megyünk súlymérésre és iratni ha kell valami. Nálunk jól müködik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!