Találatok a következő kifejezésre: Gyakran járok és (63 db)

Én másfél héttel ezelőtt abba hagytam a fogamzásgátlót, de nem jött még meg. Párommal azóta nem védekezünk és elég gyakran együtt vagyunk.2napja elég gyakran járok pisilni, kevés barna vérzésem szokott néha lenni. Mi lehet velem? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: 1,5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1,5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

1, 5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1, 5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

Mostanában elég gyakran (túl gyakran) járok pisilni, reggelente feszít a hasfalam és futni kell a wc-re. Ez elég kellemetlen. Mostanában kezdtem el szedni az Amino 5600 nevű készitményt, lehet-e ennek a mellékhatása? Álljak le róla? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: na hát kisérletezgettem kicsit :D elég meglepõ lett az eredmény. mikor szedtem az amino 5600at sokat jártam wc-re. aztán ahogy egy napot kihagytam minden megnit normális lett :D aztán megint szedtem és megint pisiltem, és igy tovább :D szoval szerintem nem vmi komoly vesebaj csak valami kisebb mellékhatás :D de azért elég kellemetlen.

A kérdező hozzászólása: na hát kisérletezgettem kicsit :D elég meglepõ lett az eredmény. mikor szedtem az amino 5600at sokat jártam wc-re. aztán ahogy egy napot kihagytam minden megnit normális lett :D aztán megint szedtem és megint pisiltem, és igy tovább :D szoval szerintem nem vmi komoly vesebaj csak valami kisebb mellékhatás :D de azért elég kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: jah amugy még annyit, hogy a vizeletem szine ugyanoylan mint volt, ha ez számitana esetleg. és nem csak vizelési inger mert mindig kijön a normális adag pisi :D
Orvos látott? Valószínû õ többet tudna mondani egy laborvizsgálat után (vér, vizelet)! Minél elõbb menj orvoshoz, lehet vesegyulladás, vesehomok. Addig is igyál sokat! Az Amino5600-nak lehetnek ilyen mellékhatásai, hisz' ez egy izomgyarapító szer?! Mutasd meg az orvosodnak! Jobbulást!

Ladások! Ladám felfüggesztését sportosabbá akarom tenni, jó lenne ha egy kicsit magasabb is lenne, mert gyakran járok erdõbe, mezõn és túl puha a gyári felfüggesztés, gyakran odaütöm az elejét. Mit ajánlotok?

Elõre ugy halottam h Niva rugót szoktak rakni, az kb mennyit emel az elején? Milyen gátlókat rakjak alá, hogy aszfalton is sportos legyen (bilsteinek túl drágák)? És hátulra mit mondtok (rugók, gátlók)?

Legjobb válasz: A Niva rugó semmit sem emel rajta. Szerezz eredeti gyári orosz szétszerelhetõ gátlókat és cseréld le bennük az olajat hajtómûolajra. Vagy keress olyan olajat amelyik megfelelõ neked. A kemény futómû egyébként nem az erdõbe való.

A Niva rugó semmit sem emel rajta. Szerezz eredeti gyári orosz szétszerelhetõ gátlókat és cseréld le bennük az olajat hajtómûolajra. Vagy keress olyan olajat amelyik megfelelõ neked. A kemény futómû egyébként nem az erdõbe való.
A kérdező hozzászólása: jó, nem járok én minden nap erdõbe, altalába csak hétvégente, de ott se jo nekem a puha rugózás, mert hamar odabassssza az elejét. de milyen rugó emelne rajta, de attól a niváé keményebb, ha nem is emel rajta?
Nem tudom melyik rugó emel rajta. Szoktak belerakni régi merci és volga rugót is. A niváéval keményebb lesz.
A sportos és az emelt futómû üti egymást, az emelt nem sportos, a sportos nem emelt (a gyári magasságú sem sportos). Erdõre: emeld meg de ne keményíts, menj lassabban akkor nem hintázik annyira, nem vered oda sehova, esetleg rakj rá egy alsó motorvédõt. Aszfaltra: ültess és keményíts. Az ültetés és a kemínyítés miatt is gyorsabban kanyarodsz. Amit te gondolsz: emelés és keményítés, azt éred el, hogy lesz egy erdõben is és aszfalton is használhatatlan autód, persze csak ha komolyabban akarod használni, amit kétlek, mert a kérdésbõl is kiderül hogy sajnálod rá a pénzt (ezt nem sértésnek szántam).

Az 1A és 1-es villamoson gyakran jár ellenőr?

Legjobb válasz: Elég gyakran szoktak lenni,de ha beöltözöl hajléktalannak (a szagod is olyan lesz), akkor nem fognak zavarni.

Elég gyakran szoktak lenni, de ha beöltözöl hajléktalannak (a szagod is olyan lesz), akkor nem fognak zavarni.
Üdv a bliccelõk világában! :D
Ha jegyet veszel akkor nem fog lezavarni a járatról! Úgyhogy vegyél jegyet!
Nem mindegy? Úgyis jegyet kell venned, nincs ingyen a bkv...
Gratulálok, hozzájárultál a BKV veszteségéhez. De majd jusson eszedbe, ha a szüleid panaszkodnak, hogy sok adót kell fizetniük, hiszen valamibõl fent kell tartani a BKV-t :)
Arra járnak...
Mivel sok a külföldi is rajta, akik történetesen a BKV elsõdleges bevételi forrásai, a válasz: IGEN.
igen:S ma is voltak :S
A kérdező hozzászólása: Háhá, nem vettem jegyet! xD
Persze.Ez a terhességgel jár!
Igen.nálam a 6.héttõl kezdõdtek és egészen a 13. hétig tartott. Nagyon rossz volt. Kitartás!
Természetes dolog. :)
Én is így voltam vele az elején. Mikor nem ettem rosszul voltam, állandóan rágcsálnom kellett valamit.Idõvel elmúlt, de néha még most is elõfordul, hogy hányingerem van, mikor már nagyon éhes vagyok. Ilyenkor azonnal ennem kell, mert különben elszédülnék. Kitartás, ez természetes, el fog múlni. 26 hkm
Kisfiamnál kezdõdött a farkaséhséggel és felváltotta az émelygés, de a kettõ együtt nem nagyon volt. Most is émelygek (most kb 6 hetes pocis vagyok), de most vagy váltja egymást az émelygés és a kívánósság, vagy a kettõ együtt és olyankor döntenem kell, hogy eszem e inkább, jobb e az, nem e leszek rosszabbul. De eddig azt vettem észre, hogy ha eszem, jobb lesz. :) Furi! :)
Jah, és nem nevezném ezt panasznak, inkább tünet! :)
4.hétben járok, és nagyon rosszul vagyok reggeltõl délutánig.ha lefekszek az a baj, ha nem, akkor az.legfõképp a hányiger, ájulásérzés, a kajátol leginkább undorodok, de mégis éhes vagyok.egyik percbe kivánom a dolgot, a másikba már rosszul vagyok tõle:(
èn 1o hetes vagyok.és 6 kg fogytam idáig a sok hányástol, rosszullétõl meg szinte mindentõl hànyingerem van... de mostmár kezd szünni. sokszor kell keveset enni, vitamint, gyümölcsöt is be kell iktatni !

A párom és én együtt élünk, babát várunk. Õ gyakran járt el nélkülem szórakozni korábban, ami akkor sem zavart, kivéve ha azt éreztem, ez előbbrevaló, mint az én érzéseim, szükségleteim stb. Ilyen most is van. Szerintetek mit tegyek?

A konkrét szituáció az, hogy mindketten salsázunk. Emiatt gyakran járunk bulikba. Az utóbbi egy hónapban úgy alakult, hogy amikor nekem kedvem volt, jól voltam (a baba miatt néha rosszul vagyok), akkor nem akart menni. Én mindig megértettem. Múlt héten is volt két ilyen alkalom is, amikor nagyon szerettem volna, ő lefújta. Azt mondja, menjek én is egyedül, de én nem annyira élvezem nélküle, mert a pasik rám nyomulnak, az nekem nem élvezet. Emellett meg éjszaka nem szeretek egyedül mászkálni. Szóval ez így nincs egálban, mert ő nyilván gond nélkül megy ide-oda éjjel. Ma süt a nap, kedve lett menni, de én nem akarok, mert holnap kell mennem reggel vérvételre, és korán kelek. Így nem tudok éjszaka kimaradni. Ezért kértem tőle, hogy ne ma menjünk, mire ő közölte, hogy de neki ma van kedve, és ha nem megyek, ő lehet megy akkor is, és ne kérjek olyat, hogy ne, mert akkor ő bekorlátozva érzi magát. Mindig mehet mindenhova, soha nem korlátozom, megbízom benne, pedig általában ilyenkor iszik, és a salsás lányokat se kell félteni ugye... De bízok, még ha néha zavar is. De most inkább az bánt, hogy ennyire nem képes alkalmazkodni? Hogy mi lesz majd ha megszületik a baba, akkor én egyáltalán nem fogok tudni menni egy ideig sehova.. Akkor is eljár majd? Nem törődve azzal, hogy esetleg szükségem van rá stb? Mert azt elég nehezen tolerálnám.... Nem akarok veszekedni, mert tudom, hogy az csak olaj a tűzre, de ez nagyon aggaszt...

Legjobb válasz: Szia!Ne haragudj de rossz kategóriába írtad ki a kérdést,tedd át a "Családi kapcsolatok"-ba. Egyébként párod úgy viselkedik mintha szégyellne téged.Mikor neked lenne kedved valamihez akkor neki nincs és fordítva.Azt nem írtad,hogy mennyi idõsek vagytok de nekem úgy jött le,mintha a pasi nem akarná elfogadni,hogy õ nem sokára apa lesz és nem mehet állandóan szórakozni úgy,ahogy eddig tette.Akkor van baj,ha a szülés után is így viselkedik.Én elgondolkodnék azon,hogy tényleg ezzel az emberrel akarok élni?Mert ha továbbra is így viselkedik a gyermek ellátása teljesen rád fog maradni és elõbb vagy utóbb el fogtok távolodni egymástól.Sok sikert!

Szia!Ne haragudj de rossz kategóriába írtad ki a kérdést, tedd át a "Családi kapcsolatok"-ba. Egyébként párod úgy viselkedik mintha szégyellne téged.Mikor neked lenne kedved valamihez akkor neki nincs és fordítva.Azt nem írtad, hogy mennyi idõsek vagytok de nekem úgy jött le, mintha a pasi nem akarná elfogadni, hogy õ nem sokára apa lesz és nem mehet állandóan szórakozni úgy, ahogy eddig tette.Akkor van baj, ha a szülés után is így viselkedik.Én elgondolkodnék azon, hogy tényleg ezzel az emberrel akarok élni?Mert ha továbbra is így viselkedik a gyermek ellátása teljesen rád fog maradni és elõbb vagy utóbb el fogtok távolodni egymástól.Sok sikert!

Én 6 hetes terhes vagyok. Kicsit aggódok, mert ez a baba a második terhességem és az előzőnél volt reggelente hányingerem a másodiknál csak néha érzek olyan hasfájást mint ha meg akarna jönni és gyakran járok wc-re. Lehet, hogy baj van a babával?

Legjobb válasz: szia, nekem semmilyen tunetem nem volt, 4-5 napig feszult a mellem es ennyi azota sem volt semmi tunetem, se kajaundor, se kivanossag. a megjon erzes azt mondtaa dokim, hogy nrmalis, mert no a mehed es nulnak a szalagok, ha barnazol az viszont baj, akkor irany doki, addig nincs semmi gond. nekem is vannak idonkent erdekes fajdalmaim, amik mind a terhessegnektudhatok be:) mindenkinel mas es mas tunetek vannak

szia, nekem semmilyen tunetem nem volt, 4-5 napig feszult a mellem es ennyi azota sem volt semmi tunetem, se kajaundor, se kivanossag. a megjon erzes azt mondtaa dokim, hogy nrmalis, mert no a mehed es nulnak a szalagok, ha barnazol az viszont baj, akkor irany doki, addig nincs semmi gond. nekem is vannak idonkent erdekes fajdalmaim, amik mind a terhessegnektudhatok be:) mindenkinel mas es mas tunetek vannak
Nincs semmi baj, más nemû a baba mint az elõzõ. Szurkolok!
Még csak az sem biztos, hogy más nemû, mint az elõzõ... Minden terhesség más, nekem még csak kettõ volt, de össze sem lehet hasonlítani, más-más tünetem volt/nem volt mindkettõvel...
Ja, és két lányom van, ez lemaradt. :o) Viszont teljesen különböznek kint is, nem csak bent... :-D

Tisztelt doktor úr! Rendszeres hüvelyváladékom van, ami bűzös, ráadásul most világos barna színű. Voltam nőgyógyásznál és azt mondta, mivel gyakran járok wc-re és fáj a közösülés, húgyúti fertőzésem van, de gombám nincs. Beszedtem a gyógyszereket, mégsem

Tisztelt doktor úr! Rendszeres hüvelyváladékom van, ami bűzös, ráadásul most világos barna színű. Voltam nőgyógyásznál és azt mondta, mivel gyakran járok wc-re és fáj a közösülés, húgyúti fertőzésem van, de gombám nincs. Beszedtem a gyógyszereket, mégsem változott semmi. Szerintem valami más lehet a baj. Segítségét előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mivel panaszai nem szűntek meg, feltétlenül indokoltnak tartok egy kontrollvizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mivel panaszai nem szűntek meg, feltétlenül indokoltnak tartok egy kontrollvizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Rendszeres hüvelyváladékom van, ami bűzös, ráadásul most világos barna színű. Voltam nőgyógyásznál és azt mondta, mivel gyakran járok wc-re és fáj a közösülés, húgyúti fertőzésem van, de gombám nincs. Beszedtem a gyógyszereket, mégsem

Tisztelt doktor úr! Rendszeres hüvelyváladékom van, ami bűzös, ráadásul most világos barna színű. Voltam nőgyógyásznál és azt mondta, mivel gyakran járok wc-re és fáj a közösülés, húgyúti fertőzésem van, de gombám nincs. Beszedtem a gyógyszereket, mégsem változott semmi. Szerintem valami más lehet a baj. Segítségét előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mivel panaszai nem szűntek meg, feltétlenül indokoltnak tartok egy kontrollvizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mivel panaszai nem szűntek meg, feltétlenül indokoltnak tartok egy kontrollvizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!