Találatok a következő kifejezésre: Gyakran hallani pl. a rádióban, (1 db)

Gyakran hallani felhívásokat pl. a rádióban, hogy segítsük meg pl. az afrikai éhezőket, menekülteket, stb. Nem kellene egyszerűen békén hagyni nőket?

Amióta világ a világ, mindíg is ott volt a gondolat, hogy mi a fejlettek elvisszük a fényt a sötét barbároknak. Mi tudjuk mi nekik a jó. De még sosem m?ködött.

Legjobb válasz: Nem kellene egyszerûen békén hagyni õket? Írni meg már nem tudok... :(

A kérdező hozzászólása: Nem kellene egyszerûen békén hagyni õket? Írni meg már nem tudok... :(
Szerintem sem kell segíteni sokat. Valószínûleg ha mindegyik megérné a hatvan-hetven évet akkor a vízcsapból is õk folynának. Nem kellene ennyire szaporának lenni!
Megint csak az állat- és természetvédõ bszél belõlem, mikor azt mondom, hogy hagyni kellett volna élni õket úgy, ahogy mindig is éltek. Sajnos már késõ azon elmélkedni, hogy beavakozzunk-e vagy sem. Ez a beavatkozás már akkor elkezdõdött, mikor az ember elindult nagy felfedezõ útjaira, és az õslakosok akarata ellenére is erõszakkal beleavatkozott addigi életvitelükbe. Már megismerték a pénz hatalmát, és ezért óriási károkat okoznak már õk is környezetükben, üzleti célokból írtják a vadállatokat, kiszorítják õket természetes élõhelyükrõl, felborítva a természet egyensúlyát. Ez a helyzet az amerikai esõerdõk írtásával is, mind a "civilizált" ember beavatkozásának következménye. Természetesen a fõ károkozók, akik ezt az egészet elkezdték, mi vagyunk, ezzel a beavatkozással csak tetéztük ezeket a problémákat.
HIV-vel nem mi fertõztük meg õket!!! Õk kapták el a majmoktól. Ne írj már hülyeségeket, mert még valaki elhiszi.
Én, mint állatvédõ is úgy gondolom, hogy bizony hagyni kellene õket boldogulni, ahogy tudnak, a természetre bízni a szelektációt, mert különben az állat és növényvilág sínyli meg az egészet azzal, hogy felborul az egyensúly. Ha képtelenek a fogamzásgátlásra, sajnos a természetes szelektáció tud csak egyensúlyt tartani.
boldoguljanak ahogy tudnak, mindenkinek vannak problémái, a miénket is magunknak kell megoldani, ahogy nekik is! Többnyire egyébként is az ország maga juttatta magát a jelenlegi állapotba.
A kérdező hozzászólása: például azért, mert függõvé tesszük õket magunktól. elvileg úgy gondoljuk, hogy ha már meg tudnak állni a lábukon, akkor már nem lesz ránk szükségük, de közben a támogatás torzítja az egész társadalmat és semmi garancia nincs rá, hogy valaha is meglesznek a segítségünk nélkül. Ez pedig nyilván nem jó.
A kérdező hozzászólása: ha halászni tanítod õket, az nyilván rendben van. csak az a kérdés, hogy tudod-e õket csak halászni tanítani. Minden egyes beavatkozással a saját világodból is csepegtetsz nekik egy kicsit, ez meg azzal a veszéllyel jár szerintem, hogy a vágyaikat nagyobb mértékben növeled, mint a lehetõségeiket. Ami miatt meg megint be kell avatkoznod. hogy a víznél maradjuk. a tiszta ivóvíz nyilván jó. Kevesebb betegség, kisebb csecsemõhalandóság stb. De több ember is, akinek jóval több víz, jóval több táplálék, jóval több gyógyszer kell. És ezeket meg megint nem képesek maguk elõállítani. Megint be kell lépned és kiköszörülni a csorbát. De minden egyes köszörüléssel újabb és újabb csorbák is keletkeznek. Gondolj bele, ott a 100 dolláros laptom kezdeményezés. Persze jó, mert tanulhatnak, okosodhatnak, kezbe meg azzal is szembesülnek, hogy másoknak 1, 5 méteres tévéjük van 500 csatornával. Nyilván lesznek olyanok, akiket ez motiválni fog, de szerintem többen lesznek, akiket meg a porba súlyt. Ahogy az egyik ismerõsöm szokta mondani: Ha egy busman amerikában akarna élni, nyilván nagyon boldogtalan lenne, de nem akar (nem is tudja, hogy van), úgyhogy boldog.
De, csak ezt nem most kellett volna megtenni hanem több száz évvel ezelött. most az a baj hogy már ök is tudják hogy mi hoigy élünk és probálnak utánozni, de mivel a természet és politikai háboruk miatt képtelenek a fejlödésre, így nekünk kell segíteni. a legnagyobb gond a betegségek, HIV, hepatitisz és egyég igen komoly betegségek´. a baj az hogy ha mi nem segítünk orvosolni nekik, akkor kiírtják a saját népüket ezekkel a betegségekkel. mi adtunk fegyvert a kezükbe, mi fertöztük meg öket, így most kénytelenek vagyunk gondoskodni róluk.
a föld el tudna tartani mindenkit, csak a "civilizált" ember önzõ. amikor meghúzod a wc öblítõt, végig gondolod, hogy abból a tiszta! vízbõl hány afrikai ihatna tiszta vizet? ha nekünk kell valami onnan, akkor meg tudjuk oldani a szállítást, talán csak menne visszafelé is, ha nem csak a többi kizsákmányolása lebegne sokak szeme elõtt. a gazdagoknak soha nem céljuk a rabszolgák, szegények felvilágosítása, mert akkor nagyobb félnivalójuk lenne az elõnyük elvesztésébõl. m
Biztos, hogy van olyan dolog, amiben békén kellene hagyni õket. De nem abban az értelemben, hogy ételt, gyógyszert, orvosi ellátást visznek a rászorulóknak. Azzal senki nem árt semmit, a helyiek szerint sem. Pl. nem hiszem, hogy egy Albert Schweitzer, vagy egy Magyar Baptista Szeretetszolgálat ártana bárkinek is bármiben. Sokkal inkább áldják a nevüket ezerrel a helyiek, akiknek segítettek meggyógyulni és életben maradni. Egy amerikai keresztény barátom (mûszaki ember) pl. azért jár Ugandába, hogy korszerû, szûrõkkel ellátott ásott kutak készítésére tanítsa meg a helyieket, hogy ne a fertõzött mocsarakból igyanak. Ez például miért lenne gond?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Németországban létezik jobboldali sajtó/média?

Nekem úgy tűnik minden ilyen termék balliberális, a háborús vereség óta minden jobboldali megnyilvánulást próbálnak elfojtani.
Nem a szélsőséges megnyilvánulásokra (pl. kurucinfo) gondolok, hanem például a Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Hír TV-hez hasonló termékekre.

7

Szlovákiában mik ezek a Rómska osada-k? Ha így neveznek egy települést vagy településrészt, akkor az nem rasszizmus?

vagy ezt csak ott lehet? Nálunk miért nincs így egybegyűjtve sok cigány,aztán a hely cigány településnek elnevezve?

14

Máltában is gondok vannak. Az EU-nak miért van ilyen felelőtlen menekültpolitikája?

http://hvg.hu/vilag/20130710_Menekultugy_miatt_utheti_meg_a_..

1:0,de nem az Eu javára.

Nálunk is ez lesz?

Szörnyű mit meg nem engednek maguknak, ezek a brüsszeli disznók.
Tojnak magasról Európa lakosaira.

6

Mit szóltok ehhez?

Ha beírod a böngésződbe, hogy itanimulli.com (illuminati fordítva!!) Akkor az amerikai biztonsági ügynökség(nyersfordításban) honlapjára visz! És ez már több éve, ha valaki csak úgy viccből csinálta volna, azt már leszedik.

3

Németország szerintetek valamikor visszakaphatja az oroszoktól Kalinyingrádot, vagyis Kelet-Poroszországot?

Mit gondoltok?

14

Amikor a gáz miatt egymásnak esett Oroszország és Ukrajna, akkor kinek volt alapvetően igaza?

Tudom, hogy már régen volt, csak érdekelne.

Oroszország azt mondta, hogy Ukrajna a bűnös, mert megcsapolta a gázvezetékeket, és nem akarnak fizetni.

Ukrajna azt mondta, Oroszország a bűnös, mondván, hogy nem tehetik meg velük az emelést, mert az oroszok miatt van az (a Szu. óta), hogy az ukrán gazdaság egy az egyben az orosz gázra épül.

Oroszország semmit nem csinált, Ukrajna folyton az igazát próbálta bebizonyítani. Például amikor összevesztek egy gyűlésen Szlovákiával.

Most akkor hogy volt? Hogy történt? Kinek van igaza, és miért?

Mit gondoltok? Kinek adtok igazat, és miért?
Hogyan történt? Mert Ukrajna szemmel láthatóan nem hagyta magát, akkor nekik van igazuk?

2

Szerintetek mi lenne ma, ha annak idején a németek nyerték volna a 2. világháborút?

Mi lenne ma Magyarországon, és a világon? Milyen politikai helyzet uralkodna? Légyszi csak komoly válaszokat, hülyék kíméljenek!

7

A rasszizmus genetikailag az emberekbe van kódolva?

A liberális, toleráns Amerikai Egyesült Államokban a házasságok 3,9%-a köttetik csak két különböző rassz között (1980-ban még csak 1,3% volt az ilyen házasságok aránya) a népszámlálási adatok szerint.

Az ázsiaiak és fehérek közötti házasságok még viszonylag gyakoriak, de a feketékkel ritkák az USA-ban.
A fehér és az ázsiai férfiak is 0,3% arányban vettek feleségül fekete nőt. Fehér nőt az ázsiai férfiak 7%-a választott.

A feketék liberálisabbak. Az afroamerikai férfiak 8%-a vett feleségül fehér nőt, az afroamerikai nők 4% arányban mentek hozzá fehér férfihoz.

Tehát megfigyelhető, hogy a liberális, multikulturális társadalmakban is az emberek inkább a saját fajtájukkal barátkoznak, házasodnak, magukat szegregálják.

Jó példa erre az USA elnöke is. Obama fehér családból származik, európai eredetű szülők, nagyszülők nevelték. Jó iskolákba járt, ahol a tanulók 90%-a fehér volt.
Õ mégis inkább egy fekete feleséget választott magának.

11

Mi a véleményetek az észak ir konfliktusrol?

Én spec rühhelm a terrorista ir fattyakat!

2

Mit jelent az hogy ideiglenes konzuli nyilvántartásban szereplő ukrán állampolgár?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!