Találatok a következő kifejezésre: Gyakran érzek szívdobogást és (2 db)

Gyakran érzek erős szívdobogást és gyomorideget, és a pulzusom mindíg magas, nyugalomban is. Mitől lehet? 16 hetes vagyok.

Legjobb válasz: lehet pl most a meleg miatt is akár. De ha úgy érzed a pulzusod rakoncátlankodik inkább menj el orvoshoz! vsz a babaokozta megterhelés érzed csak, lassan nõni kezd mindened, jön a hízás, de inkább nézesd meg magad szakemberrel! Remélem minden oké, és további boldog babavárást!

lehet pl most a meleg miatt is akár. De ha úgy érzed a pulzusod rakoncátlankodik inkább menj el orvoshoz! vsz a babaokozta megterhelés érzed csak, lassan nõni kezd mindened, jön a hízás, de inkább nézesd meg magad szakemberrel! Remélem minden oké, és további boldog babavárást!
Nekem is van majdnem mindennap eros szivdobogas es gyakran gyomoridegem, bar nekem a pulzusom nagyon alacsony.Nem hinnem nagy roblema lenne attol fuggetlenul hogy nem kellemes, merthogy a dokim nem irt fel semmit.
A masodik valaszolo vagyok.Amugy en is 16 hetes kismama vagyok.
A baba elkezd nõni, ez még nem akkora növekedés mint az utolsó hónapokban , de már készül a szervezeted.Nem beszélve arról, hogy sokkal több vért kell a szivednek megmozgatnia a baba és lepény miatt.Literekkel többet, ezért lehet , hogy a vérnyomásod is nõ ezáltal.Ha túl sokszor érzed sztem nem jó.Én is ééreztem párszor szívdobogást , de nem ez volt a jellemzõ.Ha van vérnyomásmérõd azért nézegesd magadat és mindenképpen szólj a dokinak, nehogy egyszer össze ess.Ebben a melegben bármi lehet.

28 hetes vagyok, és egy hete nehezen kapok levegőt, állva nem bírom sokáig és mindkét karom időnként nagyon zsibbad, nehézkés? Gyakran érzem a szívdobogást.

Igen, olvastam, hogy ez gyakori, de azért rákérdezek.

Legjobb válasz: Beszélj az orvosoddal,még ma,mert ez lehet kezdõdõ vizesedés is. Nekem ez volt,egybõl kaptam tanácsokat az orvostól. Nyugi,semmi komoly még.

Beszélj az orvosoddal, még ma, mert ez lehet kezdõdõ vizesedés is. Nekem ez volt, egybõl kaptam tanácsokat az orvostól. Nyugi, semmi komoly még.
Igen, én is a vizesedére gondoltam. Én ugyan nem kaptam semmit rá, de mindenki más. A doki szerint nem volt az olyan durva...a végén azonban már nem tudtam fogni. Csak a Crocsba tudtam belepréselni a lábam, de a lyukakon kidagadtam...
ami fontos ilyenkor hogy pihenj és pócold fel a lábad!esetleg ha mész mostanában védõnõhöz akkor kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megvizsgáltuk a testemet, de nem vizesedem még. Vagy netán fogok?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!