Találatok a következő kifejezésre: Gyakori vagy ritka (13 db)

Gyakori vagy nagyon ritka eset-e és kiknél forul elő, hogy az egész terhesség ideje alatt megvan a menszesz, és normális vérzéssel, nem csak pecsételéssel?

Legjobb válasz: Ritka,mert azért általában ha meg is van ,csökken a menyisége, vagy minõsége,színe.De amúgy hallottam már ilyet.

Ritka, mert azért általában ha meg is van , csökken a menyisége, vagy minõsége, színe.De amúgy hallottam már ilyet.
nagyon ritka. annyira hogy az orvosok is meglepõdnek. miért kérdezed?

Vajon mennyire gyakori (vagy éppen ritka) az ilyen fiatal nõ?

Aki kifejezetten szereti egy (fiatal) férfi mellbimbóit puszilgatni, nyelvezni és a hasát végigsmacizni?

Legjobb válasz: Mert te ilyen vagy? Nekem volt már ilyen barátnõm. Bár õ mindenemet imádta nyalogatni, szopogatni, a fülemet, a lábujjamat...

Mert te ilyen vagy? Nekem volt már ilyen barátnõm. Bár õ mindenemet imádta nyalogatni, szopogatni, a fülemet, a lábujjamat...
Ez valami Szonda Ipsos felmérés?
xD
Férfi has *.* imádom
ezt melyik nõ ne szeretné? :D
a kettesnek üzenném h ez a Sz*pda Ipsos nem szonda ipsos. a kérdésre: bármit végig nyalogatnak a csajok, csak jól kell elõadni magad.
:D én is ilyen vagyok, csak nem merem nagyon kimutatni :) sok pasi nem szereti
:D nincs ezzel semmi, én ilyen vagyok
az lehetett aztán a jó csaj :D
Ezt bármelyik barátnõd megcsinálná szerintem.

Szerintetek az Eliza névhez milyen MAGYAR eredetű vezetéknév passzolna, amely nem gyakori - vagy nem is használt név? A félreértések elkerülése érdekében keresek olyat, amely ritka, vagy nem használt név.

Egy regényhez lenne szükségem a névre.

Legjobb válasz: Pl. Újhalmi/Óhalmi ilyen név ha jól tudom nincs de jól hangzik... lehet más ilyen földrajzi név szerû is :)

Pl. Újhalmi/Óhalmi ilyen név ha jól tudom nincs de jól hangzik... lehet más ilyen földrajzi név szerû is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, egy ötletnek jó, de még gondolkodom rajta.
A kérdező hozzászólása: Van egy ötletem. A Kõhalmi névhez mit szólsz?
A Kõhalmi jó, de szerintem az Eliza helyett jobban hangzana hozzá az Elza.
Vagy valami olyan, mint pl. Szépfalvi... ?
A kérdező hozzászólása: Már találtam egy jót: Hédery Eliza.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeteket :)
Héderváry

Átlagos/gyakori, vagy inkább ritka és különleges nevet adnál a gyerekednek?

Írj példát is, fiúra és lányra is. Kösz!

Legjobb válasz: nem adnék neki semmi extrát , se különlegeset,mert úgy is csak b*sztatnák vele akár egész életében. nem akarnék kicseszni vele.

nem adnék neki semmi extrát , se különlegeset, mert úgy is csak b*sztatnák vele akár egész életében. nem akarnék kicseszni vele.
Átlagost! Fiun még nem gondolkodtam, m inkább lányt szeretnék majd: Zsófi, Lilla. De ha kell fiu is talán Dávid v Laci... 19/F
A kérdező hozzászólása: igen a külföldi neveket ahogy magyarosítva vannak...na hát azt én sem, elég gázak lehet normális név is ami nem olyan gyakori szerintem: Kiara, Dalma, Hella, vagy nem tudom ezek mennyire számítanak ritkának:D
Nekem nagyon tetszik pl. az Afrodité, a Pandora, a Bellatrix (bár az harciast jelent az inkább rám illik), de szerintem egyiket sem fogom a lányomnak adni, az ilyen nevekért csak mindig szívatják az ember lányát, nem akarok vele kicseszni. :D
Különleges is lehet szép, persze itt nem az Oráliára vagy Gajánára gondolok. Átlagost is adnék neki, vagy gyakorit, ha éppen az tetszik. Na de, hogy egy idegen név magyarosított változatát adjam neki, azt már nem ! pl.: Zsüliett, Dzsesszika, Dzsenifet, Amanda és társai
A kérdező hozzászólása: A különleges név alatt nem feltétlenül az Eszmeraldára meg a Ronaldóra (:D) gondoltam, csak ami nem olyan gyakori mint a József pl. Ilyen nevetséges nevet én sem adnék a gyerekemnek, példa amiket az elõbb írtam, de olyan nevet ami ritkább olyat igen ;)
Átlagos magyar nevet. A különlegesek miatt sokszor csúfolják a gyereket. A szülõk sznobságát bizonyítják az ilyen nevek.
Lány:Linda, Regina, Hédi, Ashley, Lola, Barbara, Odett Fiúba:Dávid, Kevin, Krisztián
Különlegeset mindenképpen. Nem tudom miért valahogy belém nevelõdött, mivel nekem is elég szokatlan név jutott. Fiút még nem tudok, lányból sok van.
Átlagos, rendes magyar nevet, pl.: Bence, Nikolett.

Anális vagy orális úton terjed a HIV? Magyarországon ritka vagy gyakori a fertőzés? És hogy lehet elkapni?

normális válaszokat

Legjobb válasz: Nálunk viszonylag ritka, legalábbis a keletre meg nyugatra levõ helyzethez képest. Drogosok, homokosok között gyakoribb, de elõfordul normál, heteroszexuális kapcsolatban is. Leginkább úgy terjed ha fertõzött vér vagy testnedv (ondó vagy hüvelyváladék) érintkezik kis nyálkahártya-sérüléssel, de kisebb eséllyel átmegy az ép nyálkahártyán is. Szóval csókolózásnál csak akkor van esélye ha vér kerül a szádba, leginkább anális szexxel, kevésbé vaginálissal, még kevésbé orálissal terjed.

Nálunk viszonylag ritka, legalábbis a keletre meg nyugatra levõ helyzethez képest. Drogosok, homokosok között gyakoribb, de elõfordul normál, heteroszexuális kapcsolatban is. Leginkább úgy terjed ha fertõzött vér vagy testnedv (ondó vagy hüvelyváladék) érintkezik kis nyálkahártya-sérüléssel, de kisebb eséllyel átmegy az ép nyálkahártyán is. Szóval csókolózásnál csak akkor van esélye ha vér kerül a szádba, leginkább anális szexxel, kevésbé vaginálissal, még kevésbé orálissal terjed.
Helyesen: testnedvekkel fertõz. Állítólag nyállal nagyon kicsi az esély, de én nem kockáztatnék.
Vérrel fertõz mármint ha bekerül a véráramba. Tehát bárhogy fertõzhet, ha a torokban szájban van seb akkor úgy is elkapható így tehát bármilyen szexuális kapcsolatot létesítve elkapható!
Több liter nyál kéne hozzá, szóval nyállal nem fertõz, viszont a szájban gyakran vannak sebek, amikrõl nem veszünk tudomást sem, és az már lehet problémás.
A kérdező hozzászólása: és ha nincs seb akkor is elkapható?

Szerintetek melyik jobb ha valaki a gyerekének olyan nevet ad ami ritka, különleges vagy olyat ami gyakori?

Legjobb válasz: Manapság mindenért képesek szekálni a szülõket... saját nézõpontom alapján nem adnék tucatnevet pedig tetszenek... mostanában nagy kedvencem az Anna és Jázmin fiúban a zétény annyira nem de nem adnám pedig kisfiam lesz. ritka névvel vagyok jómagam is megáldva és azt gondolom hogy mivel már hivatalos levelekben is leírtak vagy 4 -5 verziót belõle nem túl praktikus. Legjobb a békés átmenet. Egy olyan név ami nem túl új az országban de nem is a lista élén áll.

Manapság mindenért képesek szekálni a szülõket... saját nézõpontom alapján nem adnék tucatnevet pedig tetszenek... mostanában nagy kedvencem az Anna és Jázmin fiúban a zétény annyira nem de nem adnám pedig kisfiam lesz. ritka névvel vagyok jómagam is megáldva és azt gondolom hogy mivel már hivatalos levelekben is leírtak vagy 4 -5 verziót belõle nem túl praktikus. Legjobb a békés átmenet. Egy olyan név ami nem túl új az országban de nem is a lista élén áll.
Négyünknek volt azonos keresztneve a gimis osztályban. Nagyon utáltam. Megfogadtam, hogy a gyerekeimnek olyan nevet adok, ami ritka, hogy ne járjanak így. Sikerült tényleg nagyon ritka neveket választanom, amik mégsem idegen hangzásúak, vagy hivalkodóak, és könnyen megjegyezhetõek. Egyszer valaki megkérdezte, ki milyen nevet adott a gyerekeinek. Leírtam neki. Rengeteg kommentet kaptam (pedig nem is én voltam a kérdezõ), hogy ilyen névvel nem lehet élni a mindennapokban, kitoltam velük, kinevetik Õket. Pedig dehogy van így! Elsõre talán annyit mondanak nekik, hogy de érdekes neved van, aztán megszokják. Szerintem az a fontos, hogy ne csináljunk túl nagy ügyet az adott névbõl, használjuk természetesen. Akkor a gyereknek is, a környezetnek is természetes lesz.
Szerintem az a legjobb, ha azt adja az ember a gyerekének, ami tetszik neki, ahogy szeretnék, hogy hívják. A névvel kapcsolatos "divat" körbejár, ma nevetünk a Lajoson, régen meg tucatnév volt. Szerintem az lenne a legfontosabb, hogy illjen a név a vezetéknévhez, és ne legyen túl kacifántos:)
Szerintem is átmenet. Nem tetszenek az annyira különc nevek amiket még hírbõl sem hallott soha senki. De a túl gyakoriak sem tetszenek. Vannak normális nevek is, amik nem is túl gyakoriak, de azért hívnak így más embereket is.
Nekem amik tetszenek, azok gyakoriak és cseppet sem különlegesek.Engem nem érdekel melyik van a lista élén, hátulján, melyik nincs rajta stb. Ha a Dorottya tetszik akkor nem fogok Rozalindát vagy Emerenciát adni a gyerekemnek. A nagyon különleges névvel sokkal inkább csúfolás tárgyává válhat valaki, ha felnõ akkor is 3* kérdeznek vissza az okmányirodában vagy a munkahelyen, stb. Általában szerintem az ellenkezõ hatást kelti, mint amire a szülõk számítanak.Én ezért választok hétköznapi nevet egyrészt, másrészt meg 10-20 év múlva úgy sem lehet tudni mik lesznek a legnépszerübbek. Egy átlagos név pl Lajos viszont sosem fog megrökönyödést kelteni, max ódivatúnak tünik
a legjobb ha olyat adsz amiert nem lesz kifikazva se az oviban se a suliban es se a munkahellyen. 1nev amit mindenki könnyen kielyt, egy nev amely az eleteben inkabb elönyöket mint hatranyokat okozhat...figyelj nem megbantas kent irom se neked sem a többi olvasonak, de az elsö benyomas igen is fontos..es ez a nevvel kezdödik... beadsz egy allaskeresöi hirdetest nevvel Innamaia, senki nem igen tudja kit is takar ez a nev, de ez a nev egy ritka török nev., nah es egy hidetest adsz fel Felix nevvel(ferfinev) egyböl hitelesebb es komolyabb valakit takar... Megha nem is az... ez sajat tapasztalatom! nem zagyvasag, de az elet tenyleg tanit , a szülök elsö lepese igen is h fontos!, a jövendöre
Én inkább adok tucatnevet ami tetszik mint olyan kimondhatatlan meg leírhatatlan neveket amik ma divatosak. A múltkor néztem egy oldalt ahol lány nevek vannak felsorolva csak pislogtam, hogy milyen idióta neveket tudnak kitalálni... Csak egy pár amin jókat nevettem: -Innocencia /Jó hogy nem inkotencia... :D -Illangó -Inka -Nadinka -Nausziká -Ninetta -Bonaventúra -Bejke -Balzsam Eszméletlen... :S Az én fiam Dávid Csaba (Csaba az apja után) tucat név, de legalább szép és mindenki ki tudja mondani meg le tudja írni. Ha lesz valaha lányom akkor a Linda és a Júlia nevek között gondolkodom, a párom Csillát szeretne, de az nekem nem tetszik. A fentebb felsorolt lány nevek közül egyiket sem adnám...
A kérdező hozzászólása: igen én is kiváncsi lennék a nevekre :D
Kedves utolsó, megírnád a nevüket?Kiváncsivá tettél :) Én egyébként nem adnék tucatnevet, akkor már inkább különlegeset, de azért nem cikit, és olyat ami tetszik.
Én magam részérõl nem adnék különleges nevet neki, pláne nem olyat amit nekem kell kérelmezni hogy engedélyezzék. Az oviban az egyik kislány neve Arta, a testvére Zelina. Nagyon szép nevek és különlegesek.
Az én majdnem felnõtt gyerekemnek nem idegen, nem is túl extra, de eléggé ritka neve van. Utálja, kicsit haragszik is érte :( Pedig nagyon szép, különleges, illik hozzá :)
Olyat ami tetszik neki, egyértelmû.
Szerintem attól is függ, hogy átlagos, vagy ritka vezetéknévrõl van-e szó. A miénk nagyon ritka, így átlagos nevet adtunk. Egy bonyolult névvel már nagyon durva lett volna a hangzása. Viszont ha mondjuk Tóth lenne a vez. nevünk, akkor simán adtam volna különlegeset, nagyon ritkát, mert azok közül is nagyon tetszik egynéhány. Hogy ne az én gyerekem legyen abban az évben az ezredik Tóth Anna. Bocs a Tóthoktól, Az én lánykori nevem is hasonlóan gyakori, amelyhez viszonylag ritka keresztnevet kaptam, és mindig is örültem neki, hogy nincs rajtam kívül még 5 ilyen nevû az osztályban. Szóval mindkét álláspontot megértem :)

Mennyire gyakori hogy valaki sosem él át vagy nagyon ritkán orgazmust?

Ha te ilyen vagy mesélnél róla? Mióta van ez így, vagy hányszor sikerült átélni?HÁny éves vagy?

Legjobb válasz: Nõknél gyakori.

Nõknél gyakori.
Kedves kérdezõ kérdezed: "HÁny éves vagy?" - és Te hány éves vagy?? (és hím- vagy nõnemû?) Minimális udvariasság lenne, hamár kérdezel, ennyit elárulj... :((
4. vagyok Nekem csak akkor sikerült magamnál elérni csiklói orgazmust amikor a férjemmel már 5 hónapja együtt voltunk és általa rendszeresen volt olyan orgazmusom. Elõtte is próbálgattam de akármeddig csináltam nem sikerült magamnak elérni. Aztán az esküvõnk után kaptam tõle karácsonyra vibrátort. Azzal elsõre ment a hüvelyi is. De akkor már nekünk is javában sikerült ezt elérni. Elõtte még nem próbáltam mert nem volt mivel:) egyedül meg nem mentem be ilyen helyekre mert nyúl voltam hozzá:) õ úgy hívja hogy megtörte a jeget nálam. a csiklóit magamnak már annyira tovább fejlesztettem, hogy a kezdeti fél óra izgatás helyett már elég 5 perc is:) már amikor magamnak csinálom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tapasztalat megosztásodat! Nekem nem probléma ez inkàbb a téma érdekel és azok akiknek ez nem sikerül.
Sajnos a nõknél sokszor elõfordul ez. Amellett, hogy a partnert jól kell tudni megválasztani, igazából a döntõ szerep szerintem a te kezedben van. 15 éves koromban kezdtem el maszturbálni és elsõ alkalommal addig csináltam, amíg nem lett csikló orgazmusom, elvégre mi értelme lenne a dolognak, ha utána nem kapod meg, amiért dolgoztál. A lényeg, hogy fedezd fel a saját tested és ne félj magadhoz nyúlni, ugyanis nem vagy pillecukorból. A technikát addig fejlesztgettem, amíg elértem, hogy behatolás nélkül ha úgy akarom csikló vagy hüvelyi orgazmusom legyen, mégegyszer hangsúlyozva: behatolás nélkül ( a kézi masszírozó csodákra képes: [link] )Sajnos pasit nem választottam ilyen jól elsõ alkalomra, fél évig jártunk, mire elõször lefeküdtem vele. Én 17 voltam, de õ már 22, pár év tapasztalattal. Elsõ alkalommal elment és szerintem úgy gondolta, hogy nekem elég annyi, hogy elvette a szüzességem, úgyhogy nem is akart utána velem már nagyon mit csinálni. Én nem féltem, hogy megbántom õt, persze nem durván, de megmondtam neki, hogy ez nem volt így jó nekem és most sürgõsen tegyen valamit, hogy ez megváltozzon, ha mással nem, kézzel. Megértette, nem sértõdött meg, mint a többi, akik azt hiszik, hogy õk a csõdörök királyai és tette a dolgát. Szóval azt tudom tanácsolni, hogy elõbb ismerd meg magad jó alaposan, hogy tud, mit kell érezni neked ahhoz, hogy elõbb-utóbb orgazmusod legyen.
A kérdező hozzászólása: igazából mindegyik érdekel, partnerrel, magaddal..
Nekem szex közben nem volt még orgazmusom annak ellenére, hogy nagyon élveztem. (bár az hozzátartozik a dologhoz, hogy a partner nem igazán volt megfelelõ) Ha magamnak csinálom, akkor mindig van.
Én 19 éves korom óta élek nemi életet, több partnerem is volt. Volt majd 1 éves kapcsolat is. Mégsem volt soha semmilyen orgazmusom. 24 éves koromban éltem át az elsõ csiklói orgazmus a férjemmel. Akkor persze még a kapcsolatunk eleje volt:) 3 hete voltunk együtt. Nem görcsöltünk rá a másik orgazmusra, csak együtt voltunk, élveztük egymást, összeszoktunk... és idõvel lett hüvelyi orgazmusom is. 15 hónap után. Azóta rendszeresen van. Én úgy gondolom , hogy csak megfelelõ partner kellett hozzá. Mivel a férjem elõttiek elég önzõek voltak, nem sokat törõdtek velem. Vagy épp nem érdekelte õket, hogy nekem is jó e. 27/N
Nekem még sose volt. Nagyon tudom élvezni a szexet (bár nem mindig), de orgazmusom mégse volt, akármennyire is jó volt egy-egy aktus. 29 vagyok, és eddig 10 partnerem volt, ha ez számít.. :) Mit meséljek, ennyi, ez van és kész :D. Attól még nem vagyok frigid :)
Szex közben? Vagy maszturbálás közben? Nem mindegy, hogy hogy kérdezed. :)
A kérdező hozzászólása: kérdezd meg nyugodtan, nem kell belõle udvariassági dolgot csinálni :-) 31 éves nõ vagyok

Ez tényleg gyakori eset másokkal is, ami velem történik vagy csak én vagyok ilyen ritka peches fiú?

A lényeg rövidten, tömören, hogy akárhány csaj tetszett nekem eddig és próbálkoztam is be nála, annak nem jöttem be, sőt volt amelyik beképzelt és nagyképű, buta plázakislány volt és hát kigúnyolt, megalázott. Aztán meg van, hogy facebookon időnként rám írnak csajok, hogy tetszem nekik, meg látszik is, hogy így nyomulnak rám szabályosan, peidg szerintem ronda vagyok, ahogy a szép csajok közül is megmondta már egy-kettő gúnyolódva. Valahogy nem tudok olyan lányt találni, akivel kölcsönös a testi vonzalom is legalább. Ez olyan kiábrándító. Pedig most is van egy csaj, aki nekem tetszik és kivételesen nem is piszkál a külsőm miatt, de ahverom szerint csúnya csaj, szóval még cssak nem is mondhatom, hogy nekem csak a mindenkinek tetsző csajok tetszenek, persze én is látom mi a szép, a vékony, szép arcú, törékeny lányok a gyengéim, amik úgy a fiúk nagy részének is bejönnek általábnan, de sok átlagosnak mnondható lány is tetszik, nálam elég, ha nem túlsúlyos a lány és arcra megfog benne valami, ha csak a külső nézzük és hát ilyen lány, aki nekem tetszik rengeteg van, csak valahogy eddig én egyiknek sem jöttem be, volt, hogy nem mondták ki, de én éreztem, hogy a külsőm nem jött be ezeknek a szép csajoknak. Az arcomon leginkább a nagy orrom zavar, egyébként olyat is kaptam már szintén többnyire olyan csajoktól, akik nekem nem jöttek be külsőre, hogy aranyos, cuki srác vagyok, a helyes mellett még ezt szokták dobni rám. Olyan vagyok, mint valami megosztó külsejű gyerek, a csajok egy része egy csúnya, nyominak tart a másik meg helyesnek és kaptam már olyat is csajtól, hogy belém szeretett a képemet látva és le akart utazni hozzám, csak hát az anyja nem engedte, mert még csak 14 így nem lett semmi végül a dologból. Mondjuk ez a csaj sem jött be nekem. Kicsit emiatt már nincs önbizalmam, félek, hogy sosem találok olyan csajt, aki nekem is tetszik és én is neki aztán még ott van a jellem is, na annak is megfelelni még nehezebb is nálam, mert jellemre szerintem sokkal válogatósabb vagyok, mint külsőre.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem vagy egyedül, ez egy teljesen tipikus állapot. Én is voltam így tizenéves komoban hogy aki nekem tetszett annak én nem kellettem, akinek meg én kellettem, az nekem nem. Nyerj önbizalmat abból hogy igenis vannak olyan lányok akiknek tetszel, és ne hagyd magad legázolni, ostoba plázacicák által. Szerintem simán lenne esélyed összeszedni majdhogynem bárkit, de a leírtak alapján a módszereiden kéne dolgozni. Amúgy meg mindenkinek más az ízlése, persze vannak olyanok akikre azt lehet mondani hogy a nagy átlagnak tetszik, de vannak olyanok mint te, aki megosztja a lányok táborát. Ha kitartóan próbálkozol, biztos vagyok benne hogy össze fog ez jönni :) csak felejtsd el hogy te ronda vagy, és szedd össze magad egy kicsit, légy határozottabb, magabiztosabb. Ez kell a nõknek nem más.

Egyáltalán nem vagy egyedül, ez egy teljesen tipikus állapot. Én is voltam így tizenéves komoban hogy aki nekem tetszett annak én nem kellettem, akinek meg én kellettem, az nekem nem. Nyerj önbizalmat abból hogy igenis vannak olyan lányok akiknek tetszel, és ne hagyd magad legázolni, ostoba plázacicák által. Szerintem simán lenne esélyed összeszedni majdhogynem bárkit, de a leírtak alapján a módszereiden kéne dolgozni. Amúgy meg mindenkinek más az ízlése, persze vannak olyanok akikre azt lehet mondani hogy a nagy átlagnak tetszik, de vannak olyanok mint te, aki megosztja a lányok táborát. Ha kitartóan próbálkozol, biztos vagyok benne hogy össze fog ez jönni :) csak felejtsd el hogy te ronda vagy, és szedd össze magad egy kicsit, légy határozottabb, magabiztosabb. Ez kell a nõknek nem más.
Örülj neki, hogy valakinek kellenél. Én olyan ronda vagyok, hogy sosem válogathattam, sõt nincs olyan lány, aki vonzódni tudna hozzám.

Gyerekek születése után megváltozik az összebújások sűrűsége? 15-20 év eltöltött házasságban ritkul vagy milyen gyakori a szex?

Legjobb válasz: mi 12 éve vagyunk együtt,tavaly áprilisba született a kislányunk,elsõ 3 hónapba visszaesett jól,de most mindent bepótolunk :)

mi 12 éve vagyunk együtt, tavaly áprilisba született a kislányunk, elsõ 3 hónapba visszaesett jól, de most mindent bepótolunk :)
Közvetlenül a szülés után ritkult, mert a hasfájós pici miatt fáradtabb voltam sokkal. De ahogy elkezdte átaludnia z éjszakát 6 hetesen, lassan minden visszaállt a régi kerékvágásba.
Nálunk ritkult, de ez igazán nem okoz gondot. Régen csak magunkal kellett foglalkozni, most meg ott van a 2 pici gyerek is. Ugyan úgy szeretjük és kívánjuk egymást, de mostmár nem eshetünk egymásnak bárhol és bármikor a lakásban mint régen! :) )
Nagy átlagban azért változik egy gyerek születése után, elég ritka az, hogy minden marad a régiben. Mi is régen naponta szexeltünk a férjemmel, a fáradtság hatására heti 2 körül beállt. De persze ez nem szentírás, van olyan, aki tudja tartani a gyerek elõtti darabszámot. :) De még gyerek nélkül is 15-20 év házasságban már szerintem inkább ritkul az együttlét, mintsem ugyanaz marad, mint a kapcsolat elején. :) 4, 5 éves kislány anyukája.
Ha a szeretkezések számára gondolsz az elsõ 3 hónapban kevesebb volt, mert fájta gátsebem de után visszatért a naponta, kétnaponta összebújás. Mi csak 2 éve leszünk lassan házasok, de sok a szex, és van szerelem.

A vércsoportom 0 pozitív. Ez mit jelent? Kinek adhatok vért, és kik adhatnak nekem? Ritka vagy gyakori ez a vércsoport?

Legjobb válasz: Már rég nincs olyan, hogy 0-as adhat bárkinek. Mindenki a saját vércsoportját adhatja, kaphatja.

Már rég nincs olyan, hogy 0-as adhat bárkinek. Mindenki a saját vércsoportját adhatja, kaphatja.
A kérdező hozzászólása: Valahol azt halottam hogy 0-ás vércsoportú bárkinek adhat, de neki csak a 0-ás vércsoport jó. Akkor ez nem is igaz?
Ha nincs csoport azonos vér, akkor a 0 negatívos adhatott bárkinek, aki Rh pozitív az negatívosnak nem adhat Középmezõnyben van a gyakorisága. Te 0 Rh negatívtól vagy 0 Rh pozitívtól kaphatsz. Ma már csoport azonos vért kapnak a rászorulók.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!