Találatok a következő kifejezésre: Gyakori hogy a (544 db)

Mennyire gyakori hogy a lányok letagadnak több szexpartnert is?

Pl Juliskának komoly kapcsolata lesz.Eddig szexelt már 20 fiúval de a szerelmének csak hármat mond.

Legjobb válasz: Elég gyakori :)

Elég gyakori :)
Gyakori... ELÉG gyakori. Én is tagadnám ha lett volna.. még akkor is ha csak 2 például.
Én megbeszélem mindig, hogy nyugodtan lehet õszinte, mert nem azért lépek le hanem a hazugság miatt. Ha bevallja leszarom, hogy akár 20, de egyet is hazudik akkor viszontlátásra.
Nem szokásom. De nem is szokták kérdezni.
Azért, mert amirõl a másik nem tud, az nem fáj. Itt a gyakorin elég gyakori.
Persze csak ha egy 21 eves lany bevallja mind az 50et nem tudom hany pasi mosolyogna tovabb kesvesen.
Ha nem az elején kérdezem. Mert Niki Belluccinak nincs férjnél? Ott vigyorog vele pedig tudja, hogy 50-nél is több volt. Pont a hazugságnak nincs értelme. Úgy látom nem érted a lényeget:)
Hát mert minek kérdezik meg a fiúk a lányoktól?.. Nekem a volt barátaim nem nagyon kérdezték meg tõlem.. ha meg meg is kérdezte akkor megmondtam és az igazat :) De ha úgy vesszük ez fordítva is igaz.. Juliska szerelme se mondaná meg azt, hogy 20 nõvel volt.. csak 4 et mondana :) 18/L
A kérdező hozzászólása: 8/8 18/L Tévedsz, juliska szerelme ha 20 lánnyal lett volna nem négyet mondana, hanem 80-at. :D

Mennyire gyakori hogy a beültetett baba az első 5-6 héten felszívódik, vannak jelek? Semmit nem érzek. Azt se hogy még van, azt se hogy nincs

Legjobb válasz: Teszt mit mutat? Azt nem tudom, hogy beültetés után mennyire gyakori, nekem a négy gyerek mellett, egyszer fordult elõ ilyen 10 hetes terhességgel. Semmi jele nem volt, az orvos vette észre ultrahangon.

Teszt mit mutat? Azt nem tudom, hogy beültetés után mennyire gyakori, nekem a négy gyerek mellett, egyszer fordult elõ ilyen 10 hetes terhességgel. Semmi jele nem volt, az orvos vette észre ultrahangon.
Csinálj egy tesztet! Ha szép erõs pozitív, akkor még ott van a babád. Ha elment volna, véreztél volna szerintem.
A felszívódó terhesség nem jár semmiféle tünettel, vérzéssel sem. Tesztelned kellene, vagy uh-n megnézetni, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: csináltam tesztet, halványabban pozitív. ugyanolyan amilyet szoktam. Terhességi tünetem eddig sem volt, csak egy picit feszült a mellem, de nem egész nap :-(
Meg kellene keresned az orvosodat. A terhességi tesztek a HCG hormon szintet érzékelik, és ez a terhesség elõrehaladásával egyre emelkedik, egy ideig. Tehát a tesztednek is határozottan erõs pozinak kellene lennie, nem halványulni.

Mennyire gyakori, hogy a férfiak ilyet hazudnak?

Egy pasi nagyon tetszett nekem, kedves volt mindig mondta milyen szép n? vagyok, mennyire tetszem neki. Aztán véletlenül meghallottam hogy azt ecseteli egy másik pasinak, milyen el?nytelen a hajam és az arcom se jelent?s. Ezen nagyon kiborultam, mert akkor miért hazudik vagy 5 hónapja nekem hogy így meg úgy. Csak azért, hogy lefeküdjek vele? Aztán kiderült, hogy más lányokat is hajtott, akiknek szintén azt mondta mennyire szépek, közben pedig azok tényleg rondák voltak.

Legjobb válasz: gyakori. Igaz leginkább a fiataloknál, 40-eseknek már az is elég ha értelmes egy nõ meg lehet vele jelenni mert igényes. Nem foglalkoznék ilyen emberrel

gyakori. Igaz leginkább a fiataloknál, 40-eseknek már az is elég ha értelmes egy nõ meg lehet vele jelenni mert igényes. Nem foglalkoznék ilyen emberrel
Most akkor kapcsolatban vagytok? Amugy hagynám a francba ezt a férfit, ez a röptében a legyet is, mindegy hogy néz ki, csak legyen rajta luk.
Az ilyen nyomoronc pasik a számukra elõnytelen nõkön is szívesen gyakorolják csábítási technikájukat és közben jót röhögnek a markukba.Társaság elõtt, látványosan szakítanék vele, de úgy, hogy minél égõbb legyen neki ;) Másik lehetõség, hogy a barátod azért festett le ilyennek a haverja elõtt, mert nem akarta, hogy az esetleg meg akarjon ismerkedni veled.De ez a kevésbé valószínû lehetõség.
Sajnos vannak ilyenek. Azt nem tudnám megmondani mennyire gyakori mert lehet hogy az ember belefut ilyenbe mondjuk jópárszor, de lehet hogy csak peches. Én is ismertem ilyet, szám szerint 2 ilyennel is volt dolgom sajnos.
Anyám...de egy kis [email protected] ez a pasi:S
ja, ez a pasi szereti szédíteni a csajokat, pont egy ilyenbe futottál bele. Sorry. És igen, ha akár a képedbe hazudja, ha kell, hogy te vagy a legszebb a világon. (de sokan nem ilyenek, viszont van ilyen is). 21/L
*Dehogy nem járunk, de õ teper én meg mióta ezt tudom gigamegahyperszupertahóbunkóban viselkedek vele. Zseniális (intelligens) megoldás, figyelembe véve, hogy még mindig tetszik neked (ezt írtad). *eddig volt egészséges önbizalmam is, ami e megjegyzés hatására porrá hult. Ha ettõl porrá hullt, nem igazán létezett. Az önbizalom attól ön-bizalom, hogy nem befolyásolja mások véleménye. Egyébként pont annyit hazudnak a férfiak, mint a nõk. 34N
szerintem bejössz neki, csak nem annyira, mint mondja.
Nekem is volt, aki azt hazudta, mennyire odavan értem, mennyire tetszem neki stb., aztán fél év összejárogatás után bevallotta, hogy nem is tetszem neki, csak azért volt velem, mert jól érezte magát velem. Csodás. -.-' Még szerencse, hogy más nem így van velem. Ízlések és pofonok. De én ezek után bármelyik pasiból kinézem, hogy ilyet hazudik... ne is törõdj vele, tudom, hogy nehéz, de hagyd ott a francba, és kezdj olyannal, akinek tényleg tetszel, úgy, ahogy vagy. :)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor ráfaragott. Én nem vagyok végzet asszonya , mégis elküldöm. Azt hiszem szexelni se tudnék vele a tudat miatt...
Azért nem keres olyat, aki igazán tetszene neki és nem kellene kritizálnia, mert fél, hogy egy amolyan végzet asszonya úgy elküldené õt a búsba , ha próbálkozna, mint annak rendje...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom vele megértetni, hogyha nem tetszem neki, akkor miért ragaszkodik ennyire? Miért nem keres olyat aki igazán tetszik neki? Akit nem kellene kritizálnia a háta mögött? Azt hiszem itt nem én vagyok a hülye! Melyik nõ járna egy olyan pasival, akirõl tudja nem tetszik neki igazán? Na ki lenne az a bátor vállalkozó? Hát én nem. Sajnos már elkezdtem általánosítani is, pedig ez csak egy egyedi eset..
Szerintem egyenesen és magabiztosan közöld vele, hogy nem soha többet nem akarod látni, mert ocsmánynak találod, csak eddig ezt eddig azért nem közölted vele, mert nem akartad megsérteni :D Ezzel szerintem kiugrasztanád a nyulat a bokorból és valószínûleg le is kopna rólad.
volt már olyan h egy csajnak azt mondtam szép ruhája van de nem tetszett de ez kegyes hazugág..mert általában ebbõl lesznek a veszekedések h nem vagyok elég jó neked meg stb a pasik legtöbbje meg szerintem meg van a stilusa.tehát mondjuk nálav 3fajta nõ létezik.1.akivel leélném az életem vagy megismerném komoly kapcsolatba akarok kerülni vele 2.akivel csak intim viszonyba kerülnék de semmi más 3.akivel csak barát lennék eggyütt szórakozni stb. csak mondjuk sok férfi nem meri kimutatni az érzéseit mert az nem férfias.
5 hónapja tepergetett? Lehet, hogy ezzel a szöveggel "emberi méretûvé" akart törpíteni téged a saját önbizalmának növelése érdekében a haverja és önmaga elõtt. Akárhogy is van, aki arra veszi a fáradtságot, hogy a hibáid között szemezgessen, kis önbizalmú pasi, azokat meg kerüld!
A kérdező hozzászólása: Úristen! Dehogy nem járunk, de õ teper én meg mióta ezt tudom gigamegahyperszupertahóbunkóban viselkedek vele. Kerülöm meg minden, aztán akárhogy elküldöm, mindig visszarepül mint a bumeráng. Ezért nem könnyû túl tennem magam rajta. Sõt mi több, eddig volt egészséges önbizalmam is, ami e megjegyzés hatására porrá hult. Úgy értem, akkor miért nem a szemembe mondta a kritikáját. Sajnos mióta ezt tudom elkezdtem felülvizsgálni az eddigi pasijaimat, nem e azoknak is csak így tetszettem... Én magamat egyáltalán nem tartom csúnyának, egy 10/8asnak érzem magam, kellemes vagyok, vidám és az alakom is szép, bár a fenekemre többet kellene dolgoznom. De akkor is. Ha nem tetszettem neki már az elején, miért hajt rám még mindig? Ehhez az én nõi agyam kevés...
Tudom, nem érdemes általánosítani, de én úgy vettem észre, hogy a nõk nagy része nem megfelelõen választ párt. Túlságosan bedõlnek a manipulációs technikáknak és a logikus gondolkozásmódot messzirõl elkerülik párválasztásnál. Túlságosan az ösztöneikre hagyatkoznak, pedig ez a mai világban nem vezet jóra. Nem véletlen, hogy ilyen arányban válnak el az emberek. És akkor ehhez még társul az is, hogy a férfiak nagy része nem tud "csajozni" (tehát örülnek, ha egyáltalán valami összejött nekik), így sokszor egy olyan párkapcsolatban élnek sokáig, ami egyikük számára sem igazán kielégítõ. Lehet, hogy nekem pont amiatt nincs sikerem a nõknél, mivel nem szeretek hazudozni, meg manipulálni másokat, de ez igazából már az én egyedi problémám :) .

Milyen gyakori, hogy a szemeink nem szimmetrikusak, hanem az egyik mondjuk kicsit feljebb/lejjebb van a másiknál?

A kérdést kiegészíteném még annyival, hogy ezt lehet-e kezelni? Feln?tt férfiról van szó, enyhe baloldali eltolódással. F?ként olyanok válaszát várnám akik hasonlóval rendelkeznek vagy a környezetükben észleltek már ilyent. Mennyire zavaró ez?

Legjobb válasz: gyakori, egy ember se teljesen szimmetrikus. nekem pl. az egyik szemem szélesebb, de a kutya se veszi észre... csak én ha órák hosszat nézem a tükörben.

gyakori, egy ember se teljesen szimmetrikus. nekem pl. az egyik szemem szélesebb, de a kutya se veszi észre... csak én ha órák hosszat nézem a tükörben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Én is így vagyok vele, hogy magamon látom, mert tudom, hogy ilyen. Viszont másnak még nem tûnt fel, vagy nem szólt érte senki. Akkor gondolom ezek a kis szépség hibák, nem olyan hatalmas gondok. :)
Nekem is az egyik szemem feljebb van, észre is venni, legalább is szerintem...párom szerint is.Mondtam is páromnak, hogy engem mennyire zavar, de szerinte hülyeséget beszélek.Örülnék, ha kezelnék, de lehet nekem azért, mert mûtve volt a nyakam, (nem tudtam volna forgatni)és ez hatással van, mert nem teljesen egyenes a fejem :(((

Mennyire gyakori, hogy a korai terhesség alatt elhal a baba? Tudtok %-ot mondani?

Barátn?mmel sajnos ez történt, missed ab lett a vége. Most úgy érzi, ilyen csak vele fordulhat el?, és saját magát hibáztatja, folyton jár az agya, hogy hol ronthatta el, mit nem kellett volna csinálnia...Hogyan tudnám megnyugtatni? Úgy hallottam, hogy ez nem olyan ritka dolog, és nem tehet róla senki. Az ? babája ki sem volt fejl?dve, 13 hetesen egy kis gubics volt :-((

Legjobb válasz: Sajnos elég gyakori! Nem az õ hibája!!! A rossz az, h akinek az elsõ terhességnél ez történik, a következõnél rettegni fog (ahogy én is)! Én is azt hittem, h ez csak velem történt meg, de nagyon sokakkal, csak ezt a nõk nem verik nagy dobra. Az sem véletlen, h legtöbben csak 12. hét után merik közölni a hírt az ismerõsökkel, ugyanis 12. hétig ez gyakran megesik. Az egyik orvos azt mondta, h nála 12. hétnél kezdõdik a terhesség...

Sajnos elég gyakori! Nem az õ hibája!!! A rossz az, h akinek az elsõ terhességnél ez történik, a következõnél rettegni fog (ahogy én is)! Én is azt hittem, h ez csak velem történt meg, de nagyon sokakkal, csak ezt a nõk nem verik nagy dobra. Az sem véletlen, h legtöbben csak 12. hét után merik közölni a hírt az ismerõsökkel, ugyanis 12. hétig ez gyakran megesik. Az egyik orvos azt mondta, h nála 12. hétnél kezdõdik a terhesség...
Elõzõ vagyok, én ilyen 15-20%-ot hallottam.
Én is a százalékhoz tartozom, bár nekem nem kellett mûszeres befejezés.Én azt hallom ez nagyon gyakori, viszont utána szinte mindenkinek sikerült is az ismeretségi körömbõl!Azóta nekem is van egy 23 hónapos kisfiam probléma mentes terhességbõl, és 21h.kismama vagyok!Szóval sírni kell egy nagyot, elrendezni a fejben, utána megrázni magát és optimistán elõre nézni, tényleg nagyon sok a pozitiv példa!
Sajna nekem is volt missed ab.-om A dokik statisztikája szerint minden 5.terhesség így végzõdik! :(
Én 30 százalékra emlékszem kb, de ez még az olyan korai, hogy mensessel távozik, ami nem késik.
Az orvosom a 7. héten (akko mentem hozzá elõször) azt mondta hogy a terhességek 15%-a ebben a korban vetéléssel végzõdik, ezért nem adott hivatalos papírt még a terhesség tényérõl, hanem visszarendelt 10. héten. Azt mondta akkor már kevesebb az esély. De munkahelyemen és nagyobb ismeretségi körben mi is megvártuk a 12. heti genetikai uh-t, mert akkor már tényleg nagyon kicsi lett a vetélés esélye.

Nudista strandon milyen gyakori, hogy a férfiaknak feláll? :D

Volt már valaki ilyen helyen?

Legjobb válasz: Ezen én is elgondolkodtam. :D

Ezen én is elgondolkodtam. :D
Legfeljebb az alkalmi nudistának jelenthet ez gondot.Pont olyan, mint amikor strandra mész.Sõt ott a látvány még jobb, mert feljavítják a melltartók.
én mondju kegyszer elmennék nudista strandra. Szeritnem jopofa dolog lehet de minimumegy barátnövel mennék mert ugy izgalmasabb :D
"Tényleg, milyen lehet egy kezdõ nõgyógyásznak ? :DDD" Kb. olyan, mint egy kezdõ meleg urológusnak. :) Amúgy szerintem aki ilyen helyre megy, az eleve felkészül rá és így nem lehet gyakori az erekció. Vagy ha igen, akkor bemegy a vízbe és könnyít magán. :)
nem voltam de el szokás takarni ha feláll a léc .. úgy illendõ.
szeritnem viszont ritka az erekcio hiszen az ember "csak ugy" nem megy el nudizni ahoz egy olyan beállítottság kell. Illetve ha belegondolsz körbe van véve a napon egyenletesen piruló puncival és szerintem épp a bõség zavara miatt ritka az erekció. Persze nem zárom ki a lehetöségét de ez pl ugyanaz, hogy egy nögyogyásznak sem áll munkaidöben a farka :)
ma 20:51 ugyanolyan mint egy halado és öreg nögyogyásznak: mivel az egyetemen annyi puncit lát már hogy mire oda kerül a sor, már teljesen immunis lesz rá. :) Ugyanis sokan azt felejtik el hogy nem csak a szöke nagymellõ gyönyörü testü ápolt lányok járnak. Õk csak nagyon kis %-a a pácienseknek. :)
keress egyet és kérdezd meg.
Párszor már voltam nudizni, de még nem láttam, hogy másnak felállt-e. Egyszer nekem igen, mert a vízbe a kedves hölgyismerõssel mentem be, aki elkezdte ingerelni, simogatni... :D Beljebb mentem a hidegebb vízbe, és pár perc után - mivel az ingerlést is abbahagyattam - lenyugodtam. :D 37/F
akár hisztitek, akár nem, én gyakran járok, és nem egy, nem kettõ álló farkú srácot láttam. volt amelyik focizott álló farokkal, volt amelyik tök nyugodtan állt a büfé sorában, de olyan is volt, amelyik éppen a vízbõl jött ki, és úgy állt neki mint a cövek, elhinni se akartam. szóval ez ott nem annyira ritka látvány. Sõt, volt errõl amolyan megbeszélés, hogy jaj az éppen kamaszodó fiúknak lehessen fürdõnacit hordani, mert nekik milyen ciki, hogy még a szellõtõl is feláll, és erre az volt a többség válasza, hogy álljon csak, elvégre egy természetes jelenség, szal no problem, és nem kell oda fürdõnaci ...
Én ilyen alkalmi nudista vagyok, ahogy az elõzõ írta, és nekem már volt olyan hogy felállt.Mivel én többnyire csak napozni szoktam, nem volt gond hasra feküdtem és kész.
A kérdező hozzászólása: Tényleg, milyen lehet egy kezdõ nõgyógyásznak ? :DDD
A kérdező hozzászólása: Úgy illendõ? :DD
mi meg jelenleg is itt vagyunk, már vagy 6 hete, és ezalatt igen sok (fõleg fiatalabb korosztályba tartozó) fiút láttunk már mereven, de ez csak az elsõ pár alkalommal szenzáció esetleg, a sokadikra már a kutya se kapja fel e fejét. Úgyhogy már hogyne lenne ...

Mennyire gyakori, hogy a felek megcsalják egymást?

Csak az én környezetemben általános vagy tényleg ennyire gyakori jelenség, csak én dugtam eddig homokba a fejem?

Legjobb válasz: Alapból az ember nem monogám, azaz nagyon ritkán él le egy életet egy személlyel. Csak ezt sokan nem tudják elfogadni.

Alapból az ember nem monogám, azaz nagyon ritkán él le egy életet egy személlyel. Csak ezt sokan nem tudják elfogadni.
Talán te sem csak a fejed dugtad és nem homokba? :) Amúgy elég gyakori tényleg, bár vannak üdítõ ellenpéldák.
Az én közvetlen ismeretségi körömben csak az hûséges, aki nagyon elhízott vagy impotens vagy elõnytelen kinézetû ember, akikkel nem nagyon feküdne le senki amúgy se. Viszont aki ereje teljében van, és házas, azt már mind láttam más nõknél bepróbálkozni, akik nem a feleségük :( Azon szokott az agyam eldurranni, hogy a nõvéremnél mennyi házas férfi próbálkozik be :( Meg a nõvérem szokta mesélni, hogy a kollégái egymással csalják a férjeiket, feleségeiket, amikor ilyen csapatépítõ tréningen vannak másik városban :( Annyira elkeserítõ. Így hogy legyen az embernek hite családot alapítani, házasodni, gyereket szülni, amikor minden körülötte lévõ ember csalja a házastársát? :(
Sajnos nagyon gyakori és a legszarabb, hogy sokan sajnos teljesen természetesnek veszik. Nekem pl. többek között ezért sincs párom, mert már nem bízom senkiben sem és úgy vagyok vele, hogy valamilyen idióta indok miatt úgyis félrelépne.
Az én ismeretségi körömben is a 100%-ot közelíti. Mindenki mindenkivel és semmi nem számít. Személy szerint azt gondolom, hogy ösztönös és küzdünk ellene , néha sikerül de gyakrabban nem :-(
Egyre gyakoribb és bármelyik korosztályban. Arányt nagyon nehéz mondani, az én ismeretségi körömben kb 40%-ot mondanék.
Elõfordul, én is tudok ilyen esetekrõl, bár az én környezetemben szerintem elég ritka, legalábbis nem nagyon tudok róla. Persze ettõl még lehet, nem biztos, hogy minden ismerõsöm beszámol nekem a legtitkosabb magánéletérõl. :) Én inkább monogám vagyok, nem vágyok arra, hogy más is legyen a páromon kívül. Ez egyrészt a kapcsolat milyenségétõl függ, szerintem, másrészt vannak olyan emberek, akiket alapból hajt a vadászösztön, még egy jó kapcsolatban is.
A kérdező hozzászólása: Olyan párokról tudtam meg, akikrõl soha nem gondoltam volna. Kezdek felnõni.:-)
Sajnos egyre gyakoribb... az én környezetemben is sorra derülnek ki a disznóságok...
Én kövér vagyok, iszonyatosan hûséges, de így is ezerrel csapják nekem a szelet...

Gyakori, hogy a házasságban élők az óvszert választják fogamzásgátóul, vagy inkább máshogy oldják meg?

Házaspárok válaszait várom.

Legjobb válasz: Pl. ahol kicsi gyerek van, és szoptatás miatt nem lehet gyógyszert szedni, ott más megoldás nem is nagyon van.

Pl. ahol kicsi gyerek van, és szoptatás miatt nem lehet gyógyszert szedni, ott más megoldás nem is nagyon van.
Nem szedhetek gyógyszert, nem használhatok hormonális megoldásokat, a spirált nem bírom, és végleges megoldás mellett (vazektómia, petevezeték elkötés) mellett még nem mertünk dönteni. Sok választás nincs, csak a gumi. Jobb, mint kockáztatni, vagy kihagyni a szexe.
Tényleg semmi gond nincs az óvszerrel, mi is mindig azt használjuk.Gyógyszert soha nem szedtem, valahogy nem szimpatikus, spirált csak annak lehet, akinek van gyereke, talán az elköttetés jó lenne, de utálok nõgyógyászatra járni, még a kisebb beavatkozásoktól is viszolygok, úgyhogy marad a gumi.30/N
Nem azért használunk óvszert, mert nem lenne bizalom, hanem mert nem akarom mérgezni magamat plusz hormonokkal.
Mert mi a baj az óvszerrel? Mi is azt használunk!
igen gyakori!mi is azt használjuk.és egyébkén olcsóbb is mint a gyógyszer.és szerintem biztonságosabb is mint a gyógyszer.igaz ez az én véleményem!!
mi ovszerezunk, de addig nem huzom fel amig nem erzem hogy kozel lennek. tabletta nalunk nem jon szamitasba. 35F
hüvelygyûrû? sok jót olvastam már róla, a nõgyógyászom is ajánlotta, bár hozzá teszem nem szoptatok, ugyhogy errõl a felérõl nincsenek információim
keresztanyukám 40 éves, 20 éve csak gumival védekeznek. (kivéve mikor jöttek a gyerekek :) )
Én el nem tudnám képzelni. Gyereket még nem akarunk, csak 2 év múlva kb., így gyógyszert szedek. De, miután összekötöttük az életünket, már volt/van egy bizalom, így mért használjak óvszert?! Én úgy gondolom, friss kapcsolatokban vagy ott, ahol már megcsaltak valakit, gumi, de máskülönben nem élnék vele.
én gyógyszert szedtem, most nem szedek, hogy babát akarunk. ha sikerül, utána amíg szoptatok biztos, hogy gumi lesz, aztán visszatérek a tablettára (nem szeretnénk több gyereket). szerintem ez is az általános, tehát amikor valami miatt máshogy nem lehet, akkor használnak gumit, egyébként ha megbíznak egymásban a felek, a tabletta tökéletesen megfelel, hiszen nemi betegségtõl nem kell tartani. 29/n
Én is ezen hezitáltam mostanában, megosztom veletek nálunk mivolt és van! 2 gyermekünk van, soha nem szedtem hormonokat, a gyerekek elõtt gumival védekeztünk, de úgy hogy (a szex)elején nem, vagy néha megszakítással (nem a peteérés környékén), nem lettem terhes egyszer sem! DE...az elsõ gyerek után visszatértünk erre a módszerre, ami már nem mûködött, mert teherbe estem...tehát megnõt a fogamzóképességem egy gyermek után ! Most már nem merjük ezt kockáztatni, nem szeretném ha becsúszna még egy baba!! Így én a hüvelygyûrû mellett döntöttem, mert ez a leg kisebb hormontartalmú, nem terheli a gyomrot, májat, nem befolyásolja a hatását az antibiotikum, a hasmenés! Nekünk nem nyújt teljes élvezetet az óvszer, nem tudnánk megállni, hogy csak és kizárólag avval történjen a szex. A spirál nekem idegen...és több rosszat olvastam róla mint a hüvelygyûrûrõl!

Mennyire gyakori, hogy a pasik hazugsággal koptatnak le egy lányt? (lent)

Van egy srác akinek elmondtam, hogy tetszik, de ? elküldött, mert neki más tetszik, aztán még írtam neki e-mailt is, de ? újra elküldött, hogy jár valakivel, aztán kés?bb mondta, hogy igazából csak összejárnak, alakul a kapcsolat, de azóta már 1,5 hónap eltelt, és nincs barátn?je.

Legjobb válasz: Az esetek 100%-ban

Az esetek 100%-ban
Az esetek 95%-ban. Nagyon ritka, hogy valakinek a szemébe mondják, hogy rondának tartják vagy nem is tudják, hogy miért, de valahogy nem kedvelik.
hát én meg teljes szivembõl megvetem a pasit/lányt, ha egyik fél sem engedi eljutni odáig a dolgot, hogy normálisan lerendezzék. Engem is igy zavartak el, csak annyit kellett volna mondani hogy "bocs de nem, még szabadság kell". Amikor iwiwen rámirtak csajok, mindegyiket el tudtam rendezni, tehát nem úgy hogy nem válaszoltam!
Pontosan. Ha lekoptat, nagy százalékban, szinte mindig valami hazugsággal... gyávák a pasik sajnos. :/
Utolsó vagyok... nekem volt olyan, hogy el is hívott randira, aztán nem jelentkezett, nem válaszolt, majd 1 hát után megint randit kért, megint eltûnt... közben meg buliban ha találkoztunk, vég velem volt... utána meg semmi. Az ilyennek csak szórakozni kell az ember. Ha nem ír magától, ha nem keres magától, ha nem elég buzgó, az azt jelenti, hogy nem kellesz neki eléggé. A barátomnál láttam ezt nem sokadjára... õ mindig megkeresett, mindig betartotta a "majd hívlak" igéreteit, mindig minden úgy volt, ahogy megígérte, mindig keres magától, sosem kellett nekem kezdeményezni. Persze hónapok után már én is keresem õt, de az elején csakis õ kezdeményezett.

Tényleg gyakori, hogy a kelengyepénzre számolva vásárolja meg valaki a baba "alapfelszerelését"?

Egy korábbi kérdés egyik válaszolója döbbentett meg, aki teljes mértékben ebbõl kívánta fedezni a baba cuccait.

Legjobb válasz: Feltételezem, azok számítanak rá, akik nem keresnek annyit, hogy esélyük legyen bármiféle vésztartalékot félretenni. Meg aztán nem minden babát sikerül elõre megtervezni.

Feltételezem, azok számítanak rá, akik nem keresnek annyit, hogy esélyük legyen bármiféle vésztartalékot félretenni. Meg aztán nem minden babát sikerül elõre megtervezni.
"Természetesen ne legyen felelõtlen az ember, de tényleg sokan vannak sajnos, akik soha nem tudnának gyereket vállalni, ha arra néznének ennyi tartalékuk van(lesz)" Aki gyes-re szül az elõtte sem dolgozót. Én pl soha nem tudok sajnálni az olyanokat. Persze bejöhet egy rosszabb idõ de az, hogy az anya 2 évig min 50 ezret gyed-ként vagy ennek a felét kapja gyesként, senki más döntése mint az övé. Persze mindig lehet a külvilágot szidni, meg mentegetõzni csak van amikor nem érdemes mert nevetségesé válik az ember.
A kérdező hozzászólása: Persze, ki lehet hozni gyesbõl és csp-bõl a gyerek igényeit, fõleg amíg kicsi és nincs extra igény. De hol van a szülõk igénye? A számlák, a felnõttek élelmiszere? Ha két fizetésbõl nem jöttek ki ketten, akkor hárman kevesebbõl jobban ki fognak? No meg kamaszkortól ugranak meg meredeken a költségek. Méret miatt gyorsan cserélõdõ ruhák, egyedi igények, amivel harcolhat a szülõ ("mert az osztályban mindenkinek van/mindenki megy oda, én miért nem"), esetleges különórák, hobbi, késõbb felsõoktatással kapcsolatos kiadások?
Azért nem kellett volna úgy lepontozni az egyik korábbi hozzászólót!Oké, nem bõven elég, de ha nem a brendonba megy az ember vásárolni, megnézi mit hol vesz, akkor ki lehet hozni ennyi pénzbõl azt, ami kell az induláshoz.És még azt is megkockáztatom, hogy ezután a havi csp-bõl, gyesbõl ki lehet hozni azt, ami kell a picinek.Természetesen ne legyen felelõtlen az ember, de tényleg sokan vannak sajnos, akik soha nem tudnának gyereket vállalni, ha arra néznének ennyi tartalékuk van(lesz).Ennek ellenére tisztességgel nevelik a gyerekeiket pici pénzbõl.Mindig van valahogy... Amúgy megkérdezhetem mire kell 60.000 ft-os gyógyszer(és milyen gyógyszer ez)?? komolyan érdekel, mert ez nagyon durva összeg!!
A tápszeres kérdés azért érdekes, mert lehet olcsóbb és drágább változatot is venni. A számolosánál sem totál mindegy, hogy a 400Ft-os verziót vagy az 1200Ft-os verzióból vásárolunk be. Egyébként mondjuk 3 havi adagnál nem is nagyon szoktak többet írni, ez akkor legdurvább esetben kb 12 ezerre jön ki. Függ attól, hogy milyet választunk és mennyit eszik meg a baba. Nyilván ezt már nem az ún. kelengyepénzbõl veszik meg. Az az összeg arra jó, hogy ami kell, azt gyorsan meg lehessen venni. Kiságy, babakocsi, pár ruha és pelenka. A többit nem ebbõl "kell" fedezni. De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Elnézést, elszámoltam, a tápszert rosszul adtam össze, nem 80, csak 70 körüli az összeg - de a mondanivaló lényege ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: #7 - Szerintem nem úgy kell értelmezni (amúgy a hivatalos neve NEM kelengyepénz, a köznyelv hívja így), hogy az állam közvetve bevásárol a babának. Csak hozzájárul az életkezdéshez, de nem hivatott minden ezzel járó költséget fedezni. Ez elsõdlegesen a szülõk feladata. Persze, nagy segítség ez az összeg, fõleg nagyon alacsony kereset mellett, de ahogy írta is valaki korábban, annyi komolyabb kiadás lehet a babával összefüggésben késõbb, hogy ha a kezdeti, TERVEZHETÕ kiadásokra nincs forrás, honnan lesz a többire? Nekünk pl úgy indult, hogy egy hetesen kapott egy olyan gyógyszert, amibõl egy havi adag került 60.000 Ft-ba, ráadásul tápszeres lett. Ez kapásból 80.000 Ft kiadás csak a gyerekre és akkor még nem vettünk ruhát a kinõttek helyett. Ez bárkivel elõfordulhat, nálunk is szerencsére csak átmeneti kiadás, de ilyen esetben mibõl teremtik elõ, ha nincs félretett pénz?
4-es vagyok, ez annál a nõnél, aki egy idõben szült velem úgy történt, hogy tudta a védõnõ, hogy nincs meg semmi, ezt jelezte is a kórházi védõnõnek, így nem is adták haza a babát. Egy anyaotthonba kerültek, és abban maradtak, hogy amint megkapja a pénzt az anyuka, a saját védõnõjével együtt fognak bevásárolni a babának. Nem tudom, hogy késõbb mi lett, annyit tudok, hogy õ egy nappal elõbb mehetett "haza", és betegszállítóval vitték õket anyaotthonba.
re5. Nem, a védõnõ nem megy ki mindenhová körülnézni. Nálunk pl szülésig nem volt. Tudta, hogy melyik házban lakunk, val.szeg látta rajtunk, hogy normális körülmények között lakunk, ennyi.
hát a legutolsó hozzászólás kiakasztott. sok a 65ezer kelengyepénz?? :O mihez képest? egy kisbabának ennél 3szor ennyi is kell, hogy minden meglegyen ami szükséges a születésekor. kiságy, babahordozó, babakocsi, tápszerek, pelenka, ruhák, kiskád, tisztasági szerek.... sorolhatnám. ezért érdekes az a hozzászólás.
Hát, amúgy kelengye pénz a neve..... Ez egyébként bõven sok is arra ami szükséges egy babának eleinte. Aztán nyilván az évek múlásával ezek az összegek csak nõnek.
Mondjuk ezt egyáltalán, hogy valósítják meg? Hisz védõnõ kimegy mindenkihez megnézni, hol miben alszik a gyerek, vagy nem?
Én egy ilyen esetet ismerek, egyszerre szültünk. Szerintem elkeserítõ, fõleg ha arra gondolunk, hogy ez egyszer kapják és még sok olyan esemény lesz, amikor szükség lesz pénzre.
Én mondjuk ezt el sem tudom képzelni, hogy ahol nincs gyerek nem tudnak egy év alatt 65 ezret félretenni mert ennyi a kelengyepénz, azért ennyire nem rossz világban élünk. Ez nincs havi 5500Ft vagy napi 180 Ft. Semmi bajom kis keresetûekkel vagy bárkivel de azért ez üres kifogás.
Szerintem is vannak alacsony keresetû családok aki NEM A PÉNZÉRT VÁLLAL GYEREKET de ha arra várnak, hogy legyen valami vésztartalékuk akkor soha nem lenne gyerekük, a környezetemben is sok ilyen példa van, mindent megadnak a gyereknek, de nincs sok pénzük és mégis a gyerekeinek él.
Kamasz korszak....szerintem mire a gyerek odaér, addigra minden normális anya visszamegy vagy elmegy dolgozni. Ez már igazán nem csp ügy :D Mondjuk aki arra hajaz, megszívja, mert abból ugyan nem tud gyereket nevelni, ezt 100%-ra merem állítani :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!