Találatok a következő kifejezésre: Gyakori eset egy (82 db)

Egyik barátnőm mesélte, hogy mikor Egyiptomban nyaralt, 4 férfi, tevéket és autókat ajánlott érte. Ez mennyire gyakori eset?

Legjobb válasz: Egy volt bnõmet is meg akarták venni pár tevéért, szóval sztem ez elég gyakori lehet.

Egy volt bnõmet is meg akarták venni pár tevéért, szóval sztem ez elég gyakori lehet.
egyik osztálytársamat csak kecskéért akarták megvenni:DDD
fél Afrikát beutaztam a menyasszonyommal, és azt tapasztaltam, hogy a nem festett szõkékre tényleg buknak, de persze ez a "megveszem x tevéért"-dolog természetesen csak egy vicc a turistáknak. Legalábbis nagyrészt :) Ha nem viccelnek, akkor már elrabolták volna.
az én anyámért csak egy tevét akartak adni:D
Dehogynem, ha el tudná adni még több tevéért.
Ez csak túrista etetõ szöveg, viccelõdés. Egy arabnak soha nem kellene egy hisztis európai liba.
14.48-as Az igazságot írta le, picit kiélezve.
Nekem évekkel ezelõtt amikor kint voltunk a férjemnek felajánlották, hogy annyi kiló aranyat adnak értem ahány kiló vagyok..Ugyanis eredeti szõke hajam van(nem festett) és tengerkék színû szemem..A férjem nevetett és azt mondta, hogy rendben csak várjanak amíg felhizlal kábé 300 kilóra.. Végül is egy jó kis vicc lett belõle.. Egyébként az eredetiségre mennek rá, és a szõke haj a nyerõ...Persze mint írtam a nem festett szõkék..
Természetes szõke vagy, éééés? Szûz vagy? Soha nem ittál alkoholt? Életed végéig hûséges leszel? Egész nap mosol-fõzöl-takarítasz? Ezeket mindet megkapják egy jó arab lánytól. Nem kellenél, elhiheted.
: ma 14:48 Neked meg mi a franc bajod van?elmentek otthonról??? Kötekedni jársz ide vagy mi???
igen ezek igazak !!! én is eredeti szöszi vok kék szemekkel és nagyok a cickóim is :) és az alakom is egésszen rendben van (most nem dicsekedni akarok) apumnak azt mondták h 50 tevét adnak 1 órán belül v annyi aranyat amennyi kiló vok ha én lehetek az arab pasi 4. felesége. aznap hazautaztunk :( pedig csak 2. napja voltunk kint és 10 naposra terveztük a nyaralást
keleten egy szõke kékszemû lányért adhatnak 12(!) tevét úgyhogy ez nem nagy csoda...ott a szõkék és kékszemû lányok nagyon ritkák.ezért...
engem itthon akart egy bácsika megvenni.. azt mondta apumnak h ad kettõ disznót ha megkap engem.. :/ :D
Ott mindenkit megakarnak venni! Fõleg a szõkéket! :D
hát odajöttek hogy oh magyar! mari zsuzsi! vizibusz! aztán ennyit tudtak magyarul, majd felajánlottak 2tevét aztán nem adtak majd zöldségeket de röhögtünk és elmentünk. xd
(elõzõ vagyok) szõke vagyok, és azokat jobban megakarják venni :D
Nekem egy osztálytársamat akarták elcserélni 1 tevére. :]
nem csak az eredeti szoke kell nekik tengerkek szemmel, te jooo eggggg..mekkora arca van itt valakinek!:D
Nem tudom már hol.. ismerõsömet kecskére cserélték volna.
Kb. olyan gyakori, mint a vesszõhiba ezen az oldalon. Tanuljunk már meg írni kéremszépen!
Ez szerintem elég gyakori, mi minden évben tunéziában nyaralunk és engem minden évben megakarnak venni tevékért...és minden évben egyre több tevét ajánlanak..egyik ismerõs családdal voltunk együtt és ott is megakarták tevékért venni a 15-19év közötti lányokat..:D
Érdekes, én is ismerek magyar nõket arab férjjel, meg az internet is tele van fórumokkal, ahol a hisztis arabnak nem kellõ európai nõk cserélnek eszmét arról, milyen az élet az arab férjükkel.
Nõvéremért adtak volna kettõ tevét, pedig már akkor negyvenhét éves volt. Sógorom nem adta. Ki érti....?
Ez Egyiptomban a turista csalogatás része. Hidd el, ha igent mondasz, meglepõdnének, és elhúznának. Csóringereknek sem tevéjük, sem autójuk. Viszont jól tudják, hogy ezt az "image"-t fenn kell tartani, hiszen a régi idõkben ez tényleg így mûködött, még ha nem is náluk a legjobban, de inkább a közel keleti arab világban.Ez mind vicc, és csak a turistáknak adnak szép emléket Egyiptomról. Megjegyzem: nem rossz fogás...
Turista etetõ vicc (az arany az új nekem, de persze komolytalan akár 2 kiló aranyat adni). Tudják, hogy ezt komálják a turista nõk így nyomatják. Persze van gyökere a dolognak és valóban fekete afrikában most is komoly számú kecskét le kell szurkolni a férjnek, de cserében a nõ elveszti minden ember jogát és egy rabszolga árucikk lesz. :( Nem rég volt is egy dokfil errõl és elég szomorú a sorsa a drága pénzen megvett nõknek ez miatt.
Egy vicc az egész. 80%-nak enni alif van mit, fél tevéje sincsen nemhogy 12. Akinek van az meg nem fog alkudozni. Ez mind poén oltják a hiszékeny magyar csajokat. Jó szöveg, abszolut tisztában vannak ezzel, hogy ez a duma megy az arabokról világszerte, naná, hogy nem hagyják ki a poént. Valahogy el kell kezdeni a beszélgetést. Meg nagyjából jó magas százalékuk ezen az értelmi szinten van. Amelyik magyar nõ meg nem az értelmileg magasabban kvalifikáltabból választ az meg vessen magára.

Mennyire gyakori, hogy egy lány csak éjszaka és akkor is csak teljes sötétben hajlandó szexelni?

én ilyen vagyok, és nem megy világosban. a barátommal még nem is szexeltünk úgy, pedig már másfél éve együtt vagyunk, így hamarosan elhagy, nem? (még a nunim se látta) 18/L

Legjobb válasz: Annyira gyakori, mint a fehér holló:DD Láttál már fehér hollót? Csak azért nem láttál, mert õ is éjszaka szeretkezik, és s sötétben minden holló fekete:)

Annyira gyakori, mint a fehér holló:DD Láttál már fehér hollót? Csak azért nem láttál, mert õ is éjszaka szeretkezik, és s sötétben minden holló fekete:)
Szerintem nyomjátok sötétben, aztán hirtelen kapcsolj fel valami kiszuperált stadionlámpát a szobában, még a méhed is látni fogja ;) Jó szórakozást.
A kérdező hozzászólása: a puncimmal nem vagyok kibékülve...
szeretm látni a dolgokat nem nagyon szeretek sötétben vagy felöltözve szexelni én bizony - ha nem változnál meg, és ebbens egítenék neked - akkor sajna elhagynálak elõbb-utóbb
Én nem ismerem a kérdezõt, de biztosra veszem, hogy nincs nagy súlyfeleslege. Akinek nagy súlyfeleslege van, az ugyanis nem fogja rejtegetni a sötétben, mert úgyis látszik ruhában is. Szerintem - mondom - irány a szexuálpszichológus. Meg futhatsz is, ha van egy kis úszógumi. De vidd a fiút is, a futás neki sem árt, úgy még romantikusabb is...
önértékelési zavar, gyakori. és igen, esély van rá, hogy elhagy, ami nem az õ hibája lesz. Ezt csak te tudod megoldani azzal hogy rendet teszel a fejedben, ill ha súlyfelesleged van, akkor leadod.
Én pont, hogy jobban szeretem világosban csinálni a párommal.Nem értem, hogy mitõl félsz, érezni már így is érezte a testedet, nagyjából azért tisztában van az adottságaiddal, hiszen kitapogatta. Haladj fokozatosan, elõször gyújts mondjuk egy gyertyát, hogy félhomály legyen, hátha megjön a kedved utána nagyobb fényben is csinálni...én imádom látni a barátom arcát, mikor elélvez, szeretek a szemébe nézni szeretkezés közben, ezeket nem cserélném le semmiért... Azt nem tudhatjuk, hogy elhagy-e ezért, de a pasik többsége(nem általánosításból írom)vizuális alkat és szereti látni a párját.Szex közben meg nem azzal fog foglalkozni, hogy itt-ott van rajtad esetleg egy kis felesleg, vagy bármi, amit te nem szeretsz magadon, lehet, hogy õ észre sem veszi...senki sem tökéletes, de fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, örülj neki, hogy találtál olyan srácot, aki úgy szeret, ahogy vagy.
Menj szexuálpszichológushoz, vagy várd meg, míg a barátod becsavarodik / elhagy.
Mi nem tetszik magadon? És szerinted melyik a rosszabb: szégyenlõsködni, vagy felvállalni, amilyen vagy, és keresni valakit, aki elfogad? Pláne, hogy elég nagy bibinek kell lenni, hogy senki ne fogadjon el...
Miért, milyen a tested??? Láthatunk egy képet?
És világosban ki vagy? Vagy nappal mit csinálsz? Valami barlangban élsz? Vagy olyan vagy, mint Jabba a hutt? :D Ha az urad szexel veled, szerintem õ ki van vele békülve, szóval ne gyerekeskedj. De ha ezt akarod, csináld csak, hátha elhagy. Nem hiszem el, hogy egy próba erejéig nem lehet világosban dugni.
A kérdező hozzászólása: szégyenlõs vagyok nem érted? nem vagyok kibékülve a testemmel.
volt barátnõm is hasonló volt, azért nem kellett sötétben csinálni, de nem engedte, hogy közel hajoljak a puncijához, ill. könyörögnom kellett hogy nyalhassam, de nem hagyta sokáig...(De nem emiatt lett vége) Õt sem értettem, téged sem értelek :/ Valahogy próbáld meg hozzászokatni magad a fényhez.. pl takaró alatt kevésfénnyel próbáld meg, hátha úgy nem szégyelled annyira. Meg tegyél róla, hogy a barátod tekintete ne keveredjen lentre. Vagy csak csukd be a szemed hagy lessen egy kicsit.

Hány hetesen jönnek a jóslófájások? Honnan tudom, hogy jóslófájások-e? Más mikor nő a méh érzés? Egy nap milyen gyakori és mennyire erős?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 36 hetesen jöttek. Állítólag meleg víz hatására ezek elmúlnak, innen lehet tudni, hogy jósló. És többnyire nem szabályos idõközönként érezhetõek. A 36. héten ahogy jöttek, úgy el is múltak, aztán ma megint kezdõdtek. Holnaptól kezdem a 38. hetet. Teljesen elviselhetõ haskeményedések, de néha egy-egy erõsebbet is érzek.

Szia! Nekem 36 hetesen jöttek. Állítólag meleg víz hatására ezek elmúlnak, innen lehet tudni, hogy jósló. És többnyire nem szabályos idõközönként érezhetõek. A 36. héten ahogy jöttek, úgy el is múltak, aztán ma megint kezdõdtek. Holnaptól kezdem a 38. hetet. Teljesen elviselhetõ haskeményedések, de néha egy-egy erõsebbet is érzek.
Jóslófájások a 29. héttõl már lehetnek. Általában csak pár másodpercig tartanak, és attól különböznek az igazi fájásoktól, hogy szabálytalanok, és pl. vízben elmúlnak. A méh növekedését többnyire görcsök kísérik, a jóslófájások más érzés, nem fogod félreértelmezni. Naponta többször is jelentkezzhet, de ismtélem, szabálytalan fájások, csak pár másodpercesek, és nem olyan, "Hogy juj de fáj, majd bepisilik".
Hát ami a rendszertelenséget illeti, nekem a múlt éjjel 6-5-4-3 perces fájásaim voltak ilyen sorrendben, mindegyikbõl több.. azt hittem, itt az idõ, aztán lebeszéltem magam róla, a végefelé már enyhült a vehemenciájuk, és tényleg elaludtam, reggel arra ébredtem, hogy még nem szültem. na. És pont ez volt az egésszel a bajom, ha jóslófájás, miért rendszeres..

A 21 hetes uh-n az orvos egy foltot látott a baba szívében. Azt mondta nyugodjak meg, mert a fehérbőrű, szőke nőknél ez gyakori és fel fog szívódni. Járt már vki így? Eltűnt a folt?

Azt is mondta, hogy egy nagyon ritka kromoszómarendellenesség is lehet, de nem hiszi.

Legjobb válasz: Nekem a 18. heti genetikai uh-on mondták,hogy a sziv szeptumán egy 2 mm-es echogén fókusz látható.Ez valami meszesedés,nekem is azt mondták,hogy ne aggódjak,fel fog szívódni.Azóta voltunk 26 hetesen 4D-en,és már kissebb volt,majd januárba megyünk megint,remélem,akkorra már felszívódik.Neked milyen nagy volt az a folt?

Nekem a 18. heti genetikai uh-on mondták, hogy a sziv szeptumán egy 2 mm-es echogén fókusz látható.Ez valami meszesedés, nekem is azt mondták, hogy ne aggódjak, fel fog szívódni.Azóta voltunk 26 hetesen 4D-en, és már kissebb volt, majd januárba megyünk megint, remélem, akkorra már felszívódik.Neked milyen nagy volt az a folt?

A fiam 16 éves és naponta kétszer is végez önkielégítést, már rajtakaptam párszor. Elmondta, ez nagyon jó neki. Én mégis aggódom, nem túl gyakori ez? Egy aggódó anyuka

Legjobb válasz: 17 éves koromig én is naponta 2x csináltam aztán gondoltam egyet és lecsökkentettem heti 3-4-5 alkalomra... most hogy barátnõm van már alig csinálom... semmi probléma nem kell különösebben aggódni miatta tök normális amit csinál

17 éves koromig én is naponta 2x csináltam aztán gondoltam egyet és lecsökkentettem heti 3-4-5 alkalomra... most hogy barátnõm van már alig csinálom... semmi probléma nem kell különösebben aggódni miatta tök normális amit csinál
Nem kell aggódni ez egészséges.
Egyáltalán nem korai, sõt valószínûleg évek óta csinálja. Ha lehet ezentúl tanulj meg kopogni!
Ez teljesen normális, fõleg ebben a korban. Neked azonban nagyon körültekintõnek kell lenned ezügyben! Ha õ nem túl diszkréten csinálja, nagyon óvatosan beszéld meg vele, hogy nem bûn amit tesz, de rád/rátok való tekintettel "járjon el" (vagyis ne a nappali közepén, amikor mindenki otthon van). Még véletlenül sem szabad azonban azt éreztetni vele, hogy ez rossz dolog, mert egy életre gondja lehet a szexualitással késõbb. Kopogj mindig, mielõtt benyitsz a szobájába, fürdõszobába, stb.
Szerintem 16 évesen elég érett már hozzá, hogy el tudja dönteni, hogy mi a jó. Annyi esze meg biztosan van, hogy nem mindenki füle hallatára csinálja.. Nem? A napi kettõ pedig teljesen korrekt.
az elõttem válaszóló valószínüleg szexuálisan aberrált:D ha anyám csinálná nekem akkor lehet h utána nõre se tudnék nézni XD szal azt inkább felejtsük, de am 16 éves srác vagyok és bár nekem van mindig aktuális csajom aki intézi a dolgot de amíg nem volt nekem volt olyan nap is amikor 5 alkalom megvolt... jó mondjuk én elég erõsen szexmániás vagyok de ez más téma, azonban tényleg mindketten ügyeljetek a diszkrécióra, szóval õ is hogy olyan helyen és idõben csinálja ahol másokat nem zavar és te is kopogj, mert ha csak úgy rátörsz akkor tényleg eléggé tönkreteheted a szexuális jövõjét. Amúgy szerintem beszélgessetek a dologról, kérdezgesd hogy hogy áll a csajokkal és vezesd rá hogy inkább azzal foglalkozzon hogy találjon egy barátnõt aki majd elvégzi helyette a piszkos munkát:D de hangsúlyozd hogy ne így álljon a kapcsolathoz, mert annak szintén rossz vége lehet, ha csalódik akkor lehet hogy maszturbációfüggõvé válik, ez egy olyan betegség amikor csak a pornó tudja felizgatni vagy ha valakit lát valakivel intim helyzetben, ez elég súlyos betegség, ismertem egy ilyen srácot és a végén szexuálpszihológusnál kötött ki aki azt is megoldotta ugyan de sok pénz és fáradtság volt az ára. szóval beszélgess vele a témáról, felvilágosítani fölösleges ha van interneted, és amúgy is már rég tud mindent és már tuti h egy jó ideje csinálja. Amúgy nincs abban semmi rossz vagy káros vagy kivetnivaló, sõt jót tesz a pénisznek a növekedési szakaszban való maszturbáció mert így a vér a makkba áramlik és így növekedést idéz elõ, egyébiránt ezért van a tinikben ilyen fokozott szexvágy... remélem sikerült megnyugtatnom téged:) szóval amit csinál az normális és az elõttem válaszoló szerette volna ha anyuci lerendezi:D ne vedd komolyan:)
jobbesetben elõbbutóbb leszáll a témáról, ha talál majd magának egy nõt. bár a napi 2t én kicsit sokallom. deha nemtart el ez évekig akkor nemolyan nagyon gáz.
azért ne oltsuk m ár le így az anyát, h semmi köze hozzá. a fia és igenis van köze hozzá. és elhiheted h nekedsem lehet túljó látvány, h aztlátod h a fiad ott veri a farkát elõtted. azért ez nemígy mûködik.
ez normális.amúgy nem sok közöd van hozzá.az õ magánügye
én nem számolom hogy napi hányszor van hogy 3-4 szer van hogy egyszer se sztem nincs ezzel semmi gond ha lesz egy normális barátnõm abba fogom hagyni 15/f
EZ AZ EGÉSZSÉGES:P
A kérdező hozzászólása: Az elõtted válaszoló, nem írt semmi rosszat(üzenem az utolsó elõtti vélaszolónak, 16 éves fiú)
A kérdező hozzászólása: Üzenem, aki ezt írta annak:"16 éves srác vagyok és bár nekem van mindig aktuális csajom aki intézi a dolgot"-- na ez egy akkora bunkó szöveg öregem:D Szerintem csak szeretnéd, ha lenne:PÉs ha valóban lenne barátnõd(ami nem is lesz egyhamar) nem így írnál Róla:D:D Álmodj csak tovább! :D
Kedves Anyuka! Szerintem ÖN nem egészséges teljesen! 1. Miért nyitogat rá a 16 éves fiára? 2. Mi a franc köze van hozzá hányszor veri ki? 3. Miért lenne egészségtelen?
A kérdező hozzászólása: Nem nyítottam be akarattal, hanem véletlenül:P És ezt a kiveri szót pedig ne használd, mert közönséges.
Szerintem a napi kétszeri korrekt az õ korában. Egyébként esetleg attól, hogy valakinek van barátnõje, még önmagában nem kizárt az önkielégítés továbbfolytatása kapcsolatban is.

Mennyire gyakori hogy egy fel eves (sem) baba lepked es all magatol ha tamaszkodik, fog valamit?

Ez azt jelenti hogy fejlett nagyon vagy teljesen normalis,atlagos?Csak kivancsi vagyok.

Legjobb válasz: Amit magától csinál azt hagyni kell. Ügyes a babád,nem egy átlagos baba.Az én lányom 7 hónapos 6hónaposan kezdett mászni ,felülni már frankon ül és ugy játszik de felkapaszkodni csak a kiságyba és ott áll is picit de hamar leül!

Amit magától csinál azt hagyni kell. Ügyes a babád, nem egy átlagos baba.Az én lányom 7 hónapos 6hónaposan kezdett mászni , felülni már frankon ül és ugy játszik de felkapaszkodni csak a kiságyba és ott áll is picit de hamar leül!
Nem gyakori, nem átlagos. Nagyon ritka. De ha magától csinálja, akkor normális. Nemigazán jelent "nagyon fejlett"-séget, ezt a többiek hamar behozzák és 2 évesen már nem lesz köztük különbség...

Gyakori haskeményedés, köldök körüli éles szurkálás, szúró deréknyilallás, éjjeli izzadás, hirtelen pattanásosodás, egyre durvább vizesedés és egyre bővebb folyás jelenthetik, hogy közeledik az idő?

Baba már irányban van, bár minden zárva volt még egy hete,de bizakodom, hogy nem kell már nagyon sokat várni...ez a sok fenti tünet mind vadiúj, ezért is kérdezem... 36+3h kismama

Legjobb válasz: ezek mind a terhesség velejárói. A vége felé már újabb tünetek is jelentkezhetnek.

ezek mind a terhesség velejárói. A vége felé már újabb tünetek is jelentkezhetnek.
Ilyen tünetekkel húzom már vagy 2 hónapja, holnap indítanak..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, elsõ terhességem és ráadásul eddig alig volt nyûgöm, most ez újdonság, azért is kérdeztem...

Mennyire gyakori eset lehet az hogy valaki állásinterjú, pályáztatási rendszer nélkül jut be egy jó állásra? Mi a véleményetek róla?

Több állás van, amit nem hirdetnek meg, főleg a közszférában. Tehát vagy protekcióval jut be valaki egy jó állásra vagy egyszerüen bemegy valahova kérdezi, hogy van-e állást mondják kell ember, aztán fel is veszik. Sok ilyen van? Szerintetek jó dolog?

Legjobb válasz: Többnyire protekcióval. De én tapasztaltam már olyat hogy valaki bejött hozzánk a munkahelyünkre és megkérdezte hogy van-e állás vagy valami, a fõnököm csak önéletrajzot kért tõle, de még nem tudott neki munkát adni. Kb fél éve volt ez és 2 hónapja vették fel hozzánk. Az állást nem hirdették meg, szóltak neki hogy még aktuális-e a dolog behívták felvették és ennyi.

Többnyire protekcióval. De én tapasztaltam már olyat hogy valaki bejött hozzánk a munkahelyünkre és megkérdezte hogy van-e állás vagy valami, a fõnököm csak önéletrajzot kért tõle, de még nem tudott neki munkát adni. Kb fél éve volt ez és 2 hónapja vették fel hozzánk. Az állást nem hirdették meg, szóltak neki hogy még aktuális-e a dolog behívták felvették és ennyi.
Általában egy adott szakmában ismeretségi hálózaton keresztül szokott ez mûködni. Jó dolog, mert sok helyen mûködik. Ha nem megfelelõ az adott személy a munkára, akkor úgyis ki fog derülni, tehát minimális kockázat van benne, az állás meghirdetése, interjúztatás lehet, hogy sokkal több energia, pénz lenne a cégnek. Másrészrõl rossz dolog, mert akik még nincsenek benne a szakmai "hálózatban", kevés embert ismernek, azok nehezen tudnak érvényesülni, pedig lehet, hogy remek szakemberek. Ezzel tisztában kell lenni és ha van lehetõség (protekció), élni kell vele.
Gyakori, de fõleg magasabb végzettséget, tudást igénylõ munkák esetén. Utcáról bemenéssel rita, inkább ismerõsök beajánlása mûködik.

Lehetséges, hogy a heti 1x- i megszokott szex és a gyakori visszautasításoktól egyre kevésbé kívánom a páromat?

Nagyon sokszor összevesztünk a szex miatt már mert különböz?ek az igényeink a mennyiséget illet?en. A párom (n?) azt mondja, hogy a heti 1 neki b?ven elég.

Legjobb válasz: Heti 1 falat kaparnam, nekem minimum ha volt baratnom az heti 8 fele is ment... most jelenleg alkalmik vannak igy havonta 5.6 alkalom :D de az is most jelenleg eleg van nagyobb gondom is most jelenleg :D... szoval volt 1 esetem mikor a csaj be erte heti 3 alkalommal de nekem az tul keves volt es igen voltak veszekedesek es igen kezdtem emiatt nem kivanni es le is csereltem masikra mert elegem volt a veszekedesekbol h jaj most nincskedvem faradt vagyok bla blabla.... a masikkal meg ejjel nappal ennyi :D szal mond meg neki oszinten neked nem eleg heti 1 es ha nem tud valtoztatni akkor sz.r de mond neki h csa 24 F

Heti 1 falat kaparnam, nekem minimum ha volt baratnom az heti 8 fele is ment... most jelenleg alkalmik vannak igy havonta 5.6 alkalom :D de az is most jelenleg eleg van nagyobb gondom is most jelenleg :D... szoval volt 1 esetem mikor a csaj be erte heti 3 alkalommal de nekem az tul keves volt es igen voltak veszekedesek es igen kezdtem emiatt nem kivanni es le is csereltem masikra mert elegem volt a veszekedesekbol h jaj most nincskedvem faradt vagyok bla blabla.... a masikkal meg ejjel nappal ennyi :D szal mond meg neki oszinten neked nem eleg heti 1 es ha nem tud valtoztatni akkor sz.r de mond neki h csa 24 F
Könnyen lehetséges. Próbáljátok meg valahogy közelíteni az igényeiteket. Nem lehet, hogy õ nem élvezi igazán a szexet, ezért tartja csak felesleges nyûgnek?
Nálunk is ez van csak fordított a felállás, én a lány vagyok és én akarnék többet.De a párom jön, hogy fáradt, stb majd hét végén bepótoljuk, Aztán az a nagy pótlás, hogy hét végén van 2x.Én már megalázónak érzem a visszautasítást, szerintem ha nem változik keresek olyat akvel jobban megegyezünk ilyen téren is.
3/3 Hat ez furcsa mivel mindenki aztmondja h minden ferfi s.x örült :D ugylatszik megsem xD en ott gebednek bele ha a not visza kene utasitanom h ey sorry faradt vok xD na ilyet tollem meg 1 no sem hallott 13 ora hossza kemeny fizikai melo utan is volt kedvem meg meg erom ki elegiteni a baratnomet :) na de utanna masnap aludtam is vagy 10 ig xD megszokottnal tovabb hehehe.... 24 F

Mennyire gyakori, hogy egy fekete és egy fehér párnak teljesen fehér gyereke lesz?

Seal-r?l és a lányáról láttam egy fotót, amin nagyon elcsodálkoztam. A kislány fehérb?r?, sz?ke, világos szemszín?.

Legjobb válasz: Az elsõ kislány nem tõle van. A többi meg tejeskávé színû.

Az elsõ kislány nem tõle van. A többi meg tejeskávé színû.
A lánynak nem Seal a vérszerinti apja hanem Flavio Briatora egykori Forma-1-es menedzser.
igen, õ csak akkorismerte meg a Klumot amikor az már terhesvolt. Mivel a Briatore nem akarta a gyereket, ezért a heidi nem is csináltatott apaságit, de a Seal egy év múlva örökbefogadta. De a kérdésedre a fehérbõr gyakran elõfordul vegyes szülõknél. A kék szem gyakorlatilag kizárt
A lánya helyes, hiszen örökbe fogadta
A kérdező hozzászólása: Ja, ha nem vér szerinti gyereke, az már megmagyarázza a fotót. Errõl nem tudtam, a képaláírás alapján "Seal és a lánya", ez zavart meg. A kék szemen nem csodálkozom, én magam is ismerek olyan sötét bõrû, félvér embert, akinek világító kék szeme van. A világos bõr- és hajszínt nem tudtam hova tenni a kislánynál.
Egyébként, nemrég láttam a Stop.hu-n, egy képet, ahol fekete szülõknek, albínó gyereke született.
rohadt fajkeverõk, meglátjátok ha visszatér akit utáltok más világ lesz itt :)
vajkeverõk*
A kérdező hozzászólása: Cicabogár, az ember egy faj. Akkor lenne fajkeveredés, ha egy embernek és egy póninak születne közös ivadéka. Mint ahogy a bibliai fajtalankodás is állatokkal történõ szexuális aktust jelent.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!