Találatok a következő kifejezésre: Gyakori a utáni sírósság a (1 db)

Gyakori a szülés utáni sírósság a mamánál?

Én sosem voltam valami gyenge n?,de egy hete pont,hogy császároztak,minden rendben velem is meg a babával is mégis ha valaki nem úgy szól hozzám képes vagyok elsírni magamat és alig bírom abba hagyni.De ugyan ez vonatkozik bizonyos szitukra is..pl.kaptam egy üdvözl? képeslapot a babának és azon is már b?gtem..nem vagyok depis csak rám jön ez a sírhatnék?Ez normális???7napos baba mamája

Legjobb válasz: Normalis! Az a neve ennek az erzekenysegnek, h babyblue, es nagyon sok anyuka ateli, magatol elmulo dolog!

Normalis! Az a neve ennek az erzekenysegnek, h babyblue, es nagyon sok anyuka ateli, magatol elmulo dolog!
Magyarul nyerési depresszió, vagy tárgynyerési depresszió. Akkor lehetünk depressziósak, ha valami pozitív dolog az eredménye, ilyen a szülés vagy pl akkor is érezhetünk ilyet, ha egy diplomáért megdolgoztunk és megkapjuk. Üresség érzés, szomorúság jellemzi, hogyan tovább? ez volt az a nagy dolog? túl vagyok rajta, itt van, akkor miért nincs boldogságérzetem pedig ezt akartam stb. Ez teljesen normális. Ha nagyobb méretet ölt és nem múlik, akkor segítséget kell kérni a saját és családunk érdekében. NEM SZÉGYEN!!!!!
Az akkor lehetünkdepressziósak közül kimaradt az is. Szóval akkor is lehetünk...
Bocs: meghallgat
Én sose voltam sírós, de szülés után mindenen elsíram magam. Akár örömömben, akár "bánatomban", bár ezek nagyon kis apróságok voltak. De ez nekem talán még ma is megvan egy kicsit, pedig már 9 hónapos a babám. De valahogy sokkal érzékenyebb lettem. Amúgy ugyan az a vidám csaj vagyok, mint voltam, csak valahogy egy kicsit mégis változtam. Nemrég a kezembe akadt egy könyv, amiben anyáknapi versek voltak, belolvastam és potyogtak a könnyeim. Pedig ilyet én sose szoktam csinálni korábban. Vagy ha valami filmet nézek és olyan jelenet van benne, akkor is sírok már. Régebben nem sírtam soha. A legdurvább az volt, amikor Karácsonykor anyukámmal sütöttünk és közben be volt téve egy karácsony cd, az egyik dalt egy kislány énekelte, és két másodperc múlva már hullottak is könnyeim, anyukám meg csak nézett, hogy most meg mi van :)
énis elsirm magam mindenen de én érzem hogy a fáradtság, és néha a tehetetlenség miatt:(
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a segítséget, remélem nem lesz komolyabb a dolog.Próbálom szabályozni, de ha jön a könny hát jöjjön.Fõleg olyankor van amikor a párom is feszültebb és máshogy szól.Alkalmazkodni kell még neki is a helyzethez és szokni a dolgot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szülés után megkérhetem az orvosokat, arra, hogy odaadják nekem a méhlepényemet, hogy hazavigyem?

Olvastam az interneten, hogy a méhlepény tele van tápláló anyagokkal és nagyon egészséges, a világsztárok is ezt csinálják. Szerintetek megteszik nekem?

31

Szegedi orvosok? Néhány hetes kismama vagyok és orvost keresek! Kit ajánlatok terhesgondozásra, aki szülés levezetést is vállal?

Minden pozitív és negatív tapasztalatot/véleményt várok! Kit ajánlanátok és kit nem?

2

A málnalevél teát lehet a 34. héttől inni?

Sok helyen azt olvastam,hogy szülésznő javaslatára már a 34.héttől itták és legkésőbb kell a 36.héten elkezdeni.

6

12 évvel ezelőtti hasi műtétből eredő heg is elvékonyodhat terhességkor és lehet belőle császár?

4

Szülés után, furcsa szagot érzek az orromba, meg keserü ízt ahogy csorog le a torkomon. Mitől van ez?

4

Szülés előtt hetekkel mindig elmegy a nyákdugó? Észre lehet venni?

36+1 hetes vagyok, de még sehol a nyákdugó, nem folyt el. Ez kötelezően elfolyik korábban, vagy van olyan is, hogy csak a szülés előtt közvetlen?
Köszi előre is!

12

Hidegfront indított be valakinél szülést?

Péntekre mondják, akkor töltöm be a 37. hetet. Korai lenne még szülni akkor? Meg van az esély arra, hogy beindítja a szülést a hidegfront? Tapasztalatok?
Köszi előre is!

6

Péterfyben szül/t valaki mostanság vagy esetleg velem november elején?

nincs dokim, bızok a szerencsémben. hogy lehetne bejutni egy szülôszobalàtogatàsra illetve szobalàtogatàsra? aki velem egyidôs és ott szül annak lenne kedve ismerkedni? 26hkm

3

Van köztetek olyan, akinek csak éjszaka jöttek fájások?

Második baba, tudom, milyen a fájás, és egyértelműen az, nem veszett erős, de erős, hosszú és gyakori. Reggelre pedig elmúlik, és egész nap semmi. 39 hetes vagyok, simán jöhetne a baba.

4

Lehet választani, hogy természetes úton vagy császármetszéssel szeretnénk szülni? Attól, hogy valaki az utóbbit választja, "megvethető"?

A "megvethetőt" úgy értettem, hogy önként nem vállalja azt a fájdalmat és a vele járó egyéb dolgokat (gondolok itt a gátmetszésre). Szóval amiatt, hogy esetleg fél a természetes úton való szüléstől, kevésbé lesz az illető "méltó"?

Nem vagyok terhes, még felnőtt sem, csak felmerült bennem a kérdés, hogy ilyen okok miatt lenézhető-e valaki.

Normális válaszokat, kérlek!
17/L

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!