Találatok a következő kifejezésre: Gyakori a utáni sírósság a (1 db)

Gyakori a szülés utáni sírósság a mamánál?

Én sosem voltam valami gyenge n?,de egy hete pont,hogy császároztak,minden rendben velem is meg a babával is mégis ha valaki nem úgy szól hozzám képes vagyok elsírni magamat és alig bírom abba hagyni.De ugyan ez vonatkozik bizonyos szitukra is..pl.kaptam egy üdvözl? képeslapot a babának és azon is már b?gtem..nem vagyok depis csak rám jön ez a sírhatnék?Ez normális???7napos baba mamája

Legjobb válasz: Normalis! Az a neve ennek az erzekenysegnek, h babyblue, es nagyon sok anyuka ateli, magatol elmulo dolog!

Normalis! Az a neve ennek az erzekenysegnek, h babyblue, es nagyon sok anyuka ateli, magatol elmulo dolog!
Magyarul nyerési depresszió, vagy tárgynyerési depresszió. Akkor lehetünk depressziósak, ha valami pozitív dolog az eredménye, ilyen a szülés vagy pl akkor is érezhetünk ilyet, ha egy diplomáért megdolgoztunk és megkapjuk. Üresség érzés, szomorúság jellemzi, hogyan tovább? ez volt az a nagy dolog? túl vagyok rajta, itt van, akkor miért nincs boldogságérzetem pedig ezt akartam stb. Ez teljesen normális. Ha nagyobb méretet ölt és nem múlik, akkor segítséget kell kérni a saját és családunk érdekében. NEM SZÉGYEN!!!!!
Az akkor lehetünkdepressziósak közül kimaradt az is. Szóval akkor is lehetünk...
Bocs: meghallgat
Én sose voltam sírós, de szülés után mindenen elsíram magam. Akár örömömben, akár "bánatomban", bár ezek nagyon kis apróságok voltak. De ez nekem talán még ma is megvan egy kicsit, pedig már 9 hónapos a babám. De valahogy sokkal érzékenyebb lettem. Amúgy ugyan az a vidám csaj vagyok, mint voltam, csak valahogy egy kicsit mégis változtam. Nemrég a kezembe akadt egy könyv, amiben anyáknapi versek voltak, belolvastam és potyogtak a könnyeim. Pedig ilyet én sose szoktam csinálni korábban. Vagy ha valami filmet nézek és olyan jelenet van benne, akkor is sírok már. Régebben nem sírtam soha. A legdurvább az volt, amikor Karácsonykor anyukámmal sütöttünk és közben be volt téve egy karácsony cd, az egyik dalt egy kislány énekelte, és két másodperc múlva már hullottak is könnyeim, anyukám meg csak nézett, hogy most meg mi van :)
énis elsirm magam mindenen de én érzem hogy a fáradtság, és néha a tehetetlenség miatt:(
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a segítséget, remélem nem lesz komolyabb a dolog.Próbálom szabályozni, de ha jön a könny hát jöjjön.Fõleg olyankor van amikor a párom is feszültebb és máshogy szól.Alkalmazkodni kell még neki is a helyzethez és szokni a dolgot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A kiírt időpont előtt vagyok pár nappal, és majd elalszom egész nap, étvágyam sincs, gyenge vagyok. Más is volt így?

3

Császáros műtétnél, érzéstelenítésnél meddig nem "szabad" éreznünk semmit?

úgy értem, meddig kell, hogy el legyünk érzéstelenítve?

azért írom, mert az első babámnál én nem éreztem a gyomromat sem, nem tudtam normálisan hányni, mert nem éreztem, de a hányás meg jött. És amikor feküdtem, nehezen kaptam levegőt, ezért feljebb fektettek műtét közben (hogy lejjebb folyjon az epis folyadék?)

most is császárom lesz és iszonyatosan félek, minden áldott nap rettegek a bénaság érzésétől és a túlérzéstelenítéstől.
:(

3

Van valakinek tapasztalat? /Szeged Női klinika császármetszés/.

Valószínűleg 90% császárral fogok szülni.Valaki tudna segiteni?. Hogy bejöhet-e apuka a mütőbe? Meddig kell feküdni? Mikor állítanak fel? Mit kell vinni az örzöbe? Beengedik-e a párom az őrzőbe?Mikor láthatom a babámat Mikor kerülhetek le az osztályra? Minden érdekel.Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm.

2

Van akinek a kórházba szőrtelenítettek odalent? Durván csinálták? Vagy inkább itthon szülés előtt érdemes megcsinálni? Nagy pocival ha nem lát az ember oda elég nehéz már.

16

Anyukák, akik császárral szültetek, a kórházból való távozás után, hogy tudtátok ellátni a picit? Mennyire ment egyedül, vagy mennyi ideig kellett segítség, pl emelgetésben?

13

Vácon kb. mennyit kérnek a szülésért a szülésznők? Fogadott orvosom nem lesz de szülésznőre gondoltam.

5

Ha szült itt valaki a II-es Női Klinikán dr. Halász Lászlónál, leírná hogy működik nála a "hála"?

Még a terhesgondozás elején rákérdeztem a feltételekre, de csak annyit mondott, hogy úgy vállal szülést, ha a gondozások felét magánrendelésen, másik felét sztk-ban/klinikai keretek között rendezzük, viszont magára a szülésre semmit nem mondott. Nagyon jó embernek ismertem meg, simán el tudom képzelni róla, hogy akár még meg is sértődne, ha rákérdeznék konkrétan, vagy a kezébe nyomnám a borítékot szülés után, de mivel nyilván annyira mégsem ismerhetem, az is benne van, hogy elfogadná... Köszi a tapasztalatokat!

0

Ki szült a Bajcsyban 2013. 07.28-án (azt hiszem)? Konkrét személyt keresek.

Császárral szült, fogadott dokija Toldi doki volt.
A kislányát Fanninak hívják.
Ha magadra ismersz, vagy a ő a szobatársad volt, légy szíves írj.
Köszi

1

Holnapra vagyo kiírva! Ki tart velem? Van itt még valaki a hétre?

5

Hol lehet olyan betétet venni, ami egyben bugyi is? Ugy tudom szülés után egyből ez nagyon praktikus.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!