Találatok a következő kifejezésre: Győrben milyen vannak (106 db)

Győr milyen helyzetben van más városokhoz képest?

Élhető város,Menyire problémás a város, jó a gazdasági helyzete STB...?

Legjobb válasz: Szerintem jó helyzetben van.Sok a multi gyár.igy van munkahely.

Szerintem jó helyzetben van.Sok a multi gyár.igy van munkahely.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ ment a zöld kéz :)
Teljes mértékben élhetõ, sok munkahely van, most növelte az Audi a területét, így 2-3000 új munkahely született. Cigányok, mint mindenhol, itt is vannak, de nem sok, és nem is a nagyon problémás fajták. Tele van az év fesztiválokkal, nyáron szinte minden hétvégén van valami program.
Valamelyik újságban (nem pletykalapban) olvastam hogy Budapest után ott a legjobb a fizetés Magyarországon.

Győr Árkádban vannak leárazások, vagy már tavaszi cuccok? Milyen áron? érdemes elmenni?

Legjobb válasz: Van ahol még sok cucc van leárazva pl a reservedben a héten még volt 900 ft ért vettem utolsó darabos felsõt, mega new yorkerbe zara-ban voltam még ott is volt leárazás, de pl c&a ban már nem

Van ahol még sok cucc van leárazva pl a reservedben a héten még volt 900 ft ért vettem utolsó darabos felsõt, mega new yorkerbe zara-ban voltam még ott is volt leárazás, de pl c&a ban már nem

Győrben milyen diákmunkák vannak egyetemisták részére?

Koleszos vagyok, és szeretnék a suli mellett dolgozni is valamit. Ha esetleg valaki tudna írni valami munkahelyet az nagyon jó lenne. :)

Legjobb válasz: Körbe kell kérdezni a nagyobb diákmunka-szervezeteket. A Pannonwork kifejezetten egyetemistákra van ráállva általában, hostesskedés, könnyû fizikai munka, irodai kisegítõ munka, call center-ezés is van náluk, de hasonló kínálat megtalálható a Melódiáknál és a Fürgediáknál is, bár tapasztalatom szerint tanév közben a Pannonworknél találsz leggyorsabban munkát.

Körbe kell kérdezni a nagyobb diákmunka-szervezeteket. A Pannonwork kifejezetten egyetemistákra van ráállva általában, hostesskedés, könnyû fizikai munka, irodai kisegítõ munka, call center-ezés is van náluk, de hasonló kínálat megtalálható a Melódiáknál és a Fürgediáknál is, bár tapasztalatom szerint tanév közben a Pannonworknél találsz leggyorsabban munkát.


Győrben milyen katonai képzések vannak és mi az intézménynek a neve? Megköszönném ha linket is kapnék erre vonatkozóan. Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: gyõrben semmi. központilag MH KPTSZI-n és ZMNE-n van katonai képzés. link nem kell, írd be google-be ezeket a betûket!

gyõrben semmi. központilag MH KPTSZI-n és ZMNE-n van katonai képzés. link nem kell, írd be google-be ezeket a betûket!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)
S.E.M.M.I.
A kérdező hozzászólása: Ez elég határozott volt:) ;) Kösziii:)
A kérdező hozzászólása: Még 1 kérdés...úgy értitek abszolút nincs semmi, tehát pl egy olyan tanfolyam vagy valami?
A kérdező hozzászólása: Garab a vezetékneve a doktor urnak
Dr Garab Endre a gyermekem fityma szükületét mútötte.Amennyi jó csak ellehet mondani egy orvosról ---emberrõl az mind elmondható róla.
A kérdező hozzászólása: Igen, mar tul vagyunk rajta. Egy pesti "orvos" 5 cm-t akart kivagni a Kisfiam lababol, ranezes nelkul, egy fel cm-es Szálka miatt. Hat mi Gyõrig menekültünk elõle. Véletlenül hozott ossze a sors minket A DOKTOR ÚRRAL, es o mûtét nelkul, pici vágás utan kiszedte a Kisfiam lababol a szálkát. A doktor úr mindenféle szempontot tekintve is kiváló ember!!!!
708. Rómer Flóris cserkészcsapat: http://romerfloris.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Győrben milyen lovasiskolák vannak?

Szeretnék esetleg Győrbe menni továbbtanulni de nem tudom, hogy igazából milyen iskolák vannak ott.

Legjobb válasz: Szia Laura .. :) Veres Péter Mezõgazdasági iskola :)

Szia Laura .. :) Veres Péter Mezõgazdasági iskola :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ!
Gyõrben Decathlon.
veszprém: topsport, intersport

Győrben milyen olyan program, látnivaló, érdekesség van amit érdemes lenne megnézni?

oda megyünk osztálykirándulásra és ötleteket szeretnék:)

Legjobb válasz: én gyõri vagyok,de így konkrétan csak a várfalat tudom mondani,színházokat.nézz utána a neten sztem

én gyõri vagyok, de így konkrétan csak a várfalat tudom mondani, színházokat.nézz utána a neten sztem
Mobilis, állatkert, Füles bástya... a belvárosban is mindig van kiállítás. :) Szerintem magát a belvárost megnézni is élmény, az épületek nagyon szépek fõleg estefelé. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :) )
Mobilis, Gyõr Zoo, ETO Stadion és Park, Aranypark, Termálfürdõ, Széchenyi Tér, Baross út, Vár fal, Püspökvár, Zsinagóga, Bazilika, Bécsi Kapu tér, Duna kapu tér, Achilles Park, Jedlik híd, Városháza

Dr. Lendvai Viktor győri nőgyógyásznak van sztk-s rendelése is? Ha igen hol? Jár valaki hozzá? Ért a pcos-hez is? Milyen orvos?

Olyan orvost keresek,aki rendesen megvizsgál és tud segíteni,és nem laparral gyógyítja a pcos-t.Most költöztünk ide.

Legjobb válasz: Szia! Keddenként rendel a II. számú terhesgondozóban. Nem tudom mennyire ért a PCOS-hez, de nagyon jó orvos, csak jót tudok róla mondani.

Szia! Keddenként rendel a II. számú terhesgondozóban. Nem tudom mennyire ért a PCOS-hez, de nagyon jó orvos, csak jót tudok róla mondani.
Ez a Szent Imre úti rendelõben van, bemész és egybõl balra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Be kell hozzá jelentkezni, vagy csak elmegyek és fogad?
Idõpontot kell kérni. Ahogy bemész jobbra ott lesz a kartonozó. Mondd meg, hogy a Lendvaihoz szeretnél idõpontot kérni, de nem terhesgondozásra. Kb 2 héttel késõbbre adnak idõpontot, ha a doki nincs szabadságon. De az is lehet, hogy elõbb. Nem csak õ rendel ott, minden nap más. Õ a II. számú ajtónál lesz, de ki is van írva. Majd szólítanak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Akkor holnap bemegyek. Köszönöm a részletes leírást is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!