Találatok a következő kifejezésre: Győrben milyen Dr Vajda (2 db)

Milyen orvosnak találjátok Dr. Vajda Attilát? (Győr)

Legjobb válasz: Köszönöm szépen! Akkor jó ... én is így vagyok vele, csak még nem találkoztunk túl sokszor, s nem tudtam, hogy tényleg mindig ilyen-e ... Nekem is csak pozitív élményem van eddig vele kapcsolatban, remélem ez a továbbiakban is megmarad! Jó hétvégét mindenkinek, s még egyszer köszönöm a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Akkor jó ... én is így vagyok vele, csak még nem találkoztunk túl sokszor, s nem tudtam, hogy tényleg mindig ilyen-e ... Nekem is csak pozitív élményem van eddig vele kapcsolatban, remélem ez a továbbiakban is megmarad! Jó hétvégét mindenkinek, s még egyszer köszönöm a válaszokat!
õ volt az ügyeletes osztályvezetõ fõorvos mikor én szültem.ha õ nincs, lehet hogy császárral szülök, de lehet, hogy nem valami nagyobb baj is történt volna. én csak hálás vagyok neki!egy határozott, de kedves orvost ismertem meg benne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Szép estét!
nekem volt fogadott orvosom, de mivel (2 héttel túlhordtam, diabéteszesen) többször vizsgált. Maximálisan pozitív a véleményem róla, nagyon felkészült orvos, és emberileg is nagyon pozitív!
utolsó vagyok, ami lemaradt: de mivel befektettek, így többször vizsgált.

Győrben milyen orvos Dr Vajda Attila? Érdemes hozzá menni?

Legjobb válasz: Gyõrben csak hozzá érdemes menni!

Gyõrben csak hozzá érdemes menni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!