Találatok a következő kifejezésre: Győrben milyen Dr (16 db)

A kérdező hozzászólása: Garab a vezetékneve a doktor urnak
Dr Garab Endre a gyermekem fityma szükületét mútötte.Amennyi jó csak ellehet mondani egy orvosról ---emberrõl az mind elmondható róla.
A kérdező hozzászólása: Igen, mar tul vagyunk rajta. Egy pesti "orvos" 5 cm-t akart kivagni a Kisfiam lababol, ranezes nelkul, egy fel cm-es Szálka miatt. Hat mi Gyõrig menekültünk elõle. Véletlenül hozott ossze a sors minket A DOKTOR ÚRRAL, es o mûtét nelkul, pici vágás utan kiszedte a Kisfiam lababol a szálkát. A doktor úr mindenféle szempontot tekintve is kiváló ember!!!!

Győrben milyen orvos Dr Vajda Attila? Érdemes hozzá menni?

Legjobb válasz: Gyõrben csak hozzá érdemes menni!

Gyõrben csak hozzá érdemes menni!

Győrben szült már valaki dr. Horváth Zoltánnál? milyenek a tapasztalatok? Ti kit ajánlotok?

Legjobb válasz: Én Horváth Zoltánt nem ismerem,Dr Nagy Zoltánhoz járok.Csak jót tudok Róla mondani,alapos,lelkiismeretes,bármikor felhívhatom.A sógornõm nála szült szeptemberben,maximálisan meg van elégedve vele! Boldog Babavárást! 27 hetes Kismami

Én Horváth Zoltánt nem ismerem, Dr Nagy Zoltánhoz járok.Csak jót tudok Róla mondani, alapos, lelkiismeretes, bármikor felhívhatom.A sógornõm nála szült szeptemberben, maximálisan meg van elégedve vele! Boldog Babavárást! 27 hetes Kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi!dr. Horváth Zoltán nagyon fiatal orvos még, a terhesgondozóban rendel csütörtökönként. A hétvégén pozitív lett a tesztem és gondoltam hozzá megyek, mert eddig bevált, de jó lenne tudni, hogy milyen a terhesgondozás, szülés során.
Szia! Én is hozzá jáok terhesgondozásra, nagyon rendesnek mondhatom.Az igaz, hogy ismertem õt elõtte is, együtt dolgoztunk. De a nem eüs kismamái sem panaszkodtak rá. :) Szerintem maradhtsz nála. Üdv:13 hetes Kismama

Szült valaki Győrben Dr Fekete Zoltánnál? Milyen tapasztalaitok vannak vele kapcsolatban?

Sziasztok!Tavaly HPV gyanúsként diagnosztizáltak és onnantól kezdve mindig nála voltam mikor visszakellett mennem.(Természetesen nem a magánrendelésen,hanem a kórházban) Azóta rendbe jött minden és 7hetes terhesként ismét hozzá kaptam időpontot jövöhét péntekre.Szeretném kérdezni,hogy mi a véleményetek,tapasztalatotok vele kapcsolatban?A kórház honlapján még úgy volt feltüntetve hogy orvos munkatárs.Ez mit takar?Első két gyermekemet Dr Likár Zsoltnál szültem(sőt még én is nála születtem,tehát elég régóta ismert),de sajnos nagyot csalódtam benne(fogadott doki volt) így ő most szóba sem jöhetett.Köszönöm előre is mindenkinek a válaszokat!

Legjobb válasz: Azt hozzá kell tegyem az elmúlt idõszakban teljesen korrekt volt velem,meg voltam elégedve.De egy kismamával milyen?Mint szülészorvos mi a véleményetek?

A kérdező hozzászólása: Azt hozzá kell tegyem az elmúlt idõszakban teljesen korrekt volt velem, meg voltam elégedve.De egy kismamával milyen?Mint szülészorvos mi a véleményetek?
Az én fogadott dokim, a Bödecs sajna nem a gyõri kórházban dolgozott, így szüléskor maradt az ügyeletes, aki a Fekete volt. Igazából rendes volt, semmi gond, de mondjuk nem is jött be utána egyszer sem hozzám, mint a fogadott dokik szoktak.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ha van fogadott dokid van, a többi nem igazán akar foglalkozni veled!Tapasztalat nekem is.
Igen, értem mit mondasz, de aki nekem dokim volt, õ régen volt Gyõrben, nála szültem a nagylányt, és mindenképp õt akartam. Átment a csornai kórházba, viszont Gyõrben megmaradt a magánrednelése. Én pont 2 éves szültem a kisfiamat a Feketénél. Mikor a záróhoz kellett megvizsgálni, mondta, hogy 6 hetes kontrollra mehetek a Bödecshez, de természetesen hozzá is. (az ingyenes terhesgondozót nem ajánlotta) :)
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor jobb ha nem fogadom meg :)
Szia! Én az elsõ fiamat is nála szültem és most is hozzá járok.Meg vagyok elégedve teljessen vele.Nem pénzéhes nagyon kedves vidám és mindig megnyugtat.Az elsõ szülésnél egy hétig voltam nála mert a dokim átadott mivel ment nyaralni és a szülés után napi 2x bejött hogy megnézzen minket.A császár heget gyönyörüen megcsinálta.8000 ft a terhesgondozás és ha vizsgál is akkor az ultrahang beletartozik.Szerintem nagyon jó orvos a Fekete.Én ajánlom neked!
Én is nála szültem (császár), és egyáltalán nem pénzéhes, korrekt, alapos(tényleg mindennek utánajár)és még jófej is, sztk.-rendelésen is mindig mosolyogva jöttek ki tõle a kismamák, volt mindenkihez 1-2 jó szava. Mi megint felfogadjuk most a 2. babóval.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)

Győrben fogok szülni, december közepére vagyok kiírva. Milyen tapasztalataitok vannak Dr. Drozgyik Csabáról? Milyen volt a szülés? Mennyit kér? Mennyit adtatok? Adtatok-e vmennyit neki? Akármi még, ami eszetekbe jut.

Legjobb válasz: Én pénteken szültem,nem õ volt az orvosom,de bent volt a szülõszobán-ügyeletes volt és barom taplo.Már bocsi,én 2 ujjnyiról indultam és 40 perc alatt szültem meg a kislányom,rettenetes fájdalmakkal,és hát nem halkan.Szégyen ide vagy oda,õ odajött és leordította a fejem 2 tolófájás között,hogy miért kell kiabálni,nem kedves stílusba.hozzáteszem a dokimat baromira nem érdekelte,azt mondta ha jól esik ordítsak csak mûködjek együtt.azzal meg ment,hisz a baba nagyon hamar meglett.Más tapasztalatom nincs vele,de bnõm huga nála szült,40000-t adott neki,úgy hogy nem kérdezte meg csak mikor más dolgokról kérdezett,a doki mondta nkei,hogy ezt még meg szokták kérdezni tõle a kismamák és hát az a minimum nála.Na ha ezt vki így kimondja,háát nem tudom.Nekem nem volt vele jó tapasztalatom....

Én pénteken szültem, nem õ volt az orvosom, de bent volt a szülõszobán-ügyeletes volt és barom taplo.Már bocsi, én 2 ujjnyiról indultam és 40 perc alatt szültem meg a kislányom, rettenetes fájdalmakkal, és hát nem halkan.Szégyen ide vagy oda, õ odajött és leordította a fejem 2 tolófájás között, hogy miért kell kiabálni, nem kedves stílusba.hozzáteszem a dokimat baromira nem érdekelte, azt mondta ha jól esik ordítsak csak mûködjek együtt.azzal meg ment, hisz a baba nagyon hamar meglett.Más tapasztalatom nincs vele, de bnõm huga nála szült, 40000-t adott neki, úgy hogy nem kérdezte meg csak mikor más dolgokról kérdezett, a doki mondta nkei, hogy ezt még meg szokták kérdezni tõle a kismamák és hát az a minimum nála.Na ha ezt vki így kimondja, háát nem tudom.Nekem nem volt vele jó tapasztalatom....
Elsõ vagyok, elsõt, Likár doktornál, másodikat (Likár doktor elment szabira) Stummer doktornál, most Fekete doktor az orvosom, és remélem hétfõn már mond valami közeli idõpontot a mûtétre :) Mindhárom császár :( 36 hkm
Nekem sincs róla jó véleménye. Egy bunkó, mogorva tapló.
Szia, igaz nekem nem az orvosom, de szerintem nagyon mogorva. 10 éve császározott az ln dokimmal, nekem nem szimpatikus. Mivel adjunktus, szerintem jól meg kell fizetni. Nem mondta mennyit kér? Ha nem mondta, ne is kérdezz rá, és akkor annyit adsz, amennyit gondolsz. Boldog babavárást. 36 hkm
Hát jól gondold meg szerintem, hogy nála akarsz e szülni.Nekem sem õ az orvosom, de én sem hallottam jókat róla, meg ahogy látom más sem.Tapasztalatom szerencsére nincs vele kapcsolatban, remélem ezek után nem is lesz. Nyugodt szívvel ajánlom dr.Maár Róbertet, én nemsokára szülök nála(remélem :D ), eddig meg vagyok vele elégedve.Nem mondja meg a szülés árát, amennyit tudsz annyit adsz, ezen kívül 5000ft a magánrendelése. Egyébként akik válaszoltak már: Kinél szültetek? 35hkm
3. vagyok. Dr. Fekete Zoltánnál szültem 3 évvel ezelõtt. Nagyon rendes, jó humorú doki, bátran merem ajánlani.
Elsõt Nagy Zoltánnál szültem, de a szülésnél nem állt mellém.Másodikat Likár doktornál, rendkívül meg voltam vele elégedve.Bár villám szülés volt, minden értem és a babáért volt, nem érdekelte hogy végig kiabáltam, tartotta bennem a lelket, pedig semmi fájdalomcsillapítóra nem volt idõ :(Utána is látogatott, és olyan gátvarrást csinált, hogy szülés után 2 órával ültem és azóta sem érzem :) Meg lehet neked nem lényeges, de nekünk kiváló minõségbe és mennyiségbe tudta levenni az õssejtet is.Ez is orvos függõ talán egy kicsit.
Árat õ sem mondott elõre, ránk bízta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Megleptetek ezzel a sok negatív véleménnyel, mert még senkitõl nem hallottam ilyeneket róla és nekem sem volt még negytív tapasztalatom õt illetõen... :( Aki még elõtte áll, annak könnyû szülést, aki már túl van rajta, boldog babázást és jó egészséget kívánok!

Győrben Dr. Nagy Zoltán nőgyógyászról vélemények? Milyen a terhesgondozás és szülés alatt?

Legjobb válasz: Nõvérem mindkét gyermekét nála szülte, normál úton, nagyon meg volt elégedve, azóta is hozzá jár.

Nõvérem mindkét gyermekét nála szülte, normál úton, nagyon meg volt elégedve, azóta is hozzá jár.
Szia! Én hozzá járok nõgyógyászatra. Bár hallottam róla negatív véleményt is (ami inkább csak a modorára vonatkozik), de ez csak elenyészõ a sok-sok pozitív mellett. :) Én nagyon kedvelem, közeli ismerõsöm szült már nála két gyereket, és csakis jót mondott róla. Egyébként nála születtem, és ha minden jól alakul, nála is fogok szülni. :) Írd majd meg a saját tapasztalatodat, ha Õt választottad.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a válaszodat, terhesgondozásra hozzá járok eddig meg vagyok vele elégedve(persze a rigolyáit-stílusát félretéve :) remélem a szülésnél sem változik a véleményem. Ezért érdekelnének a tapasztalatok aki szült már nála.
Szia! 2. hsz vagyok. Figyelemmel kiserem a kerdest, mert engem is erdekelnek a tapasztalatok vele kapcsolatban. Hanyadik hetben vagy? Neked milyen egyebkent a velemenyed rola? Remelem, meg erkezik hozzaszolas a temahoz.
Szia! Én azt szeretném kérdezni, hogy kedves? nem kellemetlen nála a vizsgálat? mennyit kell fizetni?
A kérdező hozzászólása: Én a 19.hétben vagyok, én nem mennék máshoz, bár van egy különleges stílusa, ha olyan kedve van beleköt mindenbe pl:hosszú köröm, kettõnél több fülbevaló, gyûrûk...stb. de a terhesgondozására nem panaszkodhatok. A kedvessége a hangulatától függ, és 7000 ft-ot kér.
2. hsz vagyok. Bár nem terhesgondozásra, de elég gyakran járok hozzá. Érdekes egy fazon. Bár nekem rettentõen szimpatikus. Õ az a tipikus apáskodó nõgyógyász. (Múltkor olvastam errõl egy cikket.) Elég nyers, megmondós típus, bár kétség kívül ismeri a humort is. Egyáltalán nem pátyolgatós fajta, de nekem erre nincs is igényem. Emlékszem, hogy az elsõ 5 percben, amikor elõször mentem vizsgálatra, ott akartam hagyni. Most meg nem tudnék váltani...

Dr. Lendvai Viktor győri nőgyógyásznak van sztk-s rendelése is? Ha igen hol? Jár valaki hozzá? Ért a pcos-hez is? Milyen orvos?

Olyan orvost keresek,aki rendesen megvizsgál és tud segíteni,és nem laparral gyógyítja a pcos-t.Most költöztünk ide.

Legjobb válasz: Szia! Keddenként rendel a II. számú terhesgondozóban. Nem tudom mennyire ért a PCOS-hez, de nagyon jó orvos, csak jót tudok róla mondani.

Szia! Keddenként rendel a II. számú terhesgondozóban. Nem tudom mennyire ért a PCOS-hez, de nagyon jó orvos, csak jót tudok róla mondani.
Ez a Szent Imre úti rendelõben van, bemész és egybõl balra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Be kell hozzá jelentkezni, vagy csak elmegyek és fogad?
Idõpontot kell kérni. Ahogy bemész jobbra ott lesz a kartonozó. Mondd meg, hogy a Lendvaihoz szeretnél idõpontot kérni, de nem terhesgondozásra. Kb 2 héttel késõbbre adnak idõpontot, ha a doki nincs szabadságon. De az is lehet, hogy elõbb. Nem csak õ rendel ott, minden nap más. Õ a II. számú ajtónál lesz, de ki is van írva. Majd szólítanak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Akkor holnap bemegyek. Köszönöm a részletes leírást is.

Dr. Balogh Ildikó győri nőgyógyászról mi a véleményetek és milyen árakon dolgozik?

Hormonlabor elemzése végett keresném fel.

Legjobb válasz: Szia! Én hozzá jártam,szerintem nagyon normális nõ,és alapos is!Én csak ajánlani tudom! Amikor jártam hozzá,egy vizsgálat 5000-6000-ft volt.De ez már két évvel ezelõtt volt,már nem hozzá járok,mert õ nem vezet le szülést.Viszont ajánlom a teáit is,nekem a peteérést az állította vissza. Üdv!

Szia! Én hozzá jártam, szerintem nagyon normális nõ, és alapos is!Én csak ajánlani tudom! Amikor jártam hozzá, egy vizsgálat 5000-6000-ft volt.De ez már két évvel ezelõtt volt, már nem hozzá járok, mert õ nem vezet le szülést.Viszont ajánlom a teáit is, nekem a peteérést az állította vissza. Üdv!
Én is hozzá jártam. Aranyos, rendes volt amíg abba nem hagytam a gyógyszert. Mikor mondtam neki hogy babát szeretnénk csinált uh-t (nem mondta hogy mi a bajom). Menzim nem volt. Csak felírta a closty-t és a merckformint és 2-3 havonta hívott vissza kontrollra. Így ment el majdnem 1 év. Utána dokit váltottam és az új dokim világosított fel hogy pco-m van. És az új orvosom fél év alatt mindenféle vizsgálatot megcsináltatott. ez azért eléggé rosszul esett és csalódtam benne, mert már hozzá jártam 14 éves koromtól. És már akkor is tudta a pco-t és felírta rá a fogamzásgátlót.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!