Találatok a következő kifejezésre: Győrben ki legjobb szülész (4 db)

Győrben ki a legjobb szülész? Kit érdemes megfogadni? Milyen a Győri korház szülészete?

Legjobb válasz: Szia! Én tudom ajánlani Dr.Bodai Károlyt én nála fogok szülni és nála szült mostanság elég sok ismerõsöm, kedves aranyos és közvetlen. Ha érdekel esetleg priviben tudok tel. számot adni. Boldog babavárást. 31 hetes kismami

Szia! Én tudom ajánlani Dr.Bodai Károlyt én nála fogok szülni és nála szült mostanság elég sok ismerõsöm, kedves aranyos és közvetlen. Ha érdekel esetleg priviben tudok tel. számot adni. Boldog babavárást. 31 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia. Megköszönném, ha elküldenéd. köszi, az infot

Szerintetek Győrben Ki a legjobb szülész-nőgyógyász Dr. Likár Zsolt vagy Dr. Nagy Zoltán?

Legjobb válasz: Én csak dr. Likár Zsoltról tudok véleményt mondani-vele teljesen elégedett voltam, a másik orvost csak névrõl ismerem.

Én csak dr. Likár Zsoltról tudok véleményt mondani-vele teljesen elégedett voltam, a másik orvost csak névrõl ismerem.
Nekem dr. Likár Zsolt az orvosom, eddig csak pozitív tapasztalatom volt s van vele kapcsolatban

Győrben ki a legjobb szülész-nőgyógyász orvos?

Legjobb válasz: Szerintem mindenki azt fogja írni,akinél õ szült... Na szóval: szerintem :) Fekete Zoltán! Nagyszerû orvos,és remek humorú ember,ami nagyon jól jött nekem a 20 órás vajúdás alatt... Nem fogadott orvos volt,nem is adtam neki semmit,mégis minden nap bejött megnézni,holott a vizites is járt körbe!

Szerintem mindenki azt fogja írni, akinél õ szült... Na szóval: szerintem :) Fekete Zoltán! Nagyszerû orvos, és remek humorú ember, ami nagyon jól jött nekem a 20 órás vajúdás alatt... Nem fogadott orvos volt, nem is adtam neki semmit, mégis minden nap bejött megnézni, holott a vizites is járt körbe!
Ja, és még valami. A következõ szülésemre biztos felkérem!
Dr. Busznyák Csaba. Én nála szültem és hozzá is jártam gondozásra, de sztk-ra. Nagyon rendes volt. Szülésemnél meg pont õ volt az ügyeletes doki. Nem kapott semmit tõlem, de így is rendes volt. Bár szerintem ez lenne a természetes.
Elsõ vagyok! Igen, Busznyák doki is nagyon rendes!
Likár Zsolt: jó szakember, empatikus és szintén nagyon jó a humora!


Mi a véleményetek győri szülész-nőgyógyászokkal kapcsolatban, kik a legjobbak?

Legjobb válasz: Szia! Én már írtam itt másnak is. :) Az én orvosom Dr Stummer Jánost tudom ajánlani. Nagyon rendes, kedves, udvarias, segítõkész. Kérdezhetsz bármit tõle, mindenre válaszol. Szép a rendelõje is. Kb. 2 hete voltam nála éppen. Cytologia és ultrahang együtt 9.000 Ft volt. Nekem megér ennyit, mert egyáltalán nem feszengek a "kezei közt". Nem érzek semmit abból, amit csinál. :) Remélem tudtam segíteni valamit. :)

Szia! Én már írtam itt másnak is. :) Az én orvosom Dr Stummer Jánost tudom ajánlani. Nagyon rendes, kedves, udvarias, segítõkész. Kérdezhetsz bármit tõle, mindenre válaszol. Szép a rendelõje is. Kb. 2 hete voltam nála éppen. Cytologia és ultrahang együtt 9.000 Ft volt. Nekem megér ennyit, mert egyáltalán nem feszengek a "kezei közt". Nem érzek semmit abból, amit csinál. :) Remélem tudtam segíteni valamit. :)
Jajj...bocsi. Kicsit elírtam az elsõ mondatot. :S Nagyon fáradt vagyok már. :) Szóval az orvosom Dr Stummer János, õt tudom ajánlani. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, én Dr.Nagy Zoltánról vagy Dr.Likár Zsoltról hallottam sok jót, ti melyiket választanátok?
Elsõ vagyok! :) Dr Horváth Zoltánról én is jókat hallottam. Szerintem mindenkinek vannak jobb, és rosszabb napjai is, ez így van az orvosoknál is. Én DR Stummerhez járok már évek óta, (magánrendelésre) és soha semmi gondom nem volt vele. Sajnos, ha nem fizet nekik az ember hajlamosak bunkók lenni...és ez eléggé általános nálunk sajnos. :( Ez az én tapasztalatom, persze nem minden orvos ilyen.
Kedves Elsõ! Sajnos pont ez az amirõl az Én esetem is szólt, hogy Stummer ha kórházi eset vagy, épp hogy le ne nem köp, bezzeg ha fizetsz.... undorító... és sajnos sok doki van így...
Kedves Kérdezõ, akkor szerintem a Likár. Bár nála nem voltam még de jókat hallottam róla.
Elsõ vagyok! Igen, tényleg nagyon sok orvos bunkó, ha nem fizetsz neki. Tényleg vannak kivételek, de sok rosszat is hallottam már ismerõsöktõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!