Találatok a következő kifejezésre: Győrben ki legjobb nőgyogyász (5 db)

Szerintetek Győrben Ki a legjobb szülész-nőgyógyász Dr. Likár Zsolt vagy Dr. Nagy Zoltán?

Legjobb válasz: Én csak dr. Likár Zsoltról tudok véleményt mondani-vele teljesen elégedett voltam, a másik orvost csak névrõl ismerem.

Én csak dr. Likár Zsoltról tudok véleményt mondani-vele teljesen elégedett voltam, a másik orvost csak névrõl ismerem.
Nekem dr. Likár Zsolt az orvosom, eddig csak pozitív tapasztalatom volt s van vele kapcsolatban

Győrben ki a legjobb szülész-nőgyógyász orvos?

Legjobb válasz: Szerintem mindenki azt fogja írni,akinél õ szült... Na szóval: szerintem :) Fekete Zoltán! Nagyszerû orvos,és remek humorú ember,ami nagyon jól jött nekem a 20 órás vajúdás alatt... Nem fogadott orvos volt,nem is adtam neki semmit,mégis minden nap bejött megnézni,holott a vizites is járt körbe!

Szerintem mindenki azt fogja írni, akinél õ szült... Na szóval: szerintem :) Fekete Zoltán! Nagyszerû orvos, és remek humorú ember, ami nagyon jól jött nekem a 20 órás vajúdás alatt... Nem fogadott orvos volt, nem is adtam neki semmit, mégis minden nap bejött megnézni, holott a vizites is járt körbe!
Ja, és még valami. A következõ szülésemre biztos felkérem!
Dr. Busznyák Csaba. Én nála szültem és hozzá is jártam gondozásra, de sztk-ra. Nagyon rendes volt. Szülésemnél meg pont õ volt az ügyeletes doki. Nem kapott semmit tõlem, de így is rendes volt. Bár szerintem ez lenne a természetes.
Elsõ vagyok! Igen, Busznyák doki is nagyon rendes!
Likár Zsolt: jó szakember, empatikus és szintén nagyon jó a humora!

Győrben ki a legjobb nőgyogyász?

Mert még mindig nem vok beteg 24 éves vagyok és még sohase voltam. Segitséget szeretnék kérni

Legjobb válasz: Elõször is csinálj tesztet, ha pozitív akkor szerintem menj el a terhesgonozóba terhességmegállapításra, nekem nem volt fogadott dokim, de a terhesgondozóban van több jó doki is akihez én jártam a Stummer János doki, fiatal, és nagyon lelkiismeretes(ha jól tudom most szerdánként van), akinél szültem(császárral) Bodai Károly középkorú, szintén lelkiismeretes, nagyon rendes volt pedig egy árva garast sem kapott õ keddenként rendel, neki van magánrendelése is a Kodály Z. uton a Salvia patika mellett. De biztos sokan fognak még válaszolni neked és mindenki a saját dokiját fogja ajánlani. Neked kell választani! Jó babavárást!!!

Elõször is csinálj tesztet, ha pozitív akkor szerintem menj el a terhesgonozóba terhességmegállapításra, nekem nem volt fogadott dokim, de a terhesgondozóban van több jó doki is akihez én jártam a Stummer János doki, fiatal, és nagyon lelkiismeretes(ha jól tudom most szerdánként van), akinél szültem(császárral) Bodai Károly középkorú, szintén lelkiismeretes, nagyon rendes volt pedig egy árva garast sem kapott õ keddenként rendel, neki van magánrendelése is a Kodály Z. uton a Salvia patika mellett. De biztos sokan fognak még válaszolni neked és mindenki a saját dokiját fogja ajánlani. Neked kell választani! Jó babavárást!!!
Lehet én értettem félre a kérdést, de én úgy értelmeztem, hogy neked soha életedben nem volt menstruációd. Én értelmeztem rosszul?:S
A kérdező hozzászólása: sohase voltam nögyogyásznál ugy kell érteni.menszesz mindig volt
Nem vagyok gyõri, de összehozott a sors Balogh Ildikóval, nagyon kedves, okos, szívbõl ajánlom! Gyõrben magánrendel, keress rá neten, ott van telszám is!

Mi a véleményetek győri szülész-nőgyógyászokkal kapcsolatban, kik a legjobbak?

Legjobb válasz: Szia! Én már írtam itt másnak is. :) Az én orvosom Dr Stummer Jánost tudom ajánlani. Nagyon rendes, kedves, udvarias, segítõkész. Kérdezhetsz bármit tõle, mindenre válaszol. Szép a rendelõje is. Kb. 2 hete voltam nála éppen. Cytologia és ultrahang együtt 9.000 Ft volt. Nekem megér ennyit, mert egyáltalán nem feszengek a "kezei közt". Nem érzek semmit abból, amit csinál. :) Remélem tudtam segíteni valamit. :)

Szia! Én már írtam itt másnak is. :) Az én orvosom Dr Stummer Jánost tudom ajánlani. Nagyon rendes, kedves, udvarias, segítõkész. Kérdezhetsz bármit tõle, mindenre válaszol. Szép a rendelõje is. Kb. 2 hete voltam nála éppen. Cytologia és ultrahang együtt 9.000 Ft volt. Nekem megér ennyit, mert egyáltalán nem feszengek a "kezei közt". Nem érzek semmit abból, amit csinál. :) Remélem tudtam segíteni valamit. :)
Jajj...bocsi. Kicsit elírtam az elsõ mondatot. :S Nagyon fáradt vagyok már. :) Szóval az orvosom Dr Stummer János, õt tudom ajánlani. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, én Dr.Nagy Zoltánról vagy Dr.Likár Zsoltról hallottam sok jót, ti melyiket választanátok?
Elsõ vagyok! :) Dr Horváth Zoltánról én is jókat hallottam. Szerintem mindenkinek vannak jobb, és rosszabb napjai is, ez így van az orvosoknál is. Én DR Stummerhez járok már évek óta, (magánrendelésre) és soha semmi gondom nem volt vele. Sajnos, ha nem fizet nekik az ember hajlamosak bunkók lenni...és ez eléggé általános nálunk sajnos. :( Ez az én tapasztalatom, persze nem minden orvos ilyen.
Kedves Elsõ! Sajnos pont ez az amirõl az Én esetem is szólt, hogy Stummer ha kórházi eset vagy, épp hogy le ne nem köp, bezzeg ha fizetsz.... undorító... és sajnos sok doki van így...
Kedves Kérdezõ, akkor szerintem a Likár. Bár nála nem voltam még de jókat hallottam róla.
Elsõ vagyok! Igen, tényleg nagyon sok orvos bunkó, ha nem fizetsz neki. Tényleg vannak kivételek, de sok rosszat is hallottam már ismerõsöktõl.

Ki a legjobb és legmegbizhatobb nőgyogyász Győrben?

mert még sohase voltam n?gyogyásznál és nagyon szeretnénk babát és szeretném kivizsgáltatni magam hogy egyáltalán lehet e gyermekünk.meg esetleg ha tudnátok olyan orvost is ajánlani aki a páromat is meg nézné hogy neki is minden rendben van e.tudom ez a kérdés nem ide tartozik csak gondoltam meg probálom ezt is megkérdezni.miota együtt vagyok a párommal azota késik lehet hogy csak az idegeségtöl,de azota hányingerem van egyfolytában és elég sokszor ehetnékem van meg éjszakánként egyfolytában kikell mennem pisilni.elöre is köszönöm ha segitetek:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!