Találatok a következő kifejezésre: Győrben hol olyan (57 db)

Győrben hol kapható olyan pékáru vagy/és olyan sütemény liszt ami nem búzából készült?

V. szín? lisztérzékeny vagyok!:(

Legjobb válasz: szia! a férjem is lisztérzékeny, és én saját magam szoktam neki készíteni a péksüteményeket, meg nasikat. csináltam már kalácsot, zsömlét, kiflit, kakaóscsigát, kenyeret, stb. Sajnos nem gyõri vagyok, így nem tudom hol lehet kapni pékárukat.

szia! a férjem is lisztérzékeny, és én saját magam szoktam neki készíteni a péksüteményeket, meg nasikat. csináltam már kalácsot, zsömlét, kiflit, kakaóscsigát, kenyeret, stb. Sajnos nem gyõri vagyok, így nem tudom hol lehet kapni pékárukat.
Szabadhegy elején, a síneke átmegyünk a Pláza után, s ott eg ydiétás bolt. Ételallergia-centrum a neve. A gabonabolt az Árpád útra költözött, az Árkádhoz közelebb, ott a szitázó mellett a zöldségessel szemben. Biztos õk is tudnak adni valamit. Valamint nagyáruházakban, tesco, spar. De szerintem minden maszek péknél van kukoricából készült.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!!! Sokat segítettél!! :)

Győrben hol találok olyan Középiskolát ahol Felnőttképzés/Intenzív érettségi képzés van Nappali Tagozaton?

Legjobb válasz: Olyan iskolát keressek ahol 2 év alatt lehet leérettségizni Nappali tagozaton !!!!Ezért sajnos a Kossuth Lajos Ipari Szakképzõ Iskola, Kollégium és Felnõttek Középiskolája nem jöhet szóba mert sajnos ott 3 éves a képzés!!!Ezenkívül van még olyan középiskola ahol van ilyen képzés és 2 éves???

A kérdező hozzászólása: Olyan iskolát keressek ahol 2 év alatt lehet leérettségizni Nappali tagozaton !!!!Ezért sajnos a Kossuth Lajos Ipari Szakképzõ Iskola, Kollégium és Felnõttek Középiskolája nem jöhet szóba mert sajnos ott 3 éves a képzés!!!Ezenkívül van még olyan középiskola ahol van ilyen képzés és 2 éves???
Szakképzõ iskolákat keres ott szokót lenni a végzõs szakmunkásoknak. De külsõs is jelentkezhet persze.
ez engem is érdekelne

Meg nem szűnő folyásom van. Hol ilyen, hol olyan. Kaptam már rá sokféle gyógyszert, de nem javul a helyzet. Emiatt már a hüvelyszárazság is kezd gondot okozni. Milyen kezelés kéne? Vagy milyen gyógyszer? Esetleg normális győri nőgyógyász?

El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Hát mindenképp válts nögyógyászt,ha ennyire nem tudja meggyógyitani!Próbálkozz a természetgyógyászattal is! az is sokat segit!

Hát mindenképp válts nögyógyászt, ha ennyire nem tudja meggyógyitani!Próbálkozz a természetgyógyászattal is! az is sokat segit!
A folyásnak nem is kell teljesen megszûnnie, ha nem rossz a szaga, és nem okoz semmi tünetet! Ez tisztítja és védi a hüvelyt a fertõzésektõl.
A kérdező hozzászólása: Hát ez inkább fertõzés, mint tisztító folyás. természetgyógyászatban milyen szerek vannak erre?
Van valami tüneted? Ha igen, mi az? Rossz szaga van a folyásnak?
A kérdező hozzászólása: változó. valamikor rossz szagú, vmikor nem, valamikor halvány sárga, van, hogy sötétebb, van, hogy darabos, van hogy nem. ..érdekes
nézesd meg, hátha mióma (annak vannak ilyen tünetei)


Győrben hol van olyan antik könyvesbolt, ahol Budd Hopkins Elveszett idő ill. a Figyelnek minket/ezt nem tudom, ki írta/ című könyveket meg tudom vásárolni?

Az a gond,hogy netes antikváriumokat találtam,ott 590ft-ért már meg lehet venni a könyveket,de a szállítási költség 800ft,így meg nem éri meg! Vagy ha valakinek megvan ez a 2 könyv és eladná az is érdekelne,persze hasonló áron.

Legjobb válasz: nem hinném, hogy 1500 forint olyan sok lenne egy könyvért.

nem hinném, hogy 1500 forint olyan sok lenne egy könyvért.
Bp-en a postaköltség 100Ft városon belül, de hozzád még drágább. Szerintem vedd meg, ma nem sokat lehet venni 1400Ft-ból, ha ennyit sem ér meg hagyd a fenébe
Bocsi 1000Ft
A kérdező hozzászólása: Hát 1500ft tényleg nem drága, nem is az a baj, csak, hogy ezek kilencvenegy-kettõben lettek kiadva tehát nem valami új cuccok, és sokallom azt, hogy maga a postaköltség több mint a könyv. De talán könyvtárban is fellelhetõk, akkor kihozom onnan inkább.
Letõlthetõ a netrõl angolul azt hiszem és talán magyarul is megvan. Könyvtárba érdemes keresni vagy tudod mit ? Írj az ufómagazinnak ! Azok õriznek ilyen régi könyveket és esetleg olcsón odadják
Keress még valamiket az antikváriumban, hátha megtetszik valami, vagy rátalálsz, valami régebben keresettre. És rendelj még 1-2 dolgot. Akkor megoszlik a postaköltség, 1-1 tételre arányaiban kevesebb jut. Nem tökéletes megoldás, de valamit ér.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket!

Győrben hol van olyan rendezvény, ahol a másfél éves kisfiam élőben láthatna hangszeren játszó embereket?

Ringató tudtommal itt nincs :-(

Legjobb válasz: Zeneiskola biztosan van, ott kérdezd meg, mikor vannak növendékhangversenyek. Az olyan koncert, ahol a tanulók (iskolás gyerekek) adnak elõ, a közönségben meg nagyrészt a szülõk, testvérek vannak. A testvérkék között is elõfordulnak picik, ott nem fog zavarni senkit, hogy a kisfiad koránál fogva nyilvánvalóan nem csendben fogja végigülni a hangversenyt. Meg nem is kell végig ottmaradni, beülsz annyi idõre, amennyire akartok. Az ilyen koncertek általában ingyenesek.

Zeneiskola biztosan van, ott kérdezd meg, mikor vannak növendékhangversenyek. Az olyan koncert, ahol a tanulók (iskolás gyerekek) adnak elõ, a közönségben meg nagyrészt a szülõk, testvérek vannak. A testvérkék között is elõfordulnak picik, ott nem fog zavarni senkit, hogy a kisfiad koránál fogva nyilvánvalóan nem csendben fogja végigülni a hangversenyt. Meg nem is kell végig ottmaradni, beülsz annyi idõre, amennyire akartok. Az ilyen koncertek általában ingyenesek.

Győrben hol van olyan állatkereskedés ahol lehet törpenyuszit venni? És ha veszünk neki ketrecet tálat kaját stb. a végén menyibe fog kerülni? Kb.12000? ja és hogy fiút vagy lányt? és mit esznek? ( mit szeretnek? )

Legjobb válasz: Najó...ha mindenképpen kitartó vagy, inkább vegyél fel msn-re és megbeszéljük a dolgokat. nem olyan egyszerû õket tartani, mint gondolod. És 12ezerbõl nem jössz ki, maga a ketrec 12nél kezdõdik, bár ez a méretétõl is függ. Nekem két szerelmetes kislánykám van, egy házinyuszkó meg egy oroszlánfejû törpenyuszi. Nagyobbik ketrece 120-as, kisebbiké 90-es. A nagyobb volt 14ezer körül, ami eszméletlenül olcsó ketrec tekintetében. Még jó, hogy épp akció volt.

Najó...ha mindenképpen kitartó vagy, inkább vegyél fel msn-re és megbeszéljük a dolgokat. nem olyan egyszerû õket tartani, mint gondolod. És 12ezerbõl nem jössz ki, maga a ketrec 12nél kezdõdik, bár ez a méretétõl is függ. Nekem két szerelmetes kislánykám van, egy házinyuszkó meg egy oroszlánfejû törpenyuszi. Nagyobbik ketrece 120-as, kisebbiké 90-es. A nagyobb volt 14ezer körül, ami eszméletlenül olcsó ketrec tekintetében. Még jó, hogy épp akció volt.
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.vadallatok... Itt minden le van írva a nyuszikról.Amúgy szerintem érdemesebb lányt venni.Bár én a bakokat jobban szeretem.Valahogy nekem a fiúk szelídebbek.
Írj privit, megadom az msn címemet, és beszélhetünk.
A kérdező hozzászólása: akkor megadod az msn-en címed?
Gyõrben Baross úton található kereskedésben szokott lenni törpenyúl az enyémet a barátom onnan vette.Barátomét én pedig a Pláza melletti kisállat kereskedésben(talán vizi világ a kereskedés neve)Hát attól függ milyen ketrecet és hol veszel van ahol 4-7 ezer forintból is megvan de láttam már 15ért is... tehát kereskedés függõ.Én lányt akartam a barátomnak azt mondták hogy fiú míg végül kiderült hogy lány:D Szóval érdemesebb 1 állatorvossal megnézetni hogy milyen nemû.Hát az enyémnek ilyen szívós itatója van mert abba amit a földre raksz elõbb belelép, kiborítja, összekoszolja.Itt vannak itatók: http://www.fressnapf.hu/111.html Az enyém olyan mint ami az elsõ képen van. Etetõ tálkának pedig kerámia tálat javaslok.Az enyém például hamutartóból eszik:D Tökéletesen megfelel neki.A táp meg az étrend nálam úgy zajlik hogy reggel általában táp(A pepe márkájú tápok jó minõségûek), aztán délután répa-alma néha együtt a 2 néha külön, és délután rakok be neki 2 marék szénát. Este pedig répa és táp. Ja és még az volt a kérdés hogy mit esznek: zöldségek közül: paprika, saláta, répa, fehér répa én ezeket adom. Gyümölcsök: alma. Persze több félét is lehet de ennyi itthon a neki való:) Remélem tudtam segíteni!

Győrben hol találok mosodát? Ha önkiszolgáló, az még jobb; de ha olyan van, aminél csak beadom a ruhát, az is jöhet.

Esetleg a belváros közelében lenne a legjobb és ha valaki tud, árakat is mondana?

Legjobb válasz: Valahol a Csaba utca végén van egy vagy volt de a pontos címet nem tudom.Õk hiteleknek dolgoznak de kérdezd meg.

Valahol a Csaba utca végén van egy vagy volt de a pontos címet nem tudom.Õk hiteleknek dolgoznak de kérdezd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Győrben hol érdemes olyan nőt keresni aki szeretne egy srácot elfenekelni?

Legjobb válasz: Gabika! A prosti nénik szivesen megteszik neked azt is!

Gabika! A prosti nénik szivesen megteszik neked azt is!
simán szól be egy csajnak az után, az cserébe elfenekel, tökön vág és betöri az orrodat
keress egy BDSM társkeresõt, regelj be, keresõknél sztem tuti, h vannak szûrõk és azokon szûrõn állíts be, h szadista/domináns nõ, meg Gyõr, azt nézd meg a találatokat...
Egy öreg néni házának az ablakát addig dobáld kõvel (lehetõleg be ne törjön) amíg meg nem támad a seprû nyéllel.
én tudok neked egy 125 kilos nõt na az majd elfenekel téged.
itt vok édes, egy 87 éves Nõstény ördög

Vannak Győr környékén olyan prostik akik az út mellett álldogálnak? Ha ige akkor hol? Melyik úton?

Legjobb válasz: az 1-es Abda fele vezetõ szakaszán szoktak álldigálni a Radnóti szobornál, de mind cigány

az 1-es Abda fele vezetõ szakaszán szoktak álldigálni a Radnóti szobornál, de mind cigány
A kérdező hozzászólása: Nem akarom õket meglátogatni csak egy kollégámmal azon vitatkoztunk hogy "náluk" nyugat magyar országon ilyet nem lehet csinálni...
Kossuth utca ott van bõven
A kérdező hozzászólása: És ott kint állnak az utcán? Nappal is?
nem olyan gyakoriak azért, a 83-es mellett van egy bordélyház, a 85-ös mentén Sopron környékén mondjuk gyakoribbak :D
Éjjel-nappal barátom :D de az mind cigó.
A kérdező hozzászólása: Nem tudtok esetleg keresztezõdést mondani? a Googléban akarom megkeresni?

Győrben hol találok olyan boltot, ahol bio szépségápolási termékek vannak? (kimondottan szépségápolási boltra gondolok, nem olyanra, mint a [email protected])

pl olyanra, ahol ilyen termékeket tudok vásárolni: (myropolium, elj.hu/natur-es-biobolt)

Legjobb válasz: https://maps.google.hu/maps?q=47.684416,17.634727&ll=47.6856..

második link már sikerült :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, tudom is h melyikrõl írtál, sokszor járok arrafelé de azt hittem, h ott csak bio kaja van :O köszi a fáradozást :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!