Találatok a következő kifejezésre: Győrben hol normális (8 db)

Győrben hol vannak normális (egyedülálló) csajok, akik szívesen ismerkednének?

Itt a nyár, nincs senkim :( de ez így nem jó. Viszont akármerre megyek, csak divatmajmokat látok. Van még olyan lány, aki tud önmaga lenni? Van egyénisége és humora?

Legjobb válasz: Már szinte ritkább kincs az aranynál is az ilyen lány!

Már szinte ritkább kincs az aranynál is az ilyen lány!
Kérdezgesd mindenrõl. Ha csak félszavakban válaszolgat, szedd a törölközõdet és menj a következõhöz. Hosszú az a part. Ha õ is kérdez rólad, az már pozitív visszajelzés. 34/F
"Szia. Ide telepedhetek melléd?" Ennyi. Szerinted mi a legrosszabb amit erre léphet? Rendõrt hív, hogy elszívod elõle a napfényt? Ha nagyon nem vagy szimpatikus neki, annyit tehet hogy arrébb költözik. Kérdezd meg, hol vannak a többiek. Ha erre annyit mond, egyedül van, az már jó jel.
A kérdező hozzászólása: Oké, lemegyek szívesen. De nem tudok "csak úgy" odamenni ismeretlenekhez... :(
Marcalváros I. lakótelep tele van. De ilyenkor nem látni õket. Majd ha jó idõ lesz menj le Aranypartra, ott hemzsegnek. 34/F
Szólok, ha találtam neked egyet! :) 15L (Gyõr :) )
A kérdező hozzászólása: 19
Hány éves vagy? Lehet nm jó felé keresgéltél eddig..
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy aki ilyen az vagy 13 éves vagy nem tetszik. Pedig nincsenek nagy elvárásaim a külsõvel kapcsolatban: arányos test, helyes arc. Ez ilyen sok?
A Dj-k viszont igen szar, egyhangú zenét nyomnak. Minél távolabb érdemes letelepedni. 34/F

Győrben hol van normális fodrászat?

eddig elég sok helyet próbáltam de a vállig ér? hajam kiigazítására nem dobok ki 3 ezret és eddig mindig csúnyán vágták le:( valaki nem tud valami jo helyet Gy?rben?

Legjobb válasz: Próbáltad már ady városban a Kodály Zoltán úti fodrászatot? Szerintem nagyon jók. (Fekete István suli elõtt van)

Próbáltad már ady városban a Kodály Zoltán úti fodrászatot? Szerintem nagyon jók. (Fekete István suli elõtt van)
A kérdező hozzászólása: még nem:) de akkor megnézem magamnak:) köszi

Meg nem szűnő folyásom van. Hol ilyen, hol olyan. Kaptam már rá sokféle gyógyszert, de nem javul a helyzet. Emiatt már a hüvelyszárazság is kezd gondot okozni. Milyen kezelés kéne? Vagy milyen gyógyszer? Esetleg normális győri nőgyógyász?

El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Hát mindenképp válts nögyógyászt,ha ennyire nem tudja meggyógyitani!Próbálkozz a természetgyógyászattal is! az is sokat segit!

Hát mindenképp válts nögyógyászt, ha ennyire nem tudja meggyógyitani!Próbálkozz a természetgyógyászattal is! az is sokat segit!
A folyásnak nem is kell teljesen megszûnnie, ha nem rossz a szaga, és nem okoz semmi tünetet! Ez tisztítja és védi a hüvelyt a fertõzésektõl.
A kérdező hozzászólása: Hát ez inkább fertõzés, mint tisztító folyás. természetgyógyászatban milyen szerek vannak erre?
Van valami tüneted? Ha igen, mi az? Rossz szaga van a folyásnak?
A kérdező hozzászólása: változó. valamikor rossz szagú, vmikor nem, valamikor halvány sárga, van, hogy sötétebb, van, hogy darabos, van hogy nem. ..érdekes
nézesd meg, hátha mióma (annak vannak ilyen tünetei)


Hol érdemes normális lányokkal ismerkedni Győrben?

A "bulik" kil?ve, mert utálom a sok részeg embert és az ott játszott zenét. Talán vannak még olyanok, akik képesek SZERETNI, és nem csak divatból akarnak valakit maguk mellé.

Legjobb válasz: Hát én Gyõr mellett lakom, szóval ez engem is érdekelne. Amúgy ismerkedhetsz neten is. :)

Hát én Gyõr mellett lakom, szóval ez engem is érdekelne. Amúgy ismerkedhetsz neten is. :)
Neten hamarabb találok/találtam pesti/vagy ország másik felében élõ lányokat, mint gyõrieket a tapasztalat szerint. Úgyhogy a netes ismerkedés se valami nyerõ ötlet :) A részegen fetrengés szintén kilõve, a disco zenéket meg amúgy se bírom. Az utcán/boltban/akárhol meg mindenki siet a dolgára és nem ismerkedik, szóval ez is kilõve. Ha valakinek mégis van jó ötlete ne tartsa magában :)
Audi gyár környékén.:D
Szerintem bárhol:) Apáczai karon sok a rendes lány
Óvoda
Bárhol, az egész város csodálatos, teli lehetõséggel. :) 21/N
Megválaszoltad a kérdést. Gyõrön belül bárhol. :) 21/N
Ha még érdekel, én is gyõri vagyok :)
Nahát, mennyi gyõri! :D Én is itt élek a környékén, igaz én már foglalt vagyok :) koncertek? nyáron a fesztiválok a városban? Ahogy láttam, most már egyre több van. de pl Bornapokon simán lehet ismerkedni 1-1 jó pohár bor mellett :) (igaz, az még kicsit messzebb van:) ) 23/l

Hörcsöggömb:Neten hol vehetek 1000Ft alatt (kiszállítással együtt Győrbe) használtat, de normális állapotban lévőt?

Legjobb válasz: Szerintem sehol, fõleg postaköltséggel együtt. 1500-2000 Ft-ot rá kell szánnod.

Szerintem sehol, fõleg postaköltséggel együtt. 1500-2000 Ft-ot rá kell szánnod.
Google a barátod, nehogymár mi keresgéljünk neked a használt kisállatfelszereléses hirdetések között... Egyébként valószínû tényleg sehol sem fog kijönni ennyiért.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok hülye! :) 1. Szerinted az agytekervényeim nem jutottak el a google-el keresés gondolatáig? 2.Nem a kérdésre feleltél! Nem az volt a kérdés: Lehet hörcsöggömböt keresni google-el? Ez a cinikus és fölényes hozzáállás teszi tönkre ezt az oldalt! 3.Nem tudom hogyan várhatod el hogy mások is RENDESEN feleljenek a kérdésedre, ha te nem teszed ezt. Szóval egy fejtörõ neked: Rhx ovoõovoz nrlsõjszpf s gsdup, % Lehet nem volt érthetõ: Olyan gömb tulajdonosok jelentkezését várom, akiknek ez a tárgy feleslegessé vált és jelképes áron megkaphatnám.
A kérdés az volt, hogy hol kapsz a neten ilyen gömböt és nem úgy szólt, hogy akinek van írjon!! A hol kapsz kérdésre a válasz: vatera, teszvesz, expressz, és egyéb hasonló oldalak. Én még próbálkoznék (ha van ilyen, keress a neten) hörcsög fórumoknál hátha ott már nem kell valakinek ilyen.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat amiért nem pontosan írtam, de azt hiszem egyet értünk abban, hogy az nem válasz, hogy: -A google a barátunk! Köszönöm az utolsó válaszolónak köszönöm :) .
Szóval egy fejtörõ neked: Rhx ovoõovoz nrlsõjszpf s gsdup, % Egy icipicit bekaphatod a f*szom! azonnal rágyüttem!

Győr környékén hol lehet normális lányokat találni?

Teljesen el vagyok keseredve. Mindig csak könnyen kaphatóakkal találkozom :( És nem azt mondom, hogy meg akarok küzdeni valakiért, de aki így odadobja magát, nem hiszem, hogy h?séges típus lenne.

Legjobb válasz: Igen, tudod már lassan vagy két évszázada feltaláltak olyan remek közlekedési eszközöket, mint mondjuk vonat, egy évszázada a buszt, meg van két jó lábad. Tudod, általában meg kell küzdeni azért, hogy boldog lehess.

Igen, tudod már lassan vagy két évszázada feltaláltak olyan remek közlekedési eszközöket, mint mondjuk vonat, egy évszázada a buszt, meg van két jó lábad. Tudod, általában meg kell küzdeni azért, hogy boldog lehess.
Itt vagyok, szia :D
Online társkeresõk. Nekem pl. a Love.hu vált be. Sikeresen megtaláltam életem párját már jó ideje, és boldogan élünk, míg meg nem halunk. :)
Szia! Én csupán 40km vagyok tõled. :)

Hol tudnék Győrben normális fiúkkal ismerkedni?

16 éves lány vagyok, aki nem jár bulizni, nem cigizik, nem iszik.

Legjobb válasz: Szerintem bárhol gyõrön belül de ne itt keress társat mert itt csak kockák vannak akik egész nap ezt a témakört olvassák mert magányosak xD

Szerintem bárhol gyõrön belül de ne itt keress társat mert itt csak kockák vannak akik egész nap ezt a témakört olvassák mert magányosak xD
19 éves fiu ismerkedne veled ha gondolod irj priviben és beszélgetünk :)
Szia! ha iszonyu nagylelkû vagyok a lányoknál, ami azt jelenti hogy bármit megveszek amit csak szeretnének emellett kedves vagyok és kisportplt, de Bp-i az neked gond ? :) 20 f
Én is 16L vagyok Gyõrbõl. :3
én meg normális lánnyal ismerkednék gyõrben :)
Buszmegállókba akárkihez odamehetsz valamivel kapcsolatban érdeklõdni - hogy innen indul-e az a busz vagy mikor és akkor megkérdezni - te nem a Vida Kristóf osztálytársa vagy a Krúdy-ba? Nem? Esküdtem volna rá, melyik suliba jársz? És akkor jöhet a beszélgetés... Felveszed vele a kapcsolatot facebookon aztán indulhat a banzáj. Ismerkedni lehet még ugyanígy suliba, buszon, parkokban, sport révén, szakkörökön... Csak nyitott szemmel kell járni :) 17/L
Ha még mindig érdekel a dolog akkor nekem is dobhatnál egy privátot :) Gyõri vagyok, és a több is stimmel, sõt, minden vágyam egy olyan lány mint te :P 16/f
Háát utcán... Ott senki sem mászkál csak úgy céltalanul (csak a nyugdíjasok)XD Mindenki megy valamerre szerintem nem érdemes zavarni utcán az embereket max buszmegálló vagy pláza és hasonlók.
Iskolában, buszon, utcán biztos lehet. Ha kicsit idõsebb lennél tudnék ajánlani is párat.
Való igaz, szeretek esztergálni :D:D Na mind1, akkor marad a nyelviskolás 25éves nõci :DDDDD
Miért lenne elõny?? Ne sértõdj meg de a Jedlikesek gépmániás, egoisták. (a többség)
Ha Jedlikes vagyok (nem infó szak :D) az elõny? :D:D 17/F
szia Én 19 éves vagyok, gyõrben tanulok, ezért hétköznap ott vagyok. Egyébként Fejér megyei vagyok. Bulizni nem nagyon szoktam, mert valahogy az nem az én világom. De nem vagyok kocka :) . Nem cigizek, inni meg csak alkalmanként iszok, de nem sokat. Ha gondolod, írj.
A kérdező hozzászólása: Privát üzenetben igen.
Melyik suliba jársz azt megmondod?
Én sem tudok mondani ötleteket :S Pedig gyõri vagyok én is :) 16/F
A kérdező hozzászólása: 20:04-es írhatsz privit, ha szeretnél :)
Én közel lakom gyõrhöz, és nem vagyok kocka. 17/F
Kár, hogy még csak most látom ezt az 1 éves postot. Ha még látod akkor, írhatnál nekem is privit, ha gondolod. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!