Találatok a következő kifejezésre: Győrben császárra az (4 db)

Győrben császárra bejöhet az apuka?

Legjobb válasz: Én 2004-ben szûltem Gyõrben - császárral - akkor a férjem egy üveges ajtón keresztül végignézhette a beavatkozást. Utána azonnal mehetett a babánkhoz. A lényeg, hogy láthattuk egymást, ami nagyon sokat segített.

Én 2004-ben szûltem Gyõrben - császárral - akkor a férjem egy üveges ajtón keresztül végignézhette a beavatkozást. Utána azonnal mehetett a babánkhoz. A lényeg, hogy láthattuk egymást, ami nagyon sokat segített.
Én 99-ben szültem nálam bent volt, igaz ott elég gyorsan kellett intézkedni! Sok sikert!

Győrben DR Busznyak Csabánál hogy zajlik a sima szülés császár után? Aki nála szült azok válaszát várom!

Legjobb válasz: Köszönöm szépen hogy leírtad a tapasztalatodat,azért érdekelt volna hogy császár után hogy zajlik nála a rendes szülés,hogy oxitocynt ad e vagy edat lehet e kérni stb.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hogy leírtad a tapasztalatodat, azért érdekelt volna hogy császár után hogy zajlik nála a rendes szülés, hogy oxitocynt ad e vagy edat lehet e kérni stb.
Igaz nem császár után, de két gyerekem született nála, hozzá jártam a sima sztk rendelésre, megbeszéltük, hogy nála szeretnék szülni, és mindkétszer szerencsém volt, mert sikerült. könnyû, komplikáció mentes, gyors szüléseim voltak, nem sürgette meg, a szülésznõvel megbeszéltük, hogy gátvédelmet szeretnék, és abszolult partner volt benne, engedte a szülésznõt, gyakorlatilag a szülés utáni vizsgálatokat végezte el, benézett hozzánk utána is, természetesen honoráltuk is. Nekem az volt a fontos, hogy ne legyek feleslegesen piszkálva...Nagyon kedves. Amikor a kisebbik fiam született ügyeletes volt, és a másik szobába szinte egyszerre velünk indult el kifelé a baba, felhívatott a másik kismamához egy orvost a szülészetrõl, és ott maradt velem, mert megbeszéltük, hogy õ lesz ott a szülésnél.Szóval nagyon rendes. Hogy császár után hogyan jár el, azt nem tudom, de szerintem nagyon rugalmas, és az ésszerûség határain belül enged a kismamák kéréseinek.
gyõrben nincs eda sima szülésnél

Győrben az orvosok hogy állnak ahhoz a dologhoz, ha megkérik őket, hogy a második szülés is császár legyen?

Legjobb válasz: sehogyan sem állnak hozzá, mert ez tilos, hacsak nincs rá komoly indok.. ha pedig van, akkor természetes, nem hozzáállás kérdése

sehogyan sem állnak hozzá, mert ez tilos, hacsak nincs rá komoly indok.. ha pedig van, akkor természetes, nem hozzáállás kérdése
szerintem pénz beszél kutya ugat!
de miért akarna valaki fizetni azért, hogy felesleges mûtéten essen át?


Ha császár lesz, nézheti a férjem az Üvegfal mögül Győrben?

csak,mert az els?t 4 éve nézhette,végül is nem látott semmit,csak engem eltakarva,és mikor kiemelték a babát.azt hallottam mára be se jöhet senki.

Legjobb válasz: tavaly júliusban császároztak Gyõrben, és nem nézhette a férjem. Mondjuk nem is bánom, mert a vérvételtõl is elájul.

tavaly júliusban császároztak Gyõrben, és nem nézhette a férjem. Mondjuk nem is bánom, mert a vérvételtõl is elájul.
Úgy tudom nem nézheti.
Én márciusban szültem a kisfiamat császárral és a férjem nem nézhette.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!