Találatok a következő kifejezésre: Győrben a hetes uh (6 db)

Ha 18 hetesen megyek 4d ultrahangra (Győrbe a kórházba), ahol szakorvosi leletet is kapok a dvd mellé, akkor is el kell menni genetikai UH-ra, vagy mivel ott is mindent néznek, ezért nem szükséges?

Dokimat elfelejtettem megkérdezni, mert ? minden félét nézett most is UH-n, szerdán voltam, vasárnap töltöm a 17.hetet.

Legjobb válasz: A 18 hetes uh kötelezõ, a 4d nem. Így igen, menned kell akkor is, de nem is árt.

A 18 hetes uh kötelezõ, a 4d nem. Így igen, menned kell akkor is, de nem is árt.
Kötelezõ, úgyhogy el kell menni. Egyébként én is gyõri vagyok, szerdán megyek 4D-re.Milyen a gép a kórházba?Mert sok mindenkitõl azt hallom, nem adnak jó képet és nem olyan szépek a felvételek.Neked mi volt a tapasztalatod?
Sziasztok! Én is gyõri vagyok, és igen, menni kell attól a genetikaira is. A kislányommal voltam a kórházban a 4D ultrahangon kb. 1, 5 éve, nekem tetszett akkor és a képek inkább azért nem lettek jók, mert a lányom takarta a pofiját. Most 20 hetes vagyok, és voltam Down-szûrésen a Kyncsnél. Hát most láttam, hogy ég és föld a 2 gép. A Kyncsben olyan felbontása van a képnek, hogy el voltam hûlve, így most megfogadtam, hogy 4D-re is oda fogunk menni, már csak azért is, mert ugyanaz a hölgy csinálja mint a kórházban is csinálta 1, 5 éve, és azt hiszem ugyanannyiba is kerül. De nekem régen a kórházi 4D is nagy élmény volt.
A kérdező hozzászólása: Én is csak most megyek majd, de rengeteg ismerõsöm van Gyõrben és környékén és legtöbben azt mondták, hogy ott a legjobb, mert ott szakorvosi leletet is adnak, dvd-t is. Szó szerint mindent megnéznek a babádon, állítólag nagyon alapos.
Nagyon jó a kórházi is, de a Kyncsben még jobb, igaz ott 5 ezerrel drágább. Ott is adnak leletet, de akkor is kell menni a kórházba genetikai uh-ra. 2 gyerekes 26 hkm
Ha teheted a Kyncsbe csináltassátok a 4D-s uh! szerintem 1000x jobb a kórházinál, + a dvd, meg hát egy igazi alapos lelet.és ha a baba éppen akkor nem mozogna akkor visszahívnak:) , vagy felkeltik, és addig nem hagynak békén még nincs a babyrõl szép felvétel:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat lányok, lehet én is átgondolom akkor, ha ennyire sokan ennyi jót mondtok a Kyncsrõl...

Győrbe a Kyncs központba meg tudták mondani valakinek a 12 hetes UH-n a baba nemét is esetleg?

Nem ez a legfontosabb persze,csak nálunk lehetséges fiú ágon öröklődő veseprobléma kialakulása és megnyugtatóbb lenne minél előbb tudni a nemét,és hogy minden rendbe van-e vele.

Legjobb válasz: én ugy tudom a baba fekvésétöl függ. én kedden megyek uh-ra 20hetes :)

én ugy tudom a baba fekvésétöl függ. én kedden megyek uh-ra 20hetes :)
Szia! Nem tudják megmondani, még 12 hetesen, azt fogja mondani a doki, hogy 20.heti ultrahangon kérdezz rá :) Egy élmény lesz egyébként az ultrahang :) Mi sírtunk a férjemmel (az elsõ babát várjuk) 23 hkm
Nekünk megmondták! azt mondta az orvos hogy kisfiú!bár a mi babánk nagyon szépen helyezkedett, az orvos is megdícsérte, valószínû ezért is sikerült!:)
A kérdező hozzászólása: Kisfiúnkat 17.hetesen mondták meg egy sima uh-n, még csak nem is terhesgondozáson.gondoltam, hogy fekvéstõl is függ, hát akkor reménykedünk egy kicsit.Bár tippelgetést nem szeretnék, nehogy beleéljük valamibe magunkat. Köszönöm a válaszokat.
Nekem azt mondták a kyncsben a 12hetes uh-on, hogy felejtsük el a20. hétig ( páromnak ez volt az elsõ kérdése :) mi is megyünk vissza 4d-re olyan 3hét múlva 20hetesen.
A kérdező hozzászólása: Akkor a kyncsben 20 hetesen csinálják a 4d-t?Mi még nem tartunk ott, 11 hetes vagyok.A kisfiammal meg nem voltunk 4d-n, de most szeretnénk menni majd.Az árát nem tudjátok kb.? Mi a hölgyhöz kaptunk idõpontot, az aszisztens azt mondta, hogy Õ a legprecízebb, és mivel egy faluban lakunk és jól is merjük egymást, elhittük neki:)
15ezer, én hétfõn jelentkezek be, párom unokahúga meg tegnap jelentkezett be :) õ mondta és állítólag adnak ajándékot...most emelték nemrég az árat, szerintem azért. Amúgy a kórházban is ennyi, gondolom akkor máshol is. Már alig várom én is, hogy mehessünk :)
Nekünk se mondtak meg akkor meg nem nagyon lehet tudni de nekem pl csak 36heti 4d-n mutatta meg magát ott a kyncsben

Győrben a 32 hetes sima uh-n már van súlybecslés?

Csak azért kérdezem, mert eddig nekünk nem volt, máshol meg mindig olvasom, hogy mérik!

Legjobb válasz: Biztosan van!

Biztosan van!


Győrben a 12 hetes uh hüvelyi, vagy hasi? A páromat beengedik?

Legjobb válasz: Szerintem mindenhol hüvelyi. De az utolsó, aztán csak hasi lesz..

Szerintem mindenhol hüvelyi. De az utolsó, aztán csak hasi lesz..
Gyõrben a 12 heti hasi ! Beengedik a párodat is !
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, akkor ketten megyünk!!!!
Szia! Ugyan nem tudom, hogy Gyõrben hogy mûködik, de nekem Kapuváron hasi uh-m volt 12 hetesen! Szerintem ez változó. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Bejöhetett a férjem, és hasi volt. A kis tündérkénk pedig igazi sajtkukacként viselkedett, folyamatosan mozgott keze, lába, hasáról a hátára fordult, megmutatta még a talpacskáit is:) ). Egy élmény volt!!!!

Győrben a 12 hetes milyen uh?

Hasi vagy hüvelyi? Most megyünk majd jöv? héten, s Apa is szeretne jönni, de a hüvelyire nem. Az el?z? (els?) nekem sima hasi volt 8 hetesen. Köszönöm

Legjobb válasz: szigoruan hasi kell hogy legyen legalább is amikor én voltam aztmondta a doki csak a polom huzzam fel mert ennek hasinak kell lennie és igy is már mindent jol kell ekkora látni.

szigoruan hasi kell hogy legyen legalább is amikor én voltam aztmondta a doki csak a polom huzzam fel mert ennek hasinak kell lennie és igy is már mindent jol kell ekkora látni.
nekem mind a kétszer hüvelyi volt...de szerintem azért mert én elég nagy sulyal rendelkezek.elöszöt probálták hason de nem láttak rendesen és hüvelyi lett a vége...és mndegyik alkalommal igy jártam. az elsönél rá volt irva a papiromra hogy a vastag anyai hasfal miatt korlátolt látási viszony.hüvelyi uh történt.
Felénk elõször hasit néznek és ha tényleg van 12hetes akkor hüvelyivel vizsgál tovább!2gyerekem van így csinálták mindkettõt.
Gyõrben a 12.heti az hasi ultrahang ha minden rendben van.Oda bemehet a párod is már.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Ti is nagyon izgultatok elõtte, hogy mi lesz? ... És tudom, hogy korai, de volt akinek esetleg úgy fordult a baba és meg is mondták, hogy milyen nemû lesz. Félre ne értsetek nem ez a legfontosabb, mert most a tarkóredõ érdekel a legjobban, csak kíváncsiságból kérdezem! További szép napot, s boldog babavárást!

Győrben a Kyncs-nél mennyibe kerül most a 4D? Milyen számon lehet időpontot kérni? Hány hetet kell várni kb az UH-ra? Ti mikor mentetek el, hány hetesen?

Azt hallottam, hogy elég sok a várakozási id?, de megéri, mert nagyon nagy élmény. Minden tapasztalat/info érdekel.

Legjobb válasz: Szia, úgy tudom, hogy 15 ezer. Én nem ott voltam, de nagyon dícsérik. Menj rá a Gyõri Kórház honlapjára, ott a down szûrésre, és ott a Kyncs telefonszáma. Külön honlapjuk úgy tudom nincs. 30 hkm

Szia, úgy tudom, hogy 15 ezer. Én nem ott voltam, de nagyon dícsérik. Menj rá a Gyõri Kórház honlapjára, ott a down szûrésre, és ott a Kyncs telefonszáma. Külön honlapjuk úgy tudom nincs. 30 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Esetleg azt nem tudja valaki, hogy szombaton is vannak-e?
Én ott voltam, igaz tavaly. akkor 10000 volt. Nagyon szuper. Vannak szombaton is kérésre. Nekem mind2x aludt a drágám, így nem lettek olyan jók a felvételek, de ez nem az õ hibájuk volt Élmény volt attól még.
Szia! Mi jövõhéten pénteken megyünk. 15.000 ft a vizsgálat, kapsz leletet is, de minden kép amit kérsz 500ft/db. Elég nagy a várakozási idõ, Én június 19.én hívtam fel õket, július 6-ra kaptam idõpontot :) 26+5 naposak leszünk amikor megyünk. Telefonszámuk: 96/ 526-813 30/ 950-15-10
mi szombaton voltunk!:) jó mozizást!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi az infókat!! Mindenkinek nagyon boldog babavárást!!
Szívesen :) 25+4hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!