Találatok a következő kifejezésre: Győrben a hetes (17 db)

Ha 18 hetesen megyek 4d ultrahangra (Győrbe a kórházba), ahol szakorvosi leletet is kapok a dvd mellé, akkor is el kell menni genetikai UH-ra, vagy mivel ott is mindent néznek, ezért nem szükséges?

Dokimat elfelejtettem megkérdezni, mert ? minden félét nézett most is UH-n, szerdán voltam, vasárnap töltöm a 17.hetet.

Legjobb válasz: A 18 hetes uh kötelezõ, a 4d nem. Így igen, menned kell akkor is, de nem is árt.

A 18 hetes uh kötelezõ, a 4d nem. Így igen, menned kell akkor is, de nem is árt.
Kötelezõ, úgyhogy el kell menni. Egyébként én is gyõri vagyok, szerdán megyek 4D-re.Milyen a gép a kórházba?Mert sok mindenkitõl azt hallom, nem adnak jó képet és nem olyan szépek a felvételek.Neked mi volt a tapasztalatod?
Sziasztok! Én is gyõri vagyok, és igen, menni kell attól a genetikaira is. A kislányommal voltam a kórházban a 4D ultrahangon kb. 1, 5 éve, nekem tetszett akkor és a képek inkább azért nem lettek jók, mert a lányom takarta a pofiját. Most 20 hetes vagyok, és voltam Down-szûrésen a Kyncsnél. Hát most láttam, hogy ég és föld a 2 gép. A Kyncsben olyan felbontása van a képnek, hogy el voltam hûlve, így most megfogadtam, hogy 4D-re is oda fogunk menni, már csak azért is, mert ugyanaz a hölgy csinálja mint a kórházban is csinálta 1, 5 éve, és azt hiszem ugyanannyiba is kerül. De nekem régen a kórházi 4D is nagy élmény volt.
A kérdező hozzászólása: Én is csak most megyek majd, de rengeteg ismerõsöm van Gyõrben és környékén és legtöbben azt mondták, hogy ott a legjobb, mert ott szakorvosi leletet is adnak, dvd-t is. Szó szerint mindent megnéznek a babádon, állítólag nagyon alapos.
Nagyon jó a kórházi is, de a Kyncsben még jobb, igaz ott 5 ezerrel drágább. Ott is adnak leletet, de akkor is kell menni a kórházba genetikai uh-ra. 2 gyerekes 26 hkm
Ha teheted a Kyncsbe csináltassátok a 4D-s uh! szerintem 1000x jobb a kórházinál, + a dvd, meg hát egy igazi alapos lelet.és ha a baba éppen akkor nem mozogna akkor visszahívnak:) , vagy felkeltik, és addig nem hagynak békén még nincs a babyrõl szép felvétel:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat lányok, lehet én is átgondolom akkor, ha ennyire sokan ennyi jót mondtok a Kyncsrõl...

Győrben a 32 hetes sima uh-n már van súlybecslés?

Csak azért kérdezem, mert eddig nekünk nem volt, máshol meg mindig olvasom, hogy mérik!

Legjobb válasz: Biztosan van!

Biztosan van!

Győrben a 6 hetes kontroll szülés után hogy működik?

A zárómon csak annyi van, hogy 6 hét múlva javallott.. hogy hova, mikor, kihez senki nem mondta. Vagy előtte telefonon kell egyeztetni?

Legjobb válasz: Akihez elõtte jártál terhesgondozásra. Ha volt fogadott dokid hozzá mész, ha nem, akkor a terhesgondozóba kérsz idõpontot(megmondhatod melyik nap szetetnél, melyik dokihoz, 2 héttel elõbb érdemes odatelefonálni).

Akihez elõtte jártál terhesgondozásra. Ha volt fogadott dokid hozzá mész, ha nem, akkor a terhesgondozóba kérsz idõpontot(megmondhatod melyik nap szetetnél, melyik dokihoz, 2 héttel elõbb érdemes odatelefonálni).
Szerintem inkább ahhoz menj, akinél szültél. Elvégre õ varrt össze, és õ volt ott az eseménynél!
hol voltál 6 hetes kontrollon? én most ezen dilemmázok, hogy hová kellene menni. nekem nem volt fogadott dokim, de szeretnék ahhoz a dokihoz menni, akinél szültem.
A kérdező hozzászólása: Nekem volt orvosom, õt hívtam és hozzá mentem vissza!


Melyik cég végzi Győrben a 12. hetes fejlődési rendellenességi szűrést?

Legjobb válasz: Érdeklõdj a KYNCS-nél, Corvin utca 4., ha jól tudom.

Érdeklõdj a KYNCS-nél, Corvin utca 4., ha jól tudom.
A kérdező hozzászólása: ez az, ezt keresem, köszönöm!
igazán nincs mit:) sok sikert, boldog babvárást:) 31 hkm

Győrben a 12 hetes uh hüvelyi, vagy hasi? A páromat beengedik?

Legjobb válasz: Szerintem mindenhol hüvelyi. De az utolsó, aztán csak hasi lesz..

Szerintem mindenhol hüvelyi. De az utolsó, aztán csak hasi lesz..
Gyõrben a 12 heti hasi ! Beengedik a párodat is !
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, akkor ketten megyünk!!!!
Szia! Ugyan nem tudom, hogy Gyõrben hogy mûködik, de nekem Kapuváron hasi uh-m volt 12 hetesen! Szerintem ez változó. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Bejöhetett a férjem, és hasi volt. A kis tündérkénk pedig igazi sajtkukacként viselkedett, folyamatosan mozgott keze, lába, hasáról a hátára fordult, megmutatta még a talpacskáit is:) ). Egy élmény volt!!!!

Győrben a 12 hetes milyen uh?

Hasi vagy hüvelyi? Most megyünk majd jöv? héten, s Apa is szeretne jönni, de a hüvelyire nem. Az el?z? (els?) nekem sima hasi volt 8 hetesen. Köszönöm

Legjobb válasz: szigoruan hasi kell hogy legyen legalább is amikor én voltam aztmondta a doki csak a polom huzzam fel mert ennek hasinak kell lennie és igy is már mindent jol kell ekkora látni.

szigoruan hasi kell hogy legyen legalább is amikor én voltam aztmondta a doki csak a polom huzzam fel mert ennek hasinak kell lennie és igy is már mindent jol kell ekkora látni.
nekem mind a kétszer hüvelyi volt...de szerintem azért mert én elég nagy sulyal rendelkezek.elöszöt probálták hason de nem láttak rendesen és hüvelyi lett a vége...és mndegyik alkalommal igy jártam. az elsönél rá volt irva a papiromra hogy a vastag anyai hasfal miatt korlátolt látási viszony.hüvelyi uh történt.
Felénk elõször hasit néznek és ha tényleg van 12hetes akkor hüvelyivel vizsgál tovább!2gyerekem van így csinálták mindkettõt.
Gyõrben a 12.heti az hasi ultrahang ha minden rendben van.Oda bemehet a párod is már.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Ti is nagyon izgultatok elõtte, hogy mi lesz? ... És tudom, hogy korai, de volt akinek esetleg úgy fordult a baba és meg is mondták, hogy milyen nemû lesz. Félre ne értsetek nem ez a legfontosabb, mert most a tarkóredõ érdekel a legjobban, csak kíváncsiságból kérdezem! További szép napot, s boldog babavárást!

Győrben a Kyncs-nél mennyibe kerül most a 4D? Milyen számon lehet időpontot kérni? Hány hetet kell várni kb az UH-ra? Ti mikor mentetek el, hány hetesen?

Azt hallottam, hogy elég sok a várakozási id?, de megéri, mert nagyon nagy élmény. Minden tapasztalat/info érdekel.

Legjobb válasz: Szia, úgy tudom, hogy 15 ezer. Én nem ott voltam, de nagyon dícsérik. Menj rá a Gyõri Kórház honlapjára, ott a down szûrésre, és ott a Kyncs telefonszáma. Külön honlapjuk úgy tudom nincs. 30 hkm

Szia, úgy tudom, hogy 15 ezer. Én nem ott voltam, de nagyon dícsérik. Menj rá a Gyõri Kórház honlapjára, ott a down szûrésre, és ott a Kyncs telefonszáma. Külön honlapjuk úgy tudom nincs. 30 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Esetleg azt nem tudja valaki, hogy szombaton is vannak-e?
Én ott voltam, igaz tavaly. akkor 10000 volt. Nagyon szuper. Vannak szombaton is kérésre. Nekem mind2x aludt a drágám, így nem lettek olyan jók a felvételek, de ez nem az õ hibájuk volt Élmény volt attól még.
Szia! Mi jövõhéten pénteken megyünk. 15.000 ft a vizsgálat, kapsz leletet is, de minden kép amit kérsz 500ft/db. Elég nagy a várakozási idõ, Én június 19.én hívtam fel õket, július 6-ra kaptam idõpontot :) 26+5 naposak leszünk amikor megyünk. Telefonszámuk: 96/ 526-813 30/ 950-15-10
mi szombaton voltunk!:) jó mozizást!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi az infókat!! Mindenkinek nagyon boldog babavárást!!
Szívesen :) 25+4hkm

Győrbe a Kyncs központba meg tudták mondani valakinek a 12 hetes UH-n a baba nemét is esetleg?

Nem ez a legfontosabb persze,csak nálunk lehetséges fiú ágon öröklődő veseprobléma kialakulása és megnyugtatóbb lenne minél előbb tudni a nemét,és hogy minden rendbe van-e vele.

Legjobb válasz: én ugy tudom a baba fekvésétöl függ. én kedden megyek uh-ra 20hetes :)

én ugy tudom a baba fekvésétöl függ. én kedden megyek uh-ra 20hetes :)
Szia! Nem tudják megmondani, még 12 hetesen, azt fogja mondani a doki, hogy 20.heti ultrahangon kérdezz rá :) Egy élmény lesz egyébként az ultrahang :) Mi sírtunk a férjemmel (az elsõ babát várjuk) 23 hkm
Nekünk megmondták! azt mondta az orvos hogy kisfiú!bár a mi babánk nagyon szépen helyezkedett, az orvos is megdícsérte, valószínû ezért is sikerült!:)
A kérdező hozzászólása: Kisfiúnkat 17.hetesen mondták meg egy sima uh-n, még csak nem is terhesgondozáson.gondoltam, hogy fekvéstõl is függ, hát akkor reménykedünk egy kicsit.Bár tippelgetést nem szeretnék, nehogy beleéljük valamibe magunkat. Köszönöm a válaszokat.
Nekem azt mondták a kyncsben a 12hetes uh-on, hogy felejtsük el a20. hétig ( páromnak ez volt az elsõ kérdése :) mi is megyünk vissza 4d-re olyan 3hét múlva 20hetesen.
A kérdező hozzászólása: Akkor a kyncsben 20 hetesen csinálják a 4d-t?Mi még nem tartunk ott, 11 hetes vagyok.A kisfiammal meg nem voltunk 4d-n, de most szeretnénk menni majd.Az árát nem tudjátok kb.? Mi a hölgyhöz kaptunk idõpontot, az aszisztens azt mondta, hogy Õ a legprecízebb, és mivel egy faluban lakunk és jól is merjük egymást, elhittük neki:)
15ezer, én hétfõn jelentkezek be, párom unokahúga meg tegnap jelentkezett be :) õ mondta és állítólag adnak ajándékot...most emelték nemrég az árat, szerintem azért. Amúgy a kórházban is ennyi, gondolom akkor máshol is. Már alig várom én is, hogy mehessünk :)
Nekünk se mondtak meg akkor meg nem nagyon lehet tudni de nekem pl csak 36heti 4d-n mutatta meg magát ott a kyncsben

Szeretnék venni egy yorkit a győri House quick giant mini kenelből. Csak képen láttam mert Pest mellett lakom, de le kellett foglalnom mert már egy volt amit két hét múlva tudunk haza vinni mivel 4 hetes csak.45 ezer Ft jó ár? Törzskönyvezet szülők.

Legjobb válasz: Azzal,hogy le kellett foglalóznod semmi baj nincs,ez mindenhol így mûködik. A gondok ott kezdõdnek,hogy 6 hetesen el lehet hozni a kölyköt! A kicsik 6 hetesen még nincsenek teljesen leválasztva és a szocializáció miatt is fontos,hogy 9-10 hetes korukig a falkában,a családjukkal maradjanak! Nem beszélve arról,hogy a kicsik az elsõ védõoltásukat is 6 hetesen kapják meg. Ha oltás nélkül viszed el a kicsit nagy az esélye hogy az új környezetben összeszed vmit. Minimum 2 oltás kellene ahhoz,hogy biztonságban új helyre kerülhessen! Normális helyen ez úgy megy,hogy 6 hetesen megkapják az elsõ szurit,8 hetesen a másodikat és ha minden oké,akkor 1 hét múlva,vagyis legkorábban 9 hetesen kerülhetnek az új családjukhoz!

Azzal, hogy le kellett foglalóznod semmi baj nincs, ez mindenhol így mûködik. A gondok ott kezdõdnek, hogy 6 hetesen el lehet hozni a kölyköt! A kicsik 6 hetesen még nincsenek teljesen leválasztva és a szocializáció miatt is fontos, hogy 9-10 hetes korukig a falkában, a családjukkal maradjanak! Nem beszélve arról, hogy a kicsik az elsõ védõoltásukat is 6 hetesen kapják meg. Ha oltás nélkül viszed el a kicsit nagy az esélye hogy az új környezetben összeszed vmit. Minimum 2 oltás kellene ahhoz, hogy biztonságban új helyre kerülhessen! Normális helyen ez úgy megy, hogy 6 hetesen megkapják az elsõ szurit, 8 hetesen a másodikat és ha minden oké, akkor 1 hét múlva, vagyis legkorábban 9 hetesen kerülhetnek az új családjukhoz!
Nagyon kilóg a lóláb! Nyolcezret kérni a törzskönyveztetésért, mikor az 4500-ba kerül?! Amúgy ha már megveszed, mindenképp törzskönyveztetve kérd, ha másért nem is, legalább azért, mert jár hozzá a chip is! Ha azt utólag ültettetnéd be, akkor sem biztos, hogy sokkal olcsóbban megúsznád. Ráadásul így kiderül, hogy valóban tudja-e törzskönyveztetni. Bár ez addig már nem fog beleférni, amíg elhozod, mert ennek van egy átfutási ideje. Ráadásul szerintem a honlapjuk is megtévesztõ, mert azt írják a szukánál, hogy "Eredmények:szülõi részröl:HJCJ, SLOJCH, ÖJ CH, HCH, INT CH, MULTI CH", ami ugye nem túl érdekes, annál inkább érdekes, hogy neki nincsenek saját eredményei! Tehát vagy nem voltak vele kiállításon, vagy nem olyan jó az a kutya, hogy eredményt ért volna el. Ja, és ha hét hetesen elhozod, akkor a második oltást már nálad fogja kapni a kutyus, tehát annyival olcsóbban kellene odaadnia! Egyébként, ha én tenyésztõ lennék, nem adnék olyannak kiskutyát, aki azt mondja, hogy õ csak 7 hetesen tudja elvinni. Vagy elviszi 8 hetesen, vagy kifizeti az árát, és maradhat nálam még néhány hétig a kicsi, amíg az új gazdi akadályoztatása meg nem szûnik.
kiállítási kutyának kell, vagy hobbi célra? mert ami yorki fent van a honalpon az már képekrõl se a legjobb idegrendszerû és nem a fajtájakiváló példánya.. ha kiálítási kutya kell, akkor ne ennyiben gondolkodj, minõségi kutyát ennyiért nem kapsz.. ha meg hobbi kutya, akkor tök mind1, gondolom/remélem nem akarod szaporítani, tehát akkor tök 8..
amúgy a törzsköny ára 4500forint...kérdés neki miért 8ezer??
már bocs, de ami a honlapjukon van egyszem yorki szuka azzal nem járnak kiállításra, tehát csak szaporítanak.. ilyen helyrõl én nem vennék kutyát..ez az a típus, aki megél a tenyésztésbõl, pedig abból nem lehet...
1.Nincs mini yorki 2.45 ezer forintért egy normális tenyésztõ nem ad el kutyát, föleg nem yorki-t 3.Attól hogy törzskenyvezettek a szülök nem biztos hogy egészségesek.
Én szintén A House Quick giant kennelböl vásároltam yorkit.Én megmondom öszintén le a kalappal a tenyészet elött.Ahogy tartják öket és szeretik , amennyi törödést kapnak, kevés tenyészetnél láttam ilyet pedig érdeklödtem többnél és voltam többnél is.Szerintem korrektek, amit kérdeztem mindenben probáltak segiteni.Öszintén merem ajánlani mindenkinek, nem sufnitenyészet, és kutyagyárosok!!Nóra
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!! A kutyus tündéri!!! A törzskönyv is megérkezett!! Én is mindenkinek merem ajánlani a house Quick Giant kenelt!! Tényleg szép környezet, sõt! Én azért féltem mert több ismerõsöm vett már kutyát úgy, hogy törzskönyves a könyv sosem érkezett meg és kiderült, hogy nem is fajtatiszták. Nagyon örülök, hogy nem hallgattam a többségre és megvettem ezt a gyögyörû édes yorkit!!!
A House Quick Giant válasza:Mi elsösorban csivava és bullmastiff tenyésztéssel foglalkozunk, igaz yorkink csak egy van, azonban tenyészszemlés és ha valami baj lenne az idegrendszerével azt ott helyben kiszürték volna tenyészszemlén..kiállitásokra igenis járunk és kutyusaink szép eredményeket érnek el.Cac, cacib res cac(csivava, ), saját vállalkozásunk van és nem kutyatenyésztésböl élünk!!.A kutyusokat 8 hetesen korának megfelelö oltásokkal féregtelenitve, adás-vételi szerzödéssel , igény szerint törzskönnyvel adom oda uj gazdijának.Elöbb elviheti de csak saját felelösségére.!!Nálam van minöségi garancia, és nem háritok ha valami gond van.A kutyusoknak külön bejáratú lakrészük van, velünk élnek szocializált körülmények között, családban.Minden leendö gazdinak megmutatom hogy hol és hogyan élnek.A törzskönyv MEOE tagoknak 4500 és, emelés ota 5500 , mig nem tagoknak 9000 mára már az is 11000 lett.Lásd meoe honlapja.
A kérdező hozzászólása: Ez már igaz! Minden a gazditól függ! Nem szeretem az elkényeztetett kutyukat. Az én yorkimat mindenki szerette. Okos jól tanítható, ezért is választottam megint. Mikor én az elsõt vettem még más világ volt és nem kellett félni mi hamis és mi igaz. A gyerekek mellé miztosan nem lesz engedve. Sokan ezt csinálják tudom mirõl beszélsz.
Aggódni nem kell, márcsak azért sem, mert azzal nem leszel elõbbre. :) Még ha estleg valóban gyengébb idegrendszerû is a kutyus, akkor is sokat lehet javítani rajta a megfelelõ szocializációval. Ilyen kis testû kutyáknál sokszor inkább a gazdival van baj, nem is a kutyával. Attól hogy kicsi, még ugyanolyan kutya, mint egy 70 kilós mackó, tehát fontos a falkában való megfelelõ pozicionálása. Méghozzá hátulra! Szóval ha elsõ pillanattól kezdve vigyázol, hogy ne kapasd el, akkor tudni fogja, hogy õ az utolsó a falkában és nem lehet agresszív a gyerekekkel sem. Persze a gyerekeknek is meg kell tanítani, hogy hogyan kell a kuyával helyesen bánni! Legjobb, ha azonnal elkezdtek kutyaiskolába járni amint lezárul az oltási programja, hogy minél hamarabb szocializálódjon. Ja, és könyörgöm, nehogy az ágyatokba engedjétek (a gyerekek ágyába sem), mert ott kezdõdnek az alapvetõ bajok! Olvasgassátok családilag (ne csak te egyedül) a Fennel könyvet, nézzétek a Spektrumon a póráz két végén címû sorozatot és nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem fogom szaporítani!! Olvastam olyan sztorikat is, hogy törzskönyvezett biztos tenyésztõtõl volt 100 Ft-ért és gond volt vele. Sõt ismerek is olyan gazdit aki ugyan így járt és 80000 Ft volt a kutyus. Szerintem talán ember függõ tehát az eladón múlik mennyire õszinte. A kutyus kap törzskönyvet, chipet, minden ami kell. Tehát nem kell aggodnom, hogy vad lesz meg ilyesmi az idegrendszeri problémák miatt? Két kislányom végett.
Kutyáknál nincs olyan, hogy "jó ár". Ha vami jó árban van - magyarul olcsó - akkor annak mindig megvan az oka. Természetesen önmagában az sem biztosíték, ha drága, de minden fajtánál van egy körülbelüli összeghatár ami alatt már legalábbis gyanús a dolog.
az idegrendszeri gondot arra vezetm vissza , hogy a képeken végig össze húza magát, tehát fél és a nyelvét is kidugja(de természetellenesen), amit már nem egy ideggynege kutyánál láttam.. ha meg is veszed kérlek ivartalaníttasd, de legalább ne szaporítsd tovább!!
A kérdező hozzászólása: Eddig akiket hívtam eladókat mind kutyusár + törzskönyvet kértek. A drágábbak is. Csak én gondolom, hogy azért olcsóbb mert szükségük van pénzre. Tény és való a szuka nekem sem tetszik. Lesz róla törzskönyv is. Õszintén mondom, hogy az ár miatt vágtam bele. Hobbi kutyus lesz. Már volt egy yorkim akinek csúnyább volt az anyja az apja meg díjazott. Imádtuk!! Úgy hiszem akkor elfogadható az ára. Nem a legjobb, legszebb az ára is mutatja. Igaz?
Én nem akarok senkit megbántani, de képrõl megmondani, hogy milyen egy kutya idegrendszere? Ez nekem új :DD elõzõ voltam
Szerintem elég sok helyen sántít a dolog. Tegyük fel pl. hogy mindkét szülõ tkv-s, tenyésszemlés, de nem ad minden kölyökhöz tkv-et? Ez elég gyanús, egy igazi TENYÉSZTÕ iylet nem csinál... Másik furi dolog a honlapon van. Az igazán nagy szaporítók nem tesznek ki "Almok" menüpontot, mert még a hülye is látja, hogy az egyszem szukájuk évi 2x ellik és ez így nem okés. Itt sincs ilyen menüpont... én nem hoznék ilyen helyrõl kutyát az 100. Az ár egyébként jó, csak félõ, hogy a majdani kezelési költség ennek akár sokszorosa is lehet... ez persze nem biztos. Még annyit, hogy a pizzériát a kutyáikból akarják beindítani?! Mindenesetre elgondolkodtató...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Elszomorított. Elõleget küldtem az egyik kutyusra. Nézegettem az árakat és úgy gondoltam, hogy jó ár érte ha nem is tökéletes. A szukának le van vágva a szõre mivel szûlt õ mondta. Két lányom van meilyendtem mert sokan írtátok, hogy az idegrendszerével van baj. Ez mit jelent?
az anya kutya nem túl jó idegrendszerû.. a képek nagy részénkilóg a nyelve, de leég érdekesen és olyan testartása van, ami arra utal, hogy fél, vagy ideges..na most eze a nyelves dolog valószínû genetikai erdetû, ideggyenge a kutya.. a "tenyésztõ" pedig sima hobbiszaporító, aki a most menõ fajtákból él meg, nem számít, hogy ezzel rombolja az áloományt, ..ha tenyésztõ lenne , akkor lenne kiállításra hordott, szép, típusos hosszú szõrû yorkija is..ezt a yorkit az életben nem viszi kiállításra, mivel már levágta a szõrét.. ennyi pénzért igazi etynésztõtõl is kapsz yorkit ivartalanítási kötelezettséggel, normális szülõktõl..
Annyira nem kell lehurrogni... Ha õ kéri le egyedül annak a kölyöknek a törzskönyvet, akkor meg kell vennie a csajszinak a fedeztetési jegyet meg az alombejelentõt, így pont 8000Ft. De ha a szukának nincs tenyész szemléje, vagy a kannak, akkor lazán 8000Ft. Ez az ár mindenképpen JOGOS, és megéri kifizetni... Bár a szuka nem tenyész példány... Szinte csúnyának nevezném. Bár az elég megtévesztõ, milyen szöveget írt ki: "Kiskutyáink minden esetben származási papirokkal, garanciával , gondozási útmutatóval kerülnek új gazdijukhoz!!!" Ez elég megtévesztõ, ha te tkv nélkül is megveheted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat sokat segít. Csak hobbi kutyus lesz. Én sem vagyok kibékülve a szukával de volt már egy yorkim ott sem volt az anyuka szép sõt a kutyusom meg gyögyörû lett. Csak kíváncsi voltam, hogy egy nem tökéletes illetve egy hobbi yorki megéri-e a 45 ezret.
A kérdező hozzászólása: A törzskönyv + 8000 Ft. Nem kérdeztem miért ennyi de úgy gondolom, hogy nyitottak egy pizzériát és szükségük van pénzre. A szavaiból erre következtetek. Már csak egy kutyus van eladó illetve pénteken még megvolt.
A kérdező hozzászólása: Jó vérvonalúak a szülõk. A honlapukon néztem. 8 hetesen akarta elengedni én tudom csak 7 hetes korban érte menni.http://csivava-yorkshire.gportal.hu/gindex.php?pg=29988147 Ez a honlapjuk.
Felháboritó hogy egyes emberek mennyire rosszindulatuak.Talán elöbb utána kellene nézni a kennelnek, honlapnak, vagy személyesen beszélgetni velük.Nekem személy szerint csak jo tapasztalataim vannak a tenyészetet nézve.Boldog kiegyensulyozott kutyus tulajdonosa vagyok..És még egy gondolat erejéig:sokaknak talán meg sem fordul a fejükben hogy nem lehúzni szeretnék a vásárlót, mint egyes nevesebb kennelek, az árakat illetöen, hanem korrekt áron probálják kinálni kedvenceiket...... Nekem minden elismerésem..

OEP által finanszírozott orvoshoz fogok járni, úgy döntöttünk kedvesemmel.9 hetes terhes vagyok Dr. Fekete Zoltán győri nőgyógyász a kerületileg illetékes orvos. Aki volt nála és neki is ő az orvosa, mit tud mondani róla?

Legjobb válasz: Szia! Én is gyõri vagyok, én nem a Fekete Zoltánhoz tartozom kerületileg, de többször volt olyan, hogy a Fekete Zoltán helyettesítette az én orvosomat! Csak jót tudok mondani róla! Én nagyon örülnék neki, ha hozzá tartozhatnék!!!! :)) Igaz fiatal, olyan 30 év körüli, de nagyon aranyos, alapos, mindig jókedvû! Mindig meghallgat és kérdez, hogy van e valami panasz! Ha kérdésem volt, részletesen tájékoztatott! Mindig fülig érõ szájjal jöttem ki tõle, mert õ is olyan vidám, mindig megnevetett! :) Szóval egy percig se aggódj, jó kezekben leszel! 28 hetes kismama

Szia! Én is gyõri vagyok, én nem a Fekete Zoltánhoz tartozom kerületileg, de többször volt olyan, hogy a Fekete Zoltán helyettesítette az én orvosomat! Csak jót tudok mondani róla! Én nagyon örülnék neki, ha hozzá tartozhatnék!!!! :) ) Igaz fiatal, olyan 30 év körüli, de nagyon aranyos, alapos, mindig jókedvû! Mindig meghallgat és kérdez, hogy van e valami panasz! Ha kérdésem volt, részletesen tájékoztatott! Mindig fülig érõ szájjal jöttem ki tõle, mert õ is olyan vidám, mindig megnevetett! :) Szóval egy percig se aggódj, jó kezekben leszel! 28 hetes kismama
Szia! Nekem sem Õ a kerületi dokim, de nem egyszer helyettesítette az enyémet.Nagyon kedves, rendesen kikérdez mik a problémáid, sztem nem egy "fejletojós" doki.Nekem nagyon szimpatikus volt, tényleg csak jót tudok mondani róla.Nekem a rendes orvosom az sztk vezetõ orvosa, elég szigorú a többiekkkel, ha elõzõ vizsgálaton nem nála voltam, akkor mindig fikázza azt a dokit, hogy miért ezt írt fel és miért így csinálta a dlgot, stb, de erre a fiatal dokira még soha semmi rosszat nem mondott, pedig õ sok gyógyszert írt fel nekem fertõzések miatt, de soha nem fikázta az én dokim.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!