Találatok a következő kifejezésre: Gyümölcsnapon lehet-e enni (7 db)

A kérdező hozzászólása: rossz helyre írtam a kérdésemet, elnéztem:)
HÁROM KÖZEPES VIRSLI EGY-EGY FÕÉTKEZÉSRE. ÉN SPENÓTTAL VAGY VMILYEN SALÁTÁVAL ETTEM. LEHET ASZALT GYÜMÖLCS IS MÓDJÁVAL.

Gyümölcsnapon lehet e gyümilevest enni? Kb.1 dl tej van benne.

Legjobb válasz: Nem lehet, mert valószinu hogy a tej mellett (ami állati eredetû) vam más anyag is benne.

Nem lehet, mert valószinu hogy a tej mellett (ami állati eredetû) vam más anyag is benne.
szerintem ennyit csalhatsz:)
gyomolcsnap lenyege a nyers gyumi fogyasztas!jo fogyast
Hát ha a diétáról van szó akkor nem lehet csak nyers gyümit!
bocsika, h beleszolok, de a fogyokura, diéta nem hasznos, mert azt késõbb visszahízhatod. szerintem inkább sportolj, úszás, futás, bicigli esetleg szobabicigli, felülések, stb.
12:42 Hagyd már, nekik nincs ezekhez a dolgokhoz akaratuk... Inkább várják hogy hetente kijöjjön valami csoda diéta és csinálhassák. Persze, eredménytelenül...


Gyümölcsnapon lehet-e paradicsomot enni?

Legjobb válasz: Igen, a paradicsom a gyümölcsökhöz sorolható. Levesként szénhidrát napra való.

Igen, a paradicsom a gyümölcsökhöz sorolható. Levesként szénhidrát napra való.
Természetesen igen.
szerintem szénhidrátnapon nem és fehérjenapon is csak nyersen /pl.salátának elkészítve/, mivel igazából a zöldségek-van néhány kivétel ami semleges pl. hagyma, paradicsom, paprika- keményítõnek számítanak
Lehet, még szénhidrát napon is, hogy ha nem szereted az édeset, ebédre csinálhatsz pl.: zöldséges rizst vagy tésztát.

Lehet-e almából, csemegeuborkából, lilahagymából salátát csinálni és ezt enni gyümölcsnapon?

Legjobb válasz: Szerintem nem,mert ezekböl csak csak az alma a gyümölcs. Gyümölcs salit viszont igen (alma, banan, friss ananasz, kiwi, piros szolo, papaya, mango felszeletelve, leontve edesitett (edesito szer) citromos szodaval).

Szerintem nem, mert ezekböl csak csak az alma a gyümölcs. Gyümölcs salit viszont igen (alma, banan, friss ananasz, kiwi, piros szolo, papaya, mango felszeletelve, leontve edesitett (edesito szer) citromos szodaval).

Helytálló kijelentés-e ez? Fejessalátát és salátaféléket bármelyik napon lehet enni, bármennyit. Még gyümölcsnapon is. Ti hogy gondoljátok ezt?

F?leg olyanok válaszát várom akik már csinálták a 90 napost és Petranováét!

Legjobb válasz: Minden diétában vannak megkötések szabályok, és én általában azt olvasom a legtöbb helyen, hogy gyümölcsnapon csak gyümölcsöt együnk. Azonban, nagyon sokan nem bírják a gyümölcsnapot és zöldésggel kiegészítik. Szerintem ez teljesen rendben van, és ettõl még a diéta nagyon is sikeres lehet. A diéta elején még az ember lelkes és bírja is, hogy csak gyümölcsöt eszik, de a 3. hónap végén már másra is szüksége van. Az a baj, hogy rengeteg 90 napos diéta leírás van, amelyek néha már cáfolják egymás. Nekem egy régi fénymásolt diétám van, kb 10 éves, és abban azt írják, hogy gyümölcsnapon kis mennyiségben olajos magvakat is fogyaszthatunk. A cél az, hogy a diéta során jól érezzük magunkat és szépen mennyenek le a kilók, nem a sanyargatni kell a testünket. Paradicsomot azt biztosan lehet enni, mert rendszertani besorolás szerint az gyümölcsnek számít. Sok sikert a diétádhoz! Petranova

Minden diétában vannak megkötések szabályok, és én általában azt olvasom a legtöbb helyen, hogy gyümölcsnapon csak gyümölcsöt együnk. Azonban, nagyon sokan nem bírják a gyümölcsnapot és zöldésggel kiegészítik. Szerintem ez teljesen rendben van, és ettõl még a diéta nagyon is sikeres lehet. A diéta elején még az ember lelkes és bírja is, hogy csak gyümölcsöt eszik, de a 3. hónap végén már másra is szüksége van. Az a baj, hogy rengeteg 90 napos diéta leírás van, amelyek néha már cáfolják egymás. Nekem egy régi fénymásolt diétám van, kb 10 éves, és abban azt írják, hogy gyümölcsnapon kis mennyiségben olajos magvakat is fogyaszthatunk. A cél az, hogy a diéta során jól érezzük magunkat és szépen mennyenek le a kilók, nem a sanyargatni kell a testünket. Paradicsomot azt biztosan lehet enni, mert rendszertani besorolás szerint az gyümölcsnek számít. Sok sikert a diétádhoz! Petranova
igaz de gyüminapon nem igaz azon csak gyümit lehet enni
Ha nem a 90 napos szempontjából nézzük akkor "Fejessalátát és salátaféléket bármelyik napon lehet enni, bármennyit." pontosan így van.
A kérdező hozzászólása: Köszi Petranova agyors és kielégítõ választ! Szia! Fejsze


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!