Találatok a következő kifejezésre: Gyümölcsnapon lehet gyümilevest enni Kb.1 dl (1 db)

Gyümölcsnapon lehet e gyümilevest enni? Kb.1 dl tej van benne.

Legjobb válasz: Nem lehet, mert valószinu hogy a tej mellett (ami állati eredetû) vam más anyag is benne.

Nem lehet, mert valószinu hogy a tej mellett (ami állati eredetû) vam más anyag is benne.
szerintem ennyit csalhatsz:)
gyomolcsnap lenyege a nyers gyumi fogyasztas!jo fogyast
Hát ha a diétáról van szó akkor nem lehet csak nyers gyümit!
bocsika, h beleszolok, de a fogyokura, diéta nem hasznos, mert azt késõbb visszahízhatod. szerintem inkább sportolj, úszás, futás, bicigli esetleg szobabicigli, felülések, stb.
12:42 Hagyd már, nekik nincs ezekhez a dolgokhoz akaratuk... Inkább várják hogy hetente kijöjjön valami csoda diéta és csinálhassák. Persze, eredménytelenül...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy 170 cm-es kezdő fúnak jó egy 180 cm- síléc?

5

Hogyan szárítod ki a sícipődet, amikor több napon síelsz egymás után?

Én eddig csak 1 napon síeltem egyszerre, de utána is kellett 3 nap mire kiszáradt, pedig folyamásosan meleg helyen volt a kazán felett.

3

Trespass kabátból melyik lehet a mienk? Azt mondják, van síkabát és ami csak vízálló. A mienknek nincs igazán bélése, de az van a címkéjén, hogy víz-szélálló, szigetelt és bent reked a test melege a kabiban.

A kislányomnak (5 éves) van ilyen, és félek, hogy fázni fog benne. Most még talán nem, de ha jó kis mínuszok lesznek, vajon ráadhatom-e? A kislány azt mondja, h fázik benne, de lehet, h csak anyu beszélte bele, mert azt mondta, h milyen vékony dzsekit adok én a kicsire....Ja, a címke szerint ha kimosom, akkor is megtartja tulajdonságait.

2

Hol tudnék beszerezni, olyan aranyos kis állat fülecskéket a sísisakomra? (rengeteget látok a pályákon én is szeretnék egyet)

minden választ köszi :)

2

Milyen snowboard lenne az ideális nekem?

Teljesen kezd? vagyok, síelni szoktam, most szeretném elkezdeni a bordot, (persze oktatóval, sí iskolába és ha tetszik akkor vennék csak ) de azért érdekel h milyet nézzek. 180cm vagyok, akkor milyen magasságú deszka kell? Valamint cip?m már van, ahhoz akármilyen kötést veszek jó lesz hozzá? Miket kell figyelembe venni?

2

Egy170 cm-es fiúnak jó egy 160 cm-es síléc?

6

Budapesten hol találok fedett futópályát?

Ingyenesen, esetleg minimális áron?

0

Műkorcsolya/Jégkorcsolya: Mi a különbség közöttük?

Csak mert karácsonyra jégkorcsolyát kértem(mivel a városban van m?jégpálya és tavaly is mentünk oda korizni a barátn?mmel volt koridisco meg minden csak bérelni kellett a korcsolyát mert nekünk nem volt.) de a boltokba meg fehér m?korit árulnak.Ugyanúgy tudnék vele korcsolyázni?

2

Valaki tervezi, hogy az idei síugró Négysáncverseny valamelyik állomására kilátogat vagy szeretne kimenni?

2

A Műkorcsolyázáshoz szükséges balett tudás?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!