Találatok a következő kifejezésre: Gyümölcsnapon ihatok gyümölcslevet (2 db)

Gyümölcsnapon ihatok gyümölcslevet vacsora helyett?

Legjobb válasz: Gyümölcsnapon bármikor ihatsz gyümölcslevet, de csak a 100%-os gyümölcstartalmúakat. Ezek közül is a rostosak nagyon jók. Segítik az emésztést, és majdnem olyan mintha ettél volna.

Gyümölcsnapon bármikor ihatsz gyümölcslevet, de csak a 100%-os gyümölcstartalmúakat. Ezek közül is a rostosak nagyon jók. Segítik az emésztést, és majdnem olyan mintha ettél volna.
Nem feltétlenül fontos hogy 100%-os legyen, bár kétségtelenül a 100%-os a legjobb választás, ihatsz alacsonyabb %-út is, a lényeg hogy HOZZÁADOTT CUKROT NE TARTALMAZZON. Édesítõszer lehet benne. Én rendszeresen szoktam inni a Sió Light gyümölcsleveit, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, csak édesítõszert, és az a jó bennük, hogy többet meg lehet belõlük inni, mert nagyon alacsony a kalóriatartalmuk.

Gyümölcsnapon ihatok 100%-os gyümölcslevet?

Legjobb válasz: A 100%-os gyümölcslé úgy készül, hogy elõször besûrítik (forralják, de legalábbis melegítik) - majd késõbb, csomagolás elõtt pótolják az eltávolított vizet. De a vitaminokat, stb. azt nem. Döntsd el te, hogy iszod-e?

A 100%-os gyümölcslé úgy készül, hogy elõször besûrítik (forralják, de legalábbis melegítik) - majd késõbb, csomagolás elõtt pótolják az eltávolított vizet. De a vitaminokat, stb. azt nem. Döntsd el te, hogy iszod-e?
A kérdező hozzászólása: Nem a vitamin miatt akarom inni, hanem mert nagyon unom már a gyümölcsöket, eddig se szerettem, de ez a diéta megutáltatta velem. A változatosság miatt szeretnék gyümölcslevet inni, a kérdés pedig arra vonatkozott, hogy ártok-e ezzel a diétának, vagy nem.
Szerintem sem nagyon árt... bár a friss gyümölcs biztos jobb lenne. Már csak azért is, mert az rostos - szemben a szûrt gyümölcslevekkel. Igyál rostos narancsot - vagy volt régen (Hohes) rostos alma. Isteni finom volt... Nem látott valaki ilyet mostanában? Egyébként nem akarsz másféle gyümölcsöt megkóstolni?
A kérdező hozzászólása: Milyen másfajta gyümölcsre gondolsz? Nagyon sokfélét eszek, csak másfél hónap után már ránézni se tudok egyikre se. Nem vagyok egy gyümölcsös fajta, ezért a mindennapos gyümölcsevés nem tesz túl lelkessé, fõleg, hogy minden negyedik nap csak gyümölcs van. Bárcsak lenne már görögdinnye... :)
Szia!Én iszok gyümölcslevet, persze 100%osat, na meg(ez nem a reklám helye:-)) kicsit jobb minõségût.Én arra figyelek, h ne legyen bent cukor.Egyébként magam is szoktam készíteni gyümilevet, bár az is fõzéssel készül.Jó receptek vannak neten.Cukor helyett édesítõt használj!Sok sikert!
igazuk van az elõtted szólóknak, ihatsz gyümölcslét, de 100%osat, amiben nincs mesterségesen több mint eleve cukor.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!