Találatok a következő kifejezésre: Gyümölcslevet mikor inni (7 db)

A fogyókúra alatt mit lehet inni? Gyümölcsnapon gyümölcslevet lehet inni? Teát?

Legjobb válasz: Mindenkor: teát édesítõvel, vizet, ízesített vizet, gyümölcslevet, illetve kávét reggel, ha rá 1-2 órára eszel csak

Mindenkor: teát édesítõvel, vizet, ízesített vizet, gyümölcslevet, illetve kávét reggel, ha rá 1-2 órára eszel csak
Ha utánanézel a 90 napos diétának, egy-két helyen kérdezték ezt a kávés dolgot kedves válaszoló. Én felkelés után azonnal iszom egy pohár vizet, vagy cukor és citromlé nélküli teát. Ez beindítja a 'motort', ezután könnyebb emészteni. Rá egy kis idõre lecsúszhat egy kávé, majd 1-2 óra múlva jöhet a gyümölcs, és csakis gyümölcs, ahogy azt a 90 napos diéta elõírja.
"lletve kávét reggel, ha rá 1-2 órára eszel csak" Ezt kifejtenéd bõvebben? Már nem azért de a kávé mellé muszáj enni egy kicsit vagy tönkreb*ssza a gyomrod hosszabb távon. Komolyan itt egyes emberek ön és közveszélyesek :)

Gyümölcslevet mikor lehet inni?

A teát narancskarikával szoktam inni.Azt is akkor lehet amikor a gyümölcslevet?

Legjobb válasz: Reggelente, gyümölcs- és víznapon.

Reggelente, gyümölcs- és víznapon.
Szerintem:gyümölcs és fehérje napokon. /A víznap, az víznap - ez a nevében is benne van!-./ Én, mivel a vércsoportom O ezért elõszeretettel ananász levet iszom /száz százalékosat!/. Vagyis a vércsoortom szerint ajánlottakat is megpróbálom nem figyelmen kívül hagyni.
A legújabb diéta szerint víznapon nem csak vizet lehet fogyasztani, hanem teát, gyümölcslevet is.

Mit csinaljak ha 9 honapos lanyom nem akarja inni a folyadekot? Viz, tea, gyumolcslevek?

Legjobb válasz: NEM ÉRTELEK MI AZ,HOGY NEM AKARJA INNI?AZ BAJ NAGY BAJ.

NEM ÉRTELEK MI AZ, HOGY NEM AKARJA INNI?AZ BAJ NAGY BAJ.
én játékosan kezdtem mikor nem kellet mneki akkor adtam vizes szivacsot és abbol szpogatta ki a vizet.
Az én 7 hós babám csak cumisüvegbõl nem hajlandó.Infacol-os adagolóból imád inni.Fél óráig is adagolhatom a szájába, mire 100 ml belemegy:) Vettem neki tanulópoharat.Na, most az úgy néz ki be fog válni.
Mi is nagyon sokat kínlódtunk ezzel az ivászattal. kb 1 éves korára mondhatom hogy "rendesen" ivott. Ahogy jöttek a fogacskák és a szilárd kaja utánna már szomjas volt.


Kislányom eszik már sokmindent. De nem akar inni. Napi 3 szor eszik tápszert ez pedig már folyadék . Ezért székrekedése is van néha. Mit adjak inni ha a teját meg a gyümölcsleveket sem issza?

Legjobb válasz: Ha másképp nem vesz magához folyadékot, próbáld meg hígabbra készíteni a tápszert. Adj neki lédús gyümölcsöket (most nincs nagy választék, narancs, mandarin.)

Ha másképp nem vesz magához folyadékot, próbáld meg hígabbra készíteni a tápszert. Adj neki lédús gyümölcsöket (most nincs nagy választék, narancs, mandarin.)

Ha a szénsavas üdítõitalok egészségtelenek, de gyümölcslevek sem az egészségesebb fajtából származnak lényegében mit is érdemes inni, hogy egészségesek legyünk?

A vízzel semmi bajom nincsen, de mindennap azt inni picit monoton.

Legjobb válasz: Igyál zöld teát édesítõszerrel vagy álá natur

Igyál zöld teát édesítõszerrel vagy álá natur
az édesítõszer is méreg.a nyirfacukor nemrosz pl a teába csak 2 ezer kilója:) nemtudunk magyarországon egészséges élelmiszereket enni.nincs rá pénzünk , meg választék sincs..
Inkább vegyél mézet, az legalább nem méreg mint a cukor. Amúgy igen, van számtalan finom tea, a roiboos teát próbáld ki, az melegen és jeges teaként is kiváló akár cukor nélkül mert nem keserû.

Mit adtok inni 4hónapos babátoknak? Szentkirályi gyümölcsleveket szoktatok?

Legjobb válasz: Forralt vizet vagy babavizet. Késõbb(5-6 hósan) már kapott gyümileveket,szentkirályisat is,vagy babateát. De még mindig elsõsorban vizet kap.

Forralt vizet vagy babavizet. Késõbb(5-6 hósan) már kapott gyümileveket, szentkirályisat is, vagy babateát. De még mindig elsõsorban vizet kap.
Kisfiam 8, 5 hónapos, mindig csak vizet adtam neki, most sem hajlandó mást meginni. 4 hónaposnak én kizárólag vizet adnék.
Szerintem tegyük félre az általánosítást! Én igenis csak vizet adok a gyerekemnek, nem mondom, hogy nem próbáltam meg 8 hónapos korában teával vagy gyümölcslével itatni, de nem kellett neki, így maradt csak a víz és nem is bánom!
Én is csak vizet adok, de 6 hónapos koráig kizárólag anyatejet kapott. Én sem adok semmi mást, hírbõl sem tudja, hogy a csõrös pohárból más is jöhet :) Ráér még ezeket inni, egyenlõre abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mi döntünk, mit juttatunk be a szervezetébe és ez nagy felelõsség!
Anyatejet
Semmit, mivel anyatejes volt. Tápszeres babának meg vizet adnék csak
Jaj, ugyan már, én is tudom, cukor meg minden. Csak az a baj, hogy itt azt mondják az anyák, én csak vizet adok a gyerekemnek, a valóságban meg tömik õket ezekkel a bébiitalokkal. Hipermarketben dolgozok, látom milyen sûrûn fogy, alig tudjuk utánrendelni õket.
Persze, hogy ne lesz baja a bébiitaltól, csak félõ, hogy úgy hozzászokik az édesített innivalókhoz, hogy nem lesz hajlandó mást, vagyis a vizet meginni. Szerintem nem jó ilyen korán erre szoktatni õket. Nagyobb korukban úgyis elkerülhetetlenül találkoznak majd vele, és jobb ha amíg lehet a semleges ízû innivalót szokják meg. Az édeset késõbb könnyû lesz megszokni. Ha a vitamin miatt gondolod, na az elhanyagolható ezekben az italokban. Mégha otthon frissen facsart gyümölcslérõl beszélnénk akkor igen.
Kövezzetek meg nyugodtan, de ha már elkezdted a hozzátáplálást és adsz neki bébiitalt, ami 4 hós kortól ajánlott, nem lesz semmi baja. Persze vízzel higíthatod neki és elõször csak egy keveset.
Kovezzetek meg, de az én kisfiam meg nem issza vizet. Még a teát is csak nagyon ritkán tudom beleszuszakolni, mert tapszeres, eés elõfordul, hogy rosszabb az étvágya, a folyadék viszont nagyon kellene.
Enyém 3 hós, anyatejes, de a kaki nemigen megy neki, csak hosszú-hosszú napok után.A doktornõ szerint el kell kezdeni neki adni a gyümölcslevet, h kicsit könnyebben kakiljon.Számomra ez új, mert a nagyobbik fiam is 6 hós koráig csak anyatejet kapott.Szerintetek?
Csak vizet, ha szomjas, megissza, akár tápszeres, akár anyatejes!
11-es szerintem gyümölcslevet semmiképp. vizet esetleg....

Mit adtok inni a babátoknak? Vizet, teát vagy gyümölcslevet?

Nekem 10 hónapos a kisfiam, 6 hónapos koráig az anyatejen kívül más folyadékot nem kapott, azóta viszont vízzel itatom. Többen is szekálnak vele, hogy miért nem adok neki teát és azt mondják inkább azt adjak neki mint vizet. Szereti a vizet és nem akarom teával vagy gyümölcslével elvenni az étvágyát és szerintem a legjobb szomjoltó a víz. Ti hogy gondoljárok?

Legjobb válasz: Teljes mértékben igazad van!! Én bevallom töredelmesen, az Én babám kap teát is meg gyümilevet is:$:)

Teljes mértékben igazad van!! Én bevallom töredelmesen, az Én babám kap teát is meg gyümilevet is:$:)
igen nem adok nekik(ikrek) se csokit se édes lütyit, mert semmi szüksége rá! a víz oltja a szomjat, a csokira pedig semmi szüksége! Én örülök neki, hogy mások is így vannak vele :) második voltam...vagy hányadik
16 hónaposom vizet iszik, mert azt szereti. Egyszer adtam neki kubut, egész este rókázott tõle.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az egyöntetû válaszokat. Már kezdtem azt hinni hogy rosszul csinálom, hogy " megfosztom" az édes löttyöktõl. Persze ha nagyobb lesz majd megkóstoltatom vele a gyümölcsleveket is, de szeretném ha az elsõdleges innivaló a víz maradna neki.
Szerintem jól teszed, hogy vizzel itatod. Enyém csak a teát issza meg sajnos, pedig én jobban örülnék a viznek.
Hûû, utsó elõtti, te sem adsz neki csokit! de jó:) én sem akarok:) örülök, hogy még vannak olyanok, akik az én meggyõzõdéseimmel egyezõen gondolkoznak:) ha már az almalevet elcsesztem:D mondjuk minimum 80%ban egészséges kaját adok csak neki. szóval nagyon jó dolog ha megissza a vizet, az én fiam nem.. :S pedig alig van íze annak az agyonhigított almalének!
Én is csak vizet adok neki, azon kívül csak az almalét szereti, azt is kap ritkán. Igazad van, és aki szekál annak mondd meg, hogy a tea nagy mennyiségben nem egészséges mert kimossa az ásványi anyagokat a szervezetbõl.
Igazad van, hogy vizet adsz!Amióta a babó tápszeres, én is csak azóta kínálom innivalóval.Teával.Eleinte ezt sem akarta nagyon elfogadni, most örülök, hogy legalább ezt megissza!
mindenképpen vizet, azokat akik szekálank értem meg sz..-d le! Késõbb azzal fognak, hogy miért nem adsz nekik csokit, mint ahogy engem is :)
Szia! nagyon nagyon jól csinálod! ha eleget iszik vízbõl hagyd a többi löttyöt! Én gondban vagyok, mert ugyan nagyon nagyon higított 100%os almalevet adok neki arány: 50 ml almalé 260 ml víz (Alföld Aranya- vákuummal tartósítva, minden adalékanyagtól és cukortól mentes) No de nekem valamikor át kell szoktatnom majd vízre, amirõl fogalmam sincs hogy fog menni.. Szóval ne cseszd el:D ha néha kap kis gyümölcslevet, az jó, de a víz a legjobb!!
Egy éves koráig natúr teát ivott, leginkább mentából. Most már nem kell neki a tea. Nappal imádja a vizet, viszont éjszaka hígitott gyümölcslé van bekészítve. Nem igazán rajong érte.
Egyetértek veled, én is vizet adok a babámnak, most 8 hónapos múlt, de például édesített teát egyáltalán nem kapott még. Amikor megfogta valami a pocakját, akkor kapott kamillateát, üresen, de ennyi. Mindig vizet kap. Teát inni ráér, és valóban a cukros innivalóknál sokkal jobb szomjoltó a víz! ҝ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek is! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!