Találatok a következő kifejezésre: Gyümölcs napon nyers (2 db)

Gyümölcs napon lehet nyers zöldséget enni?

Legjobb válasz: Nyers zöldséget mindig lehet enni

Nyers zöldséget mindig lehet enni
Szerintem a zöldség keményitõ napon aktuális.
Gyümölcs napon csak gyümit egyél. A nyers zöldséget salátaként kell felfogni, tehát mehet a húsnapon a hús mellé, keményító napon a fõtt zölség mellé, szénhidrát napon a tészta mellé.
Ha elolvasnátok a részletes leírást, akkor kiderülne, hogy lehet. De csak nyers zöldséget. Valami olyasmi van, hogy a fõzés során aktiválódik a keményítõ, de ebben én nem vagyok szakértõ. De nyers zöldséget biztos lehet enni a gyümölcsnapon. De a úgy gondoljátok hogy mégsem, akkor elmondanám, hogy a paradicsom, az uborka, a paprika mind gyümölcsnek számít nyersen. Így megfogalmazva lehet, hogy szebb.
Gyümölcsnapon zöldséget csak úgy szabad enni, ha legalább 4 óra eltelik közben.Amikor kiürül a gyomor, és nem keveredik mással.Ez egyébként minden másra is vonatkozik. Üdv:G
Egyik válaszoló úgy kezdte, hogyha elolvasnátok a ... Akkor most neki is ajánlom, hogy olvassa át rendesen, saláta, azaz nyers zöldség csak fehérje és keményítõ napra van leírva, tehát ezen a két napon lehet fogyasztani. A gyümölcs nap meg épp arról szól, hogy csak gyümölcsöt egyetek!

Hanyszor kell enni egy nap es miket? Ugyertem mikor mijen etelt (fott kaja. Gyumolcs, nyers kaja) eleg rosszul taplalkozom es ezen valtoztatni szeretnek de nem tudom hogy mikor mit kell enni)?

Legjobb válasz: Legalább háromszor, de inkább ötször, egyszerre nem sokat. Az energiaszükséglet az életmódodtól, munkádtól, korodtól, nemedtõl függ. Zöldséget-gyümölcsöt (ez utóbbiból fõzve is, mert úgy könnyebben emészthetõ) naponta fél kilót. Ez nagyon fontos a vitamin, ásványi anyag, rosttartalma miatt is, meg egyúttal folyadékforrás is. Napi két liter folyadék, izzadás esetén több. Legalább naponta egyszer meleg ételt igényel a gyomor, jól esik maga az étkezés is, hogy az ember leül, jó esetben kellemes társaságban, családdal, és egyszerûen élvezi az étkezést. Kajákhoz hozzáadott cukorra nincs szükség, de ha nem kifejezetten fogyókúrázol, azért lehet egy kis édességet is. Reggelire gabonaféle, lehetõleg teljes kiõrlésû, mert az indítja el a napot megfelelõ energiával. Fehérjét is naponta többször, tehát tejterméket, húst, tojást. A változatos, a szó szoros értelmében színes táplálkozás az egészséges. A rendszerességre is törekedj, ha nem is óramûpontossággal, de nagyjából azonos idõben, hogy a vércukrod ne essen le, majd az éhezés utáni hirtelen túl sok evéstõl túl gyorsan fel. Lefekvés elõtt 2-3 órával már ne egyél, mert éjszaka rosszabbul tudunk emészteni.

Legalább háromszor, de inkább ötször, egyszerre nem sokat. Az energiaszükséglet az életmódodtól, munkádtól, korodtól, nemedtõl függ. Zöldséget-gyümölcsöt (ez utóbbiból fõzve is, mert úgy könnyebben emészthetõ) naponta fél kilót. Ez nagyon fontos a vitamin, ásványi anyag, rosttartalma miatt is, meg egyúttal folyadékforrás is. Napi két liter folyadék, izzadás esetén több. Legalább naponta egyszer meleg ételt igényel a gyomor, jól esik maga az étkezés is, hogy az ember leül, jó esetben kellemes társaságban, családdal, és egyszerûen élvezi az étkezést. Kajákhoz hozzáadott cukorra nincs szükség, de ha nem kifejezetten fogyókúrázol, azért lehet egy kis édességet is. Reggelire gabonaféle, lehetõleg teljes kiõrlésû, mert az indítja el a napot megfelelõ energiával. Fehérjét is naponta többször, tehát tejterméket, húst, tojást. A változatos, a szó szoros értelmében színes táplálkozás az egészséges. A rendszerességre is törekedj, ha nem is óramûpontossággal, de nagyjából azonos idõben, hogy a vércukrod ne essen le, majd az éhezés utáni hirtelen túl sok evéstõl túl gyorsan fel. Lefekvés elõtt 2-3 órával már ne egyél, mert éjszaka rosszabbul tudunk emészteni.
A kérdező hozzászólása: koszike szepen a segitseget hat megprobalok rendesen taplalkozni mostmar mert van egy 9 hos kislanyom es sok erom es idegem kell hozza.es meg csak 23 eves vagyok lany es elegge elpuhult a husom testem.es a fejem is sokat faj mert van hogy nincs idom enni mikor ehes vagyok es ezert.koszike szepen es minden jot kivanok!!!
Elsõ ill.egyetlen válaszoló vagyok. Hát akkor már csak a kislányod kedvéért is, hogy legyen energiád fitten és jókedvûen vele foglalkozni meg játszani, vigyél rendszerességet az étkezésedbe. Meg az is fontos, hogy õt jó példára oktasd (pl sok gyümölcs), mert õ tõled tanulja meg az életet. Sok örömet a babának meg neked!
A kérdező hozzászólása: koszike szepen hogy idot szakitottal ram !!! kivanok neked is jo egeszseget es jo etvagyat :) ))))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!