Találatok a következő kifejezésre: Gyümölcs csak és gyümölcs napon ehető, (4 db)

Gyümölcs csak reggel és gyümölcs napon ehető, a többi napon egyáltalán nem?

Legjobb válasz: Így van, de gyümölcsöt délelõtt is eheted, nem csak reggel. a Lényeg, hogy az utolsó gyümi fogyasztása után teljen el 1 óra és akkor ebédelj!

Így van, de gyümölcsöt délelõtt is eheted, nem csak reggel. a Lényeg, hogy az utolsó gyümi fogyasztása után teljen el 1 óra és akkor ebédelj!
Hát igen!!A diéta a reggeli idõszakra teszi a gyümölcsöt mert így tisztítja ki a szervezetet a salakanyagoktól!!Utána jön az elõírt élelmiszercsoport!Így indul be a fogyás ha nem keverjük öket!!!Sajna!
Azért nem lehet máskor gyümölcsöt enni, mert a gyümölcsben sok a gyümölcscukor és a legtöbb gyümölcs 30 perc alatt kiürül a gyomorból. Ha viszont elõtte eszel akár szénhidrátos, akár fehérjés ételt, az legalább 3-4-5 órán keresztül is a gyomorban tartózkodik. Mivel a gyümölcsben sok a gyümölcscukor, ezért az elõtte még megemésztetlenül álló ételek miatt nem tud idõben a gyomorból kiürülni és elkezd erjedni a gyomorban. Ez különbözõ emésztési problámákat okozhat. DE! Ha pl. 12 órakkor eszel bármit - amit megfelelõen társítasz - és utána már csak este 8-kor leszel újból, akkor a gyümölcs ehetõ. Ez a Hay-féle módszer lényege. Egészségedre!

A 90napos diétában tényleg ugyanazt kell vacsorázni amit ebédre ettem? Vagy lehet mondjuk főtt krumpli helyett főtt rizst enni vacsira, vagy esetleg helyettük gyümölcsöt. Gyümölcs bármikor ehető? Vagy csak gyümi napon és reggelire?

Legjobb válasz: Gyümölcs csak gyümölcsnapon és reggelire. Utolsó gyümölcsevés után egy órának el kell telnie, mielõtt mást eszel. Nem ugyanazt kell enni, hanem ugyanolyan típusút. Pl. én pogácsát ettem szénhidrátnapon ebédre, de vacsira már fokhagymás piritóst.

Gyümölcs csak gyümölcsnapon és reggelire. Utolsó gyümölcsevés után egy órának el kell telnie, mielõtt mást eszel. Nem ugyanazt kell enni, hanem ugyanolyan típusút. Pl. én pogácsát ettem szénhidrátnapon ebédre, de vacsira már fokhagymás piritóst.
Gyümölcsöt, fõzeléket vigyél magaddal.
magyar kóbászt is hordj a puttonyodban :D
Nem akarlak elszomorítani, de ez a fajta étrend nem tartozik a legoptimálisabb étrendek közé: egyrészt nagyon hamar fehérjehiány alakul ki - ami izomgyengeséget, fáradtságot, vérszegénységet okoz, másrészt az esti "rendes vacsora" során gondolom méretlenül és átgondolatlanul kerülnek a tányérodra az egészségtelen falatok...( ha nem így van - minden elismerésem)Ehelyett jobb lenne, ha egész nap kiegyensúlyozottan étkeznél...Ha érdekel miképp - szívesen segítek:)


Ehetek aszalt gyümölcsöket? és ha igen mindennap vagy csak bizonyos napokon?

Legjobb válasz: Én ugytudom hogy nem.. sok a cukortartalma.. inkább a nyers gyümölcsöket fogyaszd.sok sikert

Én ugytudom hogy nem.. sok a cukortartalma.. inkább a nyers gyümölcsöket fogyaszd.sok sikert
A 90 napos diéta honlapján is fel van téve ez a kérdés, ott a honlap készítõi válaszoltak és ott az van, hogy lehet gyüminapon aszalt gyümölcsöt enni.
Én mindig aszalt gyümölcsöt eszek.Ebédre banán chipset rágcsálok 10-15dkg-ot, vagy 20dkg aszalt sárga barackot.Nem tapasztaltam káros hatását a fogyásra tekintettel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!