Találatok a következő kifejezésre: Gyümölcs csak és gyümölcs (181 db)

18 nap, csak zöldség és gyümölcs, de nagyon kevés. Mellette 5-10 óra folyamatos mozgás, séta és torna. Mennyi menne le?

Illetve még olyan kérdésem lenne, hogy aki csinált 0 kalóriás diétát, azaz csak 2-3 liter vizet ivott naponta 3 hétig (mert olvastam ilyet) az valóban le tud adni 15 kilót is? Mondjuk ha lány, 65kg-ról indul 180 cm-vel mint én. Nem áll szándékomban kipróbálni, csak kíváncsi vagyok rá, mert elég drasztikus fogyás, és számomra hihetetlen...

Legjobb válasz: te normális vagy???? hova pitsába akarsz te fogyni 65kilósan a 180cm-hez??? mi van mindenki meghülyült így az utolsó pár hetes vakációban? kapjál már a fejedhez!! megakarsz halni szívrohamba?? zöldség, gyümölcs-hurrá gratulálok ezek nagyon finom és fontos részeink az életünknek táplálkozási szempontból de ezek nem elegek!! Mit gondolsz a SZÍVIZOM mibõl épül fel?? az izmoknak mi kell szerinted?-fehérje és ez nálad miben nyilvánul meg?? gondolom nem lencsét meg borsót eszel de ha azt is ennél akkor se elég a növényi fehérje? tojás, hús, hal, ebédnél rizs és igen kiscsillag ezekhetsz ehetsz zöldségeket gyümölcs igen finom és tápláló nincs is finomabb mint 40 fokban kiülni ebéd után és megenni 1 szlet hûtött dinnyét de ezek nem elegendõk össze esel és 10 óra folyamatos mozgás kizárt hogy bírnád egyél már normálisan ne akarj sulikezdésre 40 kilós 10 évesnek sem látszó afrikai éhezõs kinézetû kislány lenni bocs hogy így kiakadtam csak egyszerûen nem értem a mai lányokat, fiúkat, nálam még az volt a szép ha egy lánynak van feneke, combja, melle és nem csak csont és egy kis lógó mell meg bõr, na a fiúkról meg ne is beszéljünk, van olyan srác aki a 50-60 kilo a 180cm hez és fogyózik, mert nem megy rá a xxs csõfarmer bocs, korán van:( ja és nem vagyok se elhízott se világfájdalmas, se semmi ,ás ilyen még hisztis se, csak nõljetek már fel ésszel gyerekek ÉSSZEL!!! pontozzatok le UI: kell a gabona is-zabpehely, teljes kiõrlésû kenyér, tészta, gyümölcsök, fõtt krumpli, tejtermék-sovány túró, kefír, sajt, és tej-SZONDI pontozz!!!!

te normális vagy???? hova pitsába akarsz te fogyni 65kilósan a 180cm-hez??? mi van mindenki meghülyült így az utolsó pár hetes vakációban? kapjál már a fejedhez!! megakarsz halni szívrohamba?? zöldség, gyümölcs-hurrá gratulálok ezek nagyon finom és fontos részeink az életünknek táplálkozási szempontból de ezek nem elegek!! Mit gondolsz a SZÍVIZOM mibõl épül fel?? az izmoknak mi kell szerinted?-fehérje és ez nálad miben nyilvánul meg?? gondolom nem lencsét meg borsót eszel de ha azt is ennél akkor se elég a növényi fehérje? tojás, hús, hal, ebédnél rizs és igen kiscsillag ezekhetsz ehetsz zöldségeket gyümölcs igen finom és tápláló nincs is finomabb mint 40 fokban kiülni ebéd után és megenni 1 szlet hûtött dinnyét de ezek nem elegendõk össze esel és 10 óra folyamatos mozgás kizárt hogy bírnád egyél már normálisan ne akarj sulikezdésre 40 kilós 10 évesnek sem látszó afrikai éhezõs kinézetû kislány lenni bocs hogy így kiakadtam csak egyszerûen nem értem a mai lányokat, fiúkat, nálam még az volt a szép ha egy lánynak van feneke, combja, melle és nem csak csont és egy kis lógó mell meg bõr, na a fiúkról meg ne is beszéljünk, van olyan srác aki a 50-60 kilo a 180cm hez és fogyózik, mert nem megy rá a xxs csõfarmer bocs, korán van:( ja és nem vagyok se elhízott se világfájdalmas, se semmi , ás ilyen még hisztis se, csak nõljetek már fel ésszel gyerekek ÉSSZEL!!! pontozzatok le UI: kell a gabona is-zabpehely, teljes kiõrlésû kenyér, tészta, gyümölcsök, fõtt krumpli, tejtermék-sovány túró, kefír, sajt, és tej-SZONDI pontozz!!!!
* és 3. is
15 kgnak jelentõs része izom. 2 hét alatt is lemegy a 15 kg, nem kell ahhoz 3. Csak zöldséggel és gyümölccsel nem tudnál 10 órát mozogni, összeesnél.
Ha szarul nézel ki, annak az az oka, hogy: 1. izmaid satnyák, mint a szar - alig eszel, fõleg fehérjét nem, közben pedig nem edzel, nem fejleszted az izmaidat, így a zsír határozza meg a testedet, még akkor is, ha amúgy abból sincs sok rajtad 2. Hülye vagy! Így nem lehet élni, a fogyás nem kúra, hanem életmód - ha te egész nap zöldségen meg vízen fogsz élni, akkor 1 hét után a mentõ visz majd el. Enni kell!!!! Ez olyan, mintha benzin nélkül akarnál autókázni...
Azt hiszem, hogy fõleg a 2. és a 3. tökéletesen leìrt mindent, egyetértek! Egyébként 180cm-hez a 65 kg pont jò, viszont sportolhatsz, hogy izmosodj!;-)
5-10 óra mogás 18 napig? :DD nem hiszem hogy az menni fog. a realisztikus célokat sokkal könnyebb betartanihidd el. lehet hogy kibírod 3 napig, aztán abbahagyod és teletömöd magad hamburgerrel. e helyett ehetnél egészségesen és sportolhatnál és nem jönnének vissza a kilók

Kisfiam 19 hónap és nem eszik csak üveges gyümölcsöt! Járt már valaki így?

Nagyon ritkán kapott üveges bébiételt, gyümölcsből szinte csak a barackot. Darabosan nem hajlandó enni sem az almát, sem a narancsot, semmit, egyedül a banánt ette meg, de mostanában már az sem megy. Ha összetöröm neki villával, úgy sem kell. De az üvegeset megeszi! Minden mást kiválóan eszik darabosan, semmit nem török. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az én 15 hónapos lányom is csak üveges gyümölcsöt hajlandó megenni. Õ még a banánt is kiköpi, nem eszi meg. Én nem izgulok ezen, majd csak kinövi egyszer, vagy ha két évesen megy majd bölcsibe, ott úgyse fog üvegeset kapni, kénytelen lesz megenni a simát. Tegnap viszont valami csoda folytán narancsot evett. Pedig olyan savanyú volt, hogy én is fanyalogtam tõle, de õ jóízûen nyammogta. Ha lesznek friss gyümölcsök (ha egyáltalán lesz barack, szõlõ, szilva), majd megpróbálom neki adni azokat. De én nem bánom, hogy amíg kicsi, inkább a bevizsgált minõségû üvegest eszi, mint a ki tudja honnan származó import gyümölcsöt. Most szinte csak almát tudnék neki olyat adni, ami biztos forrásból van, de azt én se szeretem.

Az én 15 hónapos lányom is csak üveges gyümölcsöt hajlandó megenni. Õ még a banánt is kiköpi, nem eszi meg. Én nem izgulok ezen, majd csak kinövi egyszer, vagy ha két évesen megy majd bölcsibe, ott úgyse fog üvegeset kapni, kénytelen lesz megenni a simát. Tegnap viszont valami csoda folytán narancsot evett. Pedig olyan savanyú volt, hogy én is fanyalogtam tõle, de õ jóízûen nyammogta. Ha lesznek friss gyümölcsök (ha egyáltalán lesz barack, szõlõ, szilva), majd megpróbálom neki adni azokat. De én nem bánom, hogy amíg kicsi, inkább a bevizsgált minõségû üvegest eszi, mint a ki tudja honnan származó import gyümölcsöt. Most szinte csak almát tudnék neki olyat adni, ami biztos forrásból van, de azt én se szeretem.
Már vagy 2, 5 éves volt a gyerekem, mikor elhagytuk az üveges gyümölcsöt, addig csak azt ette. Nem tartottam ezt problémának, mert legalább ilyen formában megette a gyümölcsöt. Én soha nem erõltettem, hogy egye az igazit, nem kellett neki, nem baj. Most már eszi, ez a lényeg, rájött saját magától, hogy az is fini, nem csak az üveges.
A rokonságunkban sajnos van egy rossz példa, a kislány már 8 éves és csak a bébigyümit eszi meg.Mondjuk õ speckó eset, mert eleve semmit nem eszik meg.semmmilyen zöldséget, gyümölcsöt.csak a tejfölös tészta, virsli, mekis kaja és édesség minden mennyiségben.Szóval én azt tanácsolom, hogy nem kell ráhagyni, h majd kinövi, mert nem biztos, idõrõl idõre próbálkozz.Az én kislányom ízlése is változott, neki nem a darabossággal volt baja, hanem például egész eddig utálta a körtét, minden formában, most meg csak úgy falja.A banánt nem nagyon eszi, de ha a baba-mama klubba viszek, ott falja.Szóval az õ ízlésük is változik, érdemes mindig próbálkozni. Amúgy Turmix formában vagy reszelve sem eszi meg?
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó, pépesítve sem eszi meg, csak ha "csalok": egy kanál igazi gyümi pép, egy kanál üveges. Így megy. Ma viszont, képzeljétek, szigorú voltam (tegnap beszéltem a gyerekorvossal és õ azt mondta erre, hogy mivel minden mást megeszik darabosan, ezért ez egy rossz szokás), szóval ma szigorú voltam és elétettem egy hámozott almát egészben meg egy jó érett körtét felszeletelve és ette. :) Igaz keveset és sokáig, de innentõl kezdve ez lesz, majdcsak megszokja.

Ha délelőtt csak nyers gyümölcsöt és zöldséget eszem akkor ez fogyaszt?

Egészséges? Lehet ett?l hosszútávon fogyni? (ha hónapokig csinálom életmódszer?en). Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nem egészséges, nagyon rossz ötlet.A legjobb módszere a fogyásnak az életmódváltás+az edzés.A délelõtt folyamán épphogy szénhidrátot kell enni, pl. zabpelyhet natúr johurttal/túróval, és az mellé még lehet enni gyümölcsöt vagy zöldséget.Fontos a megfelelõ fehérjebevitel is, egyél sok csirke-vagy pulykamellet, halat, túrót, tojásfehérjét.Zöldséget meg bármikor ehetsz, gyümölcsöt pedig inkább délelõtt fogyassz.Én nagyon nem bírnám ki, hogy délelõtt csak gyümölcsöt meg zöldséget egyek, meg rosszat is tennék magamnak..

Nem egészséges, nagyon rossz ötlet.A legjobb módszere a fogyásnak az életmódváltás+az edzés.A délelõtt folyamán épphogy szénhidrátot kell enni, pl. zabpelyhet natúr johurttal/túróval, és az mellé még lehet enni gyümölcsöt vagy zöldséget.Fontos a megfelelõ fehérjebevitel is, egyél sok csirke-vagy pulykamellet, halat, túrót, tojásfehérjét.Zöldséget meg bármikor ehetsz, gyümölcsöt pedig inkább délelõtt fogyassz.Én nagyon nem bírnám ki, hogy délelõtt csak gyümölcsöt meg zöldséget egyek, meg rosszat is tennék magamnak..
Nem. Délelõtt jól kiéhezteted magad, ezért délután alig várod hogy feltépd a hûtõajtót és jól bezabálj estére...
csak úgy mellékesen üzenem az elsõ válaszadónak, hogy a gyümölcs=gyümölcscukor(+rost)=>szénhidrát. kérdezõnek: én is így csinálom, csak annyi, hogy olyan napokon, amikor külön elmegyek sportolni, akkor bevágok a gyümi mellé még egy natúr joghurtot vagy egy kefít is.
Én csináltam egy darabig, de dél felé már olyan éhes voltam hogy dupla annyi ebédet kellett ennem... nem mûködött.
nem. ha valakinek kitépem a zsirját, az "fogyaszt". az, hogy úgy eszel mint valami kérõdzõ (no hús) az nem fogyaszt, az identitás zavar.
Semmiképpen sem.. "Délelõtt kell enni és délután kell koplalni"


Hozzátápláláskor először gyümölcsöket adtatok és csak utána a zöldségeket, vagy egy gyümi bevezetése után egy zöldség? Kinek mi vált be?

Legjobb válasz: én eleinte fõleg gyümölcsöt, aztán gyümölcs+zöldség, csak késõbb csak zöldség. ez jó szerintem: www.babakaja.com

én eleinte fõleg gyümölcsöt, aztán gyümölcs+zöldség, csak késõbb csak zöldség. ez jó szerintem: http://www.babakaja.com
Én répával kezdtem, mert az almát nem szerette. Aztán krumplit, majd utána almát krumplival kombinálva.
Én normál menentben heti két újdonságot vezettem be, egy gyümölcsöt és egy zöldséget. Nyáron több gyümölcsöt, szerencsére láttam, hogy nem allergiás típus (kopp-kopp).
Nekem a védõnõm mondta, hogy az alma, õszibarack után mehet a krumpli, sárgarépa, sütõtök mert ha hozzászokik nagyon az édes gyümölcsökhöz akkor utánna annál nehezebb lesz a zöldségeket megszerettetni vele! van egy barátnõm, õ végig ment az összes gyümölcsön amit lehet adni majd csak utánna a zöldségek..na nem is ette meg a babája sokáig!Tiszta kínszenvedés volt vele a hozzátáplálás!

Gyümölcs csak reggel és gyümölcs napon ehető, a többi napon egyáltalán nem?

Legjobb válasz: Így van, de gyümölcsöt délelõtt is eheted, nem csak reggel. a Lényeg, hogy az utolsó gyümi fogyasztása után teljen el 1 óra és akkor ebédelj!

Így van, de gyümölcsöt délelõtt is eheted, nem csak reggel. a Lényeg, hogy az utolsó gyümi fogyasztása után teljen el 1 óra és akkor ebédelj!
Hát igen!!A diéta a reggeli idõszakra teszi a gyümölcsöt mert így tisztítja ki a szervezetet a salakanyagoktól!!Utána jön az elõírt élelmiszercsoport!Így indul be a fogyás ha nem keverjük öket!!!Sajna!
Azért nem lehet máskor gyümölcsöt enni, mert a gyümölcsben sok a gyümölcscukor és a legtöbb gyümölcs 30 perc alatt kiürül a gyomorból. Ha viszont elõtte eszel akár szénhidrátos, akár fehérjés ételt, az legalább 3-4-5 órán keresztül is a gyomorban tartózkodik. Mivel a gyümölcsben sok a gyümölcscukor, ezért az elõtte még megemésztetlenül álló ételek miatt nem tud idõben a gyomorból kiürülni és elkezd erjedni a gyomorban. Ez különbözõ emésztési problámákat okozhat. DE! Ha pl. 12 órakkor eszel bármit - amit megfelelõen társítasz - és utána már csak este 8-kor leszel újból, akkor a gyümölcs ehetõ. Ez a Hay-féle módszer lényege. Egészségedre!

Elméleti kérdés: ha valaki egy ideig főleg csak vizet és gyümölcsöt fogyaszt akkor gyorsan lefogy, nem?

Azért írtam, hogy elméleti, mert nem akarom megcsinálni, csak pont egy iskolai feladatot csináltam a táplálkozás és fogyás kapcsolatáról, és elkezdtem ezen gondolkodni.. Szerintetek kb. mennyi idő alatt lehet kb. 10 kilót fogyni ilyen esetben?

Legjobb válasz: Elég érdekes a kérdés. Igazából eléggé szutyok egy diéta lenne így, tulajdonképpen csak szénhidrátot vinne be az emberke, se fehérje, se zsír. Viszont az elfogyasztott gyümölcs mennyiségétõl függ hogy egyáltalán fogyna-e, pontosabban annak szénhidrátartalmától. De amennyiben gyors fogyás lenne, az nagy részben izomveszteség lenne (alapjáraton is), de a szervezetnek fehérjére is szüksége van, gyümölcsökben meg szinte semmi fehérje nincs így még jobban elõsegíti az izombontást.

Elég érdekes a kérdés. Igazából eléggé szutyok egy diéta lenne így, tulajdonképpen csak szénhidrátot vinne be az emberke, se fehérje, se zsír. Viszont az elfogyasztott gyümölcs mennyiségétõl függ hogy egyáltalán fogyna-e, pontosabban annak szénhidrátartalmától. De amennyiben gyors fogyás lenne, az nagy részben izomveszteség lenne (alapjáraton is), de a szervezetnek fehérjére is szüksége van, gyümölcsökben meg szinte semmi fehérje nincs így még jobban elõsegíti az izombontást.
Csak gyümölccsel nem nagyon.
" Elméleti kérdés: ha valaki egy ideig fõleg csak vizet és gyümölcsöt fogyaszt akkor gyorsan lefogy, nem? " - Attól függ. Ha valaki energiatartalmilag több gyümölcsöt visz be, mint amennyit a szervezete elhasznál, akkor idõvel még hízhat is. Ha valaki nagyjából annyit visz be energiatartalmilag gyümölcsökbõl, mint amennyire szüksége van, akkor megõrzi a súlyát. Ha valaki energiatartalmilag kevesebbet visz be gyümölcsökbõl, mint amennyire a szervezetnek szüksége van, avagy kalóriadeficitbe kerül és a bevitt gyümölcsök energiatartalmát a szervezet elégeti, akkor fogyni fog. Azt, hogy az utóbbi esetben milyen gyors lesz a fogyás, a kalóriadeficit mértékétõl függ. Ha a kalóriadeficit nagy, akkor a fogyás gyors lesz, viszont ha kicsi, akkor inkább fokozatos lesz és lassúbb.
A kérdező hozzászólása: Igen, amirõl szólt a feladat az olyasmi volt, hogy a sok folyadék gyorsítja az anyagcserét, meg pl. a sárgarépában kevés kalória van. És amúgy tudom hogy ez hülye kérdés, de tényleg érdekel.. :D Izomveszteség nélkül ezt nem lehet megcsinálni?
Ja!Aztán olyan tápanyaghiányos lesz, hogy gyõzze magát kikúrálni. A fehérje hiánya miatt izomzatot is veszít. Magyarul úgy fog kinézni, mint egy teleszart zokni..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon hasznosak voltak! :)

Naptár szerint 6 hetes vagyok. Külföldön élek, és csak a jövőhét végére ér ide az Elevit és a folsav. Ugye nem vagyok elkésve? Igyekszem sok zöldségt és gyümölcsöt enni. Az első Kisfiamnál is hasonló időben kezdtem el szedni.

Legjobb válasz: Szia! Nem kötekedni akarok, csak kérdezek, mert érdekel. Miért nem jók az ottani vitaminok? Gondolom, az ottani terhes nõk is azokat szedik. Én Németországban élek, mondjuk nekem nem ajánlottak semmit a gyógyszertárban, csak elém tolták a Femibiont, gondolom ez a legdrágább :) A gyerekvitaminnal egyébként nem hiszem, hogy sokra mész, de ha sok gyümölcsöt és zöldséget eszel, akkor nem lesz baj. A dokim szerint egyébként csak a folsav és a jód miatt kell szedni valamit.

Szia! Nem kötekedni akarok, csak kérdezek, mert érdekel. Miért nem jók az ottani vitaminok? Gondolom, az ottani terhes nõk is azokat szedik. Én Németországban élek, mondjuk nekem nem ajánlottak semmit a gyógyszertárban, csak elém tolták a Femibiont, gondolom ez a legdrágább :) A gyerekvitaminnal egyébként nem hiszem, hogy sokra mész, de ha sok gyümölcsöt és zöldséget eszel, akkor nem lesz baj. A dokim szerint egyébként csak a folsav és a jód miatt kell szedni valamit.
Szerintem nem vagy elkésve egyáltalán. Van aki egyáltalán nem szed semmit. De mi az a marslakócska??
Szia, ha csak nem valami szegény országban vagy akkor minden más országban lehet terhesvitamint és folsavat kapni. Pl németeknél élek, és itt is van ezer féle egy sima dm-ben is, de a gyógyszertárban szivesen ajánlanak bármilyet.
A kérdező hozzászólása: A kérdés kiírója vagyok . Napi 2 db marslakócskát is szedek.
A kérdező hozzászólása: Dániában élek, de az itteni vitaminok nem jók.
A kérdező hozzászólása: A kisfiam multivitaminja.. vitamin gyerekeknek :)
Szia! Én 9 hetesen kezdtem szedni az elevitet. Most 32 hetes vagyok és minden rendben van. Szerintem nem kell emiatt aggódnod. Szüleink korában még nem is volt és még is itt vagyunk... :)

Milyen teát igyak hogy fogyni tudjak egy 4-5 kilót? Alapból nem eszek sokat és mégis úgy érzem hízok? Ez miért van? NApi 2szer eszem, délben és délután. Sok gyümölcsöt eszem. És csak jönnek fel rám a kilók.

Legjobb válasz: pont az a baj, hogy keveset eszel. napi két étkezés nagyon kevés inkább ennél többször de kevesebbet. hidd el , én voltam kövér úgy hogy napi 1x vagy 2x ettem. most napi 4-5x eszem és vékony vagyok. a reggeli nagyon fontos azt ne hagyd ki ,még ha csak pár falatot is eszel már beindítod az anyagcseréd, gyümölcsöt szénhidrátot inkább csak délelõtt egyél , vacsorára pedig fehérjét. ha még mozogsz is mellé akkor tuti a fogyás.

pont az a baj, hogy keveset eszel. napi két étkezés nagyon kevés inkább ennél többször de kevesebbet. hidd el , én voltam kövér úgy hogy napi 1x vagy 2x ettem. most napi 4-5x eszem és vékony vagyok. a reggeli nagyon fontos azt ne hagyd ki , még ha csak pár falatot is eszel már beindítod az anyagcseréd, gyümölcsöt szénhidrátot inkább csak délelõtt egyél , vacsorára pedig fehérjét. ha még mozogsz is mellé akkor tuti a fogyás.
Van egy ilyen herbária Elhízás elleni tea, nekem az bevállt, a múltkor véletlenül emésztés serkentõ teát vettem helyette, az nem volt jó semmire. És tényleg egyél többször keveset, rostosat fõleg és sovány húst, tojást többet. És nekem még nagyon jól rendbe tette az emésztésemet a svéd csepp és Protexin Balance szedése, azóta nem vagyok olyan éhes-falánk sem.
A sok gyümölcs egészséges, de ha "nasinak" eszed, akkor hízlal. Ha kevesebb kaját eszel és gyümölccsel helyettesíted, akkor nem hízlal és egészséges. És az sem mindegy, MIT eszel. Csak attól, hogy "valamilyen" teát iszol, nem fogsz lefogyni.
Naponta többször kell enni keveset, mert szükség van az energiára a mozgáshoz. Mozgás nélkül meg hatásosan fogyni nem lehet. Ha naponta csak egyszer eszel vagy kétszer, akkor a szervezeted raktározni fog, mert tudja, hogy csak soká jut legközelebb megint ételhez. Amúgy én a zöldteát ajánlom és az ananászt, de nem konzervként, hanem, mint friss gyümölcs.
Joshi tea v kammilla tea
Sima zöld tea cukor nélkül=) De egyébként én vettem ilyen fogyi teát a DM-be, és finom cukor nélkül is:D

Méregtelenítés csak vízzel, és gyümölccsel?

Lehetséges?

Legjobb válasz: Nem... Vízzel és gyümölccsel csak a gyomorsavtartalom nemkívánt növelése, az anyagcsere lelassítása és a kínzásod (éhes leszel) lehetséges. A méregtelenítést egyébként a máj végzi...

Nem... Vízzel és gyümölccsel csak a gyomorsavtartalom nemkívánt növelése, az anyagcsere lelassítása és a kínzásod (éhes leszel) lehetséges. A méregtelenítést egyébként a máj végzi...
A kérdező hozzászólása: köszönöm, idöközben rájöttem hogy baromság :/
szerintem elég veszélyes ez az egész dolog.KEll a gyümölcs , de legyengül a szervezet, ha nem kap fehérjét, meg minden más tápanyagot. Persze diétázni nem árt néha, de akkor is kell enni húst zöldséget!
A kérdező hozzászólása: már rájöttem, eddig nem fogyasztottam gyümölcsöt, meg zöldségeket, de a minap ráálltam a mérlegre, és dobtam egy hátast majdnem..és akkor gondoltam hogy jó lenne méregteleníteni, utána meg diétázni hogy lefogyjon a hájjas hátsóm :(
Úgy a fogyás lehetséges. Vacsora helyett méreganyagot megfogó anyaggal lehetséges. Pl:szén

A barátnőm úgy fogyózik hogy csak zöldséget, gyümölcsöt és grill csirkét eszik, és 3 hónap alatt így akar lefogyni 25 kg-ot, ez sikerülhet neki?

Meg mellette 2 óra torna.Egészséges ez?Tényleg le tud ennyit fogyni?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem lehetséges, és bizos, hogy nem egészséges. Ennyi idõ alatt ennek a felét kéne lefogyni vagy annyit se, különben a következõ lépés a plasztikai sebész lenne. Szerintem ki se lehet bírni három hónapig csak zöldség-gyümölcsön meg grillcsirkén.

Valószínûleg nem lehetséges, és bizos, hogy nem egészséges. Ennyi idõ alatt ennek a felét kéne lefogyni vagy annyit se, különben a következõ lépés a plasztikai sebész lenne. Szerintem ki se lehet bírni három hónapig csak zöldség-gyümölcsön meg grillcsirkén.
Hmm... nem hangzik rosszul, ártani szerintem nem árt, néha mondjuk betehetne fõtt marhahúsos napokat, többek között azért, mert meg fogja unni a csirkét... elvileg sovány husi + zöldség + (válogatott) gyümi simán lehet nagy fogyás, de 3 hónap alatt 25 kiló egyrészt valószínûtlen, másrészt egészségtelen... én 15 kilót fogytam kb 1-1, 5 év alatt (fogyókúra nélkül mondjuk, de ez már másik történet, a kérdés szempontjából totál irreleváns) és még így is vannak fogyási csíkjaim a fenekemnél, combomnál... nem feltûnõ, de ott van... ha valaki 3 hó alatt "dob le" 25 kgt, annak lógni fog a bõre mindenhol... utána tényleg plasztikai sebész, ami meg nem 2 forint... de az ötlet nem rossz :) Csak vigyázzon a gyümölcsökkel, mert sokban rengeteg a cukor... 22/L
1 év alatt lehetne ennyit lefogyni egészségesen. És jó kérdés, hogy a 2 óra torna milyen (intenzitás, mozgásforma). Egyébként én a gyümölcsöt hanyagolnám a diéta alatt, a zöldség az mehet nyugodtan, és mellé rengeteg fehérje.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!