Találatok a következő kifejezésre: Györben van jó (42 db)

Hol van jo horgaszto Gyor-Moson-Sopronban?

Gondolkozunk a baratokkal, hogy elmegyunk penteken horgaszni Vamosszabadiba, de ha tud valaki valami jo helyet a kornyeken, megirhatna :) Cel: Mosonmagyarovar, max Gyor kornyeke :) Magantavak elonyben, mert ott altalaban meg a napoijegy is olcsobb :)

Legjobb válasz: Nagybajcs - horgásztó - Gyõrtõl 15 perc kocsival 1000 HUF a napijegy Amur, Ponty, Kárász. Sekély a víz nagyon. Könnyen megközelíthetõ van parkoló, fõútról jól észrevehetõ Gyirmót - horgásztó - Gyõrtõl 10 perc kocsival 1200 HUF a napijegy, van két tó standerd pacaponytokkal 0,5 - 1 - 3 kiloig bezárólag, van még szép számmal kárász, dévér, amúr, 1-1 csuka. Nagyon jó hely! Amíg nem volt engedélyem ott csapattam!

Nagybajcs - horgásztó - Gyõrtõl 15 perc kocsival 1000 HUF a napijegy Amur, Ponty, Kárász. Sekély a víz nagyon. Könnyen megközelíthetõ van parkoló, fõútról jól észrevehetõ Gyirmót - horgásztó - Gyõrtõl 10 perc kocsival 1200 HUF a napijegy, van két tó standerd pacaponytokkal 0, 5 - 1 - 3 kiloig bezárólag, van még szép számmal kárász, dévér, amúr, 1-1 csuka. Nagyon jó hely! Amíg nem volt engedélyem ott csapattam!
Hegyeshalomban a Stettni tó szerintem elég jó hely, talán a napidíj se drága:) stettni.hu-n megnézheted ha érdekel
A http://www.haldorado.hu- n nézz szét, ott rengeteg topic van róla és tippeket is kaphatsz a technikát illetõen. sok kapást!
A kérdező hozzászólása: Koszi, a haldoradot ismerem miota megalakult az oldal, de ott nincs pontos info az itteni tavakrol, de azert koszi
Halászi községben van 2 nagyon jó tó, 600 HUF 2 bot egy napra:)
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek
Szia kisse megkesve de a http://perihorgaszto.wordpress.com Györtöl 15 km

Györben van valami jó terhestorna, vagy jóga, vagy valami, amire járhatok?

Én a 22. hétben vagyok, és lehet, hogy ideje lenne elkezdeni valamit csinálni, de nem tudok semmit, ahova el tudnék menni!

Legjobb válasz: szia a kórház szokott szervezni ilyen szülés felkészítõ tanfolyamot amivel torna is van nagyon jó érdemes rá elmenni

szia a kórház szokott szervezni ilyen szülés felkészítõ tanfolyamot amivel torna is van nagyon jó érdemes rá elmenni

Győrben hol van jó konditerem ahol van szauna is és zuhanyozni is tudnék utána?

Küls? és bels? comber?sít? gép, futógép, fenék formáló gép érdekelne f?leg.

Legjobb válasz: a vidéki mellett van a Galaxy, 1éve voltam ott akkor a bérlettel lehetett szaunázni, meg egész korrekt volt a zuhanyzó is, csak 99%ban sznobok jártak. Talán még a Dunapart Rezidenciában is vannak ilyen lehetõségek. Gépek szempontjából nem tudom mi a helyzet. Én a Colosseumba járok, ott vannak lábgépek, de a futógépek közül csak 2 van, van 1 lépcsõzõ meg pár bicikli. Viszont ez nem egy luxusterem :D Nõi öltözõben még nem jártam, de a férfi az eléggé minimalista és nem a legtisztább. Cserébe olcsó (diák bérlet 4500Ft), normális emberek járnak és segítõkészek. Délelõtt érdemes járni mert délután sokszor van heringparty, de ez minden teremre igaz szerintem.

a vidéki mellett van a Galaxy, 1éve voltam ott akkor a bérlettel lehetett szaunázni, meg egész korrekt volt a zuhanyzó is, csak 99%ban sznobok jártak. Talán még a Dunapart Rezidenciában is vannak ilyen lehetõségek. Gépek szempontjából nem tudom mi a helyzet. Én a Colosseumba járok, ott vannak lábgépek, de a futógépek közül csak 2 van, van 1 lépcsõzõ meg pár bicikli. Viszont ez nem egy luxusterem :D Nõi öltözõben még nem jártam, de a férfi az eléggé minimalista és nem a legtisztább. Cserébe olcsó (diák bérlet 4500Ft), normális emberek járnak és segítõkészek. Délelõtt érdemes járni mert délután sokszor van heringparty, de ez minden teremre igaz szerintem.
a Kandó utcában a KO Gym. nem egy hiperszuper de minden megvan amit te leírtál.


Hol van Győrben egy jó videó kölcsönzőt?

Ki szeretném kölcsönözni az Álomháborút és kéne egy jó kölcsönző.

Legjobb válasz: Kodály Zoltán utcában van egy, mi oda szoktunk járni de a Bartók Bélán is van egy a Szigethy Attila uthoz közel esõ felén

Kodály Zoltán utcában van egy, mi oda szoktunk járni de a Bartók Bélán is van egy a Szigethy Attila uthoz közel esõ felén
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Bababoltok? Sziasztok! Győrben hol vannak jó bababoltok, ahol nagy a választék, főleg babakocsiból?

köszi

Legjobb válasz: Belvárosi bababolt és van online webshopuk is,ott meg tudod nézni a választékot!én onnan fogom megrendelni a maradék babadolgokat! www.belvarosibababolt.hu

Belvárosi bababolt és van online webshopuk is, ott meg tudod nézni a választékot!én onnan fogom megrendelni a maradék babadolgokat! http://www.belvarosibababolt.hu
Szia! Babycenterbe rengeteg babakocsi van, marcalváros, harmónia helyén(azt hiszem az volt ott régen), aluljáróval szembe.
A kérdező hozzászólása: Köszi.és azt véletlen nem tudod, hogy a Dorjan márka kapható e náluk?

Győr környékén hol vannak jó endurós terepek? Tényő környékére érdemes elmenni?

Gyirmótra már nem jó menni, mert kijárnak a rend?rök állítólag, merre lehet jókat menni?

Legjobb válasz: Gyirmóti homokbánya,bátyámék is odajárnak,de PHalma mx pálya mögött is van enduro rész

Gyirmóti homokbánya, bátyámék is odajárnak, de PHalma mx pálya mögött is van enduro rész

Győr-Ménfőcsanakon hol van jó játszótér?

Legjobb válasz: a kastélynál van

a kastélynál van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Kisgyerekkel is lehet oda menni?
Szia perszee:D:D De az a baj hogy jó játszotér csak ott van :) :(:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Utolsó válaszolónak: Köszönöm!Sajnos a kastély kicsit messze van tõlünk:-( Te is Ménfõcsanakon laksz?
Szia igen én is Csanakon lakok:D:D:D Ééés irtó sookat megyek a kastélyhoz... na jó nem hintázni meg ilyesmi:) 15/L
Sziiaaa most a vadvirág utcába is van .. meg talán 1 hónapja a Zsigmond király utca végén a bricostore mellett 16/L ( aki az elõzõ válaszokat is irta:) )

Van Győrben egy jó fogszabályzós, aki Komárom-Esztergom megyeieket is fogad?

Legjobb válasz: keress rájuk google-ben, némelyiknek van email cime, irj nekik,s kérdezz rá emailben. igy kevésbé kell lejárd a lábad.

keress rájuk google-ben, némelyiknek van email cime, irj nekik, s kérdezz rá emailben. igy kevésbé kell lejárd a lábad.
Hát én járok tudok egyet, nem tudom, hogy fogad e Komárom-Esztergom megyeieket, mindenesetre a gyõriek nagyrésze hozzá jár, nagyon kedvesek, ha kell a telefonszáma írj egy e-mailt!
Van.:D én Vas megyei vagyok, és bejárok Gyõrbe.:D SolyDent.:D kicsit nagyon drága vagyis nekem nem, de nagyon profik.(Y) csak jót mondhatok róluk.:)

Győrben hol van jó játékbolt?

KÉZZEL FOGHATÓ játékra gondolok, kisgyereknek.

Legjobb válasz: A pláza környékén lakom, ott a Bambini a "sláger".

A pláza környékén lakom, ott a Bambini a "sláger".
Baross úti meki mellett ott a fapipa
Lehet, hogy már nem aktuális, de azért érdemes megnézni : Mobilis Tudományos Játékbolt Gyõr, Vásárhelyi Pál u. 66. Az Egyetemi Csarnoknál van.

Győrben van (nak) (jó) diákszálló (k)?

lehetőleg olcsó de igazából mind1


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!