Találatok a következő kifejezésre: Gyógyszert szedtem még (114 db)

December 19-én este fél10 körül jött meg a mensim (nekem másnapra indul be rendesen) kedden 20án este potnban 9kor szedtem be az első mercilon tabit (előtte nem szedtem még semmilyen gyógyszert) mikortól hat?

nem volt hányás illetve hasmenés sem. Benne voltam még az első napban szedésileg?Pontosabban szerdán délelőtt 1óra körül egyszer volt egy enyhe hasmenés de ennyi ez annak az eredménye is lehet hogy a karácsonyi összejövetelen össze vissza ettem mindent. Szerintetek mennyi idő után nyújt védettséget? A nőgyógyász nem mondott semmit csak adott a gyógyszerről egy papírt amiben az áll hogy az első tabitól véd viszont a betegtájékoztatóban nincs benne. L/17

Legjobb válasz: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/MERCILON_tablet.. "A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Mercilon szedését; a csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt tablettát vegye be (ha például pénteken jelentkezett a havi vérzés, a "Péntek" feliratú tablettát válassza). Ezt követõen a hét napjainak sorrendjében haladva szedje a Mercilon-t. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a tabletta szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (barrier-elvû) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell." Szerintem még egy hétig használjatok gumit a biztonság kedvéért, azután már hat.

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/MERCILON_tablet.. "A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Mercilon szedését; a csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt tablettát vegye be (ha például pénteken jelentkezett a havi vérzés, a "Péntek" feliratú tablettát válassza). Ezt követõen a hét napjainak sorrendjében haladva szedje a Mercilon-t. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a tabletta szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (barrier-elvû) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell." Szerintem még egy hétig használjatok gumit a biztonság kedvéért, azután már hat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!!!!
Ha igazán biztosra akarsz menni, az elsõ hónapban még használjatok gumit. A szervezetednek kell ennyi idõ, hogy megszokja az extra hormonadagot. Hidd el, biztosabb. A második levélnél pedig már simán mehet a móka

Június óta nem szedek fogamzásgátlót, utána egy hónap múlva megjött rendesen, utána majdnem pontosan a következő de utána csak november (3 hónapra rá) végén most megint késik. Kb 5 évig szedtem a gyógyszert. Várjak még vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Szia! Erre lehetett számítani,szerintem várjál még mert biztos hogy a gyógyszer borította fel a hormonháztartásod.Én korábban hagytam abba és még mindig nem állt be.Mondjuk én tovább szedtem kb.3 évvel

Szia! Erre lehetett számítani, szerintem várjál még mert biztos hogy a gyógyszer borította fel a hormonháztartásod.Én korábban hagytam abba és még mindig nem állt be.Mondjuk én tovább szedtem kb.3 évvel
Szia. Mindenképp minél hamarabb, már a 3 havi kimaradás után is el kellett volna menned, sztem összezavarodott a hormonháztartásod, kapsz rá gyógyszert, és rendbe fog jönni, de annak is idõ kell, ha a gyógyszert azért hagytad el, mert babát szeretnétek, akkor pedig S.O.S, mert ilyenkor azért kell egyéntõl függõen pár havi ciklus, hogy beálljon a mensid.Melody

Gyógyszert szedtem amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok. Baja lesz a babának?

Derékfájdalomra vettem be kétszer flectort és kétszer algoflexet. Tegnap nem jött meg a mensim és kiderült, hogy terhes vagyok. Szörnyen félek, hogy károsítottam, a magzatot. :((((

Legjobb válasz: Ne vicceljél már!A gyógyszerek nem mérgek!Semmi baja nem lesz a babának.Magyarországon csak 8 db. magzatkárosító gyógyszer van forgalomban,ezek szteroidok és epilepszia ellenes szerek.A többi gyógyszer ártalmatlan.Különben pedig az elsõ 2 hétben nincs kapcsolat még az anya és a magzat között!

Ne vicceljél már!A gyógyszerek nem mérgek!Semmi baja nem lesz a babának.Magyarországon csak 8 db. magzatkárosító gyógyszer van forgalomban, ezek szteroidok és epilepszia ellenes szerek.A többi gyógyszer ártalmatlan.Különben pedig az elsõ 2 hétben nincs kapcsolat még az anya és a magzat között!
Ezt a gyógyszerkérdést is mindig eltúlozzák.A kismamák 3/4-e szed gyógyszert a terhessége alatt és teljesen egészséges gyereket szül.Nem kell aggódnod!
Egyet értek az elõttem szólokkal! Semmi baj nem lesz! Nyugi! Gratulálok a babához! Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy megnyugtattatok. Csak azért aggódtam, mert rá van írva a tájékoztatóra, hogy terhesség alatt nem szabad szedni. Köszönöm a válaszokat... :)
Egyébként ha megnézed általában az összes gyógyszerre rá van ez írva! Nyugi! Nem lesz gond!
A gyógyszerekre azért írják rá ezt, mert a gyógyszergyártó cégek így védik magukat jogilag a felelõsségtõl. De attól még nem magzatkárosító a gyógyszer!Mûködik Budapesten teratológiai tanácsadás, ahol a gyógyszerek magzatkárosító hatásával foglalkoznak.Ha nem hiszel nekünk, akkor hívd fel ezt a számot:06 1 363 2229 , itt majd megnyugtatnak, hogy semmi baja nem lesz a babádnak!
Ekkora mennyiségtõl kétlem, hogy bármi baj lenne.

Lehetnek terhesség tünetei? Hőhullámok, érzelmi kitörések, fejfájások, hasmenés (ezt a virusnak tudtam be), és még mikor a gyógyszert szedtem megjött. (3 szem volt még hátra)

egyéb általános tünetek nincsenek, mit gondoltok?

Legjobb válasz: Mért nem csinálsz tesztet? Ha tüneteid vannak, akkor már az is kimutatja. Holnap vegyél, és kiderül. Ha rendsen szedted a tabit, akkor elvileg nem kéne, hogy az legyél, bár az érdekes, hogy hamarabb megjött. Más gyógysuert nem szedtél közben? Most ebbõl nem tudjuk megmondani, hogy az vagy vagy sem, mert lehet attól is, de mástól is.

Mért nem csinálsz tesztet? Ha tüneteid vannak, akkor már az is kimutatja. Holnap vegyél, és kiderül. Ha rendsen szedted a tabit, akkor elvileg nem kéne, hogy az legyél, bár az érdekes, hogy hamarabb megjött. Más gyógysuert nem szedtél közben? Most ebbõl nem tudjuk megmondani, hogy az vagy vagy sem, mert lehet attól is, de mástól is.

3 tesztet csináltam, mind3 negatív. De augusztusban volt meg utoljára, akkor is 2x. Június-Júliusban egy nagyon erős gyógyszert szedtem, mert a lábamon baktérium fertőzés volt. Lehetséges, hogy terhes vagyok? Semmi tünete nem jelentkezik viszont.

Legjobb válasz: Nem akarlak riogatni, de: anno január-februárban elég erõs gyógyszert kellett szednem, rá is kérdeztem a dokitól, hogy bekavarhat-e a fog.gátlóval, mondta a doki, hogy nem. Márciusban megjött, áprilisban megjött - ettõl függetlenül minden hónapban szoktam tesztet csinálni, biztos ami biztos. Márciusban két negatív teszt, áprilisban egy pozitív, majd rá három napra negatív. Április 21-én tudtam meg, hogy 12 hetes terhes vagyok. Most vagyok a 37. hétben, nemsokára érkezik a babó. Szóval szerintem is doki - a negatív teszt sem 100%!

Nem akarlak riogatni, de: anno január-februárban elég erõs gyógyszert kellett szednem, rá is kérdeztem a dokitól, hogy bekavarhat-e a fog.gátlóval, mondta a doki, hogy nem. Márciusban megjött, áprilisban megjött - ettõl függetlenül minden hónapban szoktam tesztet csinálni, biztos ami biztos. Márciusban két negatív teszt, áprilisban egy pozitív, majd rá három napra negatív. Április 21-én tudtam meg, hogy 12 hetes terhes vagyok. Most vagyok a 37. hétben, nemsokára érkezik a babó. Szóval szerintem is doki - a negatív teszt sem 100%!
Ha terhes lennél, kimutatta volna a teszt.Szerintem valami más probléma lehet, menj el dokihoz.
Szia mizus veled azóta dokinál voltál?
Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Már rég nem tesztelgetned kéne, hanem egy nõgyógyászt meglátogatni! A tesztek eddig is negatívok voltak, vagy azért mert nem vagy terhes, vagy azért mert nem valamiért nem mutatja, teljesen felesleges tesztekre pazarolnod a pénzed. Valami oka kell, hogy legyen a menstruáció kimaradásának, tessék orvoshoz menni.
Egyetértek a többiekkel. Menj orvoshoz mielõbb!
Azóta már rég el kellett volna menned orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Már 5-öt csináltam...különbözõ fajtákat...és mind negatív...:S :)
A kérdező hozzászólása: Megírom majd...:)
Tudom, hogy ez nem vigasztal, de én sem szerettem volna... Azért majd írd mg, hogy mit mondott a doki.
A kérdező hozzászólása: Ez szuper...:(én nem szeretnék még babát...
11:46-os vagyok. Semmilyen tünetem nem volt - se mellfeszülés, se hányinger/rosszullét, semmi ilyesmi. Egyszerûen csak közölte a dokim, hogy "maga bizony terhes", rá 5 percre UH-n megállapította, hogy 12 hetes a babám.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem szeretnénk...És valami tünet jelentkezett nálatok?
Nekem is 10 hetesen derült ki, hogy terhes vagyok!!!Aug 19-én volt meg 2 éve és ilyenkor szintén 2 éve én még nem tudtam, hogy babát várok.Majd nov. 2-án volt pozitív tesztem, másnap megint.6-án pénteki napon kiderült, hogy 10+3 hetes vagyok!Nem 100% az a negatív teszt.Menj orvoshoz, nincs ott semmi gond.Szeretnétek babát?
Én sem riogatni akarlak, de a negatív teszt nem mindig jelenti azt, hogy nem vagy terhes. Pl a méhen kívül terhességet nem mindig mutatja ki a teszt, pedig az nagyon veszélyes állapot. Egyik ismerõsöm járt nemrég úgy, hogy nem jött meg neki, tesztelt negatívat, vértesztbõl is negatív jött ki, aztán kiderült, hogy már nyolc hetes méhen kívüli terhes...azonnal mûtötték. Szóval doki!!! Az a biztos! Ha meg nem terhes vagy akkor más oka van a kimaradásnak, de az sem normális!
A kérdező hozzászólása: Már annyira bestresszeltem tõle, hogy barátom is folyton ezzel nyaggatom, igazából õ is a dokit javasolta. Amit szedtem a betegségemre nagyon erõs gyógyszer volt...Elképzelhetõ, hogy az is megzavarhatta?
Nem valószínû, hogy terhes vagy. A teszteknek már régesrég ki kellene mutatnia. Viszont menj el dokihoz, mert sok oka lehet a mensi kimaradásának, nem csak a terhesség.
A kérdező hozzászólása: Szia! Hétfõre kaptam idõpontot :S

Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom Tri-Regol antibébi tablettát írt fel. Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell szedni a gyógyszert, mivel még nem szedtem ezt a fajta gyógyszert. Ha pl. megjön vasárnap, akkor is kezdhetem az 1-es számmal jelölt rózsa

Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom Tri-Regol antibébi tablettát írt fel. Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell szedni a gyógyszert, mivel még nem szedtem ezt a fajta gyógyszert. Ha pl. megjön vasárnap, akkor is kezdhetem az 1-es számmal jelölt rózsaszín drazséval ? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítményt az alkalmazási útmutatóban leírtaknak megfelelően kell szedni. Amennyiben ez nem világos, akkor nőgyógyászától kérhet részletes tájékoztatást, elsősorban személyesen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A készítményt az alkalmazási útmutatóban leírtaknak megfelelően kell szedni. Amennyiben ez nem világos, akkor nőgyógyászától kérhet részletes tájékoztatást, elsősorban személyesen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom Tri-Regol antibébi tablettát írt fel. Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell szedni a gyógyszert, mivel még nem szedtem ezt a fajta gyógyszert. Ha pl. megjön vasárnap, akkor is kezdhetem az 1-es számmal jelölt rózsa

Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom Tri-Regol antibébi tablettát írt fel. Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell szedni a gyógyszert, mivel még nem szedtem ezt a fajta gyógyszert. Ha pl. megjön vasárnap, akkor is kezdhetem az 1-es számmal jelölt rózsaszín drazséval ? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítményt az alkalmazási útmutatóban leírtaknak megfelelően kell szedni. Amennyiben ez nem világos, akkor nőgyógyászától kérhet részletes tájékoztatást, elsősorban személyesen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A készítményt az alkalmazási útmutatóban leírtaknak megfelelően kell szedni. Amennyiben ez nem világos, akkor nőgyógyászától kérhet részletes tájékoztatást, elsősorban személyesen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Laktózérzékenyek, milyen gyógyszert szedtek ha meg vagytok fázva, fáj a torkotok, lázatok van?

Antibiotikum kizárva,a laktózérzékenység is attól alakult ki.

Legjobb válasz: Nekem a gyomrom érzékeny a gyógyszerekre és nem szoktam semmit bevenni, torokfájásra sós vízzel gargalizálok, orromba is ezt használom orrcsepp helyett ha bedugul, lázamat vizes borogatással enyhítem.

Nekem a gyomrom érzékeny a gyógyszerekre és nem szoktam semmit bevenni, torokfájásra sós vízzel gargalizálok, orromba is ezt használom orrcsepp helyett ha bedugul, lázamat vizes borogatással enyhítem.

Mennyibe kerül 3 havi yasminelle fogamzásgátló? Ja és még annyit, hogy ha leőtte más gyógyszert szedtem, de volt pár hónaposk ihagyásom, akkor az új gyógyszert is a menzi első napjától kell szedni?

Gondolom mindenhol hasonló árban van, és Zala megyei vagyok, most szedem ezt el?sz?r, de tudom h drágább mint a Trinordiol meg a lindynette.

Legjobb válasz: Én is azt szedem és sokat híztam tõle 6-7kilot Szerintem válassz mást.

Én is azt szedem és sokat híztam tõle 6-7kilot Szerintem válassz mást.
Nem számít hogy sportolsz-e! Én rendszeresen sportolok és mégis híztam tõle...
nemeszem többet sõt alig eszem és így is híztam a derekamra ment eléggé látszik. a hormonokat borítja fel.
A kérdező hozzászólása: fogytam tõle, igaz az étvágyam se jó, viszont nem vagyok éhes, és kevés kajától is tele érzem magam, de nem érezném jól magam, ha többet ebbék, viszont az éhségtõl sem vagyok mégse rosszúl, pedig van oylan nap hogy egy két kanál valamit eszek, esetleg iszok vizet, meg egy két gyümit bekapok és ennyi. vagy nem is eszem csak sajtot rágcsálok meg joghurt féléket eszem. Máskor rendes három fogásos ételeket ettem, meg xy mennyiségû szendvicseket egy nap, mégis éhes voltam. Lehet összeszükült a gyomrom? Pedig nem is fáj. Fura dem ég csak nem is szédelgek. Pedig gyors anyag cserém van, mert hamar átmegy rajtam a kaja, nem hasmenésem van, hanem csak szimlán majdnem mniden nap nagywc zek
A kérdező hozzászólása: csak szimplán híztál tõle, vagy jobb lett az étvágyad és többet ettél azért híztál? És ha szabad kérdeznem akkor mindenhová híztál? Tehát az a 6-7 kiló nagyon meglátszott? gondolom ha testmozgást végzel közben akkor azért nem hízik meg annyira az ember, max izmosodik nem? Vagy megváltoztatja az anyagcserét is?
Amikor még szedtem, olyan 7-8ezer körül volt... Ez volt novemberben. Azt hogy mibõl mennyi van benne azt nem tudom, de én alacsony hormontartalmút kértem és így írta fel ezt az orvos... Kb. 2-3év alatt 10kilót híztam tõle...
A kérdező hozzászólása: ja de nem úgy értem, hanem hogy hogy sokkal olcsóbbak egyes fogamzásgátlók, mnit a többi? valamelyik három havi csak 2500 van amelyik nél az egy havi kerül ennyibe, azaz háromszor drágább
a fogamzásgátlókon nincs tb támogatás
A kérdező hozzászólása: mitõl ilyen drága ez a bogyó? több benn a hatóanyag, vagy erõsebb gyógyszer?
8000 ft menses elsõ napjától kell szedni
Hízhatsz bárhova. Én a lindynettetõl híztam több mint 10 kilót fél év alatt. Combra, hasra, fenékre ment. A melleim is megnõttek. Ja és többet is mozogtam, mint a gyógyszer elõtt, mégis feljöttek a kilók :S

3 hónapja figyelem a ciklusom, 35, 32, 30 naposak voltak. Előtte gyógyszert szedtem évekig. Most a 38. napnál járok, de még semmi. Baba vagy csak valami hormon játék?

Voltunk együtt többször a hónapban védekezés nélkül, szóval elméletileg babás is lehetnék, de hétf?n a 36. napon negatívat teszteltem. Viszont sokszor furán érzem magam, nagyobbak lettek a melleim picit, pedig nálam ez nem jellez? mensi el?tt sem. Mindjárt megjön érzés meg már kb 10 napja jön és múlik.Nem akarok megint csalódni a tesztben, mit gondoltok?

Legjobb válasz: Hát pedig igencsak meg kellene csinálnod a tesztet, mert ez még bab is lehet.

Hát pedig igencsak meg kellene csinálnod a tesztet, mert ez még bab is lehet.
Nekem ugyanígy volt. De mindig negatívat teszteltem. Aztán 7 hónap után mentem dokihoz, kiderült, hogy nincs rendesen peteérésem ezért 32-39 naposak a ciklusaim. Kaptam rá gyógyszer, és a következõ hónapban már terhes lettem. Második gyereknél szintén ugyanez volt a helyzet. Mondjuk te ettõl még lehetsz babás, habár a 36. napon már illene látszódnia a 2. csíknak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!