Találatok a következő kifejezésre: Gyógyszertárban lehet injekciós tűt (2 db)

Milyen vastagságú injekciós tű kell a piercing szúráshoz? (amit gyógyszertárba lehet kapni)

Legjobb válasz: Ki ne találd, hogy magadnak/havernak homemade piercinget szúrsz...

Ki ne találd, hogy magadnak/havernak homemade piercinget szúrsz...
Támogatom az elõzõ válaszolót, megéri az a pár ezer forint a biztonságos szúrást, profi kézben. Elvégre mégis az arcodról van szó.
A kérdező hozzászólása: nem az arcomba szeretnék :) )
akkor se otthon.. sztem.
Nekem 1, 2-es pc kell a számba, valószínû 1, 2 es tûvel szúrták...:D Azt passzolom lehet-e kapni gyógyszertárba De ha otthon szúrod, akkor arra figyelj nehogy valamit "benyelj".
A kérdező hozzászólása: Na végre valaki válaszolt a kérdésre!..köszi:)
minek neked az???
a nagyobbakban általában lehet, de inkább orvosi ellátokban, pár forint darabja, de jellemzõen csak 100as csomagokban árulnak. A fecskendõ olyan kétszáz darabja. ez az egyszerhasználatosra vonatkozik. ha többszörhasználatos kell, akkor az viszont ezernél kezdõdik darabja.
Mire akarod használni? A barátnõm mondta, hogy a szobatársa orvostanhallgató és az egyetemük közelében van egy kellékes bolt, ahol fillérekért lehet kapni. Mondjuk ez Pécsett van. Mi festékpatron utántöltéshez használtunk injekciót, és ingyen kaptuk egy védõnõ ismeröstõl, mivel lejárt volt a szavatossága. Szóval ha van egészségügyben ismerösöd, akkor könnyen be lehet szerezni, de ez csak ilyesmire vonatkozik... Ha emberbe akarod használni akkor steril kell..
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, akkor ilyen kis gyógyszertárban nem nagyon van...
de lehet kapni és azt is tudom hogy elég olcsó és fecskendõt is tudsz venni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!