Találatok a következő kifejezésre: Gyógyszer szedése 20 (13 db)

Gyógyszerek szedése mellet mehetek tetováltatni? BÕVEBBEN LENT! (20/F)

Sziasztok! Pár hete tart egy idegcsípődéses derék/hát fájdalmam és írtak fel nekem Mydeton 150 mg-os izomlazító gyógyszert, mellé Voltaren retard 75 mg-ost fájdalomcsillapítót. Az a kérdésem, hogy ezen gyógyszerek szedése mellett HOLNAP - azaz 2013. május 16.-án csütörtökön - mehetek-e tetováltatni a vádlimra ?! Ha igen akkor mire számíthatok? Talán jobban fog vérezni, vagy fájni? Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: En inkabb elhalasztanam. Nem a gyogyszerek miatt, azok nem kavarnak bele, hanem amiatt hogy az egeszsegi allapotod nincs a topon, es olyankor bizony jobban fajhat es lassabb lesz a gyogyulas is. Egy tetovalo

En inkabb elhalasztanam. Nem a gyogyszerek miatt, azok nem kavarnak bele, hanem amiatt hogy az egeszsegi allapotod nincs a topon, es olyankor bizony jobban fajhat es lassabb lesz a gyogyulas is. Egy tetovalo
Nyugodtan mehetsz, nem befolyásolja. Jobban fájni nem fog, max. kevésbé a fájdalomcsillapító miatt. Egyedül véralvadási problémáknál lehet gond, de ott sem a gyógyszer miatt.
Alkohol nélkül miért nem tudsz ünnepelni?
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt a kérdés :)

Fél évig szedtem a Lyndinette 20-t, de egyéb okok miatt egy erősebbre kellett váltanom. Ez volt egy éve. Most viszont visszatérhetek rá. Kérdésem:akkor nagyon megnőtt tőle a mellem, ami a másik gyógyszer szedése alatt "visszaapadt", ez visszatérhet?

Szerintetek ez a kellemes mellékhatás most is visszatér? 10napja szedem még semmi. Anno nem emlékszem mennyi id? után n?tt meg. Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Valószinû, hogy megint jelentkezni fog a kellemes mellékhatás, ahogy te nevezed! De ez azt jelenti, hogy a szervezeted több hormont kap a kelleténél! Ami még nem biztos hogy tul erõs, csak erõssebb. A mellek nem nõnek meg hanem megduzzadnak és amikor a szervezet hozzááll a hormonmennyiséghez lelappadnak! Ha viszont ez nem történik meg egy bizonyos idõ elteltével valószinû hogy a tabletta tényleg erõs!

Valószinû, hogy megint jelentkezni fog a kellemes mellékhatás, ahogy te nevezed! De ez azt jelenti, hogy a szervezeted több hormont kap a kelleténél! Ami még nem biztos hogy tul erõs, csak erõssebb. A mellek nem nõnek meg hanem megduzzadnak és amikor a szervezet hozzááll a hormonmennyiséghez lelappadnak! Ha viszont ez nem történik meg egy bizonyos idõ elteltével valószinû hogy a tabletta tényleg erõs!
Ne haragudj, ezzel kapcsolatban muszáj kérdeznem valamit! én is hamarosan kezdem a L. 20-at. ez, hogy erõsebbre kellett váltanod azt jelentette, hogy nem védett megfelelõen a nem kívánt terhességtõl? volt már egy abortuszom, soha többé! amúgy szerintem, ha korábban nõtt tõle a melled, most is nõni fog.

Eddig a Lindynette 20 fogamzásgátlót szedtem, de most a doki felírta a 30asat, mert az előző már nem hatott rendesen. Az új gyógyszer szedését úgy folytassam mintha az előzőt szedném?

Mert az orvos azt mondta hogy igen...

Legjobb válasz: Ha az orvos azt mondta, hogy igen, akkor mi itt a kérdés???? Igen úgy folytasd!

Ha az orvos azt mondta, hogy igen, akkor mi itt a kérdés???? Igen úgy folytasd!
A kérdező hozzászólása: csak a betegtájékozatón meg nem ez van. :S
http://www.pirulapatika.hu/210160032/betegtajekoztato/lindyn.. Végig szeded az utolsó levél 20-st, megtartod a 7 napos szünetet és utána a 30-st kezded el szedni. A doki is így értette amit mondott és a tájékoztatóban is így van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A vélt fogamzás napjától kb. két héten belül mutathat elõször valamit a teszt.
A kérdező hozzászólása: igen igen vélt fogamzás, de én még nem vártam kis babát nem tudom mikortol számitunk mit! csináltam ma reggel tesztet de az negativ lett.
akkor nem vagy terhes, amúgy sem lehetszm mert még védett a gyógyszer!
A kérdező hozzászólása: érdeklõdnék akkor , hogy mennyi ideig vagyok védett , miután leállok végleg a gyogyszerrõl, milligestet szedtem 5 évig, alacsony hormonu 3 fázisos

Én már lassan 1, 5 éve szedek fogamzásgátlót, és aggódok, mert kb. fél éve egyre kevesebb minden hónapban a menstruációm. A mellem is egyre kisebb lesz, és gyakran szédülök. Lehetséges, h abba kellene hagynom a gyógyszer szedését (Lindinette 20)?

Legjobb válasz: Én több,mint 1,5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam,mert az hallottam,hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok,de már kicsvel több van,nah jó még mindig nem sok meg 2,5napig is tart,nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem,de én nem szoktam tõle szédeülni,meg a mellem sem kisebb,inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit,hogy pontosat megtudj!

Én több, mint 1, 5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam, mert az hallottam, hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok, de már kicsvel több van, nah jó még mindig nem sok meg 2, 5napig is tart, nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem, de én nem szoktam tõle szédeülni, meg a mellem sem kisebb, inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit, hogy pontosat megtudj!

Gyógyszer szedése alatt (20 napban)elkezdődhet a menstruáció?

nekem most a gyógyszer szedás 20. napján megjött , mert pont most vagyok a 28. napon..de ez normális?azt hittem h a 21 nap alatt nem jöhet meg.

Legjobb válasz: Ha most kezdted el szedni elõször, be kell állnia,és azért normális, ha beáll,akkor majd tabi után fog megjönni.

Ha most kezdted el szedni elõször, be kell állnia, és azért normális, ha beáll, akkor majd tabi után fog megjönni.
Igen, de ez csak pecsételõ vérzés. Még szoknia kell a szervezetednek a tabit
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!amugy ez a 3. hónap , hogy szedem!Lassan beállhatna már..
Ha nem áll be rendesen, akkor menj vissza a dokihoz és írass másikat!

Tisztelt Főorvos Úr! A Premens gyógyszert szeretném szedni, kérdésem, hogy mikor kell elkezdeni a szedését, és 3 hónap után mennyi ideig szedhető. Jelenleg 0, 5 Rivotrilt szedek este, és 20 mg Lokrent reggel. Válaszát előre is köszönöm!Tisztelettel:Magdoln

Tisztelt Főorvos Úr! A Premens gyógyszert szeretném szedni, kérdésem, hogy mikor kell elkezdeni a szedését, és 3 hónap után mennyi ideig szedhető. Jelenleg 0,5 Rivotrilt szedek este, és 20 mg Lokrent reggel. Válaszát előre is köszönöm!Tisztelettel:Magdolna

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A PreMens tabletta szedését bármikor elkezdheti. A tünetek javulása 3 hónap elteltével várható, de természetesen utána is szedhető folyamatosan. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A PreMens tabletta szedését bármikor elkezdheti. A tünetek javulása 3 hónap elteltével várható, de természetesen utána is szedhető folyamatosan. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Lindynette 20 Sziasztok. Most vettem meg az első fogamzásgátló gyógyszeremet. A szedését tudom csak az a baj h nem számok hanem betűk vannak rá írva. Teljesn mindegy h melyiket kezdem el szedni? Vagy vki tudja h milyen sorrendbe kell?

Legjobb válasz: Én nem ezt a gyógyszert használom, de az enyémen a betûk a napokat jelölik. H-hétfõ, K-kedd...stb. Amelyik nap elkezded, annak a napnak a betûjétõl kezdd, és ennek megfelelõen haladj tovább! Ez segít könnyen észrevenni, ha véletlenül egy napot kifelejtettél. Remélem erre gondoltál...

Én nem ezt a gyógyszert használom, de az enyémen a betûk a napokat jelölik. H-hétfõ, K-kedd...stb. Amelyik nap elkezded, annak a napnak a betûjétõl kezdd, és ennek megfelelõen haladj tovább! Ez segít könnyen észrevenni, ha véletlenül egy napot kifelejtettél. Remélem erre gondoltál...
Akkor passz...de ha egyfázisú, akkor tökmindegy honnan kezded, mind egyforma.
Hát én is ilyet szedek, de nekem a hét napjainak a kezdõbetûi vannak rajta. 3 éve ezt szedem de még egyet se láttam ilyen felirattal. Amúgy mivel egy egyfázisú gyógyszer, mindegy hogy szeded, csak egy nap egyet egyél.
A hét napjai vannak ráírva amelyik nap elkezded, azt a betûset vedd be majd értelemszerûen tovább.
Nem hiszem, hogy azon a pár ezer forinton múlna hogy mondjuk terhes leszel-e vagy sem, mert pl csak c-vitamint kaptál:) Ennél sokkal rosszabb is történhet ha nem biztos forrásból van a gyógyszer...
Szívesen, de azért gondold át, hogy megéri-e az a pár forint! Lehet, hogy most nem okoz problémát annak, aki már régen szedi, csak majd ha tényleg babát szeretne. Adja Isten, hogy csak rémeket lássak...:)
A kérdező hozzászólása: Igen voltam orvosnál:) De nagyon megbízható akitõl vettem.2 közeli ismerõsöm is ezt szedi.az egyik 3-4 éve és semmi panasza nem volt eddig. Köszönöm a válaszokat sokat segített:)
Remélem tudod, hogy legnagyobb piaca a gyógyszerhamisításnak van... Lehet, hogy ez valami román vacak (nincs bajom a románokkal, de onnan pl elég sok ilyen szemét származik), amiben jobb esetben nincsenek hormonok, rosszabb esetben teljesen tönkreteszed vele a szervezeted... :S Amúgy asszem egyfázisú, szóval mindegy honnan kezded. De legközelebb inkább patikában vedd meg. Ja és remélem orvosnál voltál elõtte?
A kérdező hozzászólása: ismerõsnél :D
Hol vetted, ha nem gyógyszertárban?????? Kezdesz megrémíteni...
A kérdező hozzászólása: Nem gyógyszertárból vettem azért más az irása.gondoltam rá h talán angol de az meg M-el kezdõdik szóval nem. 3x21
A kérdező hozzászólása: ilyen betûk vannak .P, E, T, K, N, R, L ???:S
Jézusom, te tuti valami hamisítványt fogtál ki! Én is szedtem Lindynette 20-at és a hét napjainak MAGYAR kezdõ betûi vannak rajta, nem ez, amit írtál! Na jó, én nem tartok neked szentbeszédet, de nagyon nagy kockázatnak teszed ki magad és a teherbeesés lesz a legkisebb bajod, nagyon súlyos egészségkárosodást okoznak a hamis gyógyszerek. Atyaég:S Remélem megjött a jobbik eszed azóta és nem kezdted el szedni...

17 éves vagyok több mint egy éve párkapcsolatban. Most fogom elkezdeni a Lindynette 20 szedését, mivel most voltam nőgyógyásznál elsőre, mer nem hat a görcsökre semmi gyógyszer így megkérdezte van barátom ezt írta fel. Mik a tapasztalatok?

Olvastam sokat a keres?ben találtakról, de legtöbb negatív vélemény, most kicsit félek hogy mellékhatások fognak jelentkezni, mert fiatal vagyok, vékony 45kg, nem tudom hogy fog rám hatni. De ezt írta fel az orvos. Meg megfogom várni amíg az els? levél lemegy és azután fogunk óvszer nélkül szeretkezni, csak félek hogy bennem lesz a félelem és tesztet akarok majd venni. Na mindegy tényleg jó lenne ha kicsit meghíznék de remélem nem leszek depressziós. Remélem nem én vagyok az egyedüli 17éves aki most kezdi el szedni. Kérek mindenféle jó és rossz tapasztalatot, meg ami rám várhat. Köszönöm a válaszokat el?re is!

Legjobb válasz: Szia! Én 4 éve szedem ezt a fogamzásgátlót, amit az orvos neked is felírt. Én nem vettem észre, hogy híztam volna tõle. Sõt ha fogyóztam, ugyanúgy lementek a kilók. Sztem depressziós sem leszel, ha csak nem vagy rá hajlamos. Remélem segítettem! Üdv

Szia! Én 4 éve szedem ezt a fogamzásgátlót, amit az orvos neked is felírt. Én nem vettem észre, hogy híztam volna tõle. Sõt ha fogyóztam, ugyanúgy lementek a kilók. Sztem depressziós sem leszel, ha csak nem vagy rá hajlamos. Remélem segítettem! Üdv

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!