Találatok a következő kifejezésre: Gyógyszer mellett nem jön meg (3 db)

Ha gyógyszer mellett nem jön meg terhességen kívül mi más "bajom" lehet?

Az elmúlt hónapban nagyon minimálisan jött meg fogamzásgátló gyógyszer mellett. Csináltam tesztet negatív lett. És folytattam a gyógyszer szedését. Most semmi, pedig vasárnap kellett volna megjönnie. Megint negatív teszt :S De a múlt hónapban is nagyon görcsöltem és most is, mint mikor megvan. Nem értem mi bajom lehet. Igazából nem hinném, hogy terhes vagyok. Az elmúlt hónapban fogytam 3-4 kilót is (47 kg vagyok) Azok segítségét kérném, akik már voltak hasonló helyzetben!?

Legjobb válasz: endokrinológus, hormonlabor

endokrinológus, hormonlabor
A szünetben nem volt gond? Akkor normális volt a vérzésed? Menj vissza a dokihoz és mondd el a panaszod, lehet gyenge neked a gyógyszer.
A kérdező hozzászólása: A réginél nem volt semmi gond, csak nem akartam már olyan erõset ezért váltottam.A mostanival sem volt eddig gond, csak múlt hónapban lettek ezek a panaszaim...és most tegnap kellett volna megjönnie, de még meg sem jött :S
Akkor normális volt a vérzésed? Akkor meg nem jó neked a gyógyszer, írass másikat.
A kérdező hozzászólása: Akkor az lenne a legjobb ha most szüneteltetném?
A kérdező hozzászólása: A két gyógyszer között volt 3. 4 hónap szünet... nyáron nem szedtem...
Hormonpanelnek semmi értelme, ugyanis tabletta mellett nem lehet értékelni. Az a bajod, hogy 6 éve folyamatosan gyógyszert szedsz, és elsorvasztotta a nyálkahártyád. Legalább 3 hónapos szünetet tarts!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen el fogok menni az orvoshoz! Nekem is hasonló a problémám, barnás és nem rendesen volt :( Most viszont semmi, lehet van ebben is valami, hogy kevesebb hormon tartalmú, én 6 évig Mercilont szedtem, majd átálltam egy alacsonyabbra Belara. Köszönöm a válaszokat!
én 10 hónapja szedek fogamzásgátlót (ugyanazt..) eleinte normálisan megjött, most pár hónapja pedig barna színû és jelentõsen kevesebb is. Ma voltam nõgyógyásznál, azt mondta, hogy ez azért van, mert nagyon alacsony a fogamzásgátló hormontartalma, ezért C vitamint kell szednem. (egyébként jangee fogamzásgátlót szedek)
a hormonális gond nem csak a petefészeknél lehet, az egész hormonális rendszer összefügg, lehet pajzsmirigy is, ezt kéne kivizsgáltatni
A kérdező hozzászólása: Akkor valami baja van a petefészkemnek? :S 8 hónapja szedem ezt a gyógyszert, eddig semmi bajom nem volt...elõtte viszont másik gyógyszer szedtem 6 évig.
A kérdező hozzászólása: Szünetbe rendben volt minden, normális volt. Mindenképpen elmegyek az orvoshoz. És köszönöm a válaszod :)
Akkor megjön a 4. napon.
Semmi. Nekem az 5. napon szokott megjönni... A lényeg, hogy a szedési szünetben jöjjön meg.
A kérdező hozzászólása: nem lehet ebbõl probléma ugye? ELsõ levélnél járok ilyenkor lehetnek még zavarok igaz?
Nekem is 5. napon szokott megjönni... egy éve szedem a tabit, és szinte percre pontosan jelentkezik, nem értem hol van itt a probléma? Akkor van baj, ha meg sem jön!
Elsõ levélnél bármi lehet... Nekem pl. egész hónapban volt vérzésem, nem is gyengécske, aztán a szedési szünetben megjött rendesen, és a 2. hónaptól már nem volt gond.
Nekem is az 5. napon jön meg. De 10 éve egy másik tabitól a 3-on jött meg. (közben nem szedtem semmit)

Gyógyszer mellett miért nem jön meg pontosan?

Fél éve szedek gyógyszert (belara), mindig órára, majdnem percre pontosan. Ennek ellenére van hogy a szünet 2. napján jön meg, máskor a 6. napon de sosem ugyanakkor. Ez mit?l lehet? Bajt jelent egyáltalán?

Legjobb válasz: nincs olyan nagy késés... de ha zavar menj el dokihoz és cserélj tabit mert biztos ez a tabi nem neked való...

nincs olyan nagy késés... de ha zavar menj el dokihoz és cserélj tabit mert biztos ez a tabi nem neked való...
Szerintem még nem szokott hozzá a szervezeted és a gormonaid a gyógyszerhez!
Mikor elkezdtem szedni tökéletesen beállt azóta csúszott 1 napot aztán még egyet, de helyre fog állni az biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!