Találatok a következő kifejezésre: Gumival szeretkeztünk nem (56 db)

Tegnap szeretkeztünk a barátommal, és gumit használtunk, /nem szedek fogamzásgátlót/. Csakhogy , mikor végeztünk észrevettük, h a gumiban nem maradt semmi!Kellene-e 72 órás tablettát bevennem?

Megnéztük ,átvizsgáltam alaposan nem volt lyukas, nem tudom mi történhetett, és nagyon félek h most teherbe estem!! Sztm kellene 72 órás tabletta.. De holnap szombat, idáig23 óra telt el és recept nélkül tudtommal nem adnak.. sürgösségi ambulancia kellene vagy pedig, n?gyogyászat ami rendel szombaton!! segítsetek légyszi!!

Legjobb válasz: Irány egy kórház...ott sürgõsségi és 1 orvos biztos ad. Akár most is elmehetsz. De legyen nálad pénz nem olyan olcsó... 6-7-8 ezer forint. meg persze TAJ kártya...minél hamarabb annál jobb ha elmész...

Irány egy kórház...ott sürgõsségi és 1 orvos biztos ad. Akár most is elmehetsz. De legyen nálad pénz nem olyan olcsó... 6-7-8 ezer forint. meg persze TAJ kártya...minél hamarabb annál jobb ha elmész...
Szia! Hol tartasz a ciklusodban?Ha átlagos (28 napos), és a peteérés elõtt vagy közben vagy (12-14. napon), akkor irány a sürgõsségi. (A petesejt csak adott 24 órában termékenyíthetõ meg, de a spermiumok életképesek 24-72 óráig.) Üdv!
Fura, hogy a gumiban nem volt, de te meg olyan lettél kívülrõl. Én beszedném a sürgõsségit, mert ennyi erõvel simán kerülhetett beléd is. Amikor kifolyik a gumiból, már fennáll a teherbe esés esélye.
Tudomásom szerint a fiúknál az orgazmus és a sperma kilövellése nem feltétlenül jár együtt, bár ez igen ritka eset. ÉS nem vetted észere h esetleg kifolyt belõled? Vagy a lepedõ alattatok nem lett nedves foltos? mert ha igen akkor kell a tabi. Bár jól gondold meg mert iszonyat magas a hormontartalma. De biztos ami biztos...
Tudom h gagyi dolog de ha ennyire parázol miért nem raktatok abba az óvszerbe vizet amit használtatok és ha valahol folyik akkor látjátok h kiszakadt és kell a gyógyszer ha meg nem akkor nem kell bevenned egy rakás hormont és megnyugodhatsz
lehet h közben nem volt magömlése és nem élvezte úgy.....
A kérdező hozzászólása: Azrét nem próbáltam ezt a víze módszert, mert volt magömlése, és kifolyt az óvszerbõl( valahogy :S), és kívül én is olyan voltam, azt viszont nem tudhatom h csak kívül..
A kérdező hozzászólása: köszi minden választ, 22 10 kor bevettem a tabit, elmentem ügyeletre kértem vényt, és 5130 ft volt!! remélem inenntõl megoldodik minden...
Jajj szegényem. Nem baj, jobb így, mint abortusz... talán... Bár egyszer velünk is történt ilyen... :o) Vicces volt. Nagyon beparáztam én is, bár ha jönne a baba nálunk már az sem lenne gond. De végül kiderült, hogy a párom elélvezett, de valahogy nem lövelt ki. Majd kb fél óra múlva kezdett el sipitozni, hogy a teljes anyag most folyt ki az alsógatyájába... Akkor már nem voltunk itthon :o)

Gumival szeretkeztünk és nem vagyok biztos magamban, lehet terhes a barátnöm?

Gumival szeretkeztünk kétszer is, mindkétszer elmentem, kivettem és tiszta nedv volt a gumi kivülröl is, abban nem vagyok biztos hogy az a cucc kié volt enyém vagy a barátnöé!

Legjobb válasz: Szia! Nem lehet, hogy síkosított gumit használtatok? Plusz ehhez még hozzájött a hüvelyváladék. Szerintem nem kell aggódnotok, ha megnéztétek utána és nem volt rajta szakadás!

Szia! Nem lehet, hogy síkosított gumit használtatok? Plusz ehhez még hozzájött a hüvelyváladék. Szerintem nem kell aggódnotok, ha megnéztétek utána és nem volt rajta szakadás!
nem !!!!!!de az aktus elott gyozodj meg arrol h a gumi latexbol keszult..es hogy nem jart e meg le a szavatossaga..es figyelj oda hogy hogy veszed fel..mert akkor a legeszelyesebb h kiszakad.ne [email protected]!!!!!!csak figyelj!!!!!!
Vanank olyan lányok akik nagyon fel tudnak izgulni és sok nedvet "termelnek", szóval szerintem ez lehetett az. Egyébként ha nem lett volna nedves, akkor az elég gáz lett volna, mert fájt volna a csajnak, gondolj csak bele. De remélem nem ugyanazt a gumit használtátok kétszer, mert az baj lenne.

A barátnőmmel ma szeretkeztünk és kiszakadt közben a gumi, de nem mentem el benne egyből észrevettük mert pont kicsúszott mennyi esély van rá h teherbe esett?

Legjobb válasz: Nincs rá nagy esély, ha idejében észrevetted, de ha teljesen biztosra akartok menni, akkor egy aktus utáni fogamzásgátló tabletta segíthet. Erõs egy szer az olvasottak alapján az biztos, de ha gond van segít.

Nincs rá nagy esély, ha idejében észrevetted, de ha teljesen biztosra akartok menni, akkor egy aktus utáni fogamzásgátló tabletta segíthet. Erõs egy szer az olvasottak alapján az biztos, de ha gond van segít.
Az esemény utáni totál felesleges, többet árt mint segít mert ha nem mentél el akkor nem lett terhes a barátnõd. Esély a megtermékenyülésre ezrelékekben is alig mérhetõ!
nem leszel terhes ! :) én sem lettem. Az esély egyenlõ a nullával
azért van esély, elõváladék így is bejuthat!

A barátommal ciklusom 8. napján gumi nélkül szeretkeztünk, nem ment el, csak miután kivette. Lehet ettől teherbe esni?

Ha igen, milyen teszt mutatja ki a lehető leghamarabb?(pl. 3-4 napon belül?

Legjobb válasz: Kicsi az esély. De ez max. különlegessé tesz, ha Te leszel a kivétel. Ha nem akarsz gyereket, védekezzetek. Ennyire egyszerû! Nem találsz olyan tesztet ami 3-4 napon belül kimutatna bármit, mensi késése idején alkalmazhatóak a tesztek, elõbb nem. Gondolkodj és utána cselekedj!

Kicsi az esély. De ez max. különlegessé tesz, ha Te leszel a kivétel. Ha nem akarsz gyereket, védekezzetek. Ennyire egyszerû! Nem találsz olyan tesztet ami 3-4 napon belül kimutatna bármit, mensi késése idején alkalmazhatóak a tesztek, elõbb nem. Gondolkodj és utána cselekedj!
"A statisztikák szerint a védekezés ezen formájának Pearl-indexe 4 és 18 között van. Ez azt jelenti, hogy 100 nõ közül, akik egy évig alkalmazzák ezt a módszert, 4-18 teherbe esik." http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10807/megszakit..
Mivel az elõváladék is tartalmaz spermiumot, lehetsz terhes. A tesztek pedig az elmaradt menstruáció idején tudják kimutatni a terhességet.
igen semmilyen (a menzesz esedékes napján, néha már elõtte 1-2 nappal mutatják ki a 10-es erõsségû tesztek)

Ma szeretkeztünk a párommal és elszakadt a gumi, de nem sültem el mert időbe abbahagytuk, mert fájt neki mivel megvolt a baja. Lehet terhes a párom?

Legjobb válasz: Lehet, ugyanis sperma még ha kisebb mennyiségben is de kerülhetett oda az elõváladék segítségével is, ami elegendõ egy teherbeejtéshez.

Lehet, ugyanis sperma még ha kisebb mennyiségben is de kerülhetett oda az elõváladék segítségével is, ami elegendõ egy teherbeejtéshez.
A kérdező hozzászólása: akkor is ha meg van a baja???
Érdekes dolog az emberi test és sok furcsaságra képes...Persze a körülmények arra kedveznek, hogy nincs semmi gond de szerintem legalább egy terhességi teszt erejéig vagy valami úton módon jobb ha meggyõzõdtök, hogy most mi van. Ez nem játék hisz feltételezem nem most akarsz apa lenni :)
Igencsak kevés esélye van. Persze smemi sem lehetetlen.

Hétfőn szeretkeztem barátommal, és csütörtökön megjött a havim, (aminek 2 hét múlva kellett vlna megjönnie)! Védekeztünk, de lecsúszott a gumi, azt nem tudom hogy elment e akkor. Nem kérdeztem. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: hogy csúszott le teljesen mert akkor van rá esély de ha még rajta volt a végénél akkor kisebb az esélye ....A korodtól is függ hogy miért jött meg hamarabb

hogy csúszott le teljesen mert akkor van rá esély de ha még rajta volt a végénél akkor kisebb az esélye ....A korodtól is függ hogy miért jött meg hamarabb
A kérdező hozzászólása: Hát végül is bennem maradt az óvszer ! 18 éves vagyok, a havim már beállt normálisan!
Kicsi az esélye ..azt írtad megjött?? akk meg nincs gond figyi ha nagyon félsz menny el nõgyógyászhoz remélem kapcsolatba vagy a sráccal hogy tudjon támogatni ha esetleg jön a baba
am katka vagyok és eddig mind a 2-õt én írtam..L/16 azért merek Ilyen bátran írni mert a volt barátom anya Ápolónõ volt.Nagyon sokat parázok én is van hogy védekezésnél hogy kiszakad stb... volt egy olyan hogy pont elment kihúzta de azért na .. ahogy lehetett...:S Akkora elmagyarázott mindent azóta számolok és vigyázok jaa és védekezek arra is nagyon figyelek közbe közbe te is nézz oda a kotonra és úgy nem lesz baj a mostani barátoméra nem találok rendeset és van hogy oylat veszek ami kicsi és alig marad meg... Persze nekem most áll be 2 hónapja napra pontosan jön meg ..Fõ a biztonság azért kÍVÁNOM A LEGJOBBAKAT!:)
A kérdező hozzászólása: köszi hogy írtál, rendes vagy! Valamilyen szintem megnyugtattál, de azért veszek egy tesztet :)

Ma reggel barátommal szeretkeztünk és észrevete h kiszakadt a gumi, de nem élvezett belém. Lehet okom az aggódásra?

oké el?tte elment egyszer...de megtörölte miel?tt rárakta volna a gumit...

Legjobb válasz: azonnal hiába vesz tesztet...:-S mert a kimaradt menstruáció után mutat csak eredményt... Amúgy nem valószínû, hogy terhes lettél, fõleg ha nem ment el...mondjuk függ attól mennyire volt megtörölve...

azonnal hiába vesz tesztet...:-S mert a kimaradt menstruáció után mutat csak eredményt... Amúgy nem valószínû, hogy terhes lettél, fõleg ha nem ment el...mondjuk függ attól mennyire volt megtörölve...
igen
lehet bizony!!azzonal vegyél tesztet mert lehetsz terhes!!
De lehetett a második mentenél is elõváladék amiben az elõzõbõl maradt sperma. Ha nem akarsz gyereket akkor irány a doki majd õ felírja a 72 órás tabit. HANGSÚLYOZOM NEM LEHET MINDEN EGYES ILYEN ALKALOMMAL EZT ALKALMAZNI.
A kérdező hozzászólása: 27. én kell megjönnie merth általában 21, 22 napra jön meg...várjak addig vagy ne??mert eredetileg meg 4.re kelleneakk lenne 28
A kérdező hozzászólása: jah és annyi volth mondta h várjak mert csuszik..kivette és monmdta h szakadt..ennyi
Nem hinném, hogy aggódnod kellene.Nem mondom 100%-ra, de azt gondolom, hogy nem lesz baj.
nézd, nekunk is szakadt már el az ovszer ugy, h nem élvezett belém. de terméketlen napjaimban voltam. tiszta szerencse, h nem lett gond. de lehet, h neked nem lesz ekkora szerencséd, ugyanis az elõváladékban is lehetnek spermiumok, amelyektõl nagyon könnyen teherbe lehet esni. :S és mind1, h megtörölte-e, sajnos, az ujratermelõdik. az aggodásra pedig mindig lehet okod, még akkor is, ha tabit szedsz.

Gumi nélkül szeretkeztünk. Nem élvezett belém. Terhes vagyok?

A menstruációm után két nappal szeretkeztünk gumi nélkül, de nem élvezett belém.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes. Elviekben kisebb az esély menstruáció után teherbe esni, de volt már rá példa, hogy "becsúszott" a baba. Mindenesetre csinálj majd tesztet, akkor is, ha megjött rendesen következõ menstruációd.

Lehetsz terhes. Elviekben kisebb az esély menstruáció után teherbe esni, de volt már rá példa, hogy "becsúszott" a baba. Mindenesetre csinálj majd tesztet, akkor is, ha megjött rendesen következõ menstruációd.
Nem foglak lehordani, a te életed, te felelõsséged, ha terhes leszel, a te gyereked lesz. Nos, nagyon-nagyon kicsi rá az esély, de meglehet, hogy terhes vagy. Védekezni mindig kell, nem csak a nem kívánt terhesség miatt, de a nemi betegségek elkerülése végett is.
Lehetsz. Tanács: terhességi teszt (amikor meg kéne jönnie, utána).
lehetsz, de nem értem, h ez már annyira elcsépelt téma, ki az a hulye, aki még mindig bedõl neki? :) )
Csak annyit szeretnék még hozzátenni, hogy: "Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik!"
én lehordalak. hülye vagy.
ha nem élvezett beléd akkor 99% hogy nem vagy elég szerencsétlennek kell ahhoz legyél hogy mégis legyen baba...ne ijesztgessétek már
kedves utolsó, a gumi se 100 % - os, hanem csak 99 %, mennyi akkor a megszakitásos " védekezés "?????? az 0 % - os biztonsággal bir, vagy terhes leszel, vagy nem. de ez felelõtlenség. remélem érzed a dolgok súlyát kedves kérdezõ, és ez nem ijesztgetés, hanem tény, ha vki nem védekezik, akkor elõbb vagy utóbb, de teherbeesik.
Lehetsz.
Igen. Ha nem védekezel, mégis mit vársz?
Igen probléma, mert az escapelle nem fogamzásgátló. Az arra van, hogy ha véletlen ne adj isten baj lenne, akkor legyen egy utolsó kapaszkodó, amit megpróbálhattok. Olvasd csak el, így kezdõdik ezeknek a tájékoztatója: az egyébként létrejövõ terhességek kb 85%a elõzhetõ meg vele. És esemény UTÁNI nem elõtti, UTÁNI. Ha nincs más és baj van. De, hogy direkt dugjál utána védekezés nélkül. Ennyi eszed van, hogy kísérted a sorsot?
Ilyen nem létezik, hogy mind kiszakad! Ez kamu.
Tudod, ott be kell fogni a tetején azt a kis vackot, levegõ nélkül kell rárakni...
Te jó ég! Melyik pornófilmet próbáltátok leutánozni, hogy ennyi gumi megadta magát? Nem hágunk, hanem szeretkezünk, szexelünk! A baba pedig éppenséggel megfoganhatott. Az esemény utáni tabletta nem hat a következõ napra is. Drukkolok, hogy nehogy bent legyen, de bizony van rá esély.
Legközelebb használjatok síkosítót.
Ez nagyon gáz.
A kérdező hozzászólása: Már jó pár éve gumival védekezünk, mert gyógyszert nem szedhetek szóval nem vagyok kezdõ, tudom hogyan kell szakszerûen használni az óvszert. Segítséget kértem nem pedig bántást! A normális hozzászóloknak meg köszönöm!

A barátnőmel előszőr szeretkeztünk és az aktus közben lecsuszott a gumi de nem vettük észre, és tovább csináltuk de nagyon fájt a barátnömnek az aktus és abba hagytam és én nem mentem el lehet e terhes a barátnőm?

Azért kérdezem mert az el? váladék tartalmazhat ondót és nem tudom hogy most van e okunk megijedni? Mert én végülis nem mentem el.

Legjobb válasz: Bár elég minimális, de van rá esély!Ajánlom,hogy legközelebb használjatok hüvelykúpot,mert az az elõváladékot simán elpusztítja,így nincs mitõl tartani!

Bár elég minimális, de van rá esély!Ajánlom, hogy legközelebb használjatok hüvelykúpot, mert az az elõváladékot simán elpusztítja, így nincs mitõl tartani!
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Ha járt a merev péniszed a lány hüvelyében gumi nélkül..a terhesség esélye elméletileg fenn állhat. Általában az elõváladék csak nemsokkal ejakuláció elõtt érkezik.. így nagyon "pehhesnek" kell lenni..vagy szerencsésnek :) (nézõpont kérdése) hogy a terhesség bekövetkezzen. Ha lejárt a 72 óra..már a tabi sem segít..marad a terhességi teszt. De kétségtelenül van rá esély.
Elsõ válaszoló nem jól tudja. "Általában az elõváladék csak nemsokkal ejakuláció elõtt érkezik.. " Ez nem igaz, az aktus során végig van elõváladék, a merevedéstõl az élvezésig.
Legyszi:D
Nagyon jó... most jobban érzed magad hogy kijavíthattál? az általában tudtommal nem minden esetet jelent..szóval..azon kívül hogy akadékoskodsz tudsz mást is? mert lényegi dologban a mondandóm semmit nem változott.. nézd meg a helyesírásom is létszi..hátha találsz abban is valamit.
Egyszerûen fogalmazva: nagyon kicsi esély van rá hogy terhes legyen ennyitõl.
Nagyon-nagy nem (szerintem), de van esély rá.
A kérdező hozzászólása: Na most akkor egy kicsit össze zavarotam akkor most akkor nagyon nagy esél van a fogamzásra, mert amikor az óvszer lecsuszot nem törölhete e le az elõ váladékot is? Nem sok idõt volt bent a dolog és nem is hatoltam be telyesen mert nagyon fájt a brátnömnek. Ha konkrét választ szeretnék.
Hát tényleg elég pechesnek kell lenni ahhoz, hogy terhes legyen. Bár nagyon sokan alkalmazzák ismerõseim közül a megszakításos módszert, és soha senkinek nem lett semmi baba, szóval annyira nem lehet vészes. Persze sose tudni. Ha a barátnõdnek esetleg késni fog a menzesze már 1 hete, akkor csináljon egy tesztet, és kiderül. Ha pozitív, akkor baba, ha negatív, akkor lehet, hogy idegesség miatt késik, vagy az aktus is bekavarhat a menzesz idejébe, stb.
Érdemes megnézni hogy termékeny idõszakban volt-e, mert ha nem akkor még kevesebb az esély rá és szerintem nem kell aggódnotok.
csak neked írtam így te szerencsétlen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget megjött rendesen a barátnöm menzesze.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!