Találatok a következő kifejezésre: Gumi nélkül a szex, ha (7 db)

betegtájékoztató nincs hozzá? orvos? (most komolyan, mindenféle bunkózás nélkül)
Lássuk, mit ír a betegtájékoztató? "A Symicia szedését a ciklus elsõ napján (azaz a menstruáció elsõ napján) kezdje el. Ha a Symicia szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. " Forrás: http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gyogyszer/symicia-3-mg-..
A kérdező hozzászólása: igen ezt én is elolvastam.. csak olyanok válaszát vártam, akik így csinálták és nem lett belõle gond.
Én speciel így csináltam és nem lett belõle gond.Mondjuk én inkább egy betegtájékoztatónak vagy az orvosomnak hinnék a helyedben, nem egy vadidegennek:)
Ma voltam nõdokinál és én is ezt a gyógyszert kaptam, nekem azt mondta, hogy ugye a menstruáció elsõ napján elkezdem szedni és amíg 1 levél el nem fogy máshogy kell védekezni, miután elfogyott az 1levél utána nyújt teljes biztonságot.

Mit tegyek, ha éjszaka rákényszerítettek gumi nélkül a szexre olyannal, akivel nem akartam?

tegnap az alterban buliztam, és hazavitt magával egy helyes fiú. A lakásában azonban már ott volt a barátja, meg két másik pasi. Szó sem volt durva szexr?l, de némi pia után ketten nekem estek. Kényszerítettek olyan dolgokra, ami durva, és végül beleélveztek hárman a fenekembe. Nagyon fáj, vérzik a fenekem.

Legjobb válasz: Menj be nyugodtan, nem fog nek kinevetni! ha behívják õket, besz*rnak, és úgy fognak dalolni a rendõröknek, mint a kismadár.

Menj be nyugodtan, nem fog nek kinevetni! ha behívják õket, besz*rnak, és úgy fognak dalolni a rendõröknek, mint a kismadár.
Ja és még valami. Ha férfiként nem tudod, hogy mire való a s*gged, akkor dugj bele egy forró két és forgasd, az legalább fertõtlenítve van...
Már hogy a fenébe ne menj be a rendõrökhöz, baromi jó tanácsokat tudnak itt neked adni. Ahogy valamelyik elõttem szóló írta az erõszak az erõszak és a nemi erõszak súlyos bûncselekmény. Ez független attól, hogy fiú vagy lány vagy.
Nem röhögnek ki és nem is röhöghetnek ki, nem azért kapják a fizetésüket és nem az a dolguk hogy röhögjenek. Ha dokihoz mész, az sem röhög ki az ilyen-olyan ciki nyavalyák miatt... És ha már itt tartunk, igen, akár el is kaphattál valamit... És ha úgy dugtak meg téged gumi nélkül, hogy esetleg átadtak neked valami betegséget és õk tudták, hogy õk betegek, akkor az is bûncselekmény. Minél elõbb menj el, mert kell látleletet venni, és az eltelt idõ ennek egyre kevésbé kedvez...
miért ne segítenének, az erõszak az erõszak.
A rendõrségen nem nevetnek ki, ha egy kicsit is együtt érzõek tudnak lenni. Amennyiben nem egyeztél bele, de mégis megtörtént, irány oda.
Szeirntem irány a rendõrség......
1.Egy idegen ember lakásába soha ne menj fel, még akkor se, ha helyes! 2.Ha vannak nálad/rajtad bizonyítékok(pl.sebek), akkor elvbõl nem nevetnek ki..de amúgy is hülyeség, miért nevetnének ki???! 3.Hülye vagy.
Hát b'meg most jól elrontottad az összképet... Am így már más a helyzet, nem tudom, hogy a rendõrségen így is segítenének-e. Második voltam.
1. Menj be feljelentést tenni (gondolom ismeretlen tettes ellen, biztos meglesznek...) 2. Az lehet, hogy van seb rajtad, de a spermát kigyûjtötted? Mert bizonyítani is kell, hogy õk voltak ám! 3. Mindenképp menj a rendõrségre, hadd nevessenek õk is egy nagyot! No, nem a szemedbe, majd ha elmentél, akkor lesz ám jókedv a kapitányságon! :D 4. Megérdemelnéd, hogy HIV+ legyél, csak azért szurkolok Neked, hogy ne legyél az, mert ne az én TB-m fizesse már a hülyeséget gyógyítását...
ha látszanak rajtad az erõszakos behatolás nyomai ( a segebek igazolják, meg ugye már a nemi szerved is.. akkor kötelesek tenni valamit az ügy érdekében, én legalábbis így tudom
Mekkora gyökerek vagytok! Kiírta a nevét a helynek! Nehéz rákeresni? Mellesleg azt is írta, hogy fiú te diszlexiás!
tényleg hol ez a szórakozóhely? én is helyes srác vagyok :D
Hol van ez a szórakozóhely? ha ilyen könnyû csajok járnak oda, akkor király
Elsõ lépésként menj el orvoshoz és vetess látleletet. Lehet, hogy már az orvos is feljelentést fog tenni hivatalból, mivel a sérüléseid alapján már elve feltételezni fogja, hogy bûncselekmény történt. A fiúk ezt pont azért merték megtenni, mert abban reménykednek, hogy úgysem fogja õket senki feljelenteni. Mivel már vártak a lakásban, ráadásul elõre eltervezték. Lehet, hogy nem is elõször tesznek ilyet. Állíthatnak olyat, hogy te akartad, ahogy állíthatja azt is egy bûnözõ, hogy az áldozat adta neki az óráját meg a nyakláncát, vagy a lány is akarta és durván szereti, több pasival, esetleg hogy szándékosan lépett ki a gyalogos az autó elé. Ezzel te meg ne foglalkozz. A bûnelkövetõk hazudnak. Az igazságszolgáltatásban dolgozó szakértõk (orvosok, pszichológusok, nyomrögzítõk stb.) dolga meg kideríteni, hogy mi történt.
A kérdező hozzászólása: azért röhögnének ki, mert biszexuális vagyok. Van barátnõm. Fiú vagyok és 21 éves.
Könnyû azt mondani hogy ne menjen fel a lakásába, mindannyian /vagy legalábbis legtöbben/ vittünk haza csajokat akiket éjszaka ismertünk meg, fiatalság, bolondság.És hallottam már olyat is hogy három fiú szintén erõszakosan tett magáévá egy csajt a kocsiban.Na most akkor ne találkozzon vele sehol?Felnõttekrõl van szó.Mindenestre menj el a rendõrségre.
* forró kést

Gumi nélkül biztonságos a szex, ha nemszed gyógyszert a lány?

Ha nemszed gyógyszert a lány, de nemszeretnénk gumiba csinálni, akkor biztonságos úgy a szex, hogy nem élvezek bele a lányba, hanem valahova máshova???

Legjobb válasz: Nem, mivel az elõváladékban is van spermium Inkább vegyetek akkor hüvely kúpot

Nem, mivel az elõváladékban is van spermium Inkább vegyetek akkor hüvely kúpot
Nem sok az esélye , hogy teherbe esik. De az örömcseppekben is vannak kis rakoncátlan sejtek, amik elég könnyen terhességet okozhatnak. RÖVIDEN: ESZEDBE NE JUSSON, HOGY VÉDEKEZÉS NÉLKÜL AKCIÓZTOK!!!
semmiképp ne csináljátok védekezés nélkül!
Ne szexeljetek védekezés nélkül! A hüvelykúpot gyógyszertárban lehet venni, vény nélkül kapható 2200 Ft. 10 db-os kiszerelésben kapható. Inkább használjátok ezt, minthogy terhes legyen a lány.
Egyesek mér csak bunkozni járnak ide??? De ha ez forditva esik meg, arrol az illetõ vérig van sértve, hogy mér bántották meg. Gondolkodni kéne, mielött ide irja a "kedves" választá. És a szabályzatba benne van, hogy másokat nem sértegetünk. És nem nézzük le, amiért kérdezett. A kérdezõnek meg: eszetekbe ne jusson védekezés nélkül bármit is csinálni
Miért kell neked leszólni a kérdezõt? Nem tudta. Kész. És akkor mi van? Válaszoltak neki normálisan (veled ellentétben). Most már tudni fogja.
Ha a srác kiveszi, amikor érzi, hogy jön a ge*i akkor biztonságos úgy ahogy..
Le is pontozott ráadásul. x)
Nah szerinted hol lehet kapni hüvelykúpot???? A sarki fûszeresnél? vagy a KÁTAY-nál??? NEEEM Azt bizony a gyógyszertárban lehet kapni!
A kérdező hozzászólása: Hol, és mennyiért lehet venni hüvelykúpot??
A kérdező hozzászólása: És ha nemakarjuk gumival csinálni, mással nemlehet védekezni, csak ezzela hüvelykúppal???(bár szerintem akkor ez marad)
Fogamzásgátló krém/zselé Pesszárium
Csak egy tipp: a több írásjel a mondat végén illetlenség, vagyis bunkóság! Mellesleg, ha arra gondolsz, mikor kirántja a csávó, akkor.. elég sokan csinálják csak így, de azoknak mondjuk nem AKKORA gond, ha mégis becsúszik egy baba... sztem semmmiképpen ne csináljátok így. Pharmatex a neve a hüvelykúpnak amúgy. De többféle van belõle..
Hüvelykúp, zselé, spermicidek, fogamzásgátló, stb. meg a "plug and pray", vagyis csinálod aztán imádkozol h ne legyen baj. http://www.pharmatex.hu
A sok okosnak! Használni kéne az internetet azért van! Beütöd gugliba, hogy hüvelykúp és kiad kismillió találatot, majd ezután éles logikával kitalálni hogy hol lehet ilyet kapni és kb menniyért. Ennyire egyszerû. Bár ez egy olyan oldal ahol még azt is megkérdezik, hogy melyik felét vajazzák meg a kenyérnek... De röhögni azért jó ide járni:D
lenne egy fogós kérdésem...a helyzet az hogy szombaton és vasárnap gumi nélkül csináltuk a barátnõmmel. még bõven az elõtt kivettem hogy elmentem volna de azt tudom hogy közben azért jön ki néhány csepp ami szintén okozhat gondokat! ez volt szombat éjjel és vasárnap reggel. az elõbb olvastam valaki válaszában hogy a sperma 3napig életképes... a fordulat a dologban az hogy barátnõmnek kedden megjött...na most akkor hogy van? --> 1. tételezzük fel hogy hétfõn már teherbe esett. akkor kedden ugye már nem jöhetett volna meg neki? 2. nem esett teherbe és mivel már megjött neki nem is fog. pls valaki rakjon rendet a fejemben! elõre is kösz!
Mivel megjott neki, nem kell aggódnod, viszont ne hazárdjátékozz, inkább húzz fel egy kottont, nem ér annyit az a plusz élvezet, mint, hogy egyszer csak ne jojjon meg neki. Vagy te vegyél óvszert, vagy õ szedjen fogamzásgátlót, ez a két dolog majdnem biztos. A tobbi "selejt" cucc nem ér semmit, épp, hogy valamit véd, veszélyes úgy tolni az ipart.

Nagy a rizikó ha egy örömlánnyal gumi nélkül megy a szex? Nem útszéli lányról van szó!

Legjobb válasz: Attól a prostitól, amelyik gumi nélkül vállal szexet attól menekülni kell!

Attól a prostitól, amelyik gumi nélkül vállal szexet attól menekülni kell!
Dehogyis, max amputálni kell :D
Ha azt teszed mérlegre, hogy mi az, amit kockáztatsz és mi az, ami ennek az ára lenne, akkor nagy a rizikó, mivel az az elenyészõ ideig tartó kamatyolás nem ér meg egy betegséget.
ha egyáltalán találsz olyant, aki vállalja gumi nélkül. kb egymillióból egy.
Valóban, ugyanaz , mint egy folyton egyéjszakásozó diszkós maca. Az is tele lehet már vágva HPV- vírussal, attól meg olyan rákos is lehet a faszod, mint Al Pacinonak a Donny Brascoban, csak nem viccbõl. nemi úton terjedõ rák! Áttéteket képezhet állítólag. Még az AIDS-nél is rohadtabb. Ott a baj, hogy lappangási ideje is van, még nagyon ki se mutatható olyan hatékonyan egy bizonyos idõn belül. Rákurhatsz keményen. Hiába van orvosi papírja, mai három nappal ezelõtti, ha egy nappal ezelõtt egy fertõzött gyökér már végighuzta a kóros faszát rajta. Akkor nem tudsz mit tenni. NEm vagyok a prostilányok ellen, már a háznál fogadósok ellen, én is megyek, de az biztos, hogy esõkabátot rántanék mindig a faszomra elõtte. Anélkül halálos ítélet. Óvszer nélkül csak olyan nõt kúrnék, aki a bevizsgálás napjától számítottan egy hónapig ellenõrizhetõen nem baszott más palival.
utolso kettõ hülye, 5-ös válaszolo vagyok
Jogos :D
Foley, dehogy kell amputálni. Egy ilyen után leesik az magától is.
szerintem nem rizikosabb mintha egy diszkos csajjal mész, vagy civillel, tudod miért? mert az örömlányok legalább rendszeresen járnak nemi beteg szürésre és papirjuk is van rola, hogy tiszták! ellenben a mezei csajoknak nincs
A kérdező hozzászólása: Kipróbálnám, de a franciát nem szereti gumival!
igen
az is ugyanúgy kur'va szerintem
Én egyszer voltam lakáson dolgozó prostinál, az orál natúr volt, a szex meg óvszerrel ment. Semmi gond nem történt utána.

Orális szex utján terjedhet nemi betegség? Pl ha a lány gumi nélkül csinálja?

Legjobb válasz: hát ne hari de gmival egyáltalán van értelme az oralis sexnek? számomra elég abszurd egy gumit ... de hát biztos van olyan akinek ez finom :)

hát ne hari de gmival egyáltalán van értelme az oralis sexnek? számomra elég abszurd egy gumit ... de hát biztos van olyan akinek ez finom :)
Igen, terjedhet. Gomás fertõzések, bakteriálisak mind-mind terjedhetnek. HIV vírus is: Tulajdonképpen a sz0pásnak nagyobb a rizikója, mint a nyalásnak a HIV szempontjából, de mindkettõ módon elkapható.
A kérdező hozzászólása: de,
mi de?

Szülés beinditására szex ovszer nélkül-de ha nyitva van 1ujjnyira v elment a nyákdugó akkor ertőzés miatt ne, vagy csak gumival. Akkor mégis hogyan?

olvastam itt is h az indóban van vmi anyag ami indithatja a szülést. péntekre vagyok kiirva, hétfőn befektetnek ha nem jön a baba mert magas a vérnyomásom, viszont csak pénteken inditanának...nagyfiam miatt nem akarok ennyit korházban lenni!!!!gondoltam midnen praktikát bevetek amit lehet, hátha beindul addig magától a folyamat...de a nyákdugó elment szombaton-tehát valsz nyilik a méhszájam. most merek együtt lenni a párommal vagy sem ovszer nélkül? köszi

Legjobb válasz: Hát szerintem ilyenkor már ne csináljátok, ha már megindult a tágulás, és elment a nyákdugó. A szülés beindítására jó a szex, de alatta, inkább jobb ha nem. (Csak vélemény) Nehogy problémát (bevérzést pl) okozzon, ha már tágulsz. Ez a pár nap nem lesz könnyû, de drukkolok, hogy mielõbb túless rajta! Kórházban senki se akar, de ha muszáj, akkor muszáj!

Hát szerintem ilyenkor már ne csináljátok, ha már megindult a tágulás, és elment a nyákdugó. A szülés beindítására jó a szex, de alatta, inkább jobb ha nem. (Csak vélemény) Nehogy problémát (bevérzést pl) okozzon, ha már tágulsz. Ez a pár nap nem lesz könnyû, de drukkolok, hogy mielõbb túless rajta! Kórházban senki se akar, de ha muszáj, akkor muszáj!
Mi nem Mo.-on elunk, itt nem nezegetnek hogy hany ujjnyira vagy nyitva, nekem 1!!! Honappal a szules elott elment a nyakdugo es mi meg szexeltunk utana:-)bajom nem lett, de nem is segitett, 12 nappal hordtam tul a kisfiam.
Szia! Nálunk 31 hetesen ment el a nyákdugó, és nyíltam ki 2 ujjnyira!(sajna beindult a szülés, de vissza tudták tartani) Szóval a 37. hét után azt mondta a dokim, hogy nyugodtan sexelhetünk (az elejétõl tilos volt), mert nem gond habeindul! Szóval elhiheted volt mit pótolnunk:) Hát mi minden nap sexeltünk!A burok védi, azt mondta a doki!Nyugodtan csinálhatjuk ha jól esik (Õ is gondolta hogy jól fog) 39+4-re született a lányom! Óvszer nélkül csináltuk, és bennem ment el!Semmib fertõzésnem volt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!